אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
המחשב משום מה לסרב לשמור את נתוני האוברקלוק , צירפתי תמונות . כשהמערכת עולה הבאס נשאר אותו דבר. לעומת זאת כשאני נכנס לביוס הנתונים של האוברקלוק נשמרים. מה אני מפספס ? GA EP35 DS3R (לוח אם) E8400 4GB DDR 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שראיתי באינטרנט ביקורות וכאלה.. ראיתי ששתי אלה מהטובים שיש ! עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב בין אלה? למעבד I7 2600K ו יהיה OC תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב מפלונטר שבניתי אחרי התייעצות פה בפורום וזה המפרט: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x ( coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake + 2x140 mm top exhaust+ 1x140 rear exhaust samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black עכשיו לקחתי בחשבון שאני אוסיף קירור נוזלי בהמשך בגלל שהכרטיס מסך הזה הוא טיפה יותר חם משאר דגמי הGTX 1080TI בגלל פלטת הקירור שיושבת מעליו אבל אחרי ששיחקתי בו כבר שבועיי…
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הבאה בקשר ללוחGA-P35C-DS35 http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_6.html#sect0 מהכתבה עולה שישנה בעיה בהמהרת זכרונות DDR2 על לוח זה (בהנחה שמשתמשים ב MULTI נמוך יותר) באותו עמוד הם גם מתיחסים לגשר הצפוני אשר לטענתם מאוד מתחמם בזמן ה -O.C. - שהם נאלצו להוסיף קירור אקטבי מאליו. רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיות אלו גם ב - GIGABYTE GA-P35-DS3 שאין לו תמיכה ב DDR 3? האם הגשר הצפוני של GIGABYTE GA-P35-DS3 מתחמם גם הוא מאוד?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קורא את המאמר Beginners Guides: 99 Performance Tips for Windows XP http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1590&page=1 יש שם הוראות לOC לFSB. לא כתוב במאמר שום דבר בקשר לטמפרטורות של המעבד והלוח, אז האם באמת הטמפ' לא חשובות, או שהם פשוט שכחו לציין את זה? אני שואל את השאלה הזאת משום שיש לי לוח אם חסר חישני טמפרטורות.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
?? אצלי לאחר שעה עבודה מגיע ל30-31 מעלות. אני יעדכן לכמה זה מגיע לאחר יותר שעות.
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כרטיס 6800GS AGP של חברת PALIT. מאחר ושום קירור מוכן לא מתאים היייתי חייב למצוא פיתרון. מצאתי קירור של אטלון 64 ביט "איגלו 7200". ותודות למפעל "סייג כיפופים" הסינק הותאם לכרטיס מסך. כעת נשאר לשייף את בסיס הסינק ועוד כמה התאמות אחרונות. הכרטיס בOC מ 450/1000 ל 510/1494. כעת החום מגיע ל62 מעלות במאמץ + רעש מעצבן מאוד של הקירור סטוק. עוד כמה שעות הפרוייקט יושלם והעיקר שעתה אוכל להתאים מאוררי 80 מ"מ שקטים. ;D לאחר המוד:
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן .... יש לי 2.66GHZ TI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2 אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו. אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא - 120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL 8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים. הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים.... אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הזמנתי את המאוורר הזה בשביל הכרטיס מסך שלי שאלתי את המוכר בגולדטופ והוא אמר שהוא יתאים לי. באמת בהתחלה הרכבתי אותו והרי ה8600 יש לו את אותו הרכבה של המאוורר בדיוק כמו של ה7900 שמפורט באתר היצרן אז ניסיתי להרכיב את המאוורר הוא באמת נדלק לי אבל אחרי כמה שניות נפל כל המחשב . הלך הכרטיס הלך הספק קיצור בעיה גדולה . עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר יצירתי עם המאוורר הזה כי חבל לזרוק את אותו לפח אחרי הכל . זה המאוורר : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=164&pr_name=VF700-AlCu%20LED ותסתכלו למטה בתמונה שמסבירה את ההתאמה של המאוורר לכרטיסי ה7900 יש לי בול את אותם הנק' השחורות האלו גם בכרטיס שלי מבינים . אז יש מצב שהמשחה הטרמית לא מתאימה לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת, המחשב פולט חום רב שגורם לחימום החדר ובמקרה שהחדר סגור (חלונות ודלת ) ברגע שנכנסים מרגישים מיד את שינוי החום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המארז שלי הוא מארז שהיה בתצוגה של KSP וקניתי אותו, לדעתי הוא ג'נרי לחלוטין. עריכה: שככתי לציין, אם זה חשוב, שבמארז יש מאוורר אחד שמקביל למעבד והוא מכניס אוויר (80MM) ובגב המארז יש מאוורר שמוציא אוויר(120MM)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני בתהליך OC לQ6600, עכשיו אני ב 3006MHZ וה OCCT אחרי בערך 5 דקות נתן שגיאה שהתגלתה בעיה ב CORE 1 אז ריצית לשאול מה לעשות עכשיו. מה שאני חושב זה שאם הוא מצא שהבעיה בדיוק ב CORE 1 ולא נתקע או נתן מסך כחול או משהו אחר, אז כנראה שצריך לעלות מתח למעבד..? עד עכשיו במתחים לא נגעתי. הלוח אם: P35-DS3L שתומך עד FSB של 1300 ואני עכשיו ב 1336 אבל לא ניראה לי שזאת הבעיה בינתיים זכרון: CORASIR XMS2 DDR2 800MHZ CL5 2X1GB וקירור למעבד TUNIQ TOWER ;D אז הטמפ' גם לא הבעיה... בינתיים אפשר להשאיר תמעבד במצב הזה מבלי שאני מאמץ אותו ? וד.א בתחילת ה OC היה צריך לקבוע למעבד את המתח שלו או פשוט להשאיר על NORMAL ? וב 10 הדקות שרמשתי את זה בינתיים הפעלתי PRIME95 והוא בינתיים לא נתן שום שגיאה... ע…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין בשני מאווררים 120mm שקטים אם אפשר חרישים למחשב שלי מתוך ניסיון שלכם אשמח לקבל המלצות לדגמים שנחשבים הכי שקטים ואמינים בתודה איציק
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי כרגע ASUS A7V133. עם 512MB SDRAM. :AR15: אני רוצה לשדרג אותו למשהו חדיש יותר (אני יודע שאני משוגע על שידרוגים, ושהוא עדיין לוח אם טוב) כמו ASUS A7V266E. אבל, בעוד כ3-4 חודשים יצא הצ'יפסט החדש של VIA, ה KT333. אז, כדאי לי לחכות ללוחות אם המבוססים על הצ'יפסט החדש? או לשדרג עכשיו? ??? ואני לא מתכוון לשדרג את המעבד כרגע. (יש לי Athlon 1.33GHz). מקווה שתעזרו לי להחליט, IIIways.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לעשות PRIME למעבד חדש עם Hyperthreading. כאשר אני מפעיל את PRIME95 - TORTURE TEST - BLEND אני מקבל רק 50% ניצול CPU. מה עושים? ??? עריכה:....טוב מצאתי. COPY לכל התיקייה ומריצים עוד PRIME משם. - אבל זה לא עבד. מה אני מפספס פה? עריכה 2: טוב זה מה שמצאתי: As you will use Prime95 a lot for stress testing, this is a short guide on how to install and run Prime95 in dual instances to test the stability with Hyperthreading enabled. Run the prime95 setup program. Just accept all the default settings. Complete the install. Run the setup program again. Change the default directory of the install to: C:\Program Files\prime95#2. (any directory besides the default will do …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו שחלק ממכם יודעים ומי שלא יודע מוזמן להסתכל בפורום יומני פרוייקטים בשבוע האחרון בניתי מערכת קירור גז למעשה זוהי EMP- K2 בבניה עצמית שלי אין לי הרבה זמן אז היום השתעשעתי קצת וזו התוצאה (הזמנית בהחלט) שיפור נוסף בקרוב. בינתיים תבלו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=144035
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 מעבד AMD 64 3000 ולא אם של EPOX 8KDA3+ כרגע המצב הוא שיש לי מאורר 120 מאחור שמוציא אוויר, 120 מקדימה שמכניס אוור, 90 מהצד שמכניס אוויר, וTHERMALTAKE POLO 735 על המעבד, עכשיו הטמפ' עדיין לא לשביעות רצוני - 40 מעבד (50 בעומס) ו35 בלוח עכשיו העניין הוא שיש לי עוד שני מאוררים של 80 מהמחשב הקודם שלי שיושבים בצד, האם כדאי לשים אותם בין שני הכוננים מקדימה (בסלוטים הריקים) שיכניסו או יציאו אוויר (או אחד יכניס ואחד יוציא)? יש לי ספק HEC 475 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי OC לכרטיס מסך (המפרט בצד) וזה התדרים נכון לעכשיו- ליבה- סטוק 375, אחרי OC הצלחתי להגיע ל500 מגהרץ. זיכרונות- סטוק 600, אחרי OC הצלחתי להגיע ל 675 מגהרץ (1.35 ג'יגהרץ). 3DMARK 06- לפני OC קיבלתי בסביבות ה 2700, אחרי OC אני מקבל 3400 (בחלק מהמשחקים יש שיפור ממש גדול, לא נראה לי שמשהו בעולם עקף אותי בתדרים חחחח). הטמפרטורה לא גבוהה במיוחד- מנוחה 54, מאמץ 65. אני עושה את הOC בעזרת קולביטס בדרייבר של הכרטיס, בצד יש כפתור "בדיקה" שבודק האם הכרטיס עובד טוב בתדרים החדשים, לפני שאני מאשר אותם. לאחרונה, כאשר אני עובר את ה500 מגהרץ לליבה, זה אומר לי שהבדיקה נכשלה לפעמים בכלל זה רושם לי שב450 מגהרץ היא נכשלת זה בכלל לא הגיוני... האם כדאי לי להמשיך ב OC? או שמה הבדיק…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-