אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm לפני : אחרי:
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב עם מארז Antec Three Hundred, כולל מאורר 14 ס"מ עליון ומאוורר 12 ס"מ אחורי. אני מתכוון לבצע המהרה ולצורך זה הוספתי קירור מעבד Scythe Mugen 2 Rev B. האם רצוי לשים גם מאוורר 12 ס"מ קדמי על ההארד-דיסקים ? אמרו לי שקצב הזרמת האויר פנימה צריך להיות מאוזן עם קצב הוצאת האויר, כך שאני לא יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את שני המוצרים המצויינים בכותרת, ויש לי מספר שאלות בנוגע להם. את הAX7 עם תחתית מאד מלוכלכת, יש עליו כתמים מאד כהים (ישנו כתם די גדול שהוא פשוט שחור) שאין לי מושג בדיוק ממה הם ולמה הם, מה אני צריך לעשות? ניקוי שלו עם נוזל אלכוהול דל 70% לפחות יעזור? דבר שני, התחתית שלו חלקה ביותר (עצמים קרובים ממש משתקפים בה), אך יש עליה "קווים" דקים ומעוגלים כאלה, בצורת טביעת אצבע.. זה בסדר? כדי לי בכל זאת לשייף את התחתית (לאפינג)? ועוד בעיה, תוכלו לקרוא לי קטנוני אם תרצו, אבל ה"ריבוע" המצוייר על התחתית (זה שאמור להראות את נקודת המגע בין המעבד לגוף הקירור, לא?) קצת באלכסון.. זה בסדר? ובקשר לNanotherm, בהוראות באתר החברה היו שני שלבים בנוגע לניקוי הליבה וגוף הקיר…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות OC לכ.מסך שלי הדגם הוא 8800GTS 320MB הכרטיס הוא G80. הכרטיס מקורר ע"י DuOrb של TT ולפיeverest הטמפ' הוא: 37 GPU 42 GPU Diode 37GPU Ambient הטמפ' במנוחה. אין לי בעיות סרקולציה במארז ואין לי רכיב העובר את ה 45 מעלות. אם זה משנה המעבד הוא AMD Triple Core 8450 עם OC קטנטן ל2.4GHZ. הזיכרון הוא 4GB של A-Data מסוג Viseta Extreme. יש לי RivaTuner אבל אני לא יודע איך להשתמש בא. הקלוקים לפי התוכנה הם: CORE 513 Shader clock 1188 Memory 792 תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel . ואם אפשר מדריך רק לזיכרונות לעשות OC .
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 760 שעובד ללא OC ב 2.8 GHz ואלו הטמפרטורות שקיבלתי במצב מנוחה(!) שום תוכנה לא עבדה חוץ מ Realtemp. הטמרפטואות קצת מדאיגות אותי, 55-60 מעלות במצב מנוחה. אני כמעט בטוח שאני עם קירור סטוק של אינטל אבל זה עדיין נראה ממש גבוה. מה אפשר לעשות? אולי צריך להחליף משחה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה חודשים אני עובד עם המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 @4Ghz AC Freezer Xtreme Gigabyte EP-45UD3L 2X2GB OCZ Reaper 800Mhz (4-4-4-15) @890Mhz (5-5-5-15) Zotac GTX260 192SP @680/1466/1150 WD1500HLFS VelociRaptor עד כאן, העסק יציב ביומיום וב stress testing. ניסיתי כמה פעמים לחצות את רף ה- 4GHz, אך ללא הצלחה. ב 4.1GHz המחשב קורס ל BSOD על ההתחלה ב IntelBurnTest. הנה הגדרות המתח שלי (המתח בתמונה CPU-Z הוא לאחר Vdroop ): CPU Vcore.................................[1.30625V] CPU Termination.......................: [1.200V] CPU PLL..................................: [1.550V] CPU Reference.........................: [0.805V] MCH Core..................…
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז לבן של אייבורי זה עם הכפתור למעלה עם הפסים בצצדים האם המוגן 2 שהוא קרור ענק יכנס למארז הזה?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני קונה מעבד AXP2500+ barton ואני שם לו גוף קרור של spire. אני לא עושה oc. אני צריך לשים גריז טרמי? ואם כן אז איזה לקנות (משהו זול)? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
או בלועזית overclock אז ככה: אני מתכנן רכישת מחשב חדש וחברי הפורום שואלים אותי אם אני עושה אוברקלוק מכיוון שאני אף פעם לא התנסיתי בזה אני לא יודע איך לענות אז לכן אני אומר לא. רציתי לדעת האם זה משתלם לעשות אוברקלוק למחשב? ומהם החסרונות שלו? האם זה סיכון לעשות אוברקלוק לאחד שאף פעם לא עשה זאת לפני -כמוני. או שזה די פשוט ולא מסובך? מה אתם אומרים בקשר לנושא?
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משם הזמנה של הDD RBX + גריז דיאלקטרי שעולה שם 0.89$ ל5 גרם, שבארץ למצוא את זה זה סיפור... אני רוצה לדעת איך הולך המשלוח שלהם וכו'... תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע באותו הזכרון אבל יקר יותר בתמורה לצלעות קירור לפיזור חום?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הנה המערכת שבניתי בתמונה הזו רואים הטמפרטורה מלמטה בצד ימין ומי שיש לו עין טובה יגיד לי שאני שקרן למה ? כי הכרטיס מסך שמופיע אצלי לא תואם מה שבמפרט המחשב שלי פשוט התמנות האלה צלמתי בתקופת הקיץ . והיו בפורום שהייתי רשום שם והעברתי לפה ותודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כי לפי כל מני תמונות באינטרנט הבנתי שצריך לפרק הקירור מגיעה עם משחה או צריך למרוח חדש? ואם כן אז להסיר קודם את מה שיש על המעבד?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-