אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול ששוווה את הבדל המחירים בין המאווררים: וGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM עלות: כ40 שקלים חדשים. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm A2018 עלות: כ80 שקלים חדשים הקריטריונים הם: איזה מאוורר מקרר טוב יותר, איזה שקט יותר. והאם ההבדלים בינהם שווים את המחיר הכפול של הTT לעומת הגלאקיאלטק. *אם יש מאוורר למארז אחר שטוב מהשניים במסגרת התקציב עד 40-80 שקלים אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי מקורה? מזמן לא הגבתי פה... אז אני רוצה לצבוע תמארז שלי.... אתם יכולים להביא לי שבלונות יפות??? ועוד דבר אחד... איך אני מחבר לדים למארז?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקשיבו, הגעתי ל2.4GHZ באוברקלוק מ2.13( 300X8 אני יודע עלוב) אבל בסטוק אני עושה ב06 כ4200 נקודות ועכשיו רק 3800. ניסיתי להחזיר הכל מחדש וזה עדיין 3800? מה יכול להיות הבעיה? משהו?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אל איזה קירור אתם ממליצים למעבד חשבתי על ה- ZALMAN CNPS5100-Cu אני יודע שהוא מתאים ל-AMD אבל למעבדי AMD ו-P3 יש את אותו הסוקט.(תקנו אותי אם אני טועה) התקציב שלי הוא עד -100 ש"ח. אני מתכנן OC דיי כבד.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מדבר על התחממות רבה בלי אוברקלוק(נאמר 65 מעלות למעבד). אני מבין שבסופו של דבר המחשב יקרוס, אבל השאלה האם הוא יכול להמשיך לעבוד אבל עם ירידה בביצועים? באיזה מצבים נגרם נזק בלתי הפיך לרכיב?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני שואל את זה לאחי. הוא הוריד את התוכנה מכאן http://hwzone.co.il/print/1163262102/78502/ . ומתי שעלה תדרים אחרי זה לחץ החל. אבל אחרי זה התדרים חזרו לעצמם כמו שהיו לפני הOC מדוע? ופתיחת צינורות האם זה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE - 945P-S3, יש שם חיבור למאורר: CPU_FAN SYSTEM_FAN סבבה. המאוורר CPU מחובר ל-CPU כמובן הSYSTEM FAN מחובר למאוורר האחורי עכשיו יש משהו מוזר, עכשיו שמתי לב יש לי גם מאוורר בדלת בצד לאן הוא אמור להתחבר בדיוק? נגיד אני רוצה לקנות עוד מאוורר ולהניח אותו בנקודה במארז - לאן אני אחבר אותו אם אין לי מקום? |:
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל אני די מסתבך בביוס, לוח האם שלי הוא GA-81915pl-G קראתי את המדריך שיש פה אך כמעט כלום לא רלוונטי לביוס שלי. למשל: לא מצאתי את האפשרות EIST או הגדרת מחלק הזכרון. בביוס של גיגהבייט יש תפריט מיוחד לאוברקלוק שנקרא m.i.t אבל אני לא מתמצא בו כלכך. בקיצור אני לא רוצה לשחק יותר מדי בהגדרות כי כבר איפסתי את הביוס פעמיים היום ואני מפחד להרוס משהו. אם יש למישהו לוח אם כמו שלי או התעסק עם הביוס הזה בעבר, אני אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את האופציה הזאת בביוס תחת קטגורית PC HEALTH חיברתי ג'מפר על הלוח שיפעיל את האופציה הזאת מה זה עושה מישהו יודע?!? Reset case open status on next boot מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מקס' 4 תמונות לכן כאן השלבים באופן "גס" [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי משהו כאן יודע משהו על המשאבה Alphacool AP700 Centrifugal Pump ? היא אמורה לתת 720 lt/h, השאלה העיקירית, האם היא תספיק ללופ אחד של כ.מסך ורדיאטור משולש (בגובה 75 ס"מ ממנה)?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-