עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'. עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום. תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by Swimmer,

בעקבות בקשה לרשימה מסודרת בפוסט על מדחס קירור גז, החלטתי לכתוב רשימת מצרכים: *** זוהי גירסה ראשונה של ה"מצרכים" ויתכנו מספר שגיאות, תיקונים יתווספו כנראה בהמשך. *** המדריך באופן כללי לא מושלם, יש גם צורך בהלחמה של הבלוק, הצנרת והקפילר, במשאבת וואקום ובמילוי גז, שלושת השלבים האלה, יכולים להיעשות אצל כל טכנאי קירור ובאופן כללי, למי שמכין מערכת אחת, אין לקונת כלים בשביל הפעולות האלה, עדיף לשלם לטכנאי ההלחמה והשאיבה ואם אפשר, גם על מילוי הגז. הסבר קצר על דרך הפעולה: הגז נדחס מגז למצב נוזלי במדחס, מגיע ל-EVAP, ו"מתפזר", כתוצאה מההתפזרות, הטמפ' שלו צונחת, כמה שהמדחס יותר חזק, ככה הטמפ' גבוהה יותר. א. מדחס מדחס, שמו כן הוא, נועד לדחוס את הגז עד ל-EVAP(בלוק). אפשר לה…

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by eliil1,

מהו הOC המקסימלי שאפשר לעשות E8400 עם קירור TRUE ? *סטפינג C0 תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by integral,

מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by sagi_10,

אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות שלי(GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory x2) עד לאן אפשר למתוח אותם??(תיזמונים ומהירות באס)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by The_Byter,

Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  10. תודה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by mx69,

הזמנתי היום את הגוף קירור thermalright xp-90 ורציתי לשאול אם המשחה הטרמית שבאה איתו טובה או שכדי לי לקנות arctic silver????? המשחה שבאה עם הגוף קירור היא מבוססת על כסף או שהיא קרמית?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by unfair,

או שכדאי לקנות משהו בנפרד של ARCTIC SILVER ?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Eluha,

אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  15. חשוב לי רק לדעת האם המשך הOC יתן תוצאה מורגשת או שלא יהיה אפקט? בנוסף המערכת צריכה לתפקד 24/7. טמפ במאמץ 57 מעלות בREAL TEMP יציב אחרי 3 שעות OCCT שימו לב שהזכרונות עם התזמונים המקוריים ב857 איך אתם ממליצים להמשיך? פשוט להעלות תדר ומתח או שיש מעבר לזה? מפרט בצד [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, המפרט מופיע בצד ורציתי להמשיך את הOC שכרגע נמצא על מצב יציב וטמפ' סבירה. נתוני הOC הם: מתח מעבד :1.300,מתח זיכרונות 2.00V וSPD זיכרונות נמצא על 5-5-5-15-45 וCR על 2T. באס על 432 וזיכרונות על 1040.שאלתי היא האם אפשרי להמשיך OC עם המערכת שלי או שכדאי להחליף זיכרונות לשם עלייה ברמת הOC לבאס של 440. (יש לציין כי לאחר בדיקה של OCCT וPRIME מעל ל5 שעות כל פעם אין שום קריסות מערכת וכול עלייה בבאס גורמת לקריסה מיידית בכל בדיקה (לאחר 4 דקות בערך)

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by huhxd,

היום העלתי את ה OC ל 3.2GHZ ללא שינוי בטמפ'.. הפעלתי את PRIME95 והליבה ה 3 הפסיקה לקבל מאמץ מלא (וירדה ל 0% פעילות באמצע כאשר כל השאר ממשיכים) מה הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by MoonKnight,

אני רוצה לעשות ידני. מה עלי לבחור (שים לב לנתוני מחשב למעטה) תגידו לי בדיוק מה לבחור כי פעם שעברה הוא לא הדליק לי מסך ונלחצתי

19. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. אני רוצה להמשיך את האובר לכרטיס מסך של (ראה מפרט) ואני צריך משהו שיקרר את הכרטיס באיזה 5-4 מעלות פחות וגם שיעלה בסביבות ה-100 שח הטמ"פ שלי=מנוחה 52 מאמץ 69 אחרי אובר מכובד (ראה מפרט) איך המאוררים האלו= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הם יורידו לי את הטמ"פ ב-5-4 מעולת?? נ.ב יש לי מאורר גינרי מרעיש מול הכרטיס מסך והוא קירר לי את הכרטיס מסך ב 1 צלסיוס>אני מת להיפטר ממנו

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  21. עשיתי אובר נחמד לכרטיס שלי אבל אני רוצה עוד והרבה!! אז חשבתי ליקנות את זה = http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 הוא טוב?? והאם מישהו שהישתמש בו יכול ליגיד לי כמה מעלות הוא הוריד לו בתודה שגיא

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  22. טוב אז הזיכרונות שלי (Ballistix) הם עם צ'יפ של bh5 אם אני זוכר נכון... עכשיו שמעתי שלא כדאי להם יותר ממתח של 2.8 כי מעל זה אורך החיים שלהם מתקצר משמעותית... זה נכון? כי המתח נראה לי מגביל אותי מלהגיע ל300 מגה הרץ... הזיכרונות יציבים כבר זמן רב על 290 מגה הרץ בתיזמונים של 3-3-3-8 עם מתח של 2.8

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by NeTBaLL,

הנתונים שלי :P35 DS3P 2GB TWISTER800MHZ NOISETRAKER ENERMAX 420 E2160-BIGTYP 120VX (אלו הפרטים החשובים ל OC) מה ההגדרות המקסימליות שצריך לעשות???(רצוי הסברים אם תמונות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  25. הבארטון 2500 רץ עכשיו בבאס 200 (3200+) והזיכרונות ביחס 1:1 רצים ב400 מה"צ. והזיכרונות שלי הם 500MHZ. בביוס ניסיתי להעלות את מהירות הזיכרונות ל120% והמחשב לא נותן תצוגה וצריך לאפס ביוס בלוח (epox 8rda3+) יש דרך לנצל אותם כמו שצריך או להשאיר אותם ככה?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.