אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
OC של עד 3.0MHZ עם המפרט הבא אפשרי? E6600 Gigabyte 965P DS4 2GB TWINMOS 667MHZ 550W Thermaltake Compucase 6a19
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה שאני צריך ממנו שיהיה שקט... הוא לא הולך לקרר משהו באופן ישיר,אלא להכניס/להוציא אוויר דרך שרוול למאורר של המעבד,או להיות בגג של מארז HTPC,תלוי. בקיצור האם הוא עונה על הדרישות שלי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=182&CatCode=130 אה ואיך הוא מתחבר? מולקסים?
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך הם בהשווה לאחרים כגון tuniQ tower וbt? תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לכל אחד יש את הפעם הראשונה... וגם אני רוצה לעשות oc. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2941&p=1 לפי הסקירה הוא מדיח את ה-TUNIC TOWER מהתואר ה"HS הטוב ביותר" בגלל 3 סיבות. 1. ביצועי OC וטמפרטורות זהים או מעט טובים מה-TUNIQ 2. שקט משמעותי מה-TUNIC עבור אותם ביצועים/RPM/CFM 3. מסוגל להחזיק מעבדי קונרו ללא מאוורר (FANLESS) גם בעומס. הוא היחידי שבאמת מסוגל לכך (לחובבי השקט). עדיין, אליה וקוץ בה: * הוא בא ללא מאוורר ואת המאווררים הטובים והשקטים שנסקרו אי אפשר להשיג בארץ והם יקרים מאוד. * גם את ה-120 עצמו לא קל למצוא בארץ * אם נחליף ל-TUNIQ את המאוורר במאווררים דומים ככל הנראה נקבל תוצאות רעש דומות גם כן. כך שהיתרון האמיתי שנותר הוא ביכולת לעבוד FANLESS וזה לא יתרון מבוטל למי שרוצה מערכת סופר שקטה שרוב הזמן ע…
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
דייייייי התייאשתי נמאס לי מהרעש המרגיז שעושה המאורר של ה7600GT, החלטתי לקנות קירור ועל הדרך גם קירור למעבד. מה שחשוב שיהיה כמה שיותר שקט, שיהיה יעיל וטוב ביחס לעלות, וכמה לדים אף פעם לא הזיקו. אפשרי גם קירור מים. 600 זה התקציב אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת ממנו, העיקר שאני ישלם על קירור טוב ולא על שם טוב.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
P4 1.7 גיגה הרץ סוקט 478 ספק הכוח במארז מקביל ללוח אם 1. איזה טמפ' זה מה שהמעבד מחזיק בקלות - כך שיעבוד בצורה יציבה ויהיה לו אורך חיים מקסימלי ? (באנאלוגיה לבני אדם - כמו שבנאדם מרגיש בבוקר בהיר אחריי שינה של 9 שעות) 2. לכמה RPM ניתן להוריד את המאוורר (אינטל רגיל שהגיע עם המעבד הזה - 70ממ) כך שהטמפ' ב 1 תישמר ? 1500 מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוקינג למחשב שלי ורציתי לשאול מספר דברים בתור התחלה ואני מאמין שאני יעזר בכם גם בהמשך.. בנתיים דברים שאני לא מוצא תשובות להם ממש... ככה לגבי מהירות באס (FSB) אם הזיכרון שלי הוא מסוג DDR2 ומהירות שלו היא 800MHZ אז מהירות הבאס היא למעשה 400MHZ?? ואם הלוח שלי תומך בזיכרונות של עד 800MHZ אני יוכל לעשות אוברקלוק ל1066 זה יעבוד? ואני מאמין שיעלו לי עוד שאלות אחר כך.. תודה בנתיים...
