אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, איזה סוג של קרור מומלץ לסוקט 478 ? בכמה מעלות יורד חום המעבד ? בברכה עדי
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום. חדש פה, חדש לעולם המחשבים. אני מנסה למצוא מקום (אתר) שבו יש השוואה בין גופי פתרונות הקירור השונים. אני לא מצליח לעשות סדר בבלאגן: בבחינת "מרוב עצים לא רואים את היער". אז מה אני מחפש? קירור שיעלה בערך 50 דולר (אני גר בארה"ב), ויהיה טוב עבור core i7-2600K (שאני מקווה שיעבור המהרה - ברגע שאלמד איך עושים זאת). לא מדובר על מעבד שעומד להפעיל את תכנית הגרעין האיראנית. יותר עבור משחקים, ועבודה כללית. אפשר לקבל הפניי או המלצה? שאלה כבדרך אגב: מכר הציע לי לרכוש ממנו קירור שנקרא Xigmatek Aegir (מקווה שאני מאיית את זה נכון) בעלות של 45 דולר. במצב חדש. מה דעתכם על כך? תודה מראש - כמו תמיד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 200 ש"א אם זה נחוץ. מיועד לקרר E7400. לפני כן היה Arctic Freezer 7 LP. ששבק חיים לאחר שנה וחצי, המאורר מסתובב על מהירות נמוכה מאוד ונראה שמשהו מפריע לסיבוב שלו. לא מדובר באבק. ניקיתי את המאוורר בצורה יסודית והוא עדיין מסתובב לאט. (500RPM). לכן, אני מבקש המלצה לגוף קירור שיחליף אותו, אין צורך במשהו יקר או גדול מאוד, מכיוון שהמחשב לא הולך לעבור אוברקלוק. (אם כן, אז ממש קטן ולא משמעותי). כמו כן, אין לי אפשרות פיזית להרכיב גוף קירור גדול מכיוון שהמארז בו המחשב נמצא הוא ה Cm Elite 341. השקט חשוב, אך אין צורך שיהיה חרישי. (משהו כמו הפריזר 7 יהיה מצויין). יהיה נחמד אם הוא יגיע עם משחה טרמית מרוחה עליו. (אם לא, אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה). החנות שממנה ארכוש היא…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחר שהתברר לי שבמעבד ה-Intel Core i3, שבמחשב של אבא שלי, הליבה מובנית בתוך המעבד, ואיננה נמצאת במקום נפרד מלוח האם, הבנתי כי השימוש בה, יגרום למעבד להתחמם יותר מאשר אם אני אשתמש בכרטיס הגרפי החיצוני, וכתוצאה מכך אגרום למאוורר של הקירור שלו להתאמץ יותר. אז פתחתי את המארז (SAMA גנרי, בדומה לספק הכוח) כדי לבדוק איזה קירור מותקן שם (אמור להיות כתוב על המדבקה של המאוורר), והתברר לי שמדובר ב-Deep Cool, שזהו קירור גנרי (כלומר הוא לא יקרר כהלכה את המעבד, למרות שגם המעבד לא מתחמם משהוא [24 מעלות ל-CPU בכללי ו-45 מעלות ל-GMCH לפי Aida64]). הקירור הזה גם מרעיש מאוד כאשר המאוורר במאמץ (למרות שיש אבק בצלעות הקירור). השימושים של המחשב הם: אינטרנט, צפייה בסרטונים HD, משחקים פשוטים (רוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחפש קירור שיעבוד באובר קלוק לE 8400 מתכנן בעתיד לשדרג את המערכת ככה שחשוב לי שיעבוד בתושבות של 4790K (אם ניתן)
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב עם I7 920 2.67Ghz. המליצו לי על הקירור של Big Typ 120 VX לפי מה שקראתי לאחרונה באינטרנט, מבחינת ביקורות וכו' הוא לא כ"כ מומלץ. מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב, אמין ושקט? התקציב הוא באזור ה- 400-500 ש"ח. המארז שלי יהיה האלמנט S של ת'רמלטייק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מבקש המלצה על קירור למעבד של אינטל שיוכל להיכנס לתוך מארז mini itx (עד 150 שח - אפשר לחסוך?) מדובר על מעבד אינטל i3 2100 לוח אם Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 בתוך מארז MINI IATX מהדגם CFI A8989 CUBE 150W BLACK. או מארז Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם יש משהו יותר מומלץ מCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER לקירור המעבד? העלות שלו הוא 49 ש"ח. ראיתי גם Artic Cooling Alpine 64 AM2 שעולה 52 ש"ח. האם יש משהו יותר מומלץ משניהם במחירים האלה? 45-50 ש"ח חשוב שיהיה שקט מאוד. המארז הוא CoolerMaster Sileo 500.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט ואיכותי למעבד 3470 i5. הוא הולך לשבת על לוח H77 בתוך מארז R4 אם זה משנה מבחינת ממדים. חשוב לי שהוא יוריד את הטמפ' של המעבד ככל שניתן. כמו כן מאוד חשוב שיהיה חרישי, אפילו אם זה דורש ממני לקחת קירור גדול יותר או מעט יקר יותר. בעבר המליצו לי על katana 3 אך שמעתי שיש טובים ממנו. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! אני לקראת קניית מחשב,אבל חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה.כרגע יש לי קירור של Zalman 7000B והוא דאי מפריע לי,למרות שהבקר נמצא במינימום. יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION,מאוורר 120 של AC מאחרוה,מאוורר מקורי שבה עם המארז קדימה וספק גם שקט. אחרי בדיקה שערכתי לפי איך שאתם ממליצים הבנתי שהבעיה היא קירור של המעבד. לכן אני רוצה כמה שיותר שקט, ומבקש המלצתכם לקירור טוב ושקט למעבד(לא מתכוון OC). אם קירור שבה במקור עם E8400 שקט -אין לי בעיה,אני לא רוצה לשלם סתם. וגם אני יודע שהכרטיס מסך שאכך, יהיה 9800GT-זה כבר המליצו לי בפורום כרטיסי מסך,רק שהם לא יודעים להגיד מה שקט ומה לא?אבקש המלצה גם בזה. מעדיף כרטיס מסך שבאה כבר שקט בלי להוסיף קירור בנפרד.מה החסרון של קירור פסיבי בכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצתכם על קירור למעבד i5 שייכנס במארז HTPC לא גבוה, עדיפות שגובה הקירור יהיה עד 70 מ"מ אבל אם אין ברירה אז אפשר שהגובה המקסימלי יהיה עד 120 מ"מ. מחפש קירור שקט מאוד עד חרישי בתקציב של עד 200 ש"ח עם עדיפות לחיסכון. לא מעוניין בהמהרה בכלל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב המבוסס על E8400. בתור התחלה אני לא אבצע OC, אך בעתיד כנראה שכן. האם כדאי לי לבינתיים להישאר עם קירור הסטוק של אינטל? עד כמה הוא שקט בהשוואה לגופי קירור אחרים? (עד 250 ש"ח בערך- אני חשבתי על Thermaltake V1). כמו כן, במארז (Antec sonata 3) יהיה לי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי. האם גודל המארז(קטן יחסית) והפליטה הרבה של החום ע"י הכרטיס הפסיבי יכולים להקשות משמעותית על ביצוע OC?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
על איזו תוכנת בנצ'מרק טובה אתם ממליצים? ביצעתי OC ואני רוצה לבדוק יציבות אך תחת מעמס גדול במיוחד. :
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף לי לקנות מחשה טרמית לכרטיס מסך כי הוצאתי את הקירור מבלי למרוח חדשה ? ואין לי עוד מקום לשים מאוורר אז חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6943 זה מאוורר שמתחבר לPCI ולוקח את כל האוויר החם מהכרטיס מסך ומוציא אותו החוצה , איך הוא ? הוא יוריד לי את הטמפ' של הכרטיס מסך ? או שעדיף לא לקנות אותו ולקנות משחה טרמית חדשה MX-3 ?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי, ואני לא יודע ממש איך לבנות פוסט פה, אז אני פשוט אגיע לעניין. אני צריך יחידת קירור למעבד q6600 (סוקט 775) בגלל שנראה שמה שיש לי כבר לא עובד (המעבד מגיע לטמפרטורה של 75 כשאין פעילות, ו-105 בעומס. אני לא מבין איך הוא לא קורס, אבל שיהיה) אני גם עושה אוברקלוק קטן יחסית (למהירות 3GHZ), אבל סביר להניח שעם קירור טוב אני אעשה קצת יותר. *עשיתי אנדרקלוק והורדתי מטח למעבד, וגם אני לא מעמיס עליו בכלל עד שאני משיג מערכת קירור חדשה. אז זהו, תודה לעוזרים! עריכה: מבחינת תקציב אני אשלם מה שצריך, אבל אני רוצה להישאר בטווח של קירור אוויר ולא מים או משהו כזה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי לעצמי מוד של כבלים מעוגלים והיה סבבה נהנתי והכל אבל עכשיו הזמן להתקדם לדבר האמיתי הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שהכבלים המעוגלים שקונים האיכות שלהם הרבה יותר טובה מהאפורים שמקבלים עם המחשב ובגלל זה יש שיפור בביצועים! ולכן החלטתי לקנות מוכנים אז כאן השאלה אליכם מה אתם ממליצים איזה חברה ואיפה כדי לקנות אני צריך: 1 לפלופי 1 לסידי וצורב ו1 לשני H.D
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר אחורי 12 ס"מ שיוציא אוויר חם שמגיע מהמאוורר של המעבד. רעש לא כל-כך משנה לי אבל שלא יעשה רעש של שואב אבק. גם לא נראה לי שהלוח שלי תומך ב PWM כי יש לי חיבור 3 פינים. לוח P43-DS3L. בעדיפות לקניה מ KSP כי שם אני אקנה קירור למעבד (כנראה פריזר 7 פרו). ראיתי שיש שם המון מהירויות וסוגים - Slip Stream , Exhaust ועוד ואין לי מושג מה לבחור. כרגע סירקולציה במארז של מאוורר 12 קדמי ומאוורר 25 צדדי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קירור למארז HTPC , בעל גובה של פחות מ 10ס"מ עבור מעבד Q6600 עד מחיר 100 ש"ח , לא חשוב רמת רעש תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היו לי הרבה ספקות בהתחלה אם זה ישנה משהו אבל ההשפעה היתה מיידית!!!! הטמ"פ ירדה ב4 מעלות בערך עובד אצלי לפחות!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-