אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מרחתי משחה טרמית על הכרטיס מסך שכבה דקה: http://rotter.net/User_files/nor/3db594776fe1888d.jpg וגם על ההיטסינק http://rotter.net/User_files/nor/3db5949070c2931d.jpg החזרתי הכל http://rotter.net/User_files/nor/3db5950774f493ed.jpg אני בא להכניס את הכרטיס סבבה המחשב נדלק - המסך נדלק הכל עולה אני רואה את ההתחלה של XP אתם יודעים אחראי שזה מראה כמה ראם ואז הוא עושה Scandisk של דוס ובד"כ אחרי זה הווינדוס עולה הכל מפסיק ב Scandisk המחשב פשוט עוצר לא רוצה להמשיך עכשיו לקחתי לאמא שלי את הכרטיס מסך של מהמשרד 8 מגה בקושי אני רואה צבעים אבל לפחות זה ! מה לעשות ??? אני לחוץ רצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עוד איזה שבוע מביאים לי לוח אם לceleron 450 שלי יש לי את כל הכרטיסים, יש לי זיכרון ,ספק, 5 מאווררים רק חסר לי מארז חשבתי לבנות אחד במקום לקנות ולבזבז 80 שקל את החומרים והכלים אני יכול להשיג או בחינם או בהנחה(יש לי פרוטקציות - דוד שלי עובד בהום סנטר) למישהו יש רעיונות למשהו מקורי?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו כבר ראה או יש לו לינק לגופי קירור למעבדים החדשים מבוססים על ליבת הטאנדרברד שעומדים לצאת, והאם גופי הקירור SLK600 וSLK800 יתאימו למעבדים אלו בנוסף לכל ???? ............................................................................................................................................................. אין לי מקום אחר לשאול עכשיו עם תגידו לי שהכותרת לא במקום אז אני מצטער ועם אני לא מבטא את עצמי טוב זה בגלל הדיסלקציה בטח. אני לא מושלם אבל אני מחפש תשובות לשאלות, תודה.
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לשים 5 לדים אדומים רגילים במארז מקדימה, חיברתי אותם במקביל ל 12 וולט של הלוח אם, והם נשרפו (מסריח לאללה)... מה שמוזר זה שכשניסיתי את זה מחוץ למחשב (שנאי) זה עבד פרפקט. למה הם נשרפו לי, ואיך אני נמנע מזה בעתיד?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ביצעתי המהרה לכרטיס מסך: GPU CLOCK: 685MHZ המליצו לי על 700 אך כל מגה מעל 685 גרם ל 3DMARK06 לקרוס. Memory: 1035MHZ Shader: 1755MHZ 3DMARK06 הניב תוצאה של 14008. איך התוצאה, מספיקה? יש מקום לשיפור? אשמח לשמוע הצעות. בנוסף צירפתי כמה תמונות של התצורה הנוכחית עם כל המאווררים + Accelero s1 מי שמתעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E8400 שגם נראה טוב? כל המארז שלי מסודר פיקס, אורות, חוטים, הכל, ויש לי כרגע AC Freezer 7, הבעיה היא שהקירור הזה פ@#$נג מכוער, זה נראה כמו בלוק באופסייד :-X תקראו לי שטחי אבל השקעתי הרבה בלוק של המארז והדבר המפלצתי הזה פשוט הורס לי את כל הדיזיין אז - יש למישהו המלצות לקירור שקט, יעיל וחתיך? תקציב של 170 שקל בערך..
