אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אתם יכולים לבדוק במפרט - אבל אני אתן לך לכם אותו כאן שוב: פנטיום 4 1500 זיכרון 256 RD-RAM כרטיס גרפי: G-FORCE 2 200 MX 64 MB האם כדאי לי לעשות אובר קלוק למעבד? האם כדאי לעשות אובר קלוק גם לכרטיס הגרפי? כמובן שלפני זה אני רוצה לקנות חתיכת מאוורר אימתני שיטיל את זעמו על המעבד החם..
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה ! ניסיתי לקרוא איך לעשות OC למחשב כלשהו, הבנתי בערך שמדובר בVOLT 'ים ובמהירות לוח או משהו כזה, הורדתי תסיסופטסנדרה הזאת, שתגיד לי מה המעבד שלי - אבל מה עושים??? ואיך אני יודע לכמה לשנות תמתח או מה זה ה FSB??? ואל תגידו שיש איזה מדריך, כי אין פה כלום! הכל כללי מידי... תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך הוא בOC? וראיתי באתר שלTT שהוא שוקל משהוא כמו 800 גרם!! זה לא נראה לי הגיוני מעבד northwood בסוקט 478 הbigtyphoon מתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הוספתי קצת לממורי וזה מוצא ריבועים כאלה אבל זה לא מסמן את זה כארטיפקטים להמשיך? לעצור פה? להוריד OC? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ארצה לדעת כמה מאוררים אני יכול לשים בלוח ואיזה מארז מומלץ (לא יותר מ350 ש"ח )
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב, זה המצב: בשבועיים האחרונים המחשב שלי סבל מתקיעות חוזרות ונשנות ולאחר בדיקות גיליתי כי הגורם לכך הוא חום המחשב... המפרט הוא כזה: P4 1.8A ASUS P4B266-C Radeon 9700 Pro by Sapphire Maxtor 60GB 512 266mhz (מוגבל ע"י לוח האם) ומארז של simbadda מהדגם הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=2971 המממ... אוקי, אז חשבתי על להחליף גם HSF וגם להוסיף מאווררים... כעיקרון עכשיו יש את ההיטסינק המקורי על המעבד, ויש מאוורר אחד על ספק הכוח(חובה כמובן), ואחד מקדימה מול לחצני ההפעלה... בנוסף יש חור נוסף למאוורר מתחת למעבד (אבל לא מורכב עליו מאורר) רציתי מס' המלצות מכם בקשר לסרקולציה יעילה: 1)איפה כדאי לי להוסיף מאווררים? יש לכם המל…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מצורף לינק לאתר MadShrimps שביצע ביקורת ל 35 מאווררים 120 מ"מ http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=892 ממליץ להוסיף לסטיקי.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבצע OC שלא דרך הביוס (ולחסוך את ההפעלה מחדש של המחשב ושל ווינדוס שוב ושוב)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 1.86 GHZ לוח אם 945G של ASUS זיכרון 2*1024 של KINGSTON 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT ספק כוח EZCOOL 450 WATT אני חושב לעשות אוברקלוק בגלל הדרישות של המשחקים החדשים בעניין מהירות השעון של המעבד (דרך אגב אם אני לא אעשה אוברקלוק המעבד יגביל אותי במשחקים בעתיד? (שנה-שנה וחצי) האם אתם ממליצים לי לעשות אוברקלוק? אם כן עד לאיזה מהירות אני צריך? ובאיזה חנות אני יכול לעשות? (אני מעדיף באיבורי)
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי Readon 9000 Pro ויש לי בעיה עם המאורר אז מצאתי פיתרון קירור בהדבקה לכרטיסי מסך באותו גודל (עם מאורר) כמו שלי עכשיו הסרתי את המאורר מהמפזר חום ואני לא יודע איך להוריד את המפזר חום מהצ'יפ של הכרטיס . אני צריך עזרה דחוף!!! כי זה המחשב שאני בו מישתמש לאינטרנט בתודה מראש דניאל נורמן. דרך אגב הוספתי תמונה של הרטיס בלי הקירור החדש
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458390.0 בחנות (RSM) נגמר ה-Freezer 64 Pro והציעו לי ThermalTake Silent 1156 בתוספת 10 שקלים. השאלה שלי - האם המאווררים דומים ברמת השקט שלהם? אם לא, איזה מאוורר עדיף לי לקנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה מעבד שלי כרגע עובד על 42 מעלות לוח על 35 ראוי לציין שהמארז פתוח והוולקנו עובד על המהירות הנמוכה ביותר שלו אני אפילו בבינוני לא יכול לעבוד.. הבאס שלי עדיין נתקע ב148 למרות הקרור (סתם זרקתי 120 שקל) והכי מעצבן שאם אני שם את המהירות להכי גבוה כולה הבדל של 2 מעלות אני מבקש תגובות , מענות
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי כולם , שמי יוסי ואני חדש בפורום אני עובד בתחום ה IT סקנד הלפ דסק. אני חדש בתחום האובר קלוקינג וגם לקח לי זמן לאסוף חלקים ראויים לOC המפרט שלי הוא כך: לוח : msi x58 platinum sli קירור מעבד: קירור מים antec kuhler 620 עם מודינג של 2 מאווררים של 120mm אחד יונק ואחד דוחף. מעבד: core i7 920 @ 2.66 זכרון 3g 1066mhz gold edition ו 3g 1066 geill סה"כ 6 גיגה זכרונות טובים עם קירור עליהם ומאוורר שיפזר את החום כ.מסך : nvidia 450gts h.d:western digital 500g המעבד במנוחה 31 -34 מעלות. הרצתי בדיקת prime 95 וכל מיני בדיקות עומס והמעבד לא עובר את ה 52 מעלות במאמץ מלא. זה אחרי הבדיקה והתוצאות כמובן הכל במצב סטוק עכשיו הבעייה - אני לא מצליח לעשות אובר קלוק יש בעייה …
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט על איזה קירור כדאי ללכת. ברור לי שזה יהיה קירור מים השאלה היא של איזו חברה. הרעיון האחרון שלי היה לעשות קומבינה של כמה רכיבים מ EMP כמו רדיאטור עם מאוורר של אנרמקס ומשאבת קיקןצ 1048+ בלוקי קירור של waterchill מסדרת ה antarctica שלהם ובלוקי קירור הרגילים שלהם ל ציפ ו כ.מסך אחר כך פשות חשבתי שאני יקנה את המערכת השלמה מ pandas שעולה 2200 ש"ח עם צנרת 1/2" שנותנת יותר ביצועים. אך לאחרונה נתקלתי בכמה ביקורות של עוד חברה שמייצרת מערכות קירור איכותיות swiftech. כל הביקורות שיבחו את האיכות והביצועים היוצאים מן הכלל של הבלוקי קירור שלהם ולרוב אלה היו דגמים יותר ישנים של החברה. כשהגעתי לאתר שלהם: (www.swiftnets.com) ראיתי שהם הוציאו דגם חדש …
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-