עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MONORAIL,

יש לי P-III 800 עם לוח אם של MSI. יש תכנה טובה לניטור טמפ' מעבד? איך אני יודע אם יש לי חיישן טמפף בכלל? תודה על הסבלנות...

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by TheReaper,

טוב המחשב לא עושה POST וניסיתי להוציא את הבטריה ל10 דקות כמו שכתוב בחוברת הוראות הבעיה שזה לא מנקה את הCMOS אפילו אחרי 8 שעות... אין ל ג'אמפרים של CLRCMOS רק להוציא את הבטריה... מה אני עושה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by zurkin1232,

אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by 3p,

אני קונה את המפרט הבא: אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 2 1140 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 מה שאני צריך זה קירור גם שקט כמו דלת וגם טוב לשמש ל-OC. הבנתי שעל המעבד הכי טוב בשבילי זה ה-Big Typhoon אבל מה עם המארז והכרטיס מסך? תקציב ע…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by ReDrugOn,

שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by L1ron,

שלום,לפני יומיים בערך עשיתי OC לכ.מסך שלי , 8500GT, ועקב חוסר ניסיון ,כנראה פשוט לא שמרתי את הOC ואח"כ ראיתי בGPUZ שהתדרים חזרו להיות המקוריים.. אח"כ ניכנסתי לשחק במשחק יריות (COUNTER STRIKE) , לא כבד..מספיק כרטיס מסדרה 6 בשביל להריץ אותו סבבה.. בכל מקרה החלו לי כל מיני דרופים ותקיעות מוזרות שכבר חוויתי פעם עם כרטיס מסך GEFORCE 2 במשחק הזה.. וזה לא קרא לי בעבר..מה הקטע?ולמה זה קורא בדיוק אחרי שנסיתי לעשות OC?תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. אז ככה אחרי הרבה בלאגן ואי ידיעה ואין ספור שינויים במתחים ואין ספור באיתחולים הגעתי לאן שרציתי ! אז כך הוצאתי שי סלוטים של 1X2 GIGA CROSAIR אחוצה והשארתי רק את ה GSKILL FL2-7200 השינויים בביוס הם כאלה- CPU=3000mhz 9X333.4 FSB = 1333mhz RAM = 888mhz UNlinked CPU Vcore = AUTO CPU PLL Voltage = 1.5 CPU VTT Voltage = 1.34 CPU GTL_REF Ratio = +10mv NB GTL_REF Ration = +10mv כמו כן המערכת עברה בדיקת יציבות S&M ו OCCT למשך חצי שעה ולא נגעתי בהגדרות של תוכנות אלו .{הכוונה איך שהותקנו כך נשארו} טמפ במנוחה -37-45 טמפ במאמץ עיי התוכנות -70-55 מה אתם אומרים ? יש לאן להמשיך עם ה OC בכול מקרה אני כבר התחלתי לבנות מערכת קירור מים כך שאני יסיים אותה אני ימשיך את הOC אשמח לשמוע תגוב…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  10. היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by sSs Dragon,

שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  12. יש לי ראדון 9700 פרו של ספייר, עם גוף קירור של וולקנו 9 חתוך(חתיכה קטנה) ומאורר 60 על הליבה. מול הראדון יד SF2 שדוחף 75CFMקצת מעליו. והוא מקרר את אחורי הכרטיס.(כאילו שמסתכלים הוא מקרר מלמעלה את מה שרואים) אבל בכל זאת הזכרונות די חמים. אני לא יודע בדיוק את הטמפ' של הכרטיס. אז מה אתם אומרים? ??? הערכה עצמה עולה 70 שקל ואני גם צריך לחתוך את הצלעות עצמן. תודהההה ;D

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  13. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by pergola,

אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. כותרת... הטמפ' במאמץ 55 ברגיל 42, אבל זה לא אומר כי אני עומד להחליף קירור, לא למשהו רציני מדי אבל ממה ששמעתי הוא טוב (ושקט תודה לאל!) לאיזה רמה נראה לכם אני יכול להגיע, 7800GT?? (הלוואי!) וזה משנה איך אני עולה?(קודם ליבה, אח"כ זכרונות או 10 10 כל פעם או לאיודעמה) איך אתם ממליצים? וגם רציתי לדעת איזה בדיוק תוכנות טובות יש לבדיקת טמפ', 3DMARK 06 מספיק טוב? דרך אגב.. אני מתכנן לעשות את הOC דרך Coolbits אם זה משנה.. תודה לעוזרים! וסליחה על זה שיש לי הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לשרוף משהו.. עריכה: לא קשור, אבל איך אני כותב את המפרט שלי?? לא מצאתי בשום מקום.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by DrStyle,

יש לי זכרונות 2X2GB OCZ 800MHZ ותזמוני המקור הם 4-4-4-15 ועכשיו זה על AUTO ואחרי הOC הם 5-6-6-19 ניסיתי לעשות 5-5-5-15 וזה לא הצליח איזה תזמונים אני יכול לעשות? לא נגעתי במתח עדיין מפרט בצד תודה

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  17. מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  18. יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  19. מביאים לי את המארז הנ"ל מחו"ל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך המארז הזה? שמעתי שהוא ממש פצצה,אבל מה יש בו שהוא כל כך יקר! עם כמה מאווררים הוא בא? זה נכון שיש בו מערכת קירור מים? ואיך היא?(לי יש AMD 2000)

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by sabosal,

חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  21. היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  22. אני מדבר על החום של חלקים במחשב בזמן מנוחה לוח אם- 45-49 C מעבד- 35 C (זה לא זז בכלל לא למעלה ולא למטה) AUX- 6 C (מזה הדבר הזה?) הארד דיסק-46 C האם זה בסדר? האם יש אפשרות לעשות לזיכון RAM אובר קלוקינג? ואיך אפשר לבדוק את החום של הכרטיס מסך?(אני משתמש בתוכנה אוורסט) תודה מראש לכול העוזרים!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  24. אני לא מצליח להבין מה הקשר בין שני הרכיבים, מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ולהביא לי גם מאמר קצר על זה?

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by tombraider2003,

הצלחתי להמהיר אותו וגם זכרון 333 ל 400 יש לי אפשרות גם את ה AG ו PCI להמהיר ויש לי אפשרות להבור את ה 3 ג'יגה הרץ אבל הביצועים אותו דבר !!!

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים