עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. איך הם בהשווה לאחרים כגון tuniQ tower וbt? תודה.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שלום, אני בונה קירור מים שיעבוד עם משאבה טבולה. רציתי לדעת אם יש צורך שמיכל המים יהיה גדולה בהרבה מגודל המשאבה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by NIR-T,

היי, המפרט שלי הוא: CPU: AMD BARTON 2500 sapphire radeon 9500pro wd 40gb 8mb ATA-100 wd20gb - הוא ישן אני לא יודע מה הנתונים שלו.... 2x kingstone hyperz 512mb 377mhz (קיבלתי עם הזכרונות צלעות קירור כחולות כאלה..) TT volcano 9 cool mod MoBo:Chaintech 7njs Zenith |(NF2) יש לי מאוורר חלש בתקרת המארז שמוציא אוויר ובדלת המארז מאוורר antec tri-color שמכניס אוויר הטמפרטורה של מהעבד אחרי שהוולקנו עובד ב4800 ארפיאם 10 דקות היא 57 מעלות והטמפרטורה של הSYSTEM שאני לא כל כך יודע למה הם מתכוונים בSYSTEM היא 37... תדוה רבה רבה מראש ניר.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

מהו הקירור הטוב ביותר כיום לכרטיסי מסך High End ?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה מנסה לעשות OC למעבד הצלחתי לעלות ל 3GHZ אבל הבעיה היא שלפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא לא עולה כלומר BSOD השגיע מגיע בכלל מ7B שזה בכלל HDD ומבאן אני נתקע. בפעמים שהמחשב כן עלה עשיתי לו בדיקת מעמץ והוא לא עבר את ה 60 מעלות חום בדיקה של OOCT ו PRIME 95 בו זמנית. כלומר המחשב עובד יציב (כשהוא עולה). ויש עוד בעיה די מציקה בלוח בתור התחלה שמתי את המתח ל 1.375 אבל בווינדוס הוא הראה לי משהוא אחר לגמרי: אז הנה השאלות: 1) מה אני יכול לעשות בקשר לBSOD ולמה בעצם אני מקבל אותם? 2) מה אפשר לעשות בקשר למתח?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by ranyr,

אם אני קונה מאורר שעובד ב5000 rpm ב50 db ו100 cfm ואני מוריד אותו ל 4000 לכמה רעש אני יכול לצפות ולאיזו דחיפת אוויר???

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  8. כמה דציבלים אפשר לשמוע בקלות. לי יש כרגע מאווררים ג'נריים שאין לי איך לדעת כמה דציבלים הם לפי מפרט או משהו כזה, אז אין לי מקור להשוואה. אני רואה למשל מאוורר 120מ"מ עם 24דציבלים ואחד עם 22.5.. הרועש יותר יש לו 1500RMM ויש לו 20 CFM יותר מלשני עם 1000RPM. השאלה אם ה2 דציבלים האלו משמעותיים, ובאיזה שלב כבר שומעים משהו. כי המחשב שלי כרגע דיי שקט, עד שאני מפעיל 100% את המאוורר של כרטיס המסך שלי. וגם מלבד מאוורר או שניים שהם דיי גרועים והם לא היו תמיד רועשים אבל דורשים קצת שימון. בכל מקרה אני הולך לקנות כמה מאווררים ואני צריך תשובה שתעזור לי. עוד דבר http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= המאוור הבא, לפי מה שאני רואה בתמונות הוא בולט החוצה, זה נכון?…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sroolik,

שלום, כבר כמה שנים שאני לא בתחום המחשבים, וכפועל יוצא, גם לא באוברקלוק וחומרה. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ- 7 שנים (AMD Athlon) ועובד על קירור ביג טייפון באוברקלוק של בערך 50% קבוע. אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המעבד הזה ולוח מבוסס Z68. לאחר שקראתי את הנושא שבדביק על כך שהמעבדים החדשים לא מתמודדים יפה עם עליות מתח, חשבתי לעצמי אם יש טעם בכלל להשקיע בקירור שהוא מעבר לסטוק ? האם ללא תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח יוביל לשיפור ניכר מאשר קירור סטוק? האם אחרי תוספת מתח, קירור ב- 250 ש"ח ישמור על המעבד בטמפרטורה סבירה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה זכרונות שאיתם אני אוכל לעשות OC כמה שיותר גבוה וביצועים כמה שיותר גבוהים חשבתי לקחת את הזכרונות CORSAIR CMX256A-3200LL - 400Mhz שעולים 560 שקל ולקחת 2 סטיקים ובתור לוח המליצו לי לקחת EPOX EP-4PCA3+ (875P) - ATX וקראתי את הביקרות עליו וראיתי שיש בעיות עם המתח של המעבד האם זה יפריע לי ב OC ורשום שיוציאו גרסה חדשה רציתי לדעת מתי יוציאו אותה ואם יש לוח יותר טוב לביצועים וOC כמה שיותר גבוה במחיר שלו המפרט שלי הוא: P4 2.4B אבל עם סטפינג C1 לא B באס 133MHZ ומכפלה 18 אמרו ל שאני אוכל להגיע לבאס 190-200 זה אפשרי??עם הזכרונות והלוח אם כן אז זה יגיע למעבד 3400+ שזה לא נראה לי ממש אפשרי כמובן אם אני אצליח זה יהיה פצצה R9600PRO WD 80GB 7200RPM 8MB Thermaltake TT420APD …

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by אדם לוי,

מה אתם אומרים עליהם 1. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1887

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by ORrrr,

אהלן! יש ברשותי מארז antec 300 ובו כרגע שני מאוררים: TriCool 140mm שעובד על low בתקרת המארז ומוציא אויר ב47CFM TriCool 120mm שעובד על low מאחורה ומוציא אויר ב39CFM אני עוד מעט מקבל 2 S-Flex 1200 שבהם אני אשתמש להכניס אויר ושניהם מכניסים אויר ב49CFM השאלה היא, האם לשים מאורר אחד מקדימה שיקרר את הדיסק הקשיח פלוס יכניס קצת אויר למארז ועוד אחד על דלת המארז, או לשים את שניהם מקדימה (דרך אגב רק מקדימה יש פילטר אבק מובנה)? אני שואל מכיוון שלפי הנתונים יכנס יותר אויר מאשר ייצא, ואם אני אשים שניים מקדימה ייכנס פחות אויר. האם זה יכול לגרום ללחץ גבוה מדי וסירקולציה לא טובה? אם אין ברירה ושניים מקדימה זה לא יעיל אני יכול מקסימום לעלות את המהירות של אחד המאוררים המוצאים אבל א…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אם ואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אם כמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה.. השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by yonir,

האם הקירור למעבד arctic cooling alpine 7 pro (קישור: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-ALPINE-7PRO~18~0.htm) בא עם משחה תרמית מרוחה עליו מוכנה? (כמו שרואים פה http://www.silentpcreview.com/article801-page2.html) או שצריך לקנות משחה בנפרד? תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by intel suck,

יש לי HEC COMPUCASE 6A21 יש לו שני מאווררים של 120MM אחד מקדימה אחד מאחורה ויש לו אפשרות להתקין עוד מאוורר של 80MM בדלת בצד שמאל מול המעבד האם זה יכול לעזור בהרבה בלהוריד את הטמפרטורות? מה עוד כדי לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות משמעותית? טמפרטורת מעבד במנוחה!: סביב ה-45 מעלות לוח אם: סביבות ה-50 מעלות מה לעשות? ניקיתי כבר את האבד מבפנים וגם את הפילטרים אין שום שינוי

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by ratzabi,

לחבר שלי יש מחשב ישן עם הכרטיס הזה, רצינו לדעת אם נוכל לעשות לו OC? אם כן אז עם איזה תוכנה?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by the ultimate,

היי כמו בכותרת.. מה הטמפ' הממוצעת שבה עובד מעבד 3800*2 עם קירור סטוק! לא אחר... תודה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by nivster,

היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב... איך זה קרה, אתם שואלים? פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה. כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\. לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי.... הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by nizans,

יש לי E6600 כרגע עם קירור סטוק. אני רוצה לעשות OC אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות ??? התקציב שלי הוא 200-300 אני מתכנן לעשות OC כבד ! חשוב שהקירור לא יהיה יותר מידי גדול כי המארז שלי קטן יחסית (TT ARMOR JR) ושיתאים גם לסוקטים החשים של אינטל כדי שאוכל להשתמש בו בעתיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  20. הכרטיס הוא 6600GT התוצאה ב-3D MARK 2005 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by captaincaveman,

מישהו קנה פעם? אם כן מאיפה? מה היה המחיר?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  22. הם זה מסוכן,מזיק? אני עם דלת מארז פתוחה

23. Started by 1900GT,

שלום , אני רוצה לבצע את OC הראשון שלי על המערכת : CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz CPU Alias P68, Willamette Motherboard Name Asus P4S533-VM DIMM1: Kingston ValueRAM KVR266X64C2/256 DIMM2: 64 MB PC1600 DDR SDRAM North Bridge: SiS 651 South Bridge: SiS 962L בעקרון המטרה היא להגיע למעבד כמה שיותר מהיר... אני פועל ע"פ המדריך באתר... השאלה שלי על איזה טמפ' מקסימלית להגדיר למעבד כי כרגע הטמפ' נעה בין 61-65 מעלות..

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by אבשה,

אני חדש בפורום ואני לא יודע מה זה OC אז אם מישהו יכול להשסביר לי בבקשה אני אשמח. ואם תמיכה תכנית זה לא המקום לשאול את זה אז אני מצטער כי פשוט לא ידעתי איפה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

למה, אבל למה תמיד חסרים דברים פה בארץ שמובנים מאליו בכל מקום. אני כבר מספר ימים מחפש ראש חיתוך(דיסקיט ליתר דיוק) לדרמל מספר 426, לכל מקום שהלכתי לא היה אותו. ברשת של ACE לא ידעו בכלל מה זה דרמל, וכשהסברתי לאידיוט שם, שלא מבין מהחיים שלו מה זה הוא הראה לי איזה סט של דיסקיות תוצרת סין שהצלחתי לפורר את אחת מהן ביד(מעניין מה היה קורה להן כשהיו מנסים לקדוח איתן במתחת). אחרי זה ניסיתי את רשת הום-סנטר, שעד היום לא היו לי אכזבות ממנה, ולתדהמתי גילית: הם החליפו ספק עבור המוצרים של דרמל, וכרגע הם עובדים, ככל הנראה, עם איזה יבואן עפור שלא מוסר את הדגמים המדוייקים של מה שהוא מוכר להם. בקיצור, אני ניגש לארונית של הראשים לדרמל ומתחיל לחפש את 426, מחפש מחפש לא מוצא. הבחורצ'יק התורן, שמח…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים