אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הספק כידוע נמצא מעל המעבד והלוח אם, והוא פולט חום. והרבה. לאן ? החוצה ממנו. דבר ראשון - המאורר שלו אמור להוציא אוויר החוצה, או להכניס קר פנימה? וזה אמור להיות ממוקם ככה שזה נפלט החוצה, החום, ישירות על המעבד ? ומגיע עד לכרטיס מסך ש"מגן" על שאר הכרטיסים וכנראה זה מה שגורם לו להתחממות הזאת, כשאני לא משתמש בו(לא מאמץ פעילות רגילה של גלישה)? שלא נדבר על המעבד? ואם כל זה לא בסדר, או משהו אחד, מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד סלרון 800 , עכשיו בביוס יש אפשרות להעלות את המהירות שלו ... העלתי את המכפלה ל 9 זאת אומרת שבביוס הוא מראה לי שהמעבד עכשיו הוא 900 , אבל בתוכנת CPUZ הוא עדיין מראה לי שהמעבד עומד על 800 ... למה זה ככה והאים עשיתי משהו לא בסדר. ... ?
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המעבד שלי זה E6600.. (מפרט בצד), שמתי לב שהטמפ' שלו במנוחה מגיעה ל60 מעלות.. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של המעבד לא עובד.. נתתי לו סיבוב ידני והוא התחיל להסתובב.. ועבד 10 שניות כן דקה לא..דקה כן.. שמתי לב שהוא יכול פתאום לא לעבוד.. הטמפ' תגיע ל60+ במנוחה ועדיין הוא לא יעבוד.. מה שאומר שאני לא יכול להשאיר את המחשב לבד חייב כל הזמן להסתכל על המאוורר.. הורדתי SPEED FAN אבל זה רק מראה אם המאוורר עובד או לא.. (גם שעשיתי שיקבע אוטומטית מהירות זה לא עוזר), שיחקתי עם החיבורים וגם לא עוזר.. מה לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום, , אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! אז ככה, יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper-Threading וברצוני לבצע אוברקלוק ולעשות אותו שיהיה 3 או 3.2GHZ... מספר שאלות: 1. איזה מאוור כדאי? אחד שיקרר מספיק טוב - ולא קירור מים... 2. האם ה HT פוגע בביצועים במשחקים? 3. איזו טמפרטורה מומלצת למעבד שלי? תודה, והמשך יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי האם למישהו יש את המארז הנ"ל? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 או שיש טובים ממנו בטווח המחירים 400-450ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
רוצה לקנות מאוורר ל P3 העתיק שלי (הישן מאוד מרעיש) איזה סוקט זה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע איזה מאווררים נחשבים טובים ואיזה אתם תוכלו להמליץ לי אליהם המחיר צריך שיהיה זול כי אני מיתכוון לירכוש שלושה עד 4 מאווררים 1=12ס"מ שיהיה חזק במיוחד 2=8ס"מ ואני צריך גם עד 2 מאווררים בגודל של 4 ס"מ בעיקרון חשוב לי יותר הביצועים מאשר השקט אבל שקט זה גם טוב =]
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מבין, ש- Gainward GTX 580 "GOOD" edition זה לא כרטיס רפרנס. האם ניתן להרכיב עליו את Arctic Cooling Accelero Xtreme Plus II?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה-390 fsb . q9550s ,p5b-delux , 2x512mb corsair cm2x 800mhz 2x512 ocz platinum 800mhz 1.3v vcc 2.1 vdimm העליתי מתחים להכול שחררתי תזמונים אבל הוא מסרב לעבור את ה 390 . ניסיתי גם לעבוד עם זוג אחד של זיכרונות במקום שניים . יש פוסט אבל נכשל ב- prime95 . הטמפרטורות לא עוברות את ה- 62 .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש קירור יעיל ושקט עבור מעבד i7-2600k השקט הינו הדבר החשוב, ולאחר מכן יעילות הקירור. לא מתוכנן OC בעתיד. חשבתי לרכוש את המערכת קירור-מים סגורה של ANTEC אבל על-פי כל הביקורות, היא לא שקטה במיוחד. :-\ המחיר אינו פונקציה, אבל בואו לא נעוף על קירורים ב-600ש"ח ומעלה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דלת למארז+חלון שהם כבר מרכיבים,או שאני מביא להם את הדלת שלי והם שמים בה את החלון???
