אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מפרט בתחילת שבוע הבא שמתוכנן עליו OC רציני, וכרגע בארץ לפי מיטב ידיעתי, הדגם היחיד של 1700+ הוא DUT3C, שהמתח ההתחלתי שלו הוא 1.6v לעומת 1.5v של ה DLT3C, וזה יתרון דיי רציני. קראתי כמה ת'רדים מאתרים בחו"ל, ויש הפרש ממש לא קטן בין האובקלוק של ה L ו ה U. גם אני זוכר שראיתי אחד שעשה 2.3ghz עם קירור אוויר על 1.6v, דבר שנותן עידוד לא קטן .. אז רציתי לשאול, יש סיכוי שיגיע מעבד 1700+ DLT3C בזמן הקרוב ? והאם שווה לחכות לדעתכם ? כי בכל זאת, אני כבר רוצה לקבל את המחשב..
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור מים לאטלון שלי, מישהו מכיר את סידרת ה 200 של corsair ? ההבדל בביצועים בינה לבין ה sk7 שיש לי משמעותים ? ההרכבה קלה יחסית ובכלל זה דבר מסוכן- נזילות ??? תודה. הנה קישור למוצר: http://www.corsairmicro.com/corsair/hydrocool.html
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי ראיתי מישהו שעשה קירור למעבד אם קרח יבש והגיע למינוס 40 מעלות (מעבד) מה זה הקרח היבש הזה? מישהו ניסה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום הlayout המקורי של המאווריים מצאתי משהו הרבה יותר יעיל. מאוורר אחד מול ההארדיסק,מאוורר אחד מול הזיכרונות. זה הולך פחות או יותר בצורה הבאה: אוויר מחוץ למארז (פתחתי את הסלוטים של ה PCI) נשאב על ידי המאוורר התחתון האוויר הזה נזרק על ההארדיסק,מה שהוריד אצלי את המעלות של ההארדיסק מ50 ל40 האוויר הקר הזה אחר כך נשאב בחלקו על ידי המאוורר העליון המאוורר העליון זורק אוויר קר על הזכרונות וגם על הגשן הצפוני קצת טמפרטורות אחרי המוד: לוח אם ב32 מעלות אחרי אוברקלוק - לפני זה היה בסביבות ה36 הארדיסק ב40-42 מעלות,היה בסביבות ה50 לפני המוד. זה נראה ממש זול ומאוד חובבני,אבל זה משיג אחלה תוצאות
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היום בעבודה נכנסתי להגדרות של אחד המחשבים שיש לנו שהוא P-3 500mhz וראיתי משהו שהבהיל אותי מאוד....CPU Fan RPM=0 ......ואז ראיתי את החום של המערכת....Chasis Temprature=32C ו ....... CPU Temprature = 91C !!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, המעבד עבד כמו סוס עבודה - בלי אוורור בכלל ז"א שזה המעבד הכי יציב שנתקלתי בו תחת עומס חום 8) למי שיש p-3 דעו נא שיש לכם חיית כח בבית !
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לקנות HR-03 Plus אבל יש כרגע בעיה להשיג אותו. יש לכם איזה המלצה לקרור אחר או חנות שבה אפשר להשיג את HR-03 Plus
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם המאוורר של ליברטי 400 מרעיש או שהוא דיי שקט??
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעריץ את המערכת החדשה שלי: 175 X על 12 = 2100 מגה הרץ. (2600+) את הזיכרון וינבונד צ'יפ נהדר אני שם על 125% מהבאס המקורי ( לוח 8rda+ ) עכשיו בפוסט של הביוס זה אומר לי שאני רץ על 210 X על 2 =420. ובתוכנה זה כותב לי רק 350 , איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התיעצתי איתכם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236341.0 ופה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248184.0 והשבוע, סוף סוף הזמנתי גוף קירור העונה לשם KATANA מפלונטר. היום קיבלתי את ההודעה הבאה: אז מה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בהתחלה הזמנתי את ה MUSHKIN PC3500 אבל אמרו לי שהקוסיאיר 3200LL יותר טוב אז החלפתי מה נכון? אם אפשר להביא גם השואות
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה אתם אומרים יהיה השיפור אם בכלל אם אשים על המעבד שלי שני SF2 במקום אחד?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מעבד לoc אכשיו מה יותר כדי ואפשר להגיע איתו יותר רחוק 4300 או 4400 בהנחה שההפרש מחירים שלהם 30 ש"ח האם כדאי להוסיף ת30 ש"ח זה יתן לי יותר ביצועים? תודה רבה שמואלל
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה את הקייסר 3 ויש בו הארדקאנו עכשיו אני רוצה לבנות לו תאורה אחורית , הכיצד אני מבקש ממכם מדריך לבניית תאורה אחורית בעברית!!! וברור!!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בנתיים אני עם קרור הסטוק ואני לא רוצה שתהיה בעיה עם חום במעבד.. ממה שאני מבין אין לי בעיה לעלות את FSB עד שהמתח יעצור אותי כי רק שאני מעלה תמתח עולה הטמפ' אומה?? OC ראשון שלי!! יש תוכנה שאני אוכל לנצל תמחשב שלי 100% ולבדוק טמפ'? מה הקטע של הלוח שלי??כדי להגיע ל400 אני צריך לשים תBIOS החדש?? תמונות:
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין להיפטר מהמאוור הראשי של המארז/לוח אם. הוא מרעיש מידי פעם וזה משגע אותי. אני מעוניין במאוורר איכותי והכי חשוב שקט. עד 80 ש"ח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
את זה של ה P4 הוא קיבל כמה ביקורות נחמדות, הוא זול יחסית, שקט מאוד וגם אפקטיבי אבל אני עדיין צריך את דעתכם לפי שאני קונה!
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עליכם, האם צריך לבודד את הטריסטורים מהצלע קירור? או שזה לא מסוכן ואפשר לחבר את כולם לאותה הצלע וזה לא יחשמל אף אחד?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כולם ירדו על הקירור הגדול של ה GEFORCE FX אבל האם הוא מועיל במשהו ? אני מתכוון אני יוכל לעשות OC רצחני לכרטיס בזכות הקירור המפלצתי הזה ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מדגם A7V333, הבעיה היא שהוא מתחמם מאוד מהר . לכן קניתי עוד מאוורר(מהדגמים הפשוטים ) והייתי מעוניין לקבל המלצה איפה כדאי לי להתקין אותו בתוך המארז כדי לקבל אפקט מקסימלי של קירור. ולמרות שהשאלה הבאה תישמע לכן טיפשית אני חייב לשאול אותה - לאיפה בלוח אם אני אמור לחבר את החיבור של החשמל של המאוורר? ישנם כל מיני חיבורים של 3 פינים (שזה הגודל של החיבור) אך לאיזה אחד מהם בידיוק אני צריך לחבר אני לא יודע. אודה לכל מי שיוכל לענות לי תודה. ועכשיו אלך לי לעבודה......
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה. האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו?? והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש משהו בבית שיכול להקביל למשחה טרמית? אני מתכוון משהו שנמצא בבית בתוך המקרר או מחוץ לו שאפשר להשתמש בו כמשחה טרמית? למשל : משחת שיניים...
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-