אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הVantec Nexus אבל לא יודע אם הוא יותאים למארז שלי.. יש לי מארז ציפטק אלומיניום, סטנדרטי עם דלת ורציתי לדעת ממישהו שכבר יש לו את הNexus אם אני יוכל לסגור את הדלת אחר שהוא מותקן.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 מישהו מכיר? KSP החלו לשווק קירורי מים? ולא מצאתי על הקירור הזה שום ביקורת אני מבין שלפי המחיר הוא לא שווה רבה אבל יחסית למחיר?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר'ה קראתי את המדריך בקשר לאילתור מאוררים עשיתי מה שאמרו.. לא עבד! אז ניסיתי לחבר את המאוור לחיבור חשמל בתוך המארז (כמו זה שמתחבר לכל הכוננים) חיברתי את זה ל חוט האדום והשחור הקיצוניים... וזה כיבה את הספק למישהו יש רעיונות איך לעזעזל אני יכול לחבר את המאוורר הזה? אולי לא חיברתי לחוטים הנכונים בספק או לא יודע מה!!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי מה זה PCI-e Overvoltage controle פונקציה בביוס, יש לה 3 אפשרויות normal +0.1v +0.2v +0.3v ספק שלי 400W לא גנרי אז מה כדי לשים בשביל OC טוב? תודה חג שמח לכולם!!!!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי היום היתחדשתי בכרטיס מסך חדש אבל הקירור שלו זוועה ממש זוועתי רציתי המלצה לקירור בסביבות ה100 שקל כמו שאמרתי אפשרות לגלישה קטנה אבל עדיף שלא מה שחשוב בתמונה למטה יש את התמונה של הכרטיס מסך ומי ששם לב יש שני סלוטים בכרטיס אחד כניראה לקירור יותר מסיבי ראיתי שיש סדרה של AC שמתאימים לדבר הזה.. אשמח לקירור כזה בסיגנון של הריידונים הכבדים וחשוב לי שיתאים בדיוק למאחורה כך שיוציא את האויר החם מאחורה דרך הסלוט התחתון הנה התמונה תודה לעוזרים .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב במנוחה ככה שתיהם לא עושים משהו ד"א מה זה ה "CPU"? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
well, i have no idea about modding... and it looks cool and as i understand, it's also effective for the performance of the computer. 1. what kind of case do i need to buy to mod my own computer ? 2. where do i start ? (i've already decided what setup or fans i want) 3. what fans are good ? 4. how do i actually do it ? 5. how bout you just explain everything ;D
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך POWERCOLOR X1950PRO 256MB לפני כמה ימים, וגיליתי שקיבלתי את הגירסא החדשה שלו (PCB חדש). OC לליבה מגיע ל-675 (מ-600) אבל לזכרונות של הכרטיס אני לא יכול לעשות OC אפילו בMHZ אחד!! אם אני מנסה לעשות את זה, ישר קופץ לי מסך שחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. מישהו אולי יודע מהי הסיבה לחוסר התגובה המוחלט של הזכרונות לOC? האם זה משהו תוכנתי/חומרתי? תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג את הקליפס שתופס את הקירור ללוח עם תושבת AM2 דרוש כמה שיותר מהר שלי נשבר.. אין לי מושג איך
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת.. רציתי לדעת לאן הכי רחוק הגיעו עם מעבדי אינטל ואמידי באוברקלוק?? לכמה GHz הכי הרבה הגיעו?? תודה רבה לעונים~!~!!
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 אני מבין כלום במאוררים אבל משום מה אני חושב שהם לא משו (הם המאוררים שמקבלים במארז הרגיל ב קי אס פי) יש לי תוכנה שמראה פירוט על הלוח אמ טמפרטורת מהירות מאורר וכו ושמתי לב שיש שם אפשרות ל 5 מאוררים ולי יש רק אחד ב cpu האם הדבר חריג ? ו מה אמרו להיות הטמפרטורה המקסימלית והמינימלית של המעבד הזה ובמידה והמאוררים שלי דפוקים מה אתם ממליצים לי לעשות
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מחורר חורים במארז זה יבטל לי אחריות? או רק צביעה בלי חירור יבטל לי אחריות?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתחבט אם יש דרך לשים על הכרטיס מסך מאוור של 60 מילימטר... כמו מתאם למעבד... לא יודע, זה נראה לי אפשרי... אפשרות נוספת זה לשים מאוורר נוסף על הזכרונות אבל אני לא חושב שזה ישנה משהוא... ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
זה כבר התרד השלישי שלי בנושא עכשיו קניתי MUGEN 2 בשביל לתת עוד מתח ולהישאר בטמפ' טובה אבל לא משנה כמה מתח אני יתן זה לא מתייצב על 2.8 שיחקתי עם הכל אבל כלום לא עזר הבאתי מתח 1.54 גם לNB הבאתי מתח וכל דבר אפשרי אבל בבדיקת OCCT המחשב נתקע בשניות הראשונות של הבדיקה אפשר לעשות משהו או שזהו זה?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-