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש מ סקיי פי סי עם הלוח הזה... וראיתי בתמונות שיש לו היטסינק ממש מסורבל ונראה בלי מאוורר בכלל על גשר צפון... אני רוצה לעשות אובר ל 3000 מקסימום עם המעבד שלי 6400 CORE 2 השאלה האם בגלל שלצ'יפ סט אין קירור מאוור זה יכול להגביל? שווה להשקיע 100 שקל בישביל קירור צ'יפ סט.. אהה גם מקווה שהם יסכימו להרכיב הם נראים לי קצת פחדנים בכל מה שקשור למוצרי אוברקלוק לא יודע אם יסכימו לפרק ולהרכיב קירור צ'יפסט למחשב חדש..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הגיע הזמן שהמפרט יממש את ייעודו האמיתי שלשמו הוא נקנה ;D אוקיי אז החלקים הרלוונטיים הם: מעבד - INTEL C2D E6300 1.86GHZ. קירור - TUNIQ TOWER 120 לוח אם - ASUS P5B DELUXE עם ביוס בגרסה 1004. זכרונות - SUPERTALENT 2X1GB DDR2 800MHZ 4-4-3-8 T800UX2GC4 ספק - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - COMPUCASE 6919 עם שני מאווררי AC AF12025, אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה. טמפ' במנוחה - 33-35 מעלות. במאמץ (TAT),הטמפ' היא 45-46 מעלות. איך אתם ממליצים להתחיל ? באילו קפיצות לעלות את הבאס וכמה זמן לבדוק יציבות כל פעם ? (ועם איזו תוכנה: TAT או ORTHOS ?) אני חשבתי קודם כל להגדיר בביוס הכל לפי המדריך הזה - http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=74
-
- 132 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום, הרגע קיבלתי את הקירור החדש שלי למעבד, Scythe Ninja ויש לי שאלה קטנה. מניסיון קודם, הפלטות האחריות של הקירורים מהוות סיכון מסיום ללוח במידה ורוצים להוריד את הפלטה. כבר קרה לי לא כמה פעמים שלוח אם נדפק בעקבות הסרת הפלטה אחורית, גם כן, לאחר ההסרה הפלטה אינה שמישה יותר. רציתי לדעת אם ניתן להתקין את הפלטה האחורית ללא הורדת המדבקה? האם זה בטוח? זה יהווה בעיות כלשהן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד INTEL CORE 2 DUO E6600. האם אוכל ללהגיע לתדר של 3GHZ מבלי לשרוף את המעבד? אם כן, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת כי אין לי ניסיון בתחום.
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מקרה של אחד שמנסה לשרוף את המעבד ושום דבר לא עזר לא וגם oc על 100% בלי שום קירור הדבר היחד שעזר זו שרפה פיזית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39293.0 אני רוצה לקנות מעבד e4300 ותמיד אני מפחד לטעות ושמה הוא ישרף לי האם הכתבה מוכיחה שזה נדיר שמעבד נשרף מאוברקלוק כי הרי ה e4300 הוא מעבד קריר בכל מקרה יכל להיות מצב שכל החלקים ישרפו וישאר רק המעבד? זה מעניין אני לא מדבר על ספק ג'נירי אלא זה שבא עם המארז 6a19b 400w
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה המערכת: Intel C2D e4300 ABIT IB9 [chipset Intel® P965] OCZ: OCZ2P8002GK - OCZ 2GB (1GB x 2) Platinum XTC Edition cl4 liberty 400 קירור tuniq tower [אם צריך.. כ.מסך: leadtek px8800 gts 320mb] האם המערכת תגיע ל 3.2 -3.4 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=174238 על מתח נמוך 2.1v היה שווה את ה580 שקל (הדגם: VS1GB667D2) 8) בדיקות יציבות - 14 שעות בMemtest (בתמונה). העדפתי שלא להעלות מתח מעבר ל2.1, אבל אני מאמין שאפשר לעבור את מחסום ה1,000mhz עם העלאה קטנה. וחוצמזה אני לא יכול לשים מחלק 1:1 כי הקירור לא סוחב מעל 400 באס. לאור התוצאות, אקנה בקרוב קירור חדש ואיכותי שיחזיק 490 באס. המלצות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3085 לא חשוב כ"כ מי יותר שקט,אלא מי מקרר יותר טוב. זה או המקורי של אינטל,שניהם באותו מחיר 60 שח ,ואני צריך לבחור... תודה
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
קניתי מעבד 3800+ סוקט 939 אבל בחבילת TRAY אז ככה שהוא בא בלי מאוורר... קניתי מאוורר Speeze Dolphinreef דגם:EE787S3 (אני כמעט בטוח..) מה אתם יכולים להגיד לי על המאוורר הזה? הוא יותר טוב ממאוורר סטוק?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המעבד הנ"ל. בתוכנה Everest רשום שהוא עובד בטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס. זה מדד תקין? יכול להיות שהחיישן או התוכנה מזייפים? תודה מראש, אורן.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Pentium D 830 על מה הייתם הולכים??
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם המאוורר של ליברטי 400 מרעיש או שהוא דיי שקט??
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם חשוב לקנות קירור לזכרונות או שזה רק לOC? ראיתי שזה עולה 30 שקל ורציתי לדעת אם זה יתן לי שיפור בביצועים או סתם עוד רעש למחשב...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-