אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם רצויי לשים קירור למעבד 6400 כשלא עושים OC ? כי אני מתכוון לקנות את המארז החדש של ג'יגה בית ארורה שעומד להגיעה לארץ אם כן איזה מאוורר כדיי לשים ועדיף מאוורר כמה שיותר זול שיהיה שקט במיוחד
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז טראנספורמר וכמו שאתם יודעים הוא רועש אז החלטתי להחליף לו מאווררים. מאוורר חמישי איכותי כבר התקנתי ובעצם נשארו לי להחליף ארבעה, הנה המאווררים שרציתי למקם בדופן המארז שלי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 אמרו לי שזה מאוורר טוב והזמנתי אותו אבל בנעה היה רק אחד כזה במלאי ולכן אני זקוק לעוד מאוורר של 80 מ"מ שיוכל להכניס אוויר ושיהיה שקט במיוחד. על מה אתם ממליצים? אפשר את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6187 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6192 הם מאווררים איכותיים ומתאימים לטראנספורמר? אם יש לכם משהו יותר טוב אז כמובן תגידו, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למאוורר יש חיבור כזה שחור קטן עם שלושה חורים קטנים והמאווררים שיש לי כבר במחשב מחוברים ללבן כזה עם 4 עמודים כאלה גדולים HELPPPPPPPPP מה סתם חיכיתי לזה 4 שבועות והלך הכסף?!
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מתכון לא רק לקירור מבוסס אויר, אלא גם למבוסס מים - וכמובן לא דברים ממדע בדיוני, אלא דברים שניתן להשיג במציאות בחנויות. לדוגמא ראיתי את הדבר הזה - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855 מה חושבים? יש הצעות לקירור הכי הכי מסיבי שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מצטער על האיכות הלא כל כך גבוהה , הנוקיה שלי היא יותר סלולרי מאשר מצלמה . אז ככה . יש את זה : הוא מגיע בלי קירור למייצבי המתח שלו . וזה רע . הדברים האלה מתחממים בטירוף . לא מתאים לי . אז ... ו .... השאלה היא מה קורה כשאני מחבר את הדבר הזה לחשמל ? הסינקים חוברו עם דבק של silver . מוליכים ... אלומיניום ... קיצרתי את כולם ואני פוחד , כי אני לא זוכר מה החיבור האחורי של מוספט עושה ולאן הוא מוביל בכלל .
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חבר'ה קראתי את המדריך בקשר לאילתור מאוררים עשיתי מה שאמרו.. לא עבד! אז ניסיתי לחבר את המאוור לחיבור חשמל בתוך המארז (כמו זה שמתחבר לכל הכוננים) חיברתי את זה ל חוט האדום והשחור הקיצוניים... וזה כיבה את הספק למישהו יש רעיונות איך לעזעזל אני יכול לחבר את המאוורר הזה? אולי לא חיברתי לחוטים הנכונים בספק או לא יודע מה!!
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סתם רציתי להביא לתשומת ליבכם,סמנו מילים כמו בתמונה ותגלו מסרים סמויים. (נא לא לפרסם כאן מחירים וכדומה שלא יסגר!)
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מסתבר שלא רק למודים מגיעה גלרייה, אלא גם למסכי LCD אז הנה גלרית מודינג מעט יותר מקורית.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי פה אתר שמסביר כיצד לעשות משטח זוהר לעכבר. מישהו זוכר ויכול לרשום לי בבקשה את הלינק לאתר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אוקיי חברים וחברות עבדתי לפי המדריך החדש של hwzone אבל יש לי בעיה אחת אין לי את המצרכים הדרושים אני יכול להשיג כאלה מצרכיף לא רק מאופנוע ומאקוריום?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
-
אני מקווה שהטרד יהפוך למאגר מידע לכל אלה שמחפשים אתגרים אני אהיה הראשון בבקשה הלינק :שימו לב ל Faceplate Drilling for CoolCase LED Scanner Light
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בדברים האלו אז תעזרו לי בבקשה יש לי GF440 MX ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו, באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? האם ה CoolBits היא טובה? האם כדי לשפר אותו אני חייב להוסיף קירור או שלא צריך? והאם אני יראה שינוי גדול אחרי זה? בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-