אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה סיימתי להרכיב מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: E6600 כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 2MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan לכאורה מפרט לעניין כאשר שמתי דגש על מארז וספק איכותים ושקטים וכן על קירור טוב למעבד כי אני חושב על OC לכיוון ה 3GHZ+ בהפעלה ראשונית של המחשב (ללא OC) ותוך שימוש בתוכנה הגנרית של ASUS וגם ב TAT קיבלתי טמפ' מעבד ~37C בסרק וקרוב ל 49C במאמץ (תוך הפעלת Microsoft flight simulatore). ה 49C נראה לי קצת גבוה לעבודה רגילה ללא OC? מה יקרה כשאני אתחיל להמהיר אותו? האם הטמפ' סבירה? ??? תודה, HP
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני חיברתי את זה זה טוב?? אני שואל בעיקר על הקירורים הקטנים! מצטער שזה גדול אנוי לא יודע לעשות קטן חחח
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע אוברקלוק למעבד Core2Duo E6300 עם לוח אינטל DQ965GF זיכרונות של קינגסטון 667MHZ????
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
כל היום הזה הייתי עסוק ב-OC העלתי את הבאס מ266 ל-400 בקפיצות של 10 וכל קפיצה בדקתי באורטוס. כשסופסוף הגעתי ל400 באס אורטוס הוציא שגיאה מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוורר אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN וגםEVERESET והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין. עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית…
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי עכשיו בביוס לגבי הטמפרטורות במחשב החדש שלי. היה כתוב שהטמפ' של המחשב היא 42 מעלות ושל המעבד 22 מעלות. זה בסדר? מה הטווח התקין? מה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…
-
- 15 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כי תקשיבו עשיתי אובר קלוק למחשב שלי למעבד ויש לי מעבד של אינטל ויש לי שאלה אפשר גם לשפר תזיכרון???....תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר בביג טייפון הוא עובד מקסימלית על 1300RPM,יש מצב להחליף מאוורר שם נגיד משהו שעובד על 1500-2000 RPM? לאחד כמוני שטמפ לא מספקת אותו במעבד זה אפשרי לא? למשל כזה מאוורר נראה לי הרבה יותר טוב ממה שיש סטוק בביג... http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Standard/a2368/a2368.asp 2000RPM 21DBA נשמה יותר טוב בהרבה...מה אתה אומרים? נ.ב מדובר בביג טייפון גירסה רגילה*
-
- 12 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המעבד שיש לי P4 3GHZ 1MB CACHE לא יודע איזה סדרה קניתי אותו לפני 3 שנים. טמפ' המעבד מגיעה ל-79-80 צלזיוס... האם זה נורמלי? אם לא מה לעשות ובאיזה מאוור להחליף????[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 15:04:08 Intel ® SOCKET 775 דגם המעבד..... עזרה דחוף.... מישהו יכול לתת לי תשובה?
-
- 4 תגובות
- 383 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי בעיון את המאמרים באתר ואף התיעצתי פה ושם. 1. בחנות מסוימת נאמר לי כי למעבדי אינטל core 2 due אין תופעת התחממות ולכן האוורור במארז לא כל כך חשוב. האם יש בכך אמת? 2. לענין ספק - האם יש צורך לדעתכם ברכישת ספק מתוצרת יקרה שמבטיח הספק אמין, או שניתן להסתפק בספק שמגיע עם המארז כאשר מדובר בשימושים "נורמטיביים" (אינטרנט, אופיס, ותוכנות גרפיות לעריכת תמונות). תודה לכל העונים והיועצים
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
טוב אז ככה אין לי מערכת קיקרו לכרטיס מסך ובא לי אחת אז כל מי שיכול להביא לי מערכת עד מחיר 600 שקלים כי אני לא מעונין במכונה על הכרטיס מסך פשוט מערכת קירור נחדה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חוץ מהלד, האם יש עוד הבדלים?? כי אני חושב לקנות את זה עם הלד אבל אם הוא שונה אז נוותר על זה...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אז ככה... חומר רקע לחלקים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247693.0 בשני הלוחות יש ביוס אחרון והבעיה מוזרה מאוד. אם אני מנסה להגדיר בביוס באס של 400 אחרי COLD START אז המחשב נכבה, נדלק ל2 שניות, נכבה וחוזר חלילה. ניסיתי כל מיני זכרונות, ספקים, קרורים כ. מסך ומה לא. מה שמוזר זה שאם אני נכנס לביוס, מעלה ל 333 או 350, עושה BOOT, ואז מעלה ל400 אז הכל עובד פיקס! יציב כמו סלע, מריץ פריים, 3DMARK ללא בעיות. אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (מכבה, לא אתחול), שוב חוזרת התופעה של הדלקה/כיבוי כל הזמן. אני מיואש. התופעה קיימת בשני הלוחות עם מעבדים שונים (E4300 ו E6600). יש עצות? מישהו שמע משהו על זה? אני שרוט ומפספס משהו? (בביוס נתתי את כל המתחים המתאימים למה שצריך,OC ז…
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עזבו זה סיפור טיפשי אבל זה ככה אממ יש לי בבית BT שקניתי הכול טובי ויפה חוץ מדבר אחד אממ יש לו מן שתי תופסנים אפשר לקרוא לזה אחד קדימה ואחד מאחורי הלוח אם. הלוח שלי נשרף השתמשתי באחריות החליפו אותו בחנות בלי שידעתי ועכשיו התופסן שמאחורה הוא היה דבוק (כי יש ספוג שמדביק אותו ללוח למנוע פגיועת במערכת החשמלית) עכשיו יש לי רק אח מהם ואין לי את השני אז איך אני יוכל לחבר לו יודע יש אפשרות לקנות רק אותם למה חבל על הכסף או שיש לי שכן שמתעסק הרבה עם ברזל יש לו מסגרייה אתם חושבים שכדאי לי לבקש ממנו שישכפל לי אחד?
