אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי חברה.. יש לאחי מחשב המבוסס על AMD XP1800, לוח GYGABYTE KT400 ,256DDR ו LEADTEK GFORCE TI 4200. . המחשב ללא שום אוברקלוקינג אך הוא מתחמם כמו לא יודע מה!!! במנוחה טמפרטורת המעבד שלו היא על 70~ וטמפרטורת הגשר הצפוני היא 45-55~ המחשב מרעיש מאוד וניתן להבחין בשיבושי עבדוה איתו כמו שהוא נתקע במשחשקים וכאילה.. המארז עצמו הוא חם מאוד גם כן! אמצעי קרור עכשויים: מאוורר 80 - דוחף אויר היטסינק מקורי על המעבד של AMD מרעיש מאוד!!! מאורר והיטסינק על הגשר הצפוני. אני חושש שאם ימשך כך המצב המחשב פשוט ישרף בקרוב!! מאוד אשמח אם תציעו לי פתרון קרור תקציבי שקט ומועיל (אני לא מתכנן שום OC!) תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מאורר (SF2) אני רוצה לשים אותו במקום המאוורר של אינטל המקורי(P4) עכשיו יוצא מהמאוורר של אינטל חוט אם 3 פנים איך שהבנתי 2 מהם חשמל פין אחד זה שמביא מידע על מהירות הסיבוב ואיך שאמרו לי שאת ה(SF2) אסור לחבר ללוח(את החשמל) והשאלה שלי לאן אני צריך לחבר את החוט בשביל לקבל את המידע של מהירות הסיבוב של SF2
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רודני וונלדס השיג טמפרטורה של 38 מעלות עם מעבד AMD XP עם ה-SLK800, מאוורר TORNADO ו-AS3 רק אם היה לי את כל זה בלי רעש !!!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אנשים קיבלתי דמי כיס (כ 300 שקלים) עלי לבחור מה לקנות איתם והעדיפות הראשונה היא גוף קירור מצויין ואולי לעשות איזה חלון עם קטודה וכמה מאוררים... אז תנו לי בבקשה הצעות ל : גוף קירור למעבדAMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz AGOIA Stepphing ודברים למודינג בכסף הנותר...
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עשיתי OC ואני רוצה לדעת לאיזה חום מותר הכרטיס הבא יגיע : Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effecti…
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה הרבה פשוט לא מצאתי משהו מתאים. כך שתיאצו לי בבקשה במה לשהתמש או שתפנו אותי לתראד קיים באותו נושא (אני לא מצאתי). תודה.
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו קיץ, חם וצריך לשמור על המחשב ניסתי למצוא הרבה דרכים להכניס פריזר למארז אבל לא בא לי לבצע בו חיתוכים - הוא חדש ויפה מדי. לכן אני מבקש את עזרתכם למצוא קירור ל2180 שלי. בטווח של 150 ש"ח יש כמה אפשרויות שבדקתי. בעיקר TT Blue Orb2 וזלמן 7500/7700. בשורה התחתונה אני לא יודע מה לבחור. אשמח לשמוע את דעתכם. הדרישות די פשוטות. שיעמוד באוברקלוק די בסיסי, שיהיה קריר (המצב עכישו לא משהו) ולא פחות חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט (בבקשה).
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי היום היתחדשתי בכרטיס מסך חדש אבל הקירור שלו זוועה ממש זוועתי רציתי המלצה לקירור בסביבות ה100 שקל כמו שאמרתי אפשרות לגלישה קטנה אבל עדיף שלא מה שחשוב בתמונה למטה יש את התמונה של הכרטיס מסך ומי ששם לב יש שני סלוטים בכרטיס אחד כניראה לקירור יותר מסיבי ראיתי שיש סדרה של AC שמתאימים לדבר הזה.. אשמח לקירור כזה בסיגנון של הריידונים הכבדים וחשוב לי שיתאים בדיוק למאחורה כך שיוציא את האויר החם מאחורה דרך הסלוט התחתון הנה התמונה תודה לעוזרים .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחרי הרבה בדיקות הבנתי שהמחשב של חבר שלי הוא +AMD Athlon xp 2200 . (אני אומר הרבה בדיקות כי ב- EVEREST היה רשום גם 2200 וגם 2600). המחשב הזה הוא מחשב ל... (איך נגדיר אותו?!) ניסוי וטעיה. לטובת OC. בנתיים דרך הBIOS העלתי את ה-SYSTEM CLOCK וע"י כך העלתי את מהירות המעבד ל2000MHZ מ-1800. אפשר להעלות יותר? ואם כן אז איך???? צירפתי מסמך מתוכנת הEVEREST שכוללת את כל הפרטים על המחשב. ואם משהו גם יכול להסביר לי למה תחת הכותרת - Processors / Pro3200A+ רשום: Processor Properties: Manufacturer AMD Version Pro3200A+ External Clock 133 MHz [glow=red,2,300] Maximum Clock 3000 MHz[/glow] Current Clock 1800 MHz Type Central Processor Voltage 3…
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הי אני כבר ממזן רציתי לבנות\לקנות פאן באס כי יש לי 2 מאווררים מאוד מרעישים עכשיו ניתקלתי במוצר היפה הזה במחיר די סביר 133 שקל יש לי 3 שאלות: 1)האם ניתן לחבר מאוורר של היטסינק לנקסוס? זה חיבור של 3 פינים-מאוורר שעל הוולקנו 6CU+ 2)האם החיבורים למאוררים הם חיבורי מולקס כמו שמחברים מאוורר לספק? 3)אני רוצה לשמוע חוות דעת ממי שיש לו את הנקסוס לטובה ולרעה
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתחבט אם יש דרך לשים על הכרטיס מסך מאוור של 60 מילימטר... כמו מתאם למעבד... לא יודע, זה נראה לי אפשרי... אפשרות נוספת זה לשים מאוורר נוסף על הזכרונות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהוא... ?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ראיתי שהוא נעלם מהחנויות...מה ההסבר? ומה ההבדל בינו לבין המאוורר Thermaltake Spark 7+ ?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד 2600K ואני מחפש קירור מתאים שיעשה עבודה טובה ולא רועשת מדי. תקציב - עד אזור ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-