אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחר מעל חצי שנה שהמחשב שלי היה מושבת, אמרתי היום יאללה בוא ננסה לסדר אותו וואלה הצלחתי! ;D עכשיו יש לי בעיה שכבר הייתה ממזמן, במשחקים אחרי כמה דקות משחק המחשב נתקע.. אני כמעט בטוח שזו בעית חום אבל מה אני יכול לעשון בנידון (המפרט בצד)
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה מסוכן לקנות מעבד amd למחשב שיש לו מקום מובנה בשולחן והוא כולו מוקף בץ עבה? אפשר להסתפק בקירור הרגיל? אם לא אז איזה מאוורר כדאי לקנות? או שבכלל עדיף לקנות אינטל?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אז ככה. בשעה טובה הגיע הSK-7 לחנות מסויימת ב180 ש"ח ללא מאוורר. אני צריך איזה שני מאווררי מארז טובים ושקטים, אולי עוד אחד לשים מול הריידון ומאוורר לSK-7?. יש גם את הSLK800 באותה חנות ב250 ש"ח ללא מאוורר. אז ככה: SK-7=180NIS WITHOUT FAN SLK800=250NIS WITHOUT FAN מה עדיף? המארז זה ENERMAX FS-710B, טמפ' נוכחיות הן בסביבות ה45-50 למעבד וסביבות ה45-48 ללוח. אני צריך המלצות על מאווררי מארז. GREY METTER המליץ לי על הVANTEC STEALTH, אז אני חושב לקנות איזה 2-3 של 120MM ואני צריך עוד מאוורר להיטסינק(איזה MM הSK-7 יכול?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכל הגאונים! 1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר? 2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר? 3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קניתי מחשב אחרי שהתייעצתי פה בפורום וקניתי בסוף פנטיום d 930 כרטיס המסך שלי זה gainward geforce 7600gt עכשיו יש עליו מאוורר אבל הוא לא ממש עוזר ובהתחלה הוא היה במנוחה כשאני לא משתמש בוא על 55-60 מעלות ובמאמץ על 80-85 היום הוא כבר מגיע לשיאים חדשים שדי מפחידים אותי כאשר ללא מאמץ הוא על 80-85 מעלות ובמאמץ הוא עובר לפעמים גם את ה105 בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות אני די בבעיה תעזרו לי אני פשוט לא יכול לשחק במשחקים כי הוא מתחמם ושולח לי הודעה דרך אגב לא עשיתי oc ולא כלום בבקשה תענו מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 או ZALMAN ZM80D-HP + ZM-OP1 או Zalman Vga Cooler VF700-Cu ??? תודות מראש
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השאל בכותרת. לא משנה על איזה לוח אפילו על לוח בסיסי אל ASUS או גיגבייט.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נכון יש מי דבר כזה שמכסה מדבקה האם להוריד אותו ולהשאיר תמדבקה או להוריד גם את המדבקה איתו או לא להוריד ביכלל המוצר שאני מדבר אליו הוא http://modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=ddrc-b&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=74 בקשה עיזרו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין איכותם של http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3881 ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6728 ? היות וההבדל במחירים הוא 33 מול 75. אני מחפש משהו שקט, אבל יש סיבה להוציא פי 2?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מארז בעל מאוורר עליון. כאשר המחשב יהיה כבוי לא יהיה שום דבר שימנע מאבק ליפול פנימה. מומלץ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך עזרה עם הקירור ב-HTPC שלי. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379655.0 אחרי שקצת התיאשתי ועכשיו אני מנסה שוב, אני מגלה שאני פשוט לא מצליח לשלוט במאווררים בכלל... ניסיתי עם speedfan וכלום.. שינוי ההגדרות לא משפיע בכלל על המהירות הם מסתובבים ב3300 RPM והרעש שזה עושה הוא ממש מעצבן. תודה, אור.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
hey mates, im searching for a fan ad 80nis... what can you suggest? Thanks.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הקירור סטוק הישן שלי ועכשיו אני מנסה להוריד את המשחה הטרמית שנשארה על המעבד מישהוא יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוריד את המשחה הישנה בצורה הטובה ביותר? ותודה.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביקשתי המלצה לפאנל שליטה על המאוררים כי חשבתי שהם רועשים. פתחתי את המחשב ולהפתעתי הכרטיס מסך עושה רעש יותר מכל המחשב עצמו! יש אפשרות בכרטיס הזה להוריד את מהירות המאוורר כאשר אני לא במשחק או לעשות את זה ידנית? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי פרואספקט אנרעף איך קוראים לזה קיצר הוא רותח רצתי לדעת מה הקירור הכי טוב וזול שאפשר לשים לו ואם זה ישפר ביצועים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי מחשב "הי-טואר" ואני מעוניין להוסיף אליו כל מיני מתנות... הרעיון שעלה לי הכי טוב לראש, זה מיתוג מאוררים... שאני צריך עזרה ותמיכה... או מד טמפ' למחשב, ברצוני לדעת איזה חומרה צריך לכל אחד מהשניים, האם צריך דברים מיוחדים על הלוח... איזה אופציות צריך? איזה ציוד צריך כדי לסדר מחשב שיהיה יציב וטוב... המחשב (פנטיום 4 2 ג'יגה) כולל 3 כוננים קשיחים (בתוך מגירות ניידות + מאוורר), DVD, צורב, כרטיס מסך G4 Ti4400... אני צריך להביא מצלמה דיגיטלית ולצלם את סביבת העבודה שלי (תמונה תעלה בקרוב) אך עד אז, ברצוני לשמוע רעיונות כללים לעיצוב... ואם מישהו יודע איזה חומרים דרושים... בקיצור, עזרה למופרע המתחיל שלכם, מד"א 101
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום ! אני מחפש פיתרונות קירור למעבד בסוקט A אבל שיהיה שקט זה מיועד לחדר הקלטות ומה אתם ממליצים קירור של מאוורר או נוזלי ?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
השאלה שלי היא שאם במחשב החדש אני אקנה מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case ואני יודע שיש בו מאוורר אחד ועוד מקום פנוי לאחד שבו כבר הוספתי מאוורר. האם אני אוכל להוסיף עוד אחד או שניים בנוסף למה שיש?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לקירור מוגן 2 על i5 760. הטמפ ירדה ל 29 מ 32. טמפ החדר 26 מע' (מזגן). עכשיו יש שני מאווררים שמכניסים אוויר 8) אפילו הכרטיס מסך ירד במעלה~ כי יש מילימטר וחצי בין הכרטיס מסך למאוורר למה לא עשיתי זאת קודם לכן?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
OCZ DDR Booster Diagnostic Device http://www.ocztechnology.com/products/accessories/OCZ_DDR_Booster_Diagnostic_Device בהזמנה מיוחדת לפנות בפרטי
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-