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Cpu: Intel E4300 C2D 1.8@2.88Ghz (FSB360X8) CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 (FSB200@360) Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 (667Mhz@720MhzCL5) VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition Core 540@602, Mem 792@830 case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty HD:160GB WD SataII 8MB DVDRW:NEC 3550+- 3DMark06: 9461 SM2 Score:4230,SM3 Score:4176,CPU Score:2420) SuperPI: 20 Sec Temps: coreTEMP:Idle:~35 Load:(2XOrthos):~55 Graphic CARD: IDLE ~60, HEAVY Load ~75 אז ככה. : בהתחלה נורא התאכזבתי מהמערכת- נתקלתי בחומה כשניסיתי לעבור 300FSB . התכנון היה להגיע ל333X9 מה שנותן לי 3GHZ . לא משנה כמה שיחקתי עם מתחים וכמה הגדרות שיניתי בביוס (כולל עדכון …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! הנה המעלות של המחשב של אחרי ששימנתי אותם ליפני כמה שעות: כמו שאתם רואים לא משהו אני רוצה להוריד עוד את המעלות של המעבד ואת הכרטיס מסך ! הבעיה שאני לא יודע איזה מאורר הכי טוב ל כרטיס מסך כי יש לי עליו אני רוצה לעשות בנוסף כמו שיש פה במדריך אחד אבל אני לא יודע כנה מ"מ ואיזה טוב ואני גם לא יודע איזה מאורר טוב לספק כי זה שיש לי עכשיו אמרו לי שהוא חרא, יש לי עכשיו :http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094 הנה צילמתי תמחשב שלי : איפה שסימנתי שאני רוצה לשים את המאורר וזה המאורר של המעבד שלי שאותו אני רוצה להחליף : תודה !!!! נ.ב התקציב שלי 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המאורר של המעבד(אינטל דואל קור 3400) ואחרי שחיברתי והכל הדלקתי אותו והוא נכבה לי תוך עשר שניות, לפני שהוא רשם הודעה שטמפרטורות המעבד(CPU Temp) יותר מידי גבוהה, והוא גם רושם שיש בעיה באוברקלוק.. אני לא כל כך מספיק לקרוא לפני שהוא נכבה.. למישהו יש מושג?? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 416 צפיות
-
-
מהוא הoc שכולם מדברים עליו אני מישתגע ??????????? ???
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תדר הבאס הגובהה ביותר שהצלחתי להגיע ;D התוצאה: מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם....תראו שהפעלתי תמחשב ושניכנסתי לביוס אז מצאתי את שני ה core speed ואת ה bus speed אבל הם היו מבוטלים ואז לא הצלחתי לעלות משמה כי הם היו מבוטלים ולא הייה לי מושג איך מסדרים אותם אז מצאתי משהו אחר משמה שכחתי תשם שלו והעלתי 2 עליות של 35 מגה הרץ ואז שהפעלתי תמחשב ראיתי זה שיפר תמעבד הגיע ל 2520 מגה הרץ מתוך מה שיש לי שזה 2.40 מגה הרץ הנה תראו תמונה... ואז שהמחשב עלה לא רציתי להמשיך כי הטמפרטורה של המעבד הגיע ל 55 סלציוס ופחדתי להמשיך למרות שהייה רשום שאם מגיע ל 60 סלציוס זה טוב אבל לא המשכתי... אז השאלה שלי למה ה core speed bus speed היו מבוטלים וזה המעבד שלי של אינטל הנה... שם המעבד: Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic …
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-