אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
משתמש בתוכנה הזו למעלה מחצי שנה . אוברקלוק של 20% די מספק אותי בהתחשב בעובדה שהיא לא מצריכה הגדרה מהביוס. זו תוכנה אגב של GIGABYTE. מישהו התנסה בה? מישהו חושב שהיא לא מומלצת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אף פעם לא ביצעתי אוברקלוק והחלתתי לנסות...אז פניתי לאחד המדריכים באתר שמתייכסים לאוברקלוק לכ.מסך ואז אני מגיע למקום הזה ונתקע : "הבדיקה יכולה להתבצע בצורות שונות ומגוונות, אך אנו ממליצים על הדרך הבאה, שהוכיחה את עצמה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף" מה זה אומר "להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף"????? תודה רבה. עריכה: מה זה בנצ'מרקים : " מומלץ להריץ את הבנצ'מרק המועדף עליכם, (3DMark ו-Aquamark הינם הנפוצים ביותר)"- מה זה אומר??
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
יש לי Fx-60 בסוקט 939 שרכשתי לא מזמן מארה"ב. הלוח הוא At8-32x של abit , כלומר ציפס'ט 3200 של ATI. זכרונות Crucial Ballistix tracer 2gb. מארז AC silentium pro קירור ac64 לפי מה שקראתי המעבדים הללו לא עוברים 2.8 על קירור אוויר ובטח לא ללא קירור מסיבי. אני ממש לא מבין ב OC ועם הורדה של ה LDT בלבד ל 800 (כל השאר סטנדרטי בביוס) אני כבר מעל 2.95 ואני פשוט לא ניסיתי עוד לדחוף הלאה. לאחר שעתיים בפריים 95 המעבד לא מגיע ל 50 מעלות והדבר היחיד שחם יחסית זה ה PWM שבאזור ה 60 מעלות. זה נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש חשיבות עקרונית לסוג הצ'יפסט לOC או שזה בעיקר האיכות של הלוח הספציפי? ההתלבטות שלי היא בין לוח מבוסס i680 לבין p965 או שעדיף 975 ? המעבד הנוכחי הוא D820 והתקוה היא להחליף או DC או לQC. תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם עדיף להעלות את הבאס או את הכופל שלו (מולטיפלייר או באס רייט)אם למשל אני עכשיו ב-9x340 האם להוריד את ה-9 ולהעלות את 340 או להעלות את ה-340 ואם אפשר הסבר קצר למה . תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 389 צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת מהו קירור המים הטוב ביותר שיש ועד איזו טמפרטורה הוא מקרר?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררים שקטים וטובים. הם בשביל שתי המקומות באחורה של המארז... עריכה: עוד פרטים: יש לי 2 של 8CM מאחורה. 1 של 8CM בצד. 1 של 8CM למעלה. 1 של 12 מקדימה. אני צריך עזרה באיזה סוג של מאווררים לקנות (חברה וכאלה..) וגם איך לשים נגיד להוציא אוויר, להכניס אוויר... מה הכי כדאי?.... המארז: gamer 8020 http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=2379
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר. בקיצור יש לי בעיה באובר קלוק אז ככה.(המפרט של המחשב שלי בקובץ המצורף ששמתי) העלית את הבאס למעבד מ 100 באס ל 170 באס,(כאשר המעבד היה בתדר של 1150 מגה הרץ ל 1960 מגה הרץ), עכשיו אני מנסה להעלות את הבאס עוד והמחשב ניתקע לי בעליית המחשב. אז השאלה שלי היא, בייחס לזיכרונות והרכיבים שלי במחשב כמה להעלות את המתח לזיכרונות ? , או אם זה גם למעבד? (בוולט!) בתודה אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק גבוה מ1866 ל3220 והטמפ בקושי משתנה לפני האובר היה לי טמפ 40 עד 42 ואחרי האובר יש לי 43 עד 44 ואני אפילו הגעתי ל3500 והטמפ הייתה 45 עד 47 מוזר או לא הגיוני או לא אתם תחליטו. האובר הוא בלי העלאת מתח למעבד ולPCI-X המפרט שלי הוא: Core 2 Duo E6300 Radeon X1650 XT X2 DDR2 512 MB HyniX GA-965P-DS4 3D-Rocket2 Cooler [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כשהמטרה העיקרית זה שקט. אני לא מעוניין בכלל ב OC (הלוח שלי גם לא תומך בזה), שיהיה רק כמה שיותר שקט ויתאים למארז, ולא יתחמם מידי. מעבד: E6300 לוח: GIGABYTE GA-945GM-S2 מארז: NMEDIA הזאת: http://www.nmediapc.com/htpc180.htm כרגע הטמפרטורה בסביבות ה 35-40 והמאוורר מסתובב ב 2000 RPM בערך. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 21:45:12 שכחתי לציין, תקציב עד 250-300.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ לפני הOC הFPS בקונטר סטריק היה 60 אחרי הOC הוא 49. (3600MHZ) וכשניסיתי להוריד את מהירות המעבד ל2600 הFPS עלה ל 69!! מווווווזר נ.ב (לא נגעתי במתחים ולא בשום דבר אחר..רק במהירות) (הOC בוצע בתוכנה ולא מBIOS) !
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל בקרוב את הGigabyte aurora 3d 570 , וחשבתי על כמה דרכים לייעל את הסירקולציה בו.. המארז במצב סטוק מגיע עם שתי מאווררים 120 מאחורה (מוציאים) ואחד מקדימה (מכניס) קודם כל אני מחליף את שלושת המאוורים למאווררי AC (כפי שהומלץ לי בפורום השבוע).. בנוסף לכך חשבתי לעשות שתי חורים 120mm בצד, אחד לאזור המעבד והשני לאזור הכרטיס מסך (שניהם מכניסים). כך הקירורים שנמצאים עליהם יקבלו תמיד אוויר קר, והאוויר החם שיפלט מהם יצא מהר דרך שני המאווררים מאחורה. המאוורר מאחורה די חסום ע"י כלוב ההארד-דיסקים, ככה שרק אותם הוא יקרר. והדבר האחרון שחשבתי עליו, הוא חור למאוורר 120 בגג המארז שיוציא אוויר (הרי חום עולה למעלה, לא?) יש לכם אולי רעיון אחר? יותר יעיל\שקט? המא…
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלומות! תהיתי איך קירור הסטוק שמגיע עם האינטל CORE 2 DOU... 6600 האם הוא סולידי ? או שמומלץ להוסיף כסף עבור קירור אחר (יש לציין שלא הולך להתבצע OC... והבקשה בעבור קירור אחר היא להארכת אורך החיים של המעבד) אשמח לקבל המלצות לקירורים אלטרנטיבים אם בכלל צריך או שהסטוק מספיק.. אשר יתנו מענה קירור איכותי בתקציב נמוך ובתעדיפות גבוהה יותר משל קירור הסטוק! תודה מראש והמשך יום נעים !
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הקירור הנ"ל בגרסא REV.A, והיא לא תומכת סוקט AM2. אני מתכנן לקנות עוד מאט מחשב שמשתמש בסוקט AM2, אבל אני רוצה להשאיר את הקירור כי הוא מעולה. יש דרך לקנות את הקיט [לא כולל הקירור] שתומך בסוקט AM2 בשביל שאני לא אצטרך להשתמש בקירור הסטוק או לקנות קירור חדש? בקרוב אמא שלי טסה לארה"ב אז אם יש קיט כזה שאפשר לקנות משם אז בכיף עריכה: מצאתי RETENTION BRACKET שיש לי כבר [זה שלא תומך], אז מניח מניח שיש את זה של הגרסא החדשה. עכשיו רק צריך למצוא אותה. תודה לכל מי שיעזור לי לחפש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך קירוור טוב למעבד... מעבד : AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 4.2 משהו טוב .. מ KSP
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON 3800+ (סוקט 939, לא כפול ליבה). הוא מגיע בתדר מקור של 2.4 גיגה הרץ. במנוחה המעבד על 36 מעלות, שאני מפעיל את התוכנה S&M (עם ICQ, מסנג'ר ושטויות כאלה ברקע) הוא מגיע מקסימום ל-54 מעלות(הגדרתי בתוכנה שניהיה 100% CPU LOAD). במשחקים הוא לא עובר את ה-50 מעלות. עשיתי לו OC ל-2.65 גיגה הרץ, עכשיו ב-S&M על אותן הגדרות והכל הוא מגיע ל-56 מעלות. לא בדקתי עדיין במשחקים. ה-OC העלה לי מעל ל-300 נקודות ב-3DMARK05 (במבחן של המעבד). עכשיו יש לי כמה שאלות. אני לא מכיר את המעבדים האלה ומה הם יכולים לספוג אז תעזרו לי. 1.האם המעבדים האלה מסוגלים לשרוד בחום יחסית גבוה? 2.כמה מעלות כבר מומלץ לא לעבור במאמץ ? 3.להמשיך לעשות OC עד שהמעבד לכמה מעלות במאמץ ? 4.האם הבדל של 3…
-
- 6 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
I have the Computer in my Spec. my PSU is Librity 500, i have this problem with the Vcore Voltage. its been a while since i checked it, in the passed it was rock solid at 1.34V and didnt move, maybe once in 4 minutes, but it was pretty stable. i checked it now with CPU'z, Everest, Asus Probe and they all gave the same thing, its not stable anymore and it keeps jumping rather very high jumps 1.34 , 1.14 , 1.15, 1.35, 1.30, 1.19. i went into bios and disabled the AUTO voltage option instead i putted 1.34, its beter now, it doest do the high jumps but its still not stable now it jumps 1.30 1.32, 1.30 ,1.32 and it doesnt get to 1.34. note: all other voltage are very stable, …
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר המעבד E6600 שלי עובד במהירות 400*7 = 2800MHZ או לחילופין תחת 450* 6= 2700 MHZ הטמפרטורות לא יהיו זהות גם תחת מתח זהה על המעבד(הטמפרטורות בBUS יותר גבוה גבוהות משמעותית גם אם התדר הסופי הוא זהה). עקב כך אני מתקשה לעשות OC לBUS ולשמור על טמפרטורות סבירות למרות שאני משתמש בקירור של BT VX .מישהו נתקל באותה הבעיה או שיכול ליעץ בנושא? תודה.
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, הטמפרטורה של הציפסט שלי לפי אברסט היא 45 מעלות בממנוחה, לפי מה שהבנתי מהסטיקי זה גבוהה מדי, אתם יכולים להמליץ לי על דרך בה אני יכול לקרר אותו? (המפרט בפרופיל, בנוסף יש לי Antec Sonata 2 עם 2 מאווררים 120 מ"מ, אני יכול לצלם תמונה של המארז מבפנים אם זה יעזור)
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : Zalman Fatal1ty FS-C77 LED Zalman 9500 AM2 LED BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה
-
- 4 תגובות
- 405 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין 2 נתונים המוצגים ב-CPU-Z ומה מייצג כל אחד מהם 1. Rated FSB 2. BUS speed באריזה של לוח GA-965P-DS3 רשום שהוא תומך ב-FSB עד 1333Mhz לאיזה מה-2 הוא מתייחס?
-
- 4 תגובות
- 417 צפיות
-