עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dids22,

המחשב במנוחה ככה שתיהם לא עושים משהו ד"א מה זה ה "CPU"? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים חבר עשה לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.4 שזה בערך 42%, המחשב פועל בסדר גמור. (מפרט מחשב מימין) עכשיו השאלה היא אם אני יכול להגביר את ה OC ל 50% כלומר ל 3.6 בלי שאני אפגע יותר מידי במעבד ולא אגרום לו להתחמם יותר מידי, אם כן אודה למי שיוכל להסביר לי במדוייק איך אני עושה זאת. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by ORrrr,

אהלן! יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים: TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז, או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)? אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר. האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה? אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל א…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  5. אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  6. הנה 2 תמונות של המארז שלי + פירוט המאווררים. מאוורר 1- נמצא מעל ההארדיסקים מכניס אוויר כלפי פנים מאוורר 2 - מוציא אוויר מהחורים הקידמים של המארז. מאוורר 3 - מוציא אוויר חלק אחורי של המחשב ספק - מכניס אוויר כלפי מטה מאוורר דלת - מאורר הדלת מכניס אוויר. אשמח להמלצות כיצד לסדר את המאוורים שאוכל להגיע לתוצאות יותר טובות. כרגע המעבד שלי על 39 מעלות במאמץ. הכרטיס מסך על 30. כמו - כן אשמח לקבל המלצות לרכישת מאוררים יותר גדולים שישבו על הגרילים, אני פשוט לא יודע איך קוראים למאוררים האלה (מבחינת הגודל) ועל איזה אתם ממליצים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by Kiru,

היי, אני התקנתי לפני שבועיים בערך את ה-Freezer 7 Pro. יש לי הרושם שהוא מוציא יותר רעש ממה שהוא אמור. למעשה, הרעש שלו די דומה לרעש של ההיטסינק המקורי... והיתרון היחיד שלו, הוא שבניגוד להיטסינק המקורי, הוא לא הופך להיות יותר רועש כשהמחשב מתחמם יותר אלא ממשיך לקרר טוב במהירות המקורית. לפי speedfan המהירות היא 2700-2800 RPM, ואני לא מצליח לשנות את זה. עכשיו... זה נורמלי? ככה זה אמור להיות, או שפשוט המוצר פגום?

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by se7en,

ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by YARONGT,

יש לי מעבד E5300 והגעתי איתו לתדר של 3.21Ghz X13 איך שאני מעלה עוד קצת אז המערכת קורסת ואפילו לא מגיע לוינדוס ולא מראה כלום על המסך יכל להיות שהגעתי לטופ של המעבד אושזה קשור למתחים ואם כל מישהו יכל להסביר לי איך להעלות אותם (דרך אגב אני משתמש בקרור סטוק של המעבד)

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=1824 הוא מקרר ? הוא שקט באמת ? הוא יותר טוב מה ה ונטק ?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by yahavon028,

בתמונה הזאת יש דרך שלפי דעתי נותנת אפשרות לקרר שני רכיבים (או יותר) מבלי להתפשר על איכות הקירור! רציתי לשאול אם זה יכול לעבוד. ואם לא אנא הסבירו לי למה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF ברצוני לבצע המהרה למעבד. ראיתי באחד הפרויקטים, בעלי מפרט קרוב לשלי (מעבד זהה, זיכרון RAM כמעט זהה, ספק זהה, כרטיס מסך דומה מאוד) שהגיע למהירויות גבוהות ביותר - http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?item=133870§ion=112 1. עם מכפיל 12.5 ו- FSB 333 איך הוא הגיע ל 3996 MHZ ? (ולא 4162?) 2. להבנתי ה…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by huhxd,

היום העלתי את ה OC ל 3.2GHZ ללא שינוי בטמפ'.. הפעלתי את PRIME95 והליבה ה 3 הפסיקה לקבל מאמץ מלא (וירדה ל 0% פעילות באמצע כאשר כל השאר ממשיכים) מה הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by orenvfx,

היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by Kazuma,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Idanp,

זה נורמלי למעבד A64 3000 939 ??? ועד כמה מעלות הוא יכול לעבוד?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by stingeR-,

מה עדיף? באס גבוהה יותר או או MHZ יותר גבוהה? בבאס 166 הוא כאילו עובד כמו מעבד 2700+ ובבאס 200 הוא עובד כאילו מעבד 2600+ , מה מומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by roeym1504,

ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by iyehuda,

הבנתי שניתן לעשות ל Q9500 אוברקלוקינג אפשר הסבר איך ניתן לעשות זאת ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. הדלקתי היום את המחשב כשחזרתי מהבסיס שבמקום לעלות את המערכת הפעלה הביוס החל להריץ כל מיני בדיקות ששם הוא מציין שיש מקלדת עכבר ועוד כמה דברים שמחוברים למחשב שבסוף ההודעה היה כתוב במפורש OverClocking failed! זה לא מובן הרי לא ניסיתי לבצע אוברקלוק אז למה הלוח אם שלי מבצע פעולה שכזאת? Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz ASUS P5P800S OCZ 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by ThePinkPanther,

אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. רציתי לדעת מה הסיכון, ואם יש סיכון ( אני מניח שכן) השאלה היא בעצם, איפה שקראתי פה ובפורומים המתח הגבוה המומלץ הוא 2.1V אני מניח שגם לשאר בזכרונות, אבל אני מדבר על עכשיו על הזכרון שברשותי. לפני איזה כמה שבועות העלתי את התדר של הזכרונות שלי בערך ל 1006MHz, או משהו כזה. ונתתי לו מתח של 2.3V ועשיתי בדיקות יציבות, ובאנצ'מרקים הזכרון אכן היה מהיר יותר, היה יציב כסלע.. אבל מצד שני בהיותי אוברקלוקר מתחיל, עדיין יש בי פחדים מסוימים. ,אחרי הכל לא בא לי להרוס לעצמי חלקים ( למי כן בא) הורדתי מתחים החזרתי את זה 835MHz, שזה מקביל ל OC של המעבד שלי שנמצא ב 3006Ghz 334x9 ( מפרט מלא בחתימה שלי) והיום... באחד הפוסטים פה הגעתי לביקורת על הזכרונות שברשותי, רק ששלי הם 2GB ושל הביקורת הם 4GB ו…

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  24. בוקר טוב ושבת שלום ברשותי הלוח P5LD2 עם הביוס הכי חדש ועליו מעבד חמוד P D 805 אני על קירור סטוק ולכן אני לא רוצה לעשות OC רציני עד שיגיע הBT אבל... אני רוצה לראות אם אני יכול להפוך את המעבד ל820 אני מחפש מחפש ומחפש ולא מוצא איפה בלוח אפשר לשחק עם המכפלה תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  25. היי אנשים! אני פונה אליכם בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408779.0 שפתחתי בעקבות בעיות בכרטיס המסך. הגענו שם למסקנה שכנראה יש צורך להפעיל את חיישן הטמפ' בכרטיס המסך. אם אתם יכולים תכנסו לדיון (לעמוד השני, בעיקר) ותגידו מה אתם חושבים/ממליצים תודה! עריכה: קראתי קצת בפורום והגעתי לאתר הזה: http://www.techpowerup.com/vgabios/982/Powercolor.X1950Pro.256.061212.html הורדתי את הביוס המתאים אבל, אבוי! אני לא יכול לשמור את הביוס הנוכחי(בטענה ש"bios reading not supported on this device") , ואני לא חושב שיעזור שאני אצרוב את הביוס החדש סתם ככה.

• 14 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.