אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף קירור למעבד שלי תושבת 775 צריך תעזרה שלכם בנוגע להמלצות על קירור טוב שקט ולא יקר התקציב בכותרת.. תודה רבה נ.ב (לא מעוניין בקירורים שדורשים פירוק של כל הלוח אם... ביג טייפון וכו..) עריכה: מצאתי את זה ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ואת זה ZALMAN CNPS7000B-AlCu מה יותר טוב? שניהם אותו מחיר
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אני לא מעוניין להשקיע ביותר מ200 שקל במערכת הזאת, אני רוצה להחליף את הקירור רק בגלל שהרעש שיוצא מהמאוורר הנוכחי בלתי נסבל|:. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מחפש המלצות לגוף קירור טוב ושקט למעבד AMD X2 DUAL 3800+ עד 200 ש"ח לערך ושיהיה שקט. המעבד יעבוד בקצב הרגיל שלו ובעתיד אולי O.C. קל.
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה 8800GTS Evga והדבר הזה רותח. ברגיעה כ 66 ובזמן משחק 77-80. המחשב משמש לעבודה/משחקים/שרת ווידאו/תחנת הורדות והוא דלוק 24/7. יש זרימת אוויר יפה במארז, שאר המכלולים בטמפרטורה רגועה לגמרי. ה GF6800GT שהיה מותקן קודם, היה על 55 ברגיעה. א - יש מה להיות מודאג? ב - האם כדאי לשדרג לו את הקירור ואם כן אז מה מומלץ? ג - התקנתי Rivatuner כדי להגביר את המאוורר שלו, אבל זה נמצא כבר על 100%. התקנתי גם Ntune אבל לא מצאתי שם שליטה על מהירות המאוורר. תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקרר את המחשב, חם לו בזמן האחרון XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מחפש המלצות ל 1) מארז שקט עם 3 מאוררים 2) ספק חזק ושקט 3) קרור למעבד ושקט אשמח לקבל המלצה למקום בירושלים בו עושים את השידרוג וכמובן מסדרים את המארז והכבלים לזרימת אויר!!! כל הכבלים שלי הם צינורות ארוכים!!!! אבל כבלי המולוקס קצרים מדי לשיפצור!!! סכום השקעה בין 1000-800 ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד ) איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה.. אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי. כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ ) בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?! יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ומכיוון שאני רוצה גם לקנות קירור למעבד (לא OC, צריך שקט, וכמובן להוריד את הטמפ' הקיימת) והבנתי שחסר את הפריזר 7 של AC, אז אבקש המלצות גם לקירור למעבד סוקט 775 של אינטל בתקציב עד 150 (אולי עם חריגה קלה), או אתר שאפשר להזמין ממנו את הפריזר. כמובן שהכל אני רוצה להזמין מאותו המקום... תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לOC, נסיתי להשתמש בTUNER 5 של GB, אבל היא פשוט לא עולה לי אפשר המלצות על התוכנות שאתם משתמשים והאם הם נוחות וקלות (גם להבנה וגם לשימוש) ואנצל את הדיון הזה לעוד שאלה אחת... איך מאפשר בביוס OC בביוס של אינטל (אם צריך את דגם הלוח זה P5LD2-SE) חפרתי שםו לא מצאתי שום דבר
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה (דגם Satellite A500) ואני מעוניין במשטח קירור. הפרמטרים פחות או יותר הם: 1. מאווררים שקטים 2. אופציה לעוד חיבורי USB 3. משטח שנראה טוב! המחיר לא כזה חשוב, רק חשוב שזה יהיה משהו שאני יהיה מרוצה ממנו ויעשה את העבודה. למישהו יש המלצות? אשמח לשמוע מאנשים שיש כבר ברשותם אחד כזה או שמכירים את המשטחים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ההזמנה שלי מ JAB TECH הגיעה (PANAFLO L1A ו VIBRATION DAMPENERS) קודם כל זו פעם ראשונה שאני מזמין מהם (כי אין PANAFLO בארץ) ואני חייב לציין את השירות המהיר והמחירים הסבירים ההזמנה יצאה באותו יום שבצעתי אותה והמשלוח (הכי זול) לקח פחות מ-10 ימים. לאור הנסיון שהיה לי עם זמני אספקה בארץ... אני לא ממש רואה סיבה להזמין לא להזמין הJAB גם דברים שיש בארץ הרכבתי את ה PANAFLO וה DAMPENER בSHUTTLE שלי שנשמע כמו טרקטור עם ה FAN המקורי... ומאז כל 5 דקות אני הולך לבדוק אם הוא דולק.... כי לא שומעים כלום... פשוט שקט !!! אני מריץ עכשיו את PRIME95 לראות אם הוא גם מקרר בנוסף להיותו שקט ועד עכשיו נראה שהוא מעלה את הטמפ' ב4-5 מעלות אבל לשימוש שלי עם השאטל זה לא ממש משנה
