עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GMTK,

1.עדיף לעשות OC בקיץ או שאין הבדל? (אני מפחד לעשות תOC עכשיו בגלל שבקיץ יהיה יתר חם ומהחשב יתחמם בצורה מפגרת כי החדר שלי חם ממש בקיץ) 2.עם אני יעשה OC תילך לי האחריות על המעבד? ואם הוא נישרף הם יכולים לעלות על זה שעשיתי OC? 3.המדריכים של האתר לא מובנים לי קצת ואני הולך לאיבוד איתם וקראתי מלא מלא יש מדריכים יותר מפורטים? (עם מישהוא יכול להביא לי קישור אני יודה לו מאוד) 4. כמה בערך אני יכול לעלות את הOC בלי לדעת בתדר של החשמל? 5.כמה המערכת שלי יכולה להגיע במקסימום לדעתכם? (אני יודע שאתם לא יכולים לענות על זה כי אפחד לא יודע בדיוק בגלל זה אני רוצה לדעת בערך) 6.מאיפה להגדיר אותו בביוס שאני לוחץ F2? או ליפתוח תתוכנה שמגיעה עם הלוח ומאפשרת לי לעשות את זה שאני כבר בווינדוס? 7.למ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by haimnaf,

שלום, אני מתחזק מערכת להעתקת שיעורים לנגנים, מכיוון שהמערכת נמצאת במקום ציבורי הייתי צריך לשים את המארז בתוך ארונית סגורה, הבעיה היא שהמחשב בפנים מתחמם מאוד מכיוון שהארונית לא מתאווררת מספיק טוב, שמתי וונטה לארונית אבל היא לא מצליחה לעשות את העבודה, אני מסתפק אם כדאי לקדוח עוד חורים ולהתקין עוד וונטה או שאולי יש פתרונות קירור אחרים, התקציב של המערכת ממש לא גבוה ולכן אני אעדיף פתרונות זולים יחסית, הטמפרטורות בתוך המארז מגיעות ל60 מעלות ולפעמים יותר, אני לא זוכר בדיוק מה בפנים מתחמם יותר ומה פחות ומכיוון שאני לא ליד המערכת כרגע אני גם לא אוכל לתת פרטים יותר מדוייקים, אם יש למישהו המלצה על דרך לקרר את הארונית אני אשמח לשמוע, אני מקווה להעלות תמונות של הארונית כשאני אוכל לצלם…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spire/speze (הסינק שבא עם המעבד שלי)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  4. http://www.dansdata.com/images/io050/r800_1024.jpg אני מחפש פיתרון שקט למאוורר המאד רועש של הכרטיס.מכיוון שזהו מאוורר דוחף קשה למצוא לא תחליף מתאים ועל כן מאוורר קונבנציונלי לא מתאים לתפקיד. שימנתי את הציר שלו כמה פעמים גם מתחת למדבקה של היצרן ואם זאת הוא רועש במידה נוראית.אשמח לעצות כי זהו כרטיס מעולה לכל דבר במיוחד לתוכנה שאני מאד רוצה ללמוד בקרוב.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by beekiller,

לא ראיתי ביקורת כאן באתר על קירור המעבד החדש של OCZ האם הוא באמת יותר טוב ממרבית קירורי האוויר? טוב יותר מטרמלרייט? אחד היתרונות שלו שהוא לא מצריך פירוק לוח לי אישית יש BIG TYPHOON VX , שווה לשדרג לVENDETTA 2? תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by AloN(-)KiLLeR,

הקירור על הצ'יפסט הצפוני מה שנקרא North Bridge נשרף לי. החלפתי קירור מרחתי את המשחה טרמית שבאה. והטמפ' בערך 55C. והMotherBoard 44C איך אצלכם? כל זה במנוחה.

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by romkush,

אני צריך המלצה למאוורר אחורי 12 ס"מ שיוציא אוויר חם שמגיע מהמאוורר של המעבד. רעש לא כל-כך משנה לי אבל שלא יעשה רעש של שואב אבק. גם לא נראה לי שהלוח שלי תומך ב PWM כי יש לי חיבור 3 פינים. לוח P43-DS3L. בעדיפות לקניה מ KSP כי שם אני אקנה קירור למעבד (כנראה פריזר 7 פרו). ראיתי שיש שם המון מהירויות וסוגים - Slip Stream , Exhaust‎ ועוד ואין לי מושג מה לבחור. כרגע סירקולציה במארז של מאוורר 12 קדמי ומאוורר 25 צדדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by motorishta,

קניתי מארז חדש http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל... השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב? או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Goat17,

שלום לכולם! החלטתי לכבוד יום הולדתי הקרב לשדרג את המחשב באופן רציני המפרט שלי נמצא בפרופיל אבל בכל זאת: Intel Core2 E6650 OCZ Platinum 1GB *4 abit IP35 Pro 8800GT 512MB Apollo NZXT Thermaltake 470W WD 250GB + Seagate 500GB +Seagate 1500GB LG DVD RW Edimax wireless אז ככה- אני תכננתי בהתחלה לשדרג למעבד Intel Core 2 Quad Q9550 ול8GB זיכרון (4 מודים של 2) עכשיו חבר טוב שלי טוען ששיפור הביצועים שאני יקבל משדרו המעבד לא יהיה משמעותי במיוחד.. מה שהוא כן ממליץ לי לעשות זה לקנות קירור טוב - יתכן אפעלו מים ולעשות אוברקלוק רציני לE6550 מה אתם חושבים? מה יתן לי יותר ביצועים? אין לי בעיה להשקיע סכום כסף נכבד.. אוקי.. ביקשתם ממני להגדיר את המטרה- ביציעים בוירטואליזציה בעיקר- הרצה של …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by itaysk,

אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by orengore2,

שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by Levcog,

עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by drevil,

טוב אני לא יודע אם חלק מכם היו פה, אבל דיי מזמן הדבקתי פה הודעה על אוברקלוקינג על הASUS GEFORCE 4 MX440 ?V8170? שלי...בכל מקרה הבטחתי תמונות והנה הם מגיעות... רק משהו אחד אני צריך...-אחרי הקירור....איך אני עושה את האוברקלוקינג עצמו..?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  15. לאחר שלוח האם שלי מתחיל להראות סימני גסיסה החלטתי לשדרג את המערכת לקונפיגורציה הבאה: לוח אם: Asus P7P55D מעבד: Intel Core i5 750 (2.6G) 2*זיכרון: Kingston KVR1066D3S7/2G ( מהירות: 1066 Mhz , נפח: 2048 )CL: 7 שאר החלקים הם: כרטיס מסך: NVIDA GeForce 9600 GT מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 איחסון: 2 צורבי SATA 4כונני STAT 1 כונן STAT נשלף 1 כונן ATA נשלף השאיפה שלי היא להגיע ל 3.6 או יותר אם אפשר (לכל הליבות, לא טורבו בוסט) 1. מהו קירור האוויר המומלץ להאצה כזו? 2. האם למישהו ישנו ניסיון עם ה P7P55D מבחינת יכולת האצה? האם הוא מומלץ מבחינה זו? האם ישנו תחליף זול יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Smgr,

יש לי 5700LE עם 256 מגה והמאוורר שקיבלתי איתו מרעיש בצורה מטורפת , החלפתי את הכרטיס איזה שלוש פעמים ונמאס , יש איזה רעיון למאוורר לא יקר ? לא צריך איזה מאוורר ל OVERCLOCK סה"כ מאוורר שלא יעשה רעש. תודה.

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by Zyabra,

היי, אני רוצה לעשות המהרה של כרטיס המסך מדגם Radeon 7950 בעזרת התוכנה המקורית של AMD למקסימום האפשרי, הכרטיס כרגע עם הקירור המקורי, האם מומלץ לשדרג את הקירור לפני ההמהרה? ואם כן, איזה קירור מומלץ? לאילו דברים נוספים עלי לשים לב?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by giladr,

מישהו מכיר את השמות של החברות שמייצרות את הקירורים של כרטיסי המסך ב OEM? נניח gtx 285 של sapphire (סתם אני זורק שם), מי החברה שמייצרת עבור sapphire את הקירור לכרטיס? (זה רק לדוגמא, אם אתם מכירים ספקים של יצרנים אחרים זה גם מעולה, אני פשוט לא מצליח למצוא שום חומר על התחום באינטרנט...) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by amitbatito,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל לא הבנתי איך לשנות תזמוני זיכרון ואיך אני אמור לדעת כמה לשנות ואותו דבר לגבי המתח

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  20. מפרט בצד, שמתי מכפלה על 17 ולכן המעבד כרגע על 3400GHZ ומתח למעבד מ1.325 ל1.4 [אני אחר-כך אמשיך ] כל התוכנות מציינות את הטמפרטורה של הליבות שזה מנוחה-31 מאמץ-43 [מאמץ 40 דקות בתוכנה OCCT] רק EVEREST מציינת טמפרטורה כללית שם זה מנוחה 48 , מאמץ 60 . -ובביוס המעבד עומד על 39 -גם לפני ה-OC זה עמד ככה משהו כמו 38] התוכנות הם OCCT , HWMonitor ,CoreTemp32 [שם מצויין הליבות] אבל ב-HWMonitor שם יש מעלות בדיוק כמו בEVEREST [מעבד טמפרטורה כללית] תחת שם TMPIN1 . ולמטה יש של הליבות כפי שציינתי . אז לפי מה הולכים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מה קורה חבר'ה... אני קונה איי 5 2500K ואני רוצה קירור יותר טוב מהמאוורר שבא איתו. עכשיו השאלה, אם יש קירור אוויר שהוא גם מאד אפקטיבי וגם שקט או שעדיף ללכת על אחד מהפתרונות המוכנים של קירור מים כמו קורסיר H50 והדגם שהזכרתי בכותרת של אנטק, הקולר 620. יאללה זרקו המלצות חשוב לי מאד שהטמפרטורה תרד אבל שהמחשב ישמור על השקט. הבנתי שעם הקירור המקורי של המעבד, במאמץ הוא על 80 מעלות וזה יותר מדי לטעמי, מה גם שנראה לי שהוא מוסיף הרבה לרעש. יותר רועש מהמאוורר של הכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by gilloze,

יש לי מעבד 3.0 כפול ליבה הצלחתי להגיע איתו 3.6 אני מעונין להגיע עוד טיפה ניסיתי עוד זה התחיל לצפצף מה מגביל אותי הזיכרונות או הפסק או ?שאני צריך להוסיף עוד וואט= V העלתי אותו ב20% שזה חמוד אני רוצה 30 34 אחוז משו כזה תודה גיל

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by SuB,

האם VOLCANO 7 מגיע עם גריז טרמי? ובקשר לרעש שלו, האם הוא באמת כל כך רועש? איך הוולקנו 6 ברעש לעומתו?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  24. HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by suslik,

מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing

• 7 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים