אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 8800GT עם קירור מקורי. כשקיבלתי אותו הטמפ' היתה 48-50 מעלות במנוחה. עכשיו במנוחה הטמפ' שלו היא 67!!! התוכנה לניטור כרטיס המסך שלי היא ASUS SMART DOCTOR, , כשאני מנסה להגיבא את מהיורת המאורר, לא קורה דבר. פירקתי את הקירור, והכל נראה בסדר. לא היה אבק. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה לעזור לידידה עם בעיות שהמחשב עושה לה.. הרצתי Memtest והמחשב נכבה לאחר 5 דק'. אני לא בטוח בקשר לסטפינג של המעבד, שכחתי לשים לב לזה. בכל מקרה זה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM בדקתי טמפ' וראיתי שהיא באזור ה-70 מעלות בביוס, שמתי אזהרה על 80 ו-90 מעלות וכמובן שהוא ציפצף. ניסיתי להחליף לקירור סטוק של מעבד AMD אחר שלא השתמשתי בו, ניקיתי ומרחתי AS5, הגוף קירור בקושי מתחמם לפני שהמחשב נסגר. מה שמוביל למסקנה שהגופי קירור לא יושבים טוב על המעבד - מה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הSF2 הראשון שלי (מזל"ט עצמי לי ) חיברתי אותו מתחת לספק, חיברתי את הבורר שלו לחור שעשיתי במפרץ 3.5'' (כמובן אחרי שהארכתי לו את הכבלים כי מה שמגיע לא בדיוק ארוך מספיק....) והפעלתי. איזה רעש..... אני לא מצליח לעבוד איתו על מעל 2500 סלד בלי להשתגע (חיברתי גם דלתא 92 ממ בקדימה של המארז דרך מפסק 3 מצבים..) אני לא יודע אם במהירות כזאת הואר שווה משהו :-/ דבר שני, הוצאתי כבר את המאוורר 80ממ הגנרי שקיבלתי עם המארז והחלטתי לבדוק מי האבא והאמא שלו ומי הוא בכלל... אז ככה מאוורר 80ממ של tricod (שזאת חברת בת של CODEGEN שהמארז שלי והספק שלי הם שלה.... כמה מפתיע), דגם spdm8025s . בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום על הנתונים של המאוורר חוץ מהתמונה המצורפת (גם באתר של CODEGEN…
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458390.0 בחנות (RSM) נגמר ה-Freezer 64 Pro והציעו לי ThermalTake Silent 1156 בתוספת 10 שקלים. השאלה שלי - האם המאווררים דומים ברמת השקט שלהם? אם לא, איזה מאוורר עדיף לי לקנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור שיהיה שקט,הוא ישב על המעבד I5 3470. רצוי שלא יהיה גדול מאוד כי זאת מערכת ITX. שקט ככל האפשר,עד 200 ש"ח,ורצוי לחסוך כמובן.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום! זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה עם הטמפרטורה של המעבד (ואני מקווה האחרונה). לפני כשבוע, כאשר התקנתי את MBM5 בשביל להציג מידע ל-LCD, הייתי צריך להגדיר שם את החיישנים. ניסיתי את כולם (חלקם הראו 110 מעלות וחלקם 21) עד שמצאתי את החיישן שהכי נראה לי (שקרוב מאוד לביוס - 35 מעלות). באחד הפעמים שהסתכלתי על ה-LCD שמתי לב שהוא מציג לי טמפרטורה מפחידה שלא ראיתי כמוה לפניה בשום בדיקה (כולל Tosat ו-Prime) - לא פחות מ-52 מעלות! קפיצה של 17 מעלות בבת אחת. כשאני אומר בבת אחת אני מתכוון שאני מתסכל על הצג וכל עשירית שניה עולה מעלה! היום (ואפילו כרגע זה קורה) החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק במו ידי את ההיטסינק של המעבד, ואכן, הרגשתי חום לא מועט לעומת פעמים קודמות. מה שמפתיע זה שברגע …
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הופטעתי לקרוא בפורום זה שהלוחות מדגם IC7 של ABIT מזייפים בקריאת הטמפ' בכ-10 מעלות. ולכן, חברים, אני מבקש את עזרתכם. יש לי לוח IC7-G ופנטיום 4 3.2G, מקורר עם SPARK +7 של THERMALTAKE , מאוורר 120 ממ מלפנים שמוציא אויר (בגלל שה-HD נמוכים), 120 ממ מאחור ובדלת (מול המעבד) שמכניסים אויר. טמפ' המעבד במצב רגיל עומדת על 56 מעלות (כ-5000rpm) ובעבודת עומס הטמפרטורה מרקיעה ל-75. גירסת הביוס היא המקורית ולא עברה עידכונים. האם יכול להיות שזאת טמפ' לא מדוייקת? איך אני יכול לבדוק זאת? אודה לכם על עזרתכם ואני גם אשמח לקבל הצעות לייעול הקירור. תודה, ארז
-
- 15 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מה הקשר בין שני הרכיבים, מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ולהביא לי גם מאמר קצר על זה?
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש athlon 64 3200+ עם מארז Chenbro Gaming Bomb שמגיע בלי מאווררים ורציתי לדעת כמה מאווררים אתם ממליצים שאני ישים שיהיה קירור טוב ולא רועש מידי מאוורר למעבד זה אחד והשאלה עוד כמה מאווררים ואיזה אני צריך לשים במארז עצמו... תודה
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מעבד שנקנה היום - סטפינג LBBWE 0607EPMW MAX SS ב3000 על קירור סטוק. סופר פאי 1M על 2830Mhz ויציב לגמרי על 2770Mhz. וכל זה על לוח גיגהבייט NF3 ULTRA. vaildation : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=107805
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
אתם יכולים לבדוק במפרט - אבל אני אתן לך לכם אותו כאן שוב: פנטיום 4 1500 זיכרון 256 RD-RAM כרטיס גרפי: G-FORCE 2 200 MX 64 MB האם כדאי לי לעשות אובר קלוק למעבד? האם כדאי לעשות אובר קלוק גם לכרטיס הגרפי? כמובן שלפני זה אני רוצה לקנות חתיכת מאוורר אימתני שיטיל את זעמו על המעבד החם..
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמה באמת צריך קירור לזכרונות בOC קטן יחסית 667@700 ועד כמה הם יוכלו לסבול בלי נזק מה בנוגע לשאר הרכיבים צריך לדאוג להם?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם המאוורר המדובר יתאים ל1155 או ל1156? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-