אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שלעשות אובר קלוק בלי לעלות מתח גם אם אני מעלה תתדר לא היה מורגש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך 8800GT של TwinTech כזה^ המאווררים שלו מרעישים נורא וגם אחד התעקם ולא מסתובב כמו שצריך. אפשר המלצה לזוג מאווררים שיוכלו להוות תחליף שקט למאווררים הנ"ל? האם הקירור הזה טוב..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בבדיקה ב BIOS ראיתי שמשום מה הזכרונות מוגדרים לתזמונים 5-5-5-15 במקום ל 3-4-4-15 הזכרונות של OCZ : http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2RPR800C32GK~15~0.htm לוח GIGABYE http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx מעבד Q6600 שאני מריץ CPUZ אני מקבל (ראה תמונה) חשבתי על OC אבל גם במצב נורמלי זה נראה לי לא תקין אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד 2.4c sl6z3 שכידוע מעולה להאצה.. עכשיו הוא כרגע מואץ עד 3.4 שזה סבבה והכל ועובד יציב במחבנים ואפילו לא יוצר מדי חם לו...המעבד מגיע ל 47-48 מעלות במבחני מאמץ.... בפעולת היום יום על המחשב לא עובר את ה 43-44 מעלות. המעבד מואץ ל 3.4 כמו שאמרתי עם מתח של 1.525 שהו מתח הבסיס שלו... כרגע הבאס הוא 281 FSB... עכשיו למעבד יש בעיה שהוא לא מסוגל לעבוד במעל 283 יציב ולא משנה כמה מתח אני נות ן לו! ז"א שב 283 הוא יעבוד חצי יציב עם מתח של 1.525 וגם עם מתח של 1.6.... בדיוק אותו הדבר שום הבדל! כמובן שהיות וזה לוח אסוס אז הוא מוסיף עוד כ חצי וולט למתח שזה אומר שכרגע המעבד רץ עם מתח אפקטיבי של 1.575 בעצם אבל שום זאת לא הנקודה.. הנקודה היא שמעבר ל 283FSB שום תוספת מתח לא…
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תקציב של בערך 150 ש"ח. שקט זה דבר חשוב בשבילי. כרגע המועמד זה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים: TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז, או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)? אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר. האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה? אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל א…
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג את הקליפס שתופס את הקירור ללוח עם תושבת AM2 דרוש כמה שיותר מהר שלי נשבר.. אין לי מושג איך
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מרחתי משחה טרמית על הכרטיס מסך שכבה דקה: http://rotter.net/User_files/nor/3db594776fe1888d.jpg וגם על ההיטסינק http://rotter.net/User_files/nor/3db5949070c2931d.jpg החזרתי הכל http://rotter.net/User_files/nor/3db5950774f493ed.jpg אני בא להכניס את הכרטיס סבבה המחשב נדלק - המסך נדלק הכל עולה אני רואה את ההתחלה של XP אתם יודעים אחראי שזה מראה כמה ראם ואז הוא עושה Scandisk של דוס ובד"כ אחרי זה הווינדוס עולה הכל מפסיק ב Scandisk המחשב פשוט עוצר לא רוצה להמשיך עכשיו לקחתי לאמא שלי את הכרטיס מסך של מהמשרד 8 מגה בקושי אני רואה צבעים אבל לפחות זה ! מה לעשות ??? אני לחוץ רצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון.. ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס של ATI REDEON H4870 512DDR5 והוא מראה לי בטמפרטורה 78 מעלות כאשר הוא ללא מאמץ האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
להשקיע למחשב החדש שלי: 1)לקחת קירור volcano 7+ הארד דיסק 7200rpm ata133+זיכרון 256 ddr 2700 2)קירור volcano 7 plus+ הארד דיסק 7200rpm ata133+ זיכרון 256 2100 ddr 3)קירור volcano 7 plus +הארד דיסק 7200rpm ata100+ זיכרון 256 2700 ddr תתחשבו בעובדה שאני קונה AMD Athlon XP 1900!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקשרו מהחנות שהזמנתי ואמרו שאין להם במלאי כעת את הקירור ALPHINE 7 שהזמנתי עם המחשב אמרתי להם שאעדכן אותם איזה לשים . הם הציעו את הקירורים האחרים בטענה שיותר טובים (באותו סכום) . מה לדעתכם שקט יותר ? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים שיהיה במלאי את ה-ALPHINE 7 הגירה הרגילה (לא ה-PRO) AC ALPINE 7 PRO\ GLACIALTECH IGLOO 5073 אני צריכה עדיפות למה שיותר שקט כמובן . זה למעבד 5200 ללא המהרה במחשב משרדי. מה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מקווה שהטרד יהפוך למאגר מידע לכל אלה שמחפשים אתגרים אני אהיה הראשון בבקשה הלינק :שימו לב ל Faceplate Drilling for CoolCase LED Scanner Light
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מבחינת פוטנציאל OC, מי יותר טוב ? והאם לאחר OC טוב יחסי לכל אחד (עם ציוד נורמלי) יש עדיפות בולטת לאחד מהם ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה ניסיונות OC, החלטתי שיש לי ליבה דפוקה לגמריי... שלא מצליחה לעשות 520mhz עם קירור סטוק. הכרטיס הוא LeadTek 6600GT PCI-E... אתמול שיבצרתי לו את הביוס המקורי, העלתי מתח מ-1.4 ל-1.5(מי אמר שצריך VOLTMOD =) ורואים שיפור... כרגע, בזמן מאמץ, הטמפ' עומדות בין ה-69 ל-71, יש משהו שצריך להטריד אותי בטמפ' הזו? (OC: 545/1045 - לעת עתה...)
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המפרט בצד < בעבר היה לי מעבד עם S775 ומתאם S775 לTURE 120, כששדרגתי את המעבד לAM3 לא מצאתי מתאם ולכן לקחתי את הS775 וקדחתי בו מספר חורים שיתאימו לAM3 ועכשיו אני משתמש בו, אני סבור שזה לא בדיוק מה שהמהנדסים בTHERMALRIGHT תכננו אז אני לא רוצה להסתכן והחלטתי לחפש מתאם מקורי לTRUE שיתאים ללוח אם ולמעבד שלי, האם קיים הדבר?ישנה אפשרות לרכוש מחו"ל
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-