עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE FOX,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by CrashZone,

שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Psychopath,

I was asked to report on how well this CPU cooling works, since I bought it.. Well, it's great.. considering I really bad thermal grease, i work at 35c, and the AMd stock fan got me as low as 45c, so i'm please that's all

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by yam_sh,

שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה) המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  5. והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  6. יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  7. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by navk2,

אני כרגע על 750\1000. הOC נעשה דרך ATI TRAY TOOL, הכרטיס עבר בדיקת עומס דרך OCCT אבל שאני נכנס למשחק שכנראה יותר טובעני מבדיקת העומס, הכרטיס מתייאש אחרי 2 שניות ב3D. שניסיתי להעלות מתח דרך התוכנה היו לי אפשרויות רק למתחים נמוכים יותר מהנוכחי, שניסיתי להוסיף עוד משתנים לרשימה, הוא נתן לי לבחור בהם רק אם הכנסתי את אותו ערך שכבר קיים לי, שניסיתי להוסיף עליו אפילו ב 0.001 הוא היה חוזר לי מיד לערך ההתחלתי ומאפס את הקלוקים.(תמונה) יש אולי דרך אחרת להעלות את המתח שלא באמצעות מוד עיפרון ? עריכה : אוקיי, אחרי שקראתי קצת הבנתי שאין אפשרות לתת לו מתח מעל המוגדר בBIOS, שלפי מה שהבנתי זה בכלל 1.2, מישהו יכול לאמת ? ואם זה נכון אז למה אני לא מצליח ? מצאתי את זה : http://www.overclock.…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אני ועוד מישהו כל הזמן מתווכחים מה יותר טוב למעבד AMD שלי הוונטק ארופלואו או COOLERMASTER Aero 7+ מה אתם אומרים????? מה יותר טוב???

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום. אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב וחשבתי על קירור מים במקום אוויר, ז"א מחשב בקירור פסיבי (אני מחפש שקט חרישי). כמה עולה מערכת קירור מים למחשב טוב כיום? בלי כוונה לעשות OC אלא רק להחליף את קירור האוויר. האם גם קירור מים מרעיש במידה כלשהיא? (הרדיאטור) תודה.

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by prelly,

במנוחה הוא מראה לי 42-37-39-43 במאמץ של אורטוס יש לי 50 עד 56 בארבעת הליבות ללא אוברקלוק! את הטמפרטורות בדקתי ב CORE TEMP מפרט: Quad Q6600 stepping g0 TT Eureka TT V1 על רמה מקסימלית Leadtek 8800 GTX ULTRA corsair 520hx החדר לא חם אבל גם לא ממש קר... המארז עומד על השולחן ולא על הריצפה... אולי זה בגלל הכרטיס מסך שמתחמם כמו סוס? (76 מעלות במנוחה)

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  12. ( חוץ מה- PanaFlo של פאנסוניק ). האפשרוית שחשבתי עליהן: 1) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED-90mm 2) Thermaltake SilentCat 90mm אני רוצה לציין שהרעש של המאוורר לא מפריע לי, העיקר שיעשה עבודה טובה. בגלל זה אני נוטה יותר לכיוון האפשרות הראשונה, כי המאוורר הזה יותר חזק מהשני, לא? אם יש עוד הצעות תכתבו.

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום יש לי SPARK 7+ ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר גם את חיישן הטמפ וגם את הנגד המשתנה שמגיעים איתו. שכאשר שאני ירצה שזה יהייה נשלט טמפ אז אני יעשה משהו אחד, וכאשר אני ירצה לשלוט ידנית(כי הרעש מעצבן ;D) אז אני יעשה משהו אחר

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  14. יש לי בעיה שהתחילה בשבוע האחרון , בזמן הדלקת המחשב הv1 מסתובב במהירות המקסימלית שלו , בבדיקה שעשיתי בביוס אכן הוא מסתובב במהירות המקסימלית (2000 rpm ) , לאחר restart המהירות חוזרת ל"נורמל" ( 850 rpm ) מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה המוזרה הזאת ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

הגומי בצורת H או בצורת U לחלון המארז. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה???

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  16. במארז הנ"ל יש מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא. האם כדאי לאטום את החורים שבפאנל הצדדי, על מנת למנוע כניסה של אבק, או שזה עלול לפגוע באוורור? תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  19. קניתי מחשב עם מעבד 2.4/533 ו הוא מראה לי טמפ' של 48-54C (לוח אם ASUS ת עם ASUS PROB) זה נורמאלי? ***תיקון** הוא מגיע במאמץ ל 59C כאשר שהMotherboard מראה על 28C מערכת

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  20. טוב אז אני תמיד מנסה לדחוף את הכרטיס מסך to the limit ... Leadtek Ti4200 128MB אז עם הזכרון של הכרטיס מסך הגעתי ל 600 ואין תופעות לוואי . עכשיו הCORE בא במהירות 250 שאני כבר עובר את ה265 אני מתחיל לראות תופעות לוואי והגרפיקה מתחילה להתעוות .. טוב חשבתי שכרטיס כנראה מתחממם וזה הגבול שלו ... אך עליתי על משהו מוזר שאני לא ממש מבין את הקשר ביניהם . יש לי זכרון פנימי : Samsung M3 68L3223CTL-CB3 280ECE00 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz) זה לפי Sandra . עכשיו הבאס רץ על 120 והזכרון על RATIO 2.66 והוא עובד בתדר של 320MHz . אז ניסיתי להוריד את הרטיו ל 2.00 והזכרון עבד על 240MHz .. עכשיו ניסיתי לעשות אובר קלוק ל CORE והגעתי ל 3…

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  21. המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שהמציאות מצריכה אמצעים קיצוניים אז פשוט זורמים עם זה :... כן כן אחזתי במאוורר השכבתי אותו על השולחן והנחתי את הנייד ישר עליו אפשר לראות ב LOAD של עבודה רגילה בלי מאוורר מגיע לטמפ של 65 מעלות ועם המאוורר זה יורד ל 54 מעלות באותו העומס ולגבי LOAD כבד על הנייד הפעלתי את המשחק GRID 2 בלי המאוורר המעבד הגיע ל 95 מעלות כמו שאפשר לראות ב REALTEMP והכרטיס מסך הגיע ל 91 מעלות כמובן שאי אפשר לשחק כלום שמתי אזעקה ברגע שהטמפ עולה ל 92 מעלות עם המאורר המעבד הגיע ל 75 מעלות במקסימום והכרטיס מסך הגיע לסביבות 70 מעלות לסיכום איפה שזה חשוב באמת זתומרת במשחקים המאוורר מוריד כמעט 20 מעלות שלמות למעבד ומעל 20 מעלות לכרטיס מסך עכשיו אני ממש מעוניין קצת לשפר את הסיטואציה הזאת ולמ…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים