אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי גיליתי תופעה מענינת-אחרי שעשיתי DOWNCLOKING למעבד לבאס 150 והורדת מתח ל1.5 הכל עבד מצויין. לאחר מכן החזרתי לבאס המקורי(166) ושחכתי להחזיר את המתח למקורי.והפלא ופלא המחשב עבד מצויין גם במתח הזה כולל בדיקות מאמץ ומשחקים. מעניין מאד..... ;D
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני עכשיו בונה את המסך LCD שבאתר לפי המדיך וכאשר באתי להלחים משהו ניתקלתי במשהו משונה: בטבלה שמציינת לאן כל רגל במסך הולכת רשום שאת רגל 5 במסך יש לחבר לגיד 1 בפרלל ואותו דבר רשום גם על רגל 6 במסך LCD. כאשר צפיתי בסירטוט ראיתי שרגל 5 במסך הולכת ל 14 בפרלל. מה מהם נכון? (אני חושב שהסירטוט, יותר הגיוני) בכל מיקרה תגידו מה נכון ותתקנו (אם צריך) בשביל שאחרים לא יטעו המדריך: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide3.php
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האיך כדאי להוסיף יותר מהירות לכרטיס של הכותרת בנתיים הוספתי 30 מגה הרץ לליבה ולזיכרון אם אפשר לא זוכר את האתר שבו שמים תמונה ורואים אותה שם אז שיביאו כי אני לא זוכר איך קוראים לה אז אני יראה לכם את מה שכתוב זה מאוד לא נורמאלי נכון אם המעב ב80 מעלות בספלינטר סיל 3 ומ300 לליבה ו500 לזכרונות בOC הגעתי ל704 לליבה ולזכרון 903 והוא ב80 מעלות במשחק
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני עושה OVERCLOCK לכרטיס מסך שלי 6600 GT וכל פעם הוא מאפס אותו שעולה הווינדוס ... למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברגע שאני מעלה את המהירות שלו ל 1900 מגהרץ המערכת הפעלה XP לא עולה ויש מסך כחול האם יש צורך בהלעת הוולטג ,אם כן בכמה? יש לי אפשרות ל 1.500 שזה מגיע ישר לאחר 1.475 שזה המקור של המעבד כמו כן נסיתי להגדיר בס 166 כך שסך הכל מהירות מעבד תהיה 1600 ולאחר כמה שעות של PRIME95 קבלתי מסך כחול שמתחיל משהו עם IRQL אם איני תועה האם שני מסכים כחולים הנ"ל נגרמו כתוצאה מחוסר מתח? תודה לכל עוזר
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינד…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלוםם כרגע יש לי 8600gt בודד ואני רוצה ביצועים יותר טוביםםם למשחקים...כמובן שחשבתי על 8800gt אבל אז עלה לי עוד רעיון מכיוון שחבל יהיה לבזבז כרטיס מסך טוב סתם,חשבתי לקנות עוד 8600gt במערך SLI שמחיר שלו היום הוא איזה 400 שקלים. אבל כמובן שההלוח שלי לא תומך SLI,חשבתי ...אני ימצא לוח זול שתומך במה 400?+400 על הכרטיס..800..יוצא יותר משתלם בהרבה מ 8800 שעולה 1200 ומשאיר לי כסף לספק כח מספיק טוב כמו fsp 500 או hec 550... אז השאלות הם כאלה: 1. האם באמת כדאי לי להשתמש בSLI הזה ומה ההשוואת ביצועים ל8800. 2.)רוצה המלצה ללוח אם לSLI הכי זול שאפשר (טוב ואמיןן כמובןן) 3.)האם ספק FSP 500 ודומים יחזיקו לי SLI עם מעבד E6320. 4. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום..זכור לי שהיה כאן מדריך ספציפי לOC למעבד לI2500K ואני לא מוצא את המדריך.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש גוף קירור ל8800GTX חשבתי על duo orb של Tt מה עוד מומלץ? תקציב עוד לא ידוע בידיוק אבל אני מניח שאני לא שם יותר מ 300 שקל.... מה לגביי ARCTIC COOLING s1 אפשר לשים אותו על הgtx? אהה ועוד דבר!!!! יש לי מארז NZXT LEXA BLACK LINE ואפשר לשיםי למטה(מתחת לכרטיס מסך) מאורר 80מ"מ....כדאי?זה יכול גם לקרר מאוד את הכרטיס...? אולי לשים גם גוף קירור וגם מאורר?על איזה מאוורר אתם ממליצים?מה לגביי מאוורר סלוט? תודה רבה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 15:23:07 מקפיץ!!!!!!!!!!נו מה כבר שאלתי למה לא עוזרים לי?!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת, תודה.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקטודה כחולה הייתי רוצה לדעת האם צריך לסגור את הקטודה מידי פעם או לתת לה להמשיך לעבוד כל עוד המחשב עובד בימי חול המחשב עובד מ1 בצהרים ועד 7 בבוקר שלמחרת בימי שבת המחשב לפעמים ממשיך לעבוד במשך כל היום ובתקופת החופש המחשב עובד כמעט רצוף במשך חודשיים הייתי רוצה לדעת מה אורך חיים של קטודה רגילה והאם מומלץ להשאיר אותה דולקת במשך כל הזמן ובקשר למאורר עם לדים אני רוצה לקנות מאורר עם 4 לדים של חברת spire (מיסב כדורי) שעולה בפנדה רק 40 שקל !!!!!!! זה הכל.. מאוד מאוד זול הוא כמובן עובד במשך כל הזמן, הייתי רוצה לדעת מה אורך החיים של המאורר ומה אורך החיים של הלדים והאם יש סיכוי שהלדים ישרפו לי בגלל שהמחשב שלי דולק הרבה מאוד זמן רצוף...
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
R9600XT הוציא 2100 ב- 3DMARK05 וזה עוד בלי אוברקלוק למעבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים (: אני עכשיו לפני קנייה של קירור למעבד+לכ.מסך.. ויש לי קצת לבטים בנוגע למשחה הטרמית שעליי להשתמש בה.. הקירור למעבד הוא zalman cnps7000B alcu, והקירור לכ.מסך הוא Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 (יש לי 6800GT). קיצור עד עכשיו הייתי בטוח ש-AS5 היא המשחה הטובה ביותר.. חוץ מכמה מקומות שבהם קראתי שהיא עושה קצת בעיות כי היא מוליכה חשמל.. (זה באמת יכול לגרום לקצר או בלאגנים אחרים? או שצריך להיות ממש מוכשר בשביל להרוס משהו איתה?) ולפני כמה ימים מצאתי כמה מקומות ששם היה כתוב ש-MX1 היא המשחה הטובה ביותר כיום ובנוסף לא מוליכה חשמל.. קיצור אני כבר מבולבל.. על מה כדאי לי ללכת? אולי בכלל להשתמש לכ.מסך במשחה שאני מקבל עם ה-silencer? קיצור אם מישהו יודע איזו משחה עדיפה…
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפי מה שנודע לי מ Zalman בסוף החודש יכריזו על 2 גרסאות חדשות של ה- ZM80A-HP At the end of this month we will release new GPU cooler calls ZM80C-HP and ZM-OP1 80mm Fan.
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-