אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מפרט : זיכרונות : Twinmos 512 X 2 667 MHZ + 1 GB of kingston and 512 MB of another company . מעבד : Athlone 3800 + 64 BIT X2 לוח אם : Kn9S - גירסא 23 אחרונה . אני על באס של 288 ומכפלה 10 . המחשב לא עולה רק כאשר אני משנה א תתיזמוני הזיכרונות ל- 667 MH (333 אפקטיבי ) במקום 533MV (266 אפקטיבי ) מה אני יכול לעשות ? מתח לזיכרונות - 2.3 (אנייכול עד 2.9 אבל הלוח אם מגביל ) (ויש DDr2 REF שאני לא יודע איך להשתמש עם זה (זתומרת איך זה עובד ) ניסיתי לעלות (ובהגזמה ) מתח לגשר הצפוני / כרטיס מסך / מעבד אך ללא הועיל . ניסיתי לשנות תיזמוני זיכרונות ל- 4-4-4-12 - 667 MHZ המחשב ועובר POST אך לא מגיע לטעינה של וינדוס . יש רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מחפש קירור חזק, עמיד ואמין [קיצר הכי טוב] ל - Sapphire Radeon X1800GTO2 512M + אפשרות ל - OC גדול.... במקסימום 200 ש"ח וכמובן אם אפשר אז יותר זול. * האם הקירור שבא איתו [של ה - XT] יעיל ומספיק גם ב - OC ושווה להשאר איתו ?!
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1668 מה הרושם לגביהם? שקטים רועשים? איכותיים גרועים? ואיך אני גורם להם להוציא אוויר או להכניס אוויר או שלא ניתן לעשות זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הקירור נפל לי על כרטיס מסך!!! מזל שיש לי עוד מאוורר על הצלע השניה שמנע נזק. אין לי מושג איך הוא נפל, המחשב התחיל לצפצף, פתחתי אותו ופתאום אני רואה שהקירור שוכב לי על הכרטיס מסך. ישר הכנסתי את המחשב ל-טיפול נמרץ. פירקתי את כל הלוח והוצאתי אותו החוצה ושוב החזרתי אותו חזרה. הרכבתי חיזוק נוסף כדי למנוע את הבעיה שנית(מקווה שזה יעבוד) לא מזמן קראתי שאחת התכונות השליליות בקירור הזה שהוא החיבור ללוח אם מאוד עדין ולא חזק כלל לכן רצוי לא לטלטל את המארז ממקום למקום. לעומת זאת החיבורים של הנינג'ה ללוח אם באים עם ברגים ואין מצב שזה יפול.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עלתה בראשי מחשבה למכור את הלוח שלי וקנות כזה חדש. סך הכל הלוח שלי היה בזמנו הכי טוב בשוק (לפני חמישה חודשים) אבל אין מה לעשות הטכנולוגיה משתדרגת. אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הS-ATA וה-FireWire וכו'. לפי מה שהתרשמתי הלוח גם מפיק איכות קול טובה (לא כמו הSS שעל הלוח הקיים) מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז חדש בסכום של עד 1500 ש"ח אני רוצה שיהיה בו כבר חלון מוכן ולפחות בכל צד במארז מקום מוכן לשתי מאווררים הכוונה היא 2 מאווררים בצד האחורי 2 מאווררים בצד הימני 2 מאווררים בצד השמאלי 2 מאווררים בצד הקידמי ומאוורר אחד בצד העליון אני רוצה שיהיה לו מערכת קירור טובה ושהיה tower\ full tower בבקשה לתת לינקים תודה מראש INSTALL
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק למדריך שמסביר כיצד לצבוע מארז תוך כדי מתן קבלת ברק (כמו צבא מטאלי לדוגמא). That's all ! תודה רבה לעוזרים. מצאתי כבר אחד ב- Bit tech, אבל זקוק לעוד.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
The Professional Dremel Reparation Laboratory או בעברית - המעבדה המקצועית לתיקוני דרמל... משהו שנאלצתי לעשות היום... כידוע לחלקכם, הדרמל שלי התקלקל לפני מספר חודשים, לאחר שנים שהוא בבעלותי (4-5....) כבר הזמנתי אחד חדש מחו"ל ב 50 יורו (250 ש"ח) אבל בכל זאת ניסיתי לתקן את הישן... ניתחתי אותו, והוצאתי את הקפיצים שהם בעצם אחרים למגעים הקטנים של המנוע, הם מחוברים ב 180 מעלות בדיוק, כך לפי עקרון של כל מנוע חשמלי. הקפיצים הללו התרסקו והסתבכו בתוך המנוע וכל הסלילים. נאלצתי לחתוך אותם, ולאחר מכן לאלתר חלופה לשני הקפיצים הללו. לבסוף הצלחתי, אם כי הוא קצת צולע ומכך אינו מגיע למהירות המקסימום שלו. עריכה: אגב, למפלצת הזו יש שני מיסבים אכזריים על הציר המרכזי, שעם קצת WD40 הם…
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משהו שבטח כבר קשה למצוא, מדובר בתושבת ובקליפס של סוקט 423 שמקבעים את הגוף קירור והם נשברו והם מאוד קריטיים לטמפ' של המעבד. אלו החלקים: אני צריך אחד כמו הכסוף ואחד כמו השחור. אם למישהו יש את זה או יודע איפה מוכרים בארץ זה יעזור לי מאוד! תודה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כרגע יש לי באמת 2GHZ. יש לי 1GB DDR זיכרון פנימי. לוח האם הוא של MSI, NFORCE NEO4 SOCKET 939. השאלה היא איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד? שמעתי שאני יכול להגיע איתו ל-3GHZ והוא יהיה יציב. למישהו יש מדריך או משהו איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 112 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
-
הכרטיס שלי מבוסס על r430 הוא הגיע עם 16 צינורות עיבוד פתוחים וחלק מכם אמרתם לי שהוא פשוט x800xl או משהו כזה אז אולי זה יעזור לכם בפיענוח של הבעית התחממות שלי הכרטיס נמצא במנוחה על כ 50 מעלות, ובמאמץ מרקיע שחקים לטמפ' של 90 מעלות ואפילו יותר! מיותר לציין שזה ממש מחמם את כל המארז בטירוף וזה ממש מדאיג, המארז שלי אמנם מאורר אפילו השארתי אותו עם דלת פתוחה עקב החשש, היו לי כבר כמה מקרים שמשחקים נתקעו ואני מאמין שזוהי הסיבה הישירה לכך... הכרטיס לא נמצא על שום OC או משהו דומה.... מה עליי לעשות? אני לא מאמין שמספקים קירור שלא מסוגל להחזיק כרטיס כזה במיוחד חברת ספיר ... תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
ככה אין לי מושג בOC אז: 1.למה שמישהו ירצה בכלל לעשות OC ???(תנו דוגמא למצב...) 2.איך עושים OC?? 3אם אני שורף משהו יכולים לדעת שעשיתי OC?? תודה מראש איתן
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אוקי פרסמתי הודעה בפורום ספקים ומארזים לגבי המפרט שאני רוכש: כששאלתי לגבי קרור הפנו אותי לכאן. פה נמצא הפירוט המלא (לא רוצה לעשות DOUBLE POSTING) אז הינה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280186.0 בקצרה: מעבד: Q6600 שאני רוצה להמהיר לכוון ה3Ghz - אשמח לשמוע דעתכם בנושא... לוח אם: P5K Deluxe/WiFi-AP זכרון: CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH מארז: ECA5000 Uber Chakra כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1950XT 256MB הבנתי שהקירור שלו רועש אז אני מתכוון להתקין עליו: Zalman VF900-Cu LED http://zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 פה אתם נכנסים לתמונה: CPU Cooling: THERMALTAKE BIG TYPHOON או Cool…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/images/labs/rev-tnn300-partialLG.jpg http://www.modding.ru/news-image/heatsink-case/x7.jpg ??
-
- 12 תגובות
- 629 צפיות
-