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן! יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים: TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז, או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)? אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר. האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה? אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל א…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
במחשב מותקן 8800 GTS, מעבד 6300 CORE2 DUEL. והוא מפזר לי חום בחדר שבא לי למות. יש לי מאוורר מקדימה ואחורה. מארז זול של גיגהבייט (GIGABYTE TRITON) אני גם רוצה לעשות OVERCLOCK, אבל אני יהיה חייב קירור. מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז קיבלתי סוף כל סוף את המחשב החדש (מפרט בצד). OC למעבד בדרך התחלתי עם OC לכ. מסך שצריך עפ"י מה שכולם אומרים להגיע לOC יפה חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למשהו כרגע אני משתמש בתוכנה שמקבלים עם הכ. מסך Catalyst Control Center הבאתי את הכרטיס בשלב ראשוני למהירות של XT אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הטפ' המומלצות ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לבדוק טפ' (אני מאמין שמה שיש ב Catalyst זה לא נכון לגמרי) ובאיזו תוכנה לבדוק את הכרטיס תחת עומס. כרגע הכרטיס עומד על 56 מעלות במנוחה (לא יודע איך לבדוק תחת עומס) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לQ6600 לא משהו גבוהה במיוחד לאיזור ה 3ghz על מנת לנצל טוב את הזכרונות 800 מגה הרץ. האם קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro יעשה עבודה טובה ובעיקר.. שקטה, במקרה זה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חבר'ה. רציתי לדעת איזה קירור עדיף מבין השניים שאני יביא, אחרי ששמעתי על שניהם המלצות: 1) Tuniq לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120 2) Infinity לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SCINF1000 הקירור מיודע למעבד Q6600, במארז NZXT hush. הסיבה שאני מחליף היא שהבנתי שהקירור סטוק של Q6600 לא משהו בכלל, גם רועש וגם לא יעיל [אני לא מתכנן OC].
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לרכוש את המעבד Q6600 ואת הלוח אם EP45DS3 . האם הגוף קירור המצוין בכותרת תתאים למוצרים אלה? אם כן-כידי לרכוש את המוצר הקירור הזה או להישאר עם הגוף קירור המקורי של אינטל? תודה. בן.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מחפש קירור במחיר של עד 150 ש"ח.. אם יש אופציה הרבה יותר טובה במחיר טיפה יותר גבוה אני אשמח לשמוע עליה.. תודה
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי hd4850 של sapphire , גרסת הסטוק - אני מעוניין לעשות אוברקלוק רציני בשבילו..איזה קירור מומלץ לקנות לו ? הקירור שבא איתו לא כל כך יעיל.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שדרוג קל למחשב הגיע הזמן גם לשדרג את הקירור. יש לי כרגע (מפרט מלא בצד) מארז Nzxt trinity, יש בו 2 מאווררי 120 מ"מ (1 מוציא 1 מכניס), ועוד מאוורר 80 מ"מ בדלת שמכניס אוויר. המאווררים כבר בקושי פועלים ועושים המון רעש מיותר. אני מחפש 2 מאווררים של 120 ועוד אחד של 80, שיהיו כמה שיותר שקטים ושיקררו כמו שצריך. אני לא יודע כמה בערך צריך להשקיע אז פשוט תציעו אופציות (בכמה שיותר זול). אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה זה הצלעות שבין בצינורות לגוף קירור עצמו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאורר חדש שיורכב בדלת המארז - מול המעבד בגודל 80 מ"מ. חשוב שיהיה שקט. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני נמצא כרגע ב OC על מעבד Q6600 לוח אם P35DS3L הזכרונות במחשב עם OCZ reaper 1066 אבל המחשב כנראה מזהה אותם כ 667 ולכן המכפלה של הזכרונות הגדרתי בלוח ל 2 ולא 3.2 כמו שחשבתי בתחילה בשביל הזכרונות 1066 כרגע המחשב עובד יציב על 3GHZ האןם יש סכנה בכל שהזכרונות עובדים על המכפלה הנמוכה?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי 1. נשברה לי אחת הכנפיים של המאורר של ה-CPU (המאורר מסתובב עדיין - האם זאת בעייה ויזיק לCPU?) (יש לי קירור אינטל מקורי) מה אני צריך לקנות? (רק מאורר? מאורר וHEATSINK?) יש לי P4 478 2. המאורר של ה BOARD מרעיש ומרעיד את המחשב, איזה מאורר אני צריך לקנות בשביל להחליף אותו? GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board תתנו לי בבקשה לינקים ישירים למוצרים בחנויות. תודה
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-