עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Big_White,

הלוח קצת ישן אבל עובד כמו שצריך... המאורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש והחלטתי שאני מפרק אותו כדי לשמן (ובדיוק כמו AC הם עשו מאורר שלא מתפרק) בסוף הוא נשבר לי איזה תחליף יש לדבר הזה? של טרמלייט אני חושב אבל אני לא מוצא את הדגם.... תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום, אני עושה פרויקט קטן של בנית מארז מחשב מי שרוצה לתת הצעות לרעיונות יעול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222684.0 ועכשיו לשאלתי אם יהיה למשל על מגש הלוח אם פתח מהצד השני (כמו שמתואר בתמונה) האם זה ימנע את בעית הפירוק של הלוח אם כדי להתקין את ה BT הכנתי תמונת הדמיה בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by TaZeR,

תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by magimag,

היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by unknowledgeable,

ערב טוב לכולם, חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680. הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by Nitro Viper,

מישהו יכול לתת לי הסבר איך להשתמש בתוכנה?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by Ariel_tangi,

אני עובד כיום עם 7900GT על 600/800 בלי בעיות ובטמפרטורות נורמליות. הייתי רוצה לדעת מהו המקסימום שמישהו הצליח לסחוט מהכרטיס הזה על קירור אויר (Zalman vf900). תודה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  9. המון גופי קרור חדשים נכנסו לחנויות בתקופה האחרונה.. ניהיה סלט אחד גדול. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338003.0 זה חזר לי. יש פה כמה שאולי יזכרו אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by Men7a,

שלום יש לי מחשב חדש.... אפשר לראות פרטים פה בצד במפרט שלי.... עכשיו שימו לב לטמפרטורות שרשום לי לפי אברסט... זה בזמן מנוחה ששום דבר שאמור להשפיע פועל... יש לי 2 מאוורים של 120 ואחד של 80 וזאת התמונה של המחשב שלי מפנים... עכשיו זה נורמאלי? ואם זה הטמפרטורה במצב idle מה יקרה שאני משחק?! זה לא יותר מידי???? תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  12. הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!? המכפלה על 2 מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים? אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  14. דבק חם יכול להיות דבר אלטרנטיבי במקום דבק טרמי או שזה ממש ממש ממש גרוע?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by yakirsh4,

קודם כל אני יודע שיש לי עוד נושא שפתוח כרגכע אבל בגלל שזה שני נושאים שונים החלטתי לפתוח עוד אחד בעקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט הדרישה הכי חשובה שלי זה היופי אני צריך שהוא יוציא הרבה אור כי הוא יושב בפאנל והוא המאוורר שהכי יבלוט אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל שיהיה יותר זול אבל אני מעדיף מש…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  16. שלום לכולם!!! שבת שלום יש לי לדים 3 מ"מ ונגדים של 150 אוהם אני רוצה להויסף את הלדים למארז שלי ליופי השאלה מה לתת ללדים 5W או 12 W? בתודה ניב

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by elad the master,

http://www.inno3d.com/products/geforce_fx/fx5900xt.html מה אתם אומרים על הכטיס מסך ככה איך הוא במצב סטוק ? מה אפשר לעשות איתו באובר ? אני יכול להשיג אותו ב400 שקל...

18. שלום, נכון לעכשיו יש לי E8400 במהירות STOCK, עם הקירור שבכותרת. חשבתי בזמן הקרוב להחליף קירור למשהו יותר רציני ולעשות OC, כדאי לי ? מה ההבדלים במשחקים ? נניח אם עושים OC ל 3.8-4.0, כמה שיפור יהיה ? איזה קירור צריך בשביל זה ? והאם זה מסיר את האחריות למעבד לעשות OC ?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  19. אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by rommie,

איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  21. היום התברכתי ב8800GT חדש (Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe ) עכשיו הרכבתי אותו והכל התקנתי דריברים קיצור הפעלתי אוורסט לראות את הטמפרטורה שלו ופשוט לא מופיעה שם GPU למה? אין לו חיישנים? עם אין יש אפשרות לקנו חיישן? עם כן כמה זה עולה?

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  22. הקירור נקרא Accelero S1 Rev. 2, קירור שקט מאוד, לא עושה רעש כלל במצב רגיל, ובמצב של עבודה מקסימלית גם כן בקושי עושה רעש (0.1sone) - פחות מ20 דציבלים. הקירור יעיל מאוד ולדוגמא שמו את כרטיס המסך X1950PRo שהקירור סטוק שלו מחזיק את הכרטיס על 67 מעלות, לעומת זאת, הקירור הנ"ל מחזיק את הכרטיס על 63 מעלות, ועל טורבו (שככה"נ מדובר במצב עבודה מקסימלית) מוריד את הכרטיס לטמפ' של 49 מעלות. מה שיותר חשוב, הוא המחיר של הקירור, שעולה 26 דולר, כלומר בסביבות ה130-150 שקל אצלנו לתמונות ומידע מפרט יותר http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by firebug,

אוקי אז אחרי נקיון טוב של המחשב היום ראיתי שהליבות שלי עלו איזה 5 מעלות כשכל שאר הרחיבים רק ירדו במעלות חשוב לציין שזה במצב מנוחה במצב מעמץ הליבות הם על 45-7 מעלות וכל זה כשהמזגן בחדר מופעל על 22 מעלות אני לא בדקתי את המעלות כשהמזגן לא מופעל.. עכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שזה החיישן חום נדפק או שבטעות נגעתי בו ועכשיו הוא מביא נתונים שגויים של הליבות אבל גם אם זה נכון איך אני יכול לבדוק שזאת באמת הבעיה? האם יש פיתרון אם הבעיה היא שהליבות פשוט מתחממות? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by yam_sh,

הי מקורה? מזמן לא הגבתי פה... אז אני רוצה לצבוע תמארז שלי.... אתם יכולים להביא לי שבלונות יפות??? ועוד דבר אחד... איך אני מחבר לדים למארז?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים