עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  2. היי אנשים! אני פונה אליכם בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408779.0 שפתחתי בעקבות בעיות בכרטיס המסך. הגענו שם למסקנה שכנראה יש צורך להפעיל את חיישן הטמפ' בכרטיס המסך. אם אתם יכולים תכנסו לדיון (לעמוד השני, בעיקר) ותגידו מה אתם חושבים/ממליצים תודה! עריכה: קראתי קצת בפורום והגעתי לאתר הזה: http://www.techpowerup.com/vgabios/982/Powercolor.X1950Pro.256.061212.html הורדתי את הביוס המתאים אבל, אבוי! אני לא יכול לשמור את הביוס הנוכחי(בטענה ש"bios reading not supported on this device") , ואני לא חושב שיעזור שאני אצרוב את הביוס החדש סתם ככה.

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by ido-nava,

איך המחשב הזה ל overclock ? GIGABYTE K8N PRO SLI Thermaltake BIG TYPHOON AMD ATHLON64 3500+ Venice CORSAIR 512MB DDR 400MHZ Value CL2.5 X2 eVGA 6800GS 256MB 256BIT WD 200GB SATA2 NEC DVD +/- X16 DUAL Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE (SILENT)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. שלום רב ! ברשותי כרטיס מסך תוצרת Gigabyte עם מעבד 6600, הכרטיס (מעבד+זיכרונות) תחת אוברקלוק בערך תקופה של שנה. אני מבצע את האוברקלוק עם coolbits, השאלה שלי לאיזו תוכנת עריכה לביוס יש את האופציה לקבוע את התדרים של הכרטיס ? זאת על מנת לבצע את האוברקלוק מה שנקרא בחומרה תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by yoav9,

לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by zniibidl,

המחשב הוא זה שבצד רק במקום טרנספורמר יש לי שארק [תרמלטייק] יש לי מקדימה 120 מכניס מאחורה 120 מוציא קירור סטוק של הכרטיס מסך [מאוורר] וביג טייפון על המעבד האם זה מספיק או שלהוסיף אחד בדלת/בגג של 80/120?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  7. כאשר כבר קיימת משחה על גוף הקרור, (למשל על FREEZER EXTEME) האם צריך לשים משחה גם על המעבד ? האם זה בגדר חובה/מומלץ/רצוי/מיותר/ממש מיותר/מזיק/נראה לי שהבנתם... ? תודה!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120 מאורר Thermaltake Thunderblade 120MM נתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקל לספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספ…

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by drevil,

טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by RONEN1N,

שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. כמובן שעדיף להוציא כמה שפחות... OC מתוכנן בקרוב... השאלה היא עם הפריזר אקסטרים מספיק וטוב... איך הביג טייפון? הוא הכי טוב לזה או שכבר להתחיל לחשוב על יותר יקר של טרמלרייט... אני לא מתכנן OC משהו פריקי. המחשב הוא למשחקים וHD

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Diamond8,

אהלן, כבר כמה חודשים אני עובד עם המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 @4Ghz AC Freezer Xtreme Gigabyte EP-45UD3L 2X2GB OCZ Reaper 800Mhz (4-4-4-15) @890Mhz (5-5-5-15) Zotac GTX260 192SP @680/1466/1150 WD1500HLFS VelociRaptor עד כאן, העסק יציב ביומיום וב stress testing. ניסיתי כמה פעמים לחצות את רף ה- 4GHz, אך ללא הצלחה. ב 4.1GHz המחשב קורס ל BSOD על ההתחלה ב IntelBurnTest. הנה הגדרות המתח שלי (המתח בתמונה CPU-Z הוא לאחר Vdroop ): CPU Vcore.................................[1.30625V] CPU Termination.......................: [1.200V] CPU PLL..................................: [1.550V] CPU Reference.........................: [0.805V] MCH Core..................…

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Chymes,

כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Or ei,

אני משתמש במעבד P3 733 לאחרונה אני רואה פה כאלה שעושים OC למעבד הזה ולא מתקרבים אפילו למעלות שיש אצלי (46-7) אני משתמש בגולדן אורב + משחה ג'נרית במנוחה זה 32-33 במאמץ זה 45-47 המארז שלי(tower) פתוח (+ שני מאוררים ) יש קצת בלגן בחוטים אבל לא נראה לי שזה הכי משנה כשהוא פתוח .... יש למישהו הצעות איך אפשר להוריד את המעלות ? יכול להיות עידכון ביוס יסדר את החיישנים?? (במידה והם הבעייה פה)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  17. יש לי קירור של ZALMAN ל775 , אני נתקל פה ושם במתאמים לסוקט 1366 ורציתי לדעת אם זה נראה למישהו אפשרי להיעזר בהם על מנת להשתמש בהם בi7 או שחייבים משהו ייעודי ? הנה דוגמא לאחד - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5796

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  19. שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :... כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2 בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמ…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  20. אוקי אז ככה יש לי את המעבד E2180, לוח אם ABIT P35-E, זיכרון של GEIL 2GB (1GB*2) 800MHz CL4 עכשיו המטרה היא להגיע ל3.33GHz עכשיו העלתי בתור התחלה ל3GHz שזה 300 * 10 מבלי לעשות שום שינוי במתחים למעבד.. עכשיו יש בעיה.. כשאני נכנס לCPU-Z , אני רואה שהCORE VOLTAGE כל שנייה משתנה וגם הCORE SPEED כל שנייה יורד ל1.8GHZ והMULTIPLIER ל6.0 ועולה בחזרה כשבא לו עכשיו אני צריך המלצות\עזרה לאנשים שמבינים או שיש להם את הלוח אם הזה ויודעים להגיד לי כמה מתחת לשים בCORE VOLTAGE ובכלל כמה מתחים לתת למה.. ועכשיו אני רואה בCPU-Z בSPD שהזכרונות ב400MHZ עובדים על CL5 ולא CL4 שזה קצת מוזר לי.. השאלה היא האם זה בסדר לתת להם לעבוד בתזמונים 4-4-4-12 כשהם ב800MHz DDR ? ועוד שאלה לגבי הזכרונות, האם לה…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by tal^_^,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך, הכל מוכן, אבל לפני זה מה הסכנות בזה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by oren99,

כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  23. תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון.. ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  24. זה המחשב Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) Elite 335 Black (No PSU) enermax ECO 80+ 400W Active PFC 12cm Fan PSU הביאו לי תוכנה עם המחשב שאני יכול להגביר את התדר מהירות של הכרטיס מסך האם זה בטחוני וטוב לכרטיס?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים