עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ ל62 מעלות גג .... לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ.... ברשותי מעבד I5 760 2.8 קירור מעבד cooler master hyper tx 3 לוח אם GA-p55a-ud3 במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by asili,

כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by JC_Denton,

יש לי AMD2600+ שני מאווררים גדולים ובכל זאת המחשב שלי כמעט כל הזמן על טמפרטורה של 80 מעלות כשהוא פתוח! כשהוא סגור זה כבר הגיע ל90,ונראה לי שגם אם אני ישים עוד 4 מאווררים זה לא יעזור.. עזרה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by TC,

שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש) המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר ..... בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר) אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE .... אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..) ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסות הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת) ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירור רעיונות משיהו ????? זה דחוף .... אני לא ממש …

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by eitan_amrami,

איפה אני משיג ציוד למודינג במדינתנו הקטנה, ואיזה ציוד?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת. אני קונה מחשב חדש מTMS, המפרט שנבנה לי בפורום מפרטים הציע את המעבד הזה פלוס אוברקלוק. (האוברקלוק ייתבצע ע"י TMS ובמסגרת האחריות) המעבד : Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM קירור למעבד : Thermaltake V1 CL-P0401 מארז NZXT Nemesis Elite שכולל 3 מאוררי 12CM במהירות של 1800 סיבובים בדקה 2 מאוררי Zalman F3 120MM Case Fan למארז. פה באות כמה שאלות: 1. לאיזה רמה המעבד יכול להגיע אחרי OC? (אמרו לי בפורום מפרטים שהוא יכול להגיע לרמה של הE6750, אבל מקורות חיצוניים אמרו שזאת הגזמה) 2. מה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC, ומה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC? 3. לפי המדריך בנעוץ הטמפרטורה האופטימלית בסדרה הזאת היא בסביבות ה60, המעבד המסויים הזה שונה …

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי מעבד Q6600 ועליו יש את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד, אני רוצה להחליף את הקירור במאוורר יותר רציני, יש לי פה מאוורר של ZALMAN CNPS7500-CU רציתי לדעת אם המאוורר הזה מספיק טוב למעבד הזה ואני לא עושה בו OC, המאוורר שיש לי עכשיו ה RPM שלו קצת גבוהה והוא עושה רעש חופר אשמח לחוות דעת, תודה...

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by galgul,

אחרי האוברקלוקינג..

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. שלום עשיתי לחבר שלי אוברקלוק ויש לנו בעיה . אי אפשר לעלות מעל 2.37 מגה הרץ החלפנו אתמול זירונות לסמסונג 2X 512 וזה גם לא מזה עדיין הוא מעלה חלונות כחולים העלתי את הוולט של המעבד אבל אני מפחד לא להעלות יותר מידי עליתי מ 1.5 ל 1.6 וגם לזיכרונות העלתי אם מישהו יודע איך אני יכול להמשיך להעלות את המעבד שיגיד לי תמונות CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  11. אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  12. יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by MotoCross,

מתי אני אקבל ביצועים טובים יותר, אם אני יוסיף יותר MHz למעבד או לFSB?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by bad-sector,

אז ככה, אני עם AMD 2000, וזכרון יונדאי 2100, מכפלה - 12.5 FSB 145 הגעתי ל 2200 @ 1810 מגה"ז.... כל מה שעשיתי היה להעלות קצת ת FSB.... ראיתי פה באתר כל מיני דברים על להעלות מתחים ולהקטין מכפלה בשביל להגדיל FSB, מה בדיוק אפשר לעשות מכאן? ועד כמה שהבנתי הקטע עם המתח עלול לשרוף משהו? האם יש צורך להגדיר מהירות של זיכרון באופן ידני?? ומה לגבי הקטע של ההקטנת מכפלה לטובת FSB??? אודה לכם המומחים, בתודה מראש....

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  15. מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by CrashZone,

שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by gigabot,

מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by mongoL---,

קניתי את ה- thermalright_xp-90 ( גוף קירור למעבד intel 2.4 ) בעבר היו לי בעיות של טמפ, התושבת הייתה שבורה ולכן במאמץ הטמפ הייתה מגיעה לכ- 90 מעלות, לאחר שהחלפתי תושבת בלוח אמ עם ה- מאוורר cpu האורגינל של intel הטמפ הייתה על 45-47 מעלות במנוחה ו- 55-58 במאמץ. אחרי שהרכבתי את ה- thermalright_xp-90 עם מאוורר 92 mm של vantec מדגם tornado (מאוד מרעיש ולא מומלץ למי שאוהב שקט ), הטמפ ירדה בזמן idle לכ- 44 מעלות ובמאמץ מגיע לכ- 46-47. ציפיתי להרבה יותר, זה מונע ממני לעשות oc למעבד וכו.. מה אפשר לעשות אם יש עדיין מה חוץ מלקנות גוף קירור אחר, אולי אפילו יש תוספות שיוכלו לעזור.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Norm4nde,

טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  22. טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ההBIOS. לוח GA-P35-DS3L. אחרי שאני נכנס לBIOS, גם אם לא מתעסק בכלום, ועושה שמירה - הוא מכתיב למחשב UNDERCLOCK. כלומר - נתוני הOC בBIOS בסדר גמור, והכל מופיע כמו שצריך, אבל בפרקטיקה, בWINDOWS רואים כי הזכרונות והמעבד בUNDERCLOCK. ואפילו במסך הראשון שרואים בעת הפעלת המחשב, כאשר מופיע תדר הזכרונות, רשום תדר של 570~ במקום 800... כשכיביתי את המחש, וסובבתי את סוללת הCMOS במקום, אפילו בלי להוציא, המחשב היה עם ההגדרות הנכונות בעת ההפעלה. כלומר בOC, לא כמו אחרי איפוס של הBIOS. יש למישהו רעיונות לפיתרון? זה קצת מציק. במיוחד לאור העובדה שהמחשב אפילו לא בן שבוע. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by MoshikoY,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400+ עכשיו בתקופת הקיץ חם לו בבית, ואני צריך פתרון קירור טוב יותר כי המחשב נכבה לסירוגין. המחשב לשימוש בייתי בלבד, ללא גרפיקה ואוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור שקט, לא יקר במיוחד ושיעשה את העבודה תודה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by Orenb98,

טוב אני כבר נימצא למעלה מ-חודשיים אם 3.9GHZ ומעבד E5200 ב-OC גדול,ובמיוחד המתח שלי שעומד על 1.48V מה שמוזר נכנסתי פה לאתר הזה: http://www.overclock.net/4612506-post1.html מראים פה תוצאות שעשו אם המעבד E5200 עכשיו יש שם 2-3 תוצאות שעשות אם אותו מערכת כמו שלי E5200+EP45-DS3L עשו 4GHz במתח 1.36~1.4V ואני ב-3.9 אם אותה מערכת בידיוק אותו לוח אפילו המעבד שלי אותו סטפינג M0 כמו שאלו שעשו שם ואני במתח 1.48V ב-3.9 חסום והם במתח נמוך משלי איך זה יכול להיות ???? אחד עשה 4.5 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=486269 אבל מה שמעניין זזה: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481131 שימו לב הוא עשה BUS 348X11.5 במכפלה ואני ב-BUS 345 לא מצליח לעלות את המחשב ושוב אני מזכיר המ…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים