אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
לפני שהמחשב עולה שמתי לב לאזהרה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=djum2gmyn1xr.jpg איך אני יכול לבטל את זה שהמחשב יעלה בלי אזהרות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי P4 3MHZ PRESCOT עם 4X512MB זכרון 533MHZ לוח של ASUS 925X והמחשב ממש איטי איך אני מזרז אותו בעיקר את הזכרונות שמראים באוורסט רק 200. תודה
-
- 20 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני כרגע כיוונתי את הבאס ל1066 - ברירת המחדל. עד עכשיו הייתי עובד על 1333. משום מה כשאני מנסה להפעיל את המחשב על 1333 הוא פשוט לא עולה, יש מסך שחור מעט לפני הטעינה של הווינדוס. ניסיתי לשחק עם הזכרונות, להוריד אותם מ800 קצת פחות, מעל 800 אי אפשר בכלל כי הם לא מסוגלים לעבוד ביותר. *מה שכן הוא יכול לעבוד ב1333 אבל שהזכרונות רק על sync mode, שאינם עובדים ב400 מגהרץ כמו שהם צריכים אלא ב332\333 מגהרץ ואז התזוזה של המחשב כמעט זהה ל ללא אוברקלוק בכל. יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 2.8 ואחד ג'יגה זיכרון דידיאר 2 667 המחשב מוציא מלא חום ואני לא יודע למה יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-81945gzme-rh עם צ'יפ סט 945 אקספרס והמחשב פועל 24/7 חוץ מימים שאני והמשפחה יוצאים לבית מלון המחשב מכובה אבל בעיקרון הוא דולק כל הזמן מישהו יכול לעזור לי ליפתור את זה למה זה קורה???
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב שלי מצוי באוברקלוק תמידי ואני רוצה להוריד את האוברקלוק ולא מצליח ... מעבד 2200MHZ AMD3500 CPU Clock 2294.73 MHz CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 208.60 MHz (original: 200 MHz, overclock: 4%) Memory Bus 208.61 MHz בביוס ההגדרות הם הגדרות יצרן 200MHZ על הזכרונות והמעבד .. יכול להיות בגלל שהשתמשתי בתוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי כדי לעשות אובר .. אבל החזרתי את המהירות שעון לרגילה .. למישהו יש מושג איך אני מוריד את זה למהירות הרגילה ? (כי אני רוצה לקחת את המחשב לבדיקה)
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 ואחרי כמה דקות הוא מתחיל להרעיש מהמאוורר של המעבד (מאוורר מקורי של INTEL ) בבקשה תמליצו לי על מאוורר לא יקר ושקט תודה 2. יש לי רק 2 מאווררים במארז אחד על המעבד ואחד בפרונט למטה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ??
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות
-
- 15 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עד היום הכל היה בסדר ונחמד... פתאום הוא התחיל להתחמם אז רציתי לדעת אם זה בגלל המזגאוויר שניהיה חם יותר זה הגיוני?!? וכמה עולה מאוורר טוב וגדול? תודה מראש :AR15:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם בצורה רצינית מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו מעבדי AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב במכרז, והוא כל הזמן מתחמם. פתחתי את המארז ויש לי מאוור לדים מקדימה שמכניס אוויר (אבל עליו יש פלסטיק) יש לי מאוורר על המעבד (P2.8 800MHZ) עם מדבקה של אינטל ומאוור של הספק. המחשב שלי כל הזמן מצפצף (מצורפת תמונה). מה אני יכול לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם מאוד ואני רואה בתוכנה speedfan 4.33 אני לא מבין בה אבל הtemp 2 עם אש כזה והcore גם עם אש מה עושים כדי לקרר? שמתי מאוור על הכי חזק אבל לא עובד ( מאוור רגיל לא של המחשב) אפשר בבקשה עזרה באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מעבד athlon amd 1300 לוח אם Gigabyte GA-7IXE4 על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב) אז ככה... הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40. הדלת של המארז תמיד פתוחה.. האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך??? ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.? תודה.
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המעבד נכשל בקטע שבצד ימין איפה שכתוב 2 משהו והזיכרון נכשל בשלב הראשון למה זה? את המפרט שלי תראו פה <<<<<<<<<<<
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט על ASUS P4P800 DELUX. בזמן האחרון המחשב שלי מתכבה בפתאומיות.פתחתי לראות את המאווררים (מאוור מעבד סטוק,מאוורר מארז קידמי) כולם עובדים כמו שצריך. ניסיתי להפעיל את המחשב ומערכת הכריזה (P4P DELUX) הכריזה שמחשב חם מידי. נתתי למחשב קצת זמן והדלקתי אותו. ביצעתי בדיקת חום בתוכנת PC PROBE של ASUS ומצאתי שחום המעבד עומד על 94 C!! לעומת זאת חום הלוח הוא 28 C. סגרתי את המחשב לכמה זמן,הדלקתי ומדדתי חום שוב הפעם 54 ועלה תוך כמה דקות ל61 והמשיך לטפס למעלה תוך שניות. והלוח 28 C כל זה כשהמארז פתוח. בקיצור אין לי ספק שהקריסות הם מהחום למרות שאני לא מאתר בעיית קירור. החלטתי לקנות מאוור מעבד חדש. אני מחפש המלצה על משהו בתקציב של 150-180,שקט,ומקרר טוב. בנוסף אני כנראה אקנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
דבר ראשון, מצטער לא ידעתי ממש באיזה פורום לרשום וחשבתי שזה הכי נורמלי דבר שני, הגיוני שהמחשב שלי קולט הרבה אבק יותר מהרגיל ? וכמובן לשאלת המיליון, יש משהו לעשות בנוגע לדבר המעצבן הזה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש לאחרונה, הנה המפרט במלואו: http://rotter.name/User_files/nor/4763c6b35534c1dd.jpg הנה הטמפ' במנוחה מהתוכנה Everest + מהירות מאווררים: http://rotter.name/User_files/nor/4763c760581e8b59.jpg אני די מודאג מהטמפרטורות, קודם כל זה מחשב חדש, מארז Full Tower ככה שיש המון מקום ריק והרכיבים אמורים להיות מקוררים בצורה טובה יותר. עיקר הדאגה שלי הוא המעבד, ככה זה במנוחה אבל במאמץ המעבד שלי פשוט רותח ומגיע ל 70-85 מעלות וזה ממש לא תקין במיוחד למחשב חדש ואני לא יכול לעשות שום מאמץ קטן פשוט. שיחקתי ב Crysis שעה לפני יומיים והטמפ' בתוכנה אפילו הראתה 90-100 מעלות ואני הייתי בשוק. צריך לציין שהמעבד עכשיו עובד עם הגריז הטרמי שבא עם המאוורר המקורי של המעבד, הבנתי שזה …
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש באתר ורני גם חדש לכל נושא האובקלוק אבל אני כן רוצה להכנס לזה. הנה המפרט הטכני של המחשב שלי כרגע תגידו מה אתם חושבים והאם אני יכול להגיע איתו לאנשהו. Motherboard: Gigabye GA-8IPE1000pro2 with i865PE CPU: P-4 2.4ghz 800fsb RAM: Kingstone dual DDR400 512mb GFX card: Gigabye Radeon 9600pro 128mb המאבד רץ ב 28-31 מעלות גם בעומס מלא עם קירור סטנדרטי. אם אני יכנס לזה חשבתי לקנות מערכת קירור אלקטרו-טרמית של activecool http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_991&products_id=5277 ולכ.מסך את הבלוק קירור של thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 וכמו כן אני גם מתכוון להכניס כמה שינויים במארז שלי להוסיף…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בינתים זה המחשב שלי בקרוב אני יסיים לעלות חצי מודינג שעשיתי תהנו http://www.katzd.dbz.co.il/moding.rar http://www.katzd.dbz.co.il/comp.rar
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-