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הקירור הזה ? ואיך הם ? [TABLE=width: 177] [TR] [TD] אנטק Cooper Tiger C40 [TABLE=width: 177] [TR] [TD]זלמן CNPS 10X OPTIMA =============================== ומה יותר טוב ? Arctic Cooling Freezer 13 CO או Arctic Cooling Freezer i30 CO או MUGEN 3 REV B [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב עד : 130 - 200 שקל
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כשהמטרה העיקרית זה שקט. אני לא מעוניין בכלל ב OC (הלוח שלי גם לא תומך בזה), שיהיה רק כמה שיותר שקט ויתאים למארז, ולא יתחמם מידי. מעבד: E6300 לוח: GIGABYTE GA-945GM-S2 מארז: NMEDIA הזאת: http://www.nmediapc.com/htpc180.htm כרגע הטמפרטורה בסביבות ה 35-40 והמאוורר מסתובב ב 2000 RPM בערך. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 21:45:12 שכחתי לציין, תקציב עד 250-300.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי. כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה חתכתי חלון, שמתי קטודה כחולה, צבעתי מאורר וחרטתי על החלון! תמונות: http://www.pbase.com/moding/modding http://www.pbase.com/modding זהו!
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם טמפ של 48-51 מעלות היא סבירה למעבד i5 760 ? אל תשכחו שמדובר בקיץ החם הזה... המעבד באוברקלוק קטן מ-2.8 ל 3.1 והזכרונות מ1333 ל- 1470 במאמץ מגיע ל62-65 , ויש לומר שהמחשב לא נמצא כמעט במאמץ... אני רק גולש וקצת מוזיקה ,ופה ושם סרטים. ועוד משהו... מאיזה חנות אני יכול להזמין קירור לסטיקים של קינגסטון שיש לי?? הם לא זכרונות שמיועדים לאוברקלוק,ואני קצת מפחד עליהם... בינתיים המחשב עובד טוב ואפילו לא העליתי מתח למעבד ולזכרונות... מה שמגביל באוברקלוק לזיכרון זה בעצם הטמפ'? אם הטמפ' טובה והזיכרון יציב אז הכל בסדר? מה כדאי לקנות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot. אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק. הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'. (אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי). הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ. יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה. הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה. ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה. מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקיי אז לצערי התקשרתי לפנדה להזמין מהם את שני המוצרים הבאים: Fatality FC-ZV9 Thermaltake EXTREME SPIRIT II והמחירים שלהם היו: הפטליטי עלה 207 ש"ח והטרמלטק עלה 103 ש"ח. עכשיו כשאני מתקשר ובא להזמין הם אומרים לי שאין להם את הזלמן במלאי ויכול לקחת חודשיים עד שיגיע קיצור סתם שיקרו נראה לי.. ואז כבר אמרתי שאין לי מה לקחת מהם רק את הטרמלטק.. אז ירדתי מהם.. עכשיו מצאתי את המחירים האלו: זלמן 279 ש"ח. טרמלטק 99 ש"ח. עכשיו בעיקר זה הזלמן שמחירו כעת הוא ב 72 שקל יותר! שזה ממש לא צחוק! וזה הכי זול שמצאתי.. =\ מישהו מכיר אולי חנות אחרת עם מחירים יותר טובים למוצרים האלה? אבל שתהיה חנות שאפשר גם להזמין ממנה ולא אחת כמו פנדה שסתם שרפו לי מלא זמן על כלום!! אלו המוצרים בגולדט…
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי בצד. המעבד שלי הוא P4 3GHZ PRESSCOT עם קירור AC Freezer 7 Pro ומארז Transfomer (מאוורר מאוד) עם 2 120מ"מ אחד מקדימה מכניס, אחד מאחורה מוציא. 80MM אחד בגג מוציא ושניים בדלת מכניסים (אחד על המעבד השני על הכ"מ) אני לא מבין למה הוא כ"כ חם... ניקיתי אותו השבוע והוא על 55 במנוחה... הסיבה שאני דואג זה בגלל שאני חושב על OC... תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-