אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חברים אני לא חושב שהעוצמה של המאורר שעל המארז שלי הכי חזקה כי יש ל שלוש שלבים יש לי מארז אנטק סונטה 3 אני מעוניין להגביר את המאוורר שלה להכי חזק איך אני עושה את זה? ד''א המאוורר זה אנטק טרי קולר 120MM
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
החברה TMS, נותנת לי אפשרות שהם יעשו לי Overclock בחינם, כמה שאלות: האם כדאי לעשות את האוברקלוק? מה יוצא לי מה זה? (מה נותן לי האוברקלוק בעיקרון) ומהם הסיכונים כתוצאה מכך? המפרט המלא: 1 LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black () ¤180 1 Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים () ¤1570 1 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS () ¤398 1 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 () ¤451 1 Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU () ¤450 1 Thermaltake V1 CL-P0401 () ¤283 1 NZXT Apollo No PSU Black () ¤400 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L () ¤599 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM () ¤1450 תודה לכם מראש!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המאוורר SPIRE שהגיע עם הathlon 1.4 שלי כבר מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים. אני לא הולך לבצע overclock אי פעם ולא איכפת לי מטמפרטורה של 55 מעלות של המעבד... אני המלצה לגבי יחידת הקירור הכי שקטה שניתן להשיג בארץ. יש בכלל קירור פאסיבי למעבדים? -בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי עד 1000 ש"ח אני מעוניין לקנות קירור מים רציני. איזה חברה ומה כדי לי לקחת מערכת הקירור מים. ראיתי באתר גולדטופ. Zalman Reserator XT Liquid Cooling Silver זה יקר בכלל עלה 2400-2100 ש"ח מה מיוחד בו נראה לי שזה ביזבוז.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי נקיון טוב של המחשב היום ראיתי שהליבות שלי עלו איזה 5 מעלות כשכל שאר הרחיבים רק ירדו במעלות חשוב לציין שזה במצב מנוחה במצב מעמץ הליבות הם על 45-7 מעלות וכל זה כשהמזגן בחדר מופעל על 22 מעלות אני לא בדקתי את המעלות כשהמזגן לא מופעל.. עכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שזה החיישן חום נדפק או שבטעות נגעתי בו ועכשיו הוא מביא נתונים שגויים של הליבות אבל גם אם זה נכון איך אני יכול לבדוק שזאת באמת הבעיה? האם יש פיתרון אם הבעיה היא שהליבות פשוט מתחממות? תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=546 קירור של TERMALTAKE מה דעתכם ??? נראה כבד לאלה יש למישהו ??? הרכבה קשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בקרוב מאוד כרטיס מסך GeForce 7950 GX2 של XFX. אחרי חיפוש ארוך לא הצלחתי למצוא פיתרון קירור שתומך רשמית בכרטיס, פרט לפיתרון מוזר של חברת EGVA שמגיע עם הכרטיס שהם מייצרים, מישהו מכיר אולי פיתרון קירור כלשהו שכן תומך ? לא ממש משנה כרגע אם זה מבוסס מים או לא .... האם מוצר שתומך ב7900GT/GTX יתאים? תודה
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברה. לפני זמן מה עשיתי OC ל-GEFORCE2 MX 200 שלי והגדלתי את מהירות הזיכרון עד ל- 210MHZ כאשר ברירת המחדל שלו היא 143MHZ. יכול להיות שהזיכרון ישרף???
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך שאתם יכולים לראות אצלי במפרט בצד והמעבד עושה לי צוואר בקבוק ענק אני מעוננין להוציא ממנו את המיץ ובשביל זה אני מתייעץ איתכם על מאוורר שיביא את הכי הרבה ביצועים במסגרת התקציב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-