אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המעבד שלי 3500+ venice core. מגיע ל220mhz עם מכפלה של 11 כלומר 2400 בערך. כל העלאה של mhz נוספת תוקעת את הWIN אחרי כמה שניות. הבורד A8N SLI לא נותן להעלות את המתח למעבד מעל 1.5V. הHTT שלי נעול על *3 והזכרונות על CL 2.5. השאלה שלי היא איך אפשר לטפס עוד למעלה? הטמפ' של המעבד- במנוחה בערך 41 מעלות, ובעומס של PRIME95 בסביבות 48-49. מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד הזה יכול לעבוד? (מומלצות?) המפרט של המחשב שלי מצורף בחתימה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי 7600GT של GIGABYTE, ושמעתי כי הקירור סטוק שלו ממש מעפן... השאלה היא, האם זה ממש קריטי להחליף אותו? ואם כן, מה הם המאווררים המומלצים ביותר לכרטיסי מסך? תקציב: עד 100 גמיש.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מתוך סקרנות, אני רואה את המושג מופיע הרבה באתר מה זה בעצם אומר? מה היתרונות? מה החסרונות? ולמה כדאי אם בכלל לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור להזמין מחשב, המעבד אמור להיות Q9450, הלוח יהיה GA-EP45-DS3R של G.B או P5Q PRO של ASUS . כרטיס המסך יהיה 4850 או 4870. מארז עדיין לא בחרתי. זקוק לעצתכם האם להשאיר את המעבד עם הקרור הסטנדרטי שלו או לרכוש קרור איכותי יותר. השימוש במחשב לרוב סטנדרטי - אינטרנט, אופיס וגלישה. מעבר לזה טיפה עריכה גרפית לתמונות ומשחקים מידי פעם. בהחלט לא גיימר כבד. אני יכול לרכוש קרור מבית ThermalTake בלבד מסיבות שלא אפרט . אשמח לקבל המלצות, מצאתי את הדגמים הבאים : Maxorb - CL-P0369 GunMet orb - CL-P0478 TMG i2 - CL-P0372 TMG i1 - CL-P0370 זקוק לכיוון ועצה, תודה מראש, שלומי
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני יודע שאחד מתחתי פתח תרד אבל זה לא עוזר לי אז ככה יש לי לוח של asus p4s800d ואני לא יכול לעלות מתח למעבד ניסיתי לעדכן ביוס וכשבאתי להתקין את התוכנה היא רשמה שהיא לא זיהתה לוח של asus עזרה בבקשה חברים תודה רבה לכל העוזרים :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום המפרט: מעבד: Q6600 GO @ STOCK SPEED קירור סטוק ל.אם: DG31PR Intel Pearl Creek מארז של חברת champion (לא נורא,2 מאווררים אחד להארד דיסק) זכרון: 2GB 800MHZ A-DATA 5-5-5-18 טמפ': היום יום קיצי, אני כרגע על קירור סטוק, הטמפ' שלי הינן 44-44-43-42 במנוחה, אם אני מפעיל את תוכנת ORTHOS אחרי דקה ו 58 שניות בדיוק הטמפ' מגיעה ל70 מעלות (התוכנה מנצלת 2 ליבות על 100% כל הזמן, בשני הליבות האחרות הטמפ' בערך 10 מעלות פחות) מיד עם ההפסקה של התוכנה הטמפ' של המעבד קופצת מטה ל 60 מעלות וממשיכה לרדת עם הזמן. אנא המליצו לי על קירור רציני והכי טוב לעד 150 , 200 ו 250 ש"ח תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 39 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman המאוורר שלו מאוד רועש- אני די בטוח שהוא תמיד על 100% אבל אין לי דרך לוודא זאת מכיוון שאין לו חיישן והתוכנות השונות לא מראות לי את המהירות/אחוז העבודה שלו. המחשב בחדר שלי, והחדר די קטן ככה שזה סיוט לשמוע אותו כל הלילה עובד, הייתי שמח לדעת אם יש אנשים נוספים פה עם אותו כרטיס מסך בדיוק ואם הוא מרעיש להם גם כן או שלא. (חשוב לציין- הרעש הוא פשוט רעש של מהירות מקסימלית, זה לא שיש רעש כאילו משהו נוגע במאוורר או משהו כזה...) בכל אופן- בהנחה ואני רוצה להוציא את המאוורר ולשים קירור לכרטיס מסך בנפרד שהוא שקט- מה מומלץ כדי באמת לוודא שהטמפ' של הכרטיס מסך תהיה נמוכה? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, באתר הייצרן ואיפה לא ובשום מקום לא הצלחתי להבין בודאות איזה מיסב יש לו (Evercool EC8025M12SA) מצאתי שיש 3 דגמים Evercool EC8025M12S Evercool EC8025M12B Evercool EC8025M12C לאחד מהם יש sleeve לאחד ball ולשני 2ball אבל בשום מקום לא מצויין במפורש למי יש מה. ה-A בסוף מציין שזה חיבור 3 פינים (ולא 4 פינים) למישהו יש מאורר כזה או שהוא יודע איזה מיסב יש לו?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הינו: Pentium 4 530 GA-8I915o-DUO GA 6600GT משום מה, כשאני דרך הביוס מעלה מתחים למעבד מעל לדיפולט (1.3875) המתחים לא עולים בכלל! אבל אם אני מוריד מתחת לדיפולט הם כן יורדים (רואים את זה בתוכנות נילוות וגם בטמפ'). השאלה שלי היא - אולי יש איזשהו פיצ'ר בלוח הזה שחוסם אותי מלהעלות מתחים מעל לדיפולט שאני יכול להעיף? דרך-אגב, כשאני עושה OC בעזרת התוכנה EasyTune5 אני מסוגל להעלות מתחים בלי בעיה עד 1.6V, ככה שזו לא בעיה של ספק וכד'... תודה על העזרה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקנתי Omega drivers ,עכשיו כשאני נכנס לאפשרויות זה מראה לי משהו כזה: http://img160.imageshack.us/img160/8282/untitled3fh1.jpg עכשיו..מה ההמלצה שלכם לאוברקלוקינג..(יש לכרטיס מסך מאוורר של עצמו). אני יודע שזה כרטיס מסך חלש יחסית,אבל אל תסתלבטו..פשוט רק תגידו מה ההמלצה שלכם..לאיזה מספרים לשנות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת ולבקש את עזרתכם במציאת השיא של הכרטיס מסך: MX420.. תודה למי שימצא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לקוח מאתר החברה רלוונטי לגבי HD4850 / HD4870 לינק: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=166&data=7&disc= בעסה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות oc לכרטיס מסך הזה, יש לי את התוכנה ati tool אבל אני לא יודע איך להשתמש בה.. וגם אין מדריכים לזה, אז אפשר מדריך או משו? ובאיזה תוכנות להשתמש..?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עם היטסינק מקורי. אני לא באוברקלוק. מארז COMPUCASE 6A19 עם שני מאווררים ג'נריים 120 MM מקדימה ומאחורה. אני חושב שהמעבד מתחמם יותר מידי, במיוחד עכשיו בקיץ: מצב מנוחה - 42C עומס - 55C אני רוצה להוריד את הטמפרטורות למשהו נורמלי ושתהיה לי האופציה לאוברקלוק קטן בעתיד. האם קניית משחה תרמית תספיק בשלב זה? איזה קונים? מאיפה? יש דרך זולה לפתרון?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו שלשום קיבלתי תכרטיס עכשיו ניסיתי להפעיל את TDU על MAX עם HDR + 4 AA וזה לא רץ הכי הכי חלק, אז הלכתי ל ATI TOOL, גרסה 0.26, וניסיתי להרים קצת את התדרים,בזיכרון הגעתי עד ל 963 זאת אומרת 1926 אפקטיבי, ומעל זה המסך כזה ניהיה שחור לכמה שניות, חוזר, ואז אם אני מנסה להפעיל את 3DMARK 06 אחרי כמה שניות המחשב נתקע... אחרי זה ניסיתי להרים קצת את התדר לליבה שאני מרים אותו מעל 680, המחשב נתקע אבל אחרי שתי שניות הוא חוזר כזה אחרי זה המסך עובד לסטנד ביי ואז חוזר לרגיל אבל אז ה3D VIEW שך ATI TOOL נעלמת... מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להרים עוד ? כי זה ניראה לי ממש ממש מעט.. כרגע אני על 680 לליבה ו 963 לזיכרונות. הכרטיס הוא גרסת ICE Q3 ובא עם קירור מיוחד, הטמפ' לא עולות על 70, גם…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הגוף קירור Xigmatek HDT-S1283 העם הוא נחשב למצויין והעם הוא בין המקומות הראשונים בקירור אויר למעבד ועוד שאלה איזו משחה טרמית טובה יותר MX2 או Thermalright Chill Factor והעם אני מקבל את המשחה Thermalright Chill Factor שאני קונה גוף קירור של החברה Thermalright ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-