אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאלתי אותכם שבוע שעבר בקשר ל 3dmark06 עד שאמרו לי שה 05 יותר מדוייק אז לכן החלטתי לשאול אם זה נורמלי . המעבד ללא אוברקלוק מפרט + תמונה מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה בלי להרוס את המחשב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט: E6300 \ 965P-S3 \LIBERTY 500 \7800GT \ DDR667 512X2 CROOSAIR המחשב נקנה לפני שנה רק לוח אם ומעבד לפני חודשיים. המחשב רצ על אוברקלוק 1.86 @ 3.2 אני מעוניין להוסיף עוד 1GB RAM CROOSAIR 512X2 האם זה יפגע לי באוברקלוק? האם זה ישפר את הביצועים או יוריד אותם? האם כדאי?
-
- 15 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אין לי שום נסיון קודם ב-OC, אבל קראתי את המדריכים, והחלטתי שאני רוצה להמהיר את המערכת (מפרט בצד). עכשיו, אני לא בטוח עד כמה אני רוצה להתעסק בהגדרות ב-BIOS וכאלה, אז השאלה שלי היא האם -tuning האוטומטי של nTune מספיק אמין? מישהו ניסה אותו?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.
-
- 13 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם לאחר מריחת המשחה הטרמית עדיף: לחכות קצת שההיטסינק והליבה עם המשחה הטרמית מפורדים ואז לחבר אותם (ואם כן כמה זמן) או ישר לאחר מריחת המשחה להחזיר הכל למקום ולהפעיל את המחשב (חדש בתחום אז אם זו שאלה שנראית לכם פשוטה נא לא לזלזל ;] ) תגובות יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ככה יש לי Readon 9550 128mb ועשיתי לו OC ל 460/244 (שזה 80% לליבה ו26% לזכרונות בערך) עם קרור סטוק של ג'יגבייט שזה סתם הבלוק הזה רק על הליבה ועל הזכרונות אין כלום ויותר מזה מתחילים ארטיפקטים ועכשיו פעם אחת שיחקתי בNFS:C על ההגדרות הכי גבוהות עם 1280*1024 (לא עבד בשמיים אבל עבד) חצי שעה בערך אחרי זה ישר כיביתי את המחשב ונגעתי בריבוע הכסוף הזה שאמרתי לכם קודם וקיבלתי כוויה כל היום הייתי עם קרח ביד (תזכרו אין ארטיפקטים) מה יכול לקרות לליבה?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-