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אז נתחיל: 1. אני רוצה להחליף את המאווררי מארז שיש לי כעת, במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר. אני יודע שזה לא שינוי הכי משמעותי, כי יש גם שינויים כמו החלפת הספק לשקט יותר, והחלפת המארז עצמו. אבל בכל זאת.. אז כרגע יש לי 2 מאווררים של 120, ואחד צדדי של 80. עשיתי חיפוש קטן והחשבתי כמה גורמים כמו השקט מול המהירות של המאוורר והכוח דחיפת אויר שלו, ומצאתי כמה דברים: א) זה מה שהכי הלהיב אותי : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=A2329&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ב) זה גם- http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TTA2330&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698&aff=Zap ג) וזה בשביל 80- http://www.directron.com/papst8cm.html ***לגבי ב, אז המאוו…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם למישהו פה יש SilentWheel / Thunderblade / SF של TT ויוכל לכתוב דעה שלו על המאוורר אני אודה לו. אני רוצה לקנות מאווררים ומעניין אותי לדעת איך המאווררים של TT, למשל במידת רעש וכו'. או אם יש למישהו ביקורות... (הקטע שאני רוצה גם לשאול אנשים זה בגלל שידוע ש-TT לא מדייקים בנתונים שלהם באתר ו-16DB אצלם זה לא באמת 16DB, + למשל ראיתי אנשים שדיווחו שה THUNDERBLADE שלהם רועש). אפשר גם להמליץ על מאווררים של חברות אחרות... פשוט אני מזמין משהו מ-CD-LOG ורציתי כבר על הדרך להזמין מהם כמה מאווררים (יש להם רק של TT וזלמן...) אבל שוב גם של חברות אחרות מחנויות אחרות יהיו טוב אני רוצה מאווררים שקטים אבל שיספקו גם הרבה אוויר . לדוגמה מאוורר >48cfm ו-<22dB יהיה טוב. המאווררים …
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC ,כרגע עם הקירור שמגיע עם המעבד(E6750 ),הגעתי ל 3100 GHZ ,הטמפרטורות שלי באיידל :45 בערך,בעומס-60 מעלות בערך. הייתי צריך להעלות את המתח לזכרונות .כרגע לא שיניתי את המתח של המעבד(1.25 V ). אבל בשביל להמשיך ב OC אני צריך ממכם מספר המלצות: 1)על איזה קירור אתם ממליצים בתקציב של עד 250 ש"ח. 2)יש לי 400W TRT - הוא יספיק ל OC עד 3600 GHZ לפחות - או שכדאי לי לרכוש ספק אחר?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לקנות קירור למעבד קירור משו טוב שקט .. הבעיה היא שאני לא כל כך מבין בעסק הזה ,ולכן אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על איזה קירור טוב עד 400 ש"ח יש לי פנטיום D 2.8 775 :-*
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות את הלוח הזה Asus P7P55D עם מעבד I5 ומתלבט על קירור מתאים חשבתי על זה קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B ₪148 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCSK1100
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מעבד e7300 לאחר 3 שנים המאוורר מרעיש קצת וחשבתי להחליף את קירור הסטוק אשמח להמלצה לאחד טוב וזול ככל האפשר חשבתי על zalman CNPS7000V-AlCu או arctic alpine 11 אין oc או דרישות גבוהות מחשב סטנדרטי אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור נוזלי למעבד i7-4960x ? תודה
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שההודעה הזאת לא עוברת על איזה חוק מחוקי הפורום. הנה שני צילומי מסך של EVEREST. מכיוון שאני לא ממש יודע מה אמור להיות החום וכו של המחשב הזה אז אשמח אם תוכלו לספר לי מה מצבי... כמו כן אשמח לדעת בקשר לאפשרויות האוברקלוקינג שניתן לבצע לחומרה זאת... בתודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 377 צפיות
-
-
שלום. לציין שאני מתגורר בארה"ב, למקרה שזה רלוונטי. אני מחפש שניים כאלה, שיודעים לדחוף אוויר כקדמיים למארז, ובו בעת שיהיו שקטים. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, המלצם לי על הג'יסקיל G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200PHU2-1GBZX והם ממש לא עושים את העבודה הכי גבוהה שאפשר להגיע איתם זה בלחץ ל430MHZ... זה אומר באס 215.. אני עושה משהו לא נכון או מה קורה פה? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-