אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, קניתי ת'מחשב הבא וביקשתי מהחנות שיעשו OC למעבד עד ל 3.8 GHZ , עכשיו שאלתי היא אם כדאי לי להוסיף מאוורר(ים) למארז או שמה שיש מספיק?? המפרט: מעבד: intel E8400 3.0 Ghz @ 3.8 Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: gigabyte P43-DS3L זיכרון: g-skill 4GB (2X2048) 800Mhz כ. מסך: gainward GTX 260 GOLDEN SAMPLE 216 ד. קשיח: WD 640 GB 16 MB AAKS מארז: CM 690 אז לפי זה מה אתם אומרים?? לא צריך או שלא כדאי לקחת סיכון?? ואם להוסיף אז איפה הכי כדאי (בצד המארז/למעלה??) וכמובן אם אפשר המלצה למאוורר טוב במחיר סביר וקצת שקט לא יפריע.. תודה לכולם. ;D
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למה אני שואל כי הקירור נראה לי מפלצתי ויש לי גם זלמן VF700-Cu שנישאר לי מהכרטיס הקודם .... אז אני צריך לדעת מה יותר טוב תודה לכל עוזר
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/gallery/album86/aau כתבתי את השאלה גם למטה מתחת לתמונה ב"הערות" או מה שזה לא יהיה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט למחשב אפשר לראות אותו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265240.0 המארז שלי הוא שקוף לגמרי בצידו, לכן מן הראוי שתוכן המארז יהיה נעים לעין.. לכן אני מחפש גוף קירור למעבד (E6600) שלא יהיה מסובך וענק ויתאים למפרט שלי. בגוף קירור שרשום שם (ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775) קראתי עכשיו קצת, הוא טוב הוא יפיפה והכל אבל ה-FAN MATE2 הזה מאוד מפחיד אותי מהסיבה שצריך לכוון אותו לבד והוא איננו אוטומטית או משהו שכזה, זה לא סתם לחבר למעבד וזה .. אני מפחד טיפה להסתבך. בנוסף הגוף קירור הזה שוקל פאקינג 440 גרם יענו חצי קילו! יענו כמה טלטלות והגוף קירור הזה יכול לשבור ת'לוח אם...ואין על זה אחריות. וזה עוד משהו שמרתיע.. אגב אני יו…
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ערב טוב, המעבד שלי, אינטל 3.0 פרסקוט 64 ביט מגיע לטמפרטורות של 65 מעלות איך אני יכול לשלוט במאוורר כך שיתחיל לקרר כבר מטמפרטורה 58 ולא כאשר הוא מגיע ליותר תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מעבד:פנטיום 2.4 HT לוח אם:8knxp זכרון:twin moss 2*256 twister 466Mh 1: אני לא מצליח לנעול את ה pci/agp אפילו כשאני מקנפג את הbios ל locked כשאני מעלה את המחשב easytune מציג לי ערכים רגילים כלומר גם ה pci וגם ה agp עולים יחסית לfsb המומהר .???. 2:אם אני מנסה להמהיר את הביצועים פתאום אני מקבל תדרים נמוכים להחריד של 1000 -1100 מגה הרץ במעבד והמתח שלו נופל מ1.525 ל 1.10 ומשהו וולט או שהמתחים גדלים ל 1.6/2.8 במקום 1.5/2.6 ל זכרון / כרטיס מסך בהתאמה. מה יכול לגרום לתופעות הללו ? משהוא נתקל במקרים דומים ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לשאול בתוכנת האוורסט בתוך SENSOR יש MOTHERBOARD למה הכוונה? האם זה לכל הלוח? האם זה לאחד מהצ'יפסטים? מופיע אצלי 42 וכמו שהבנתי זה יותר מידי בשביל לוח של אסוס דר"א הלוח הוא P4S8X של אסוס.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לקרר את הלוח. הכוונה שבתוכנה אוורסט הקטגוריה motherboard הטמפ' קצת גבוהה 40-45 ללא מאמץ בכלל והבנתי שזה לא כל כך בריא. עכשיו כמו שהבנתי (או כמו שאמרו לי) הטמפ' מתכוונת לכל הלוח ולא לאחד מהצ'יפסטים או משהו כזה. עכשיו אין לי מושג איך לקרר את הלוח אני בטח לא אמור לשים עליו מאורר של סלון? אולי מישהו יתקן את מי שאמר לי שהכוונה היא לטמפ' של כל הלוח או ימליץ על קירור איכשהו. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 3800 שכבר הספיק להמיס קצת מהפלסטיק של התושבת שלו אחרי שהוא פועל כבר תקופה ב100 מעלות (חבר שלי מטורף, הוא לא מקשיב לי). המאורר והצלעות הן stock. יש מספיק משחה (אפילו גלשה קצת לצדדים). במארז מקדימה יש מכניס אוויר ומאחורה מוציא. למה מתחמם כל כך עם הstock?
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חברה אני מחפש מדריך כבר הרבה זמן יש מצב שתעזרו לי למצוא? אני יודע שהכרטיס ברצפה, בגלל זה לא חבל עליו...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
I have problems overclocking my athlon xp 2800 as many of us know i can't change the multiply through the bios , only through the MOBO jumpers the problem is that the default jumper position (for autodetect) is xxxxxx (x=jumper off O=Jumper on when i'm changing the multiplier from x5 to x12.5 everything works fine but when i'm trying to overclock it to x13 i get instead x5 (like jumper no.5 stays in on although i turned it off) do i need to change things in the BIOS also??? The other jumper (the FSB contoller) is set to on (Auto) and not to FSB=100. I also have DDR Geil golden Dragon PC3200 CL2 and when i change the FSB to 200 or change the cpu mode to turbo the compute…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי 6800U של LEADTEK מה שקורה זה שהקירור של הכרטיס שוקל טון!!!.....החלפתי אותו לARTIC COOLING REV5 SILENCER מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש את הביג-טייפון לסוקט 478, ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לבלוק הזה. הלוח אם בחתימה. יש לי דרך לברר? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD). אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז. שאר מפרט המחשב : Intel core 2 duo E8400 Asus P5QL-EM W.D 5000AAKS 500GB 7200rpm Mushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4 Asus DRW x20 case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200 case fan 120mm x 3 connect3d HD4850 Hiper HP…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-