אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte, 7VKML, עם אתלון +1700, 384 מגה ddr, ויש לי את התוכנה Easy tune 4 הדמו, מה שבא עם הלוח. העלתי בתוכנה את ה system bus מ-101 ל 119, אבל ב-120 המחשב נתקע, היה מסך כחול, והייתי צריך להפעיל מחדש. חיפשתי בביוס, אין שום מילה המרמזת על מכפלה או OC או voltage, שום דבר ! מה אני עושה ? ? ? ? טמפרטורה ממוצעת - 23 מעלות בצל
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הגיוני שאני יגיע למעבד ל102 מעלות והוא פשוט לא ייכבה לי? הוא עובד רגיל לגמרי, הטמפרטת מנוחה שלו זה 55 שזה מאוד לא סביר ובמאמץ של משחקים הוא מגיע 90 ובהכנת סרטים ל100 זה פשוט לא הגיוני שהמחשב ממשיך לעבוד בטמפרטורה כזאת, כי המעבד יכול להגיע מקסימום ל72 מעלות ככה רשום באתר, E6750 האם יכול להיות שהחיישנים מזייפים בטמפרטורה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקי אז ככה....כרגע אני על OC כזה: 375 FSB 4:5 זכרונות על 5-5-5-15 מתח מעבד רגיל לא נגעתי כול שאר המתחים על AUTO עכשיו ניסיתי לעשות 1:1 400FSB וכמובן שלא יציב עכשיו שאלה לעלות מתח רק למעבד?כי ברגע שאני מעלה בדרגה אחד יותר כבר הטמפ של המעבד במנוחה על 45C קיצר השאלה שלי העם לעלות רק למעבד ולראות מתי יתייצב ומה הטמפ שיהיה מותר לי להשאר איתה? נ.ב מפרט בצד ןאני רוצה להוסיף שאני על קירור BT
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי הביא לי את המאווררים האלה, אין לי מושג מאיפה הוא השיג אותם אבל זה מאווררים הכי מוזרים שראיתי. הם ניראים מאוד עוצמתיים עשויים מאלומיניום, אני חושב, ויש להם חיבור מוזר מאוד לחשמל. מישהו ראה דבר כזה פעם? אפשר להשתמש בו במחשב ביתי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כאשר אני עושה OC למעבד של כרטיס המסך אז גם הזכרונות (של כרטיס המסך) מתחממים? יש לי GF 4 MX440 INO3D
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. נתחיל קודם כל עם המפרט: E6600 @ 2.4 Ghz & Asus GEFORCE 8800 GTS GygaByte 965P-S3 & TWINMOS 2GB DDR2 667 Mhz ENERMAX LIBERTY 500W & AURORA 3D, קירור של AC freezer 7 pro. יש לי את המחשב בערך חודש וחצי, עד לפני יומיים הטמפרטורות היו סבירות, של המעבד 40-42 במנוחה, 50 מקסימום במאמץ, של הכרטיס מסך 58 במנוחה, 65 מקסימום במאמץ. ביומיים האחרונים ישנה עליה מפחידה בטמפרטורה, לא נעשה שום שינוי בחומרה/תוכנה, הכל על STOCK ללא OC. טמפרטורת המעבד במנוחה פתאום קפצה ל- 52 מעלות לפחות ובמאמץ בקירוב ל 60-61 מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 62 במאמץ עובר את ה- 75 מעלות. זה פשוט טירוף, אין ספק שמשהו קורה, השאלה היא מה. כל המאווררים פועלים באופן תקין. מה אפשר לבדוק, מה גורם לזה? כל הצ…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים מאוורר מתחת לHDD שלי (להדביק אותו) האם זה יהיה חכם? 80 מ"מ ואיפה הכי כדי להדביק? בצדדים? למעלה? למטה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום, קניתי מלפני כמה חודשים מחשב עם מעבד Q6600, וקירור Thermalright Ultra 120 extreme , עם מאוורר scythe slipstream 1200RPM אני לא מרוצה מהמעלות שאני מקבל. כי לדוגמה עכשיו, בערך יש 20 מעלות בבית/בחוץ. כשניסיתי להעלות את הFSB ל400 כך שבמעבד יהיה 3.6ghz , עם וולטים v1.395, נכנסתי לEVEREST והרצתי שם את הניסוי של היציבות, וראיתי שהטמפרטורות לפעמים קופצות אפילו ל75! זה הפחיד אותי אז סגרתי ישר את המחשב והחזרתי בחזרה ל3.0ghz מה לא בסדר? הבנתי שעם thermalright ultra 120 extreme זה אמור לעבוד בלי בעיות על כזאת מהירות. ומה יהיה בקיץ? בקיץ בכלל תהיה טמפרטורה של 35 מעלות. ואז מה יהיה.. מה יכולות להיות הבעיות שהטמפרטורה היא כזאת גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
יש לי axp2400 בסטפינג AIHUB 0248 איך הסטפינג הזה? ובכמה וולט המעבד עובד?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*
-
לא בטוח שזה מתאים לפורום אבל לא ידעתי איפה לשאול אז אולי צריך להעביר למי שמכיר את התוכנה היא אמורה להראות שני גרפים שכל אחד מהם מראה את השימוש בכל ליבה באחוזים בהתחלה זה עבד ופתאום יום אחד זה הפסיק כרגע אני רואה רק גרף אחד והוא לא מתפקד כלומר הוא תמיד על 0 אחוזים ניסיתי להסיר ולהתקין אותה וגם שיחקתי עם ההגדרות אבל ללא הצלחה מישהו מכיר ? מצרף תמונות הראשונה איך שזה היה בהתחלה והשניה עכשיו תודה מראש שחר
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זו שאלה שרק מומחים ואולי אנשי מקצוע בנושא גרפיקה וכרטיסי מסך יוכלו לענות עלייה. אם היום רק כרטיס כמו GTS 320\640 ומעלה יכול להריץ את warcraft 3 על גרפיקה הכי גבוהה 1280X1204, על 70 פריימרים, שזה המהיר והחלק ביותר, ללא פיפס קטן ביותר שיפריע לתזוזה (קשה מאד לראות הפרעות כאלה), אז איך זה שהכרטיסים שבהם פיתחו אותו בשנת 2001, כן הריצו אותו ככה חלק ורק היום, כמעט 8 שנים אחרי רק אפשר להריץ אותו על 60 פריימים ופרטים הכי גבוהים. השאלה היא בעצם, הם לפני 8 שנים היתה חומרה כזו כמו היום, למה אז לא נמכרה ליצבור הרחב?...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי לכולם אני בונה HTPC וזקוקה לשני מאווררי 92 מ"מ (לצערי לא גדולים יותר) שקטים ככל הניתן היות וקשה מאוד למצא מאווררים שקטים בגודל זה בארץ (רוב מה שהומלץ לי מתברר ככמעט בלתי ניתן להשגה בארץ) נראה היה שהדבר הכי טוב הוא שגם הומלץ ע"י taotao וגם ייתכן ויותר ניתן למציאה הוא ה- AC F9 לינק לכל המאווררים של AC http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_47 שוחחתי עם המוכר בחנות והוא טען שה- GLACIALTECH silent bladeII 92 הינם מאווררים שקטים ומצויינים. http://skypc.co.il/pl_product~GCC90~18~0.htm מאתר החברה: http://www.glacialtech.com/products/dc-fan.htm איני מבינה גדולה במאווררים אבל אם הבנתי נכון מדובר פה על מאוורים במהירות קבועה ולא כאלה שניתן לשלוט עליהם -Fix Sp…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, היום קיבלתי את המאוורר NeonCooler7-BL של GigaBite,וגיליתי שהוא מתאים ל: AMD Athlon XP 3200+/Semperom all series. ברשותי מחשב Pentium 4 1.4 GHZ עם לוח של Intel d850GB. האם ניתן להרכיב את הסינק החדש על הלוח הזה? מצורפת בזה תמונה מ-cpuZ. תודה מראש לכל מי שייעזור לי,המשך ערב נעים לכולם. אסף. עריכה: צירפתי גם תמונה של המאוורר+הסינק.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום!!! (הודעה ראשונה שלי פה ) המחשב מתחיל להזדקן (הבחור בן 3 וקצת...) אז החלטתי סוף סוף לעשות אוברקלוקינג. לצערי לא ממש יצא לי להתעסק עם זה בעבר וממש לא בא לי לשרוף כמה דברים שם, אז אני מאוד אודה למי שמבין ויעיף מבט ויעזור לי קצת... אז ככה: יש לי מחשב עם מעבד Pentium 4 Willamette 1.5Ghz Sokcket 423 (זה הישן למי שלא קלט) לוח אם Asus P4T ללא תוספות(צ'יפסט אינטל 850), וזיכרון Rd-Ram Samsung 4X128 Mb כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe Geforce 2 GTS 32 Mb ddr (מצטער על הפירוט המלא מדי... ) קודם כל בקשר למעבד - אני צריך המלצות לאמצעי קירור, בנתיים סתם ניסיתי לעשות אובר קלוקינג להנאתי (ללא אמצעים נוספים חוץ מהמאוורר המקורי) ולא הצלחתי יותר מ 1650Mhz כי פשוט יש בביוס…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-