אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי קירור של ZALMAN ל775 , אני נתקל פה ושם במתאמים לסוקט 1366 ורציתי לדעת אם זה נראה למישהו אפשרי להיעזר בהם על מנת להשתמש בהם בi7 או שחייבים משהו ייעודי ? הנה דוגמא לאחד - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5796
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המעבד שלי רייזן 5800X הסטוק שלו אמור להיות 3200 מגהרץ. הזכרונות 3600. מחשב חדש כשהורכב נפתח הXMP והוא עובד רוב הזמן על מינימום 3600 ומדי פעם גם יותר. כשמפעיל כרום זה מעלה מיד את הטמפרטורה של המעבד ( אחת הליבות שלו) בכ 7-8 מעלות , מה ששמעלה את מהירות מאוורר הקירור למעבד ( b quiet drk pro 4) למקסימום עם רעש חזק. קורה גם מדי פעם תוך כדי גלישה, במעבר לטאב/אתר חדש. ניסיתי לבדוק אם אוריד את מהירות השעון ל 3200 הוא זה יתחמם פחות ויפתור את הבעיה. ניטרלתי את ה XMP אבל המהירות נשארה כמקודם. אגב, בדפדפן כמו אדג' זה לא קורה לי, אבל כל הדברים שלי על כרום ואני כבר רגיל אליו.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 אני מבין כלום במאוררים אבל משום מה אני חושב שהם לא משו (הם המאוררים שמקבלים במארז הרגיל ב קי אס פי) יש לי תוכנה שמראה פירוט על הלוח אמ טמפרטורת מהירות מאורר וכו ושמתי לב שיש שם אפשרות ל 5 מאוררים ולי יש רק אחד ב cpu האם הדבר חריג ? ו מה אמרו להיות הטמפרטורה המקסימלית והמינימלית של המעבד הזה ובמידה והמאוררים שלי דפוקים מה אתם ממליצים לי לעשות
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברצוני לשים מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז (מעל הכוננים). לשם כך אני צריך מקדח כוס לפח בקוטר 80 מ"מ. אתמול נסעתי ל"סופר הום סנטר" בגעש, ל"אייס קנה ובנה" בגעש, ול"היפר רוזנפלד" בכפר-סבא. באף אחד מהחנויות לא היה את המקדח. האם מישהו קנה מקדח מסוג כזה והוא יוכל להגיד לי איפה הוא קנה? תודה מראש.
-
זה המחשב Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) Elite 335 Black (No PSU) enermax ECO 80+ 400W Active PFC 12cm Fan PSU הביאו לי תוכנה עם המחשב שאני יכול להגביר את התדר מהירות של הכרטיס מסך האם זה בטחוני וטוב לכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה יכול לקרות לזיכרון שלי או למערכת אם אני מעלה את הוולטג' שלו? ומה אם האחריות?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני בקרוב מאד הולך לעשות חלון במארז. באיזה עובי צריך להיות הפרספקס? ניתן לעשות חור בפרספקס בעזרת מקדח כוס? הוא יחזיק מעמד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס geforce6800gt agp8x עכשיו אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אני צריך קירור בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך??
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אנשים קיבלתי דמי כיס (כ 300 שקלים) עלי לבחור מה לקנות איתם והעדיפות הראשונה היא גוף קירור מצויין ואולי לעשות איזה חלון עם קטודה וכמה מאוררים... אז תנו לי בבקשה הצעות ל : גוף קירור למעבדAMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz AGOIA Stepphing ודברים למודינג בכסף הנותר...
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לכרטיס מסך צלעות קירור,אין לי ידע רב כל כך (והמדריכים כאן בילבלו אותי) אז אני רוצה לשאול כך 1)האם צריך להשתמש במשחה טרמית להדבקת הצלעות או שלא? 2)האם ניתן להסיר את המשחה הטרמית שלא ידעו שחיברתי צלעות ושלא יתנו לי אחריות? תודה לכולם אשמח אם תענו בהקדם כי אני קונה היום. עריכה: נתקלתי בעוד שאלות 1)לפי המדריך באתר יש גם פדים טרמים ואני קונה את המוצר הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1942477585.htm אז הוא יגיע עם הפדים? והאם הם ישאירו סימן שיהרוס את האחריות?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel . ואם אפשר מדריך רק לזיכרונות לעשות OC .
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במאמץ אומנם אבל בלי אוברקלוק בכלל (ואני מתכנן אוברקלוק) זה לא הרבה יותר מדי ?? למה זה ככה? יש מצב שהחיישן מזייף?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מאווררים וגופי קירור Thermaltake - V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508 בחנות KSP נהריה ... קירור טוב ? משתלם מבחינת המחיר ? כמה מעלות יירדו ? [ אני עם קירור סטוק והטמפ במנוחה 26-29 ..
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-