אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בחנות TMS נעשה לי אוברקלוק למחשב ללא שביקשתי על ה2500k + mugen 2 כרגע מהירות הליבה היא 4.3 בעיקרון בדקתי טמפרטורות הכל יציב תמיד גם בבדיקת מאמץ ונראה בסדר. העניין זה שמהירות הליבה תמיד על 4.3 על אף שהבנתי שזה יותר בריא למערכת כשהמחשב משנה את מהירות הליבה לפי הצורך. אז הבנתי שיש הגדרת EIST שעוד משהו בנידון, מה המשמעות שלה? יש לי עוד כמה הגדרות שכולן disabled: cpu enhanced halt c3/c6 state support cpu thermal monitor cpu EIST function Bi-directional prochot האם חלקן אמורות להיות על enabled? האם זה ידאג שתדר הליבה ישתנה לפי הצורך?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
במחשב הראשון במפרט בצד התקנתי EVEREST וראיתי שיש לי 3 סוגי טמפ' למעבד עצמו (שלפי הבנתי הוא יחידה אחת... אז... מוזר): CPU 30 °C (86 °F) CPU #1 / Core #1 45 °C (113 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) מה ההבדל בין טמפרטורת ליבת מעבד לטמפ' המעבד? מדוע הן שונות? וכשאני עושה OC לאיזו טמפ' עלי להתייחס?
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס Radeon 9800 PRO All In Wonder המאוורר שלו מרעיש ביחס למאווררים אחרים יש לי קירור מים, Thermaltake Big Water עכשיו מה כדאי לקנות קירור אוויר ספציפי לכרטיס ? או לקנות בלוק קירור לכ.מסך ולחבר אותו למערכת של המים ? בתודה איתי
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הכול תקין חוץ מזה שהוא נורא נורא חלש.. זה עדיין עוזר לקירור המארז?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט על איזה קירור כדאי ללכת. ברור לי שזה יהיה קירור מים השאלה היא של איזו חברה. הרעיון האחרון שלי היה לעשות קומבינה של כמה רכיבים מ EMP כמו רדיאטור עם מאוורר של אנרמקס ומשאבת קיקןצ 1048+ בלוקי קירור של waterchill מסדרת ה antarctica שלהם ובלוקי קירור הרגילים שלהם ל ציפ ו כ.מסך אחר כך פשות חשבתי שאני יקנה את המערכת השלמה מ pandas שעולה 2200 ש"ח עם צנרת 1/2" שנותנת יותר ביצועים. אך לאחרונה נתקלתי בכמה ביקורות של עוד חברה שמייצרת מערכות קירור איכותיות swiftech. כל הביקורות שיבחו את האיכות והביצועים היוצאים מן הכלל של הבלוקי קירור שלהם ולרוב אלה היו דגמים יותר ישנים של החברה. כשהגעתי לאתר שלהם: (www.swiftnets.com) ראיתי שהם הוציאו דגם חדש …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני חושב לעשות OC לכרטיס מסך leadtek geforce 8800 gts 640mb עד כמה אפשר לעשות oc בלי לקחת סיכון גדול...ואם בכלל יש טעם לעשות אותו אם המפרט שיש לי...(אני מוסיף ספק enermax liberty 400W )??
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לבנות מחשב מבוסס I5, עם 4870, לא מתוכנן OC. על המעבד אני אשים קירור NINJA. המארז יהיה ANTEC SOLO שלהבנתי מגיע ללא מאווררי יניקה קדמיים (יש מקום לשניים של 92 מ"מ) כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. לאור הנ"ל האם אני צריך להוסיף מאוורר 92 מ"מ מקדימה? אחד או שניים? איזה מאווררים כאלו מומלצים שגם יהיו שקטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
what happends when a CPU get heats up due to high load and locks up, does it keep heating up or will it go down back to idel tempertures?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
השאלה ממש כאן למעלה המפרט מצויין בפרופיל.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סידרתי קירור והוחלף לוח אם ומחשה טרמית למעבד חודשה... חוץ מהטמפרטורות יש בתמונה המצורפת גם מתחים האם הכול בסדר? והאם יש "ספייר"? הלוח אם של ASROCK המעבד הוא 3.0 GHZ ליבת פרסקוט.... האם המתחים בסדר והטמפרטורות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אותו לפאנבאס על 2 מצבים אבל יש לו חיישן מהירות שמשנה את מהירות המאוורר לפי טמפ' גבוהה.. עכשיו אני חושב שזה יצור בעיות עם הפאנבאס.. אתם יכולים לומר לי אם זה יעשה בעיות, ואם כן, יש אפשרות להפטר מהחיישן או משהו שזה לא ישנה מהירות לפי טמפ' תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חברה מה המצב.... תאמינו או לא עשיתי מוד לוודוו והגברתי את המתח לליבה והוא התייצב על 200 MHZ שזה מדהים כשלעצמו.... איך עשיתי??? חיברתי לרכיב בקרת מתח לרגל הראשונה טרימר שזה בעצם פוטנציומטר איכותי ורגיש ואת הצד השני שלו חיברתי לאדמה הרגל הראשונה היא בעצם הסנסור של המתח החוזר כלומר אם אני מקצר אותה טיפה אני מגברי את מתח היציאה עד שהם שווים למרות שמכיוון שיש איבוד מתח מהרגל של החישה ביחס ישר המתח שיוצא לליבה טיפה יותר גבוה. עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה להכניס יותר מתח לזיכרונות העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את ה DATASHEET של הרכיב בקרת מתח.... מישהו ראה אולי איפשהו מוד דומה לשלי שהגבירו את המתח לזיכרונות? יש תמונה לוקח לה זמן לעלות..... >
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ? וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו יודע אם לCoolerMaster Centurion 532 יש הכנה למאוורר בחלק העליון של המארז? אני רוצה להחליף את המארז שלי ואני יודע שזה מארז טוב, השאלה אם יש לו הכנה למאוורר הכי חשוב בערך במארז... דבר נוסף, האם המארז מגיע עם ספק כח ואם כן אז איזה? אם יש לכם הצעות אחרות למארזים אשמח לשמוע... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-