אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 6800LE של pov קירור סטוק דיי טוב עם 12x1 6vp Core 320.625MHz Mem 742.500MHz 56c במנוחה 61c אחרי מאמץ עכשיו אני רוצה להגיע לפחות למהירות של 6800 רגיל .. מישהו יכול למור לי מה המהירות שלו כי חיפשתי קצת ולא מצאתי נתונים רגילים לפני OC.. מישהו עשה OC לכרטיס דומה ויכול לתת לי עצות עד איזה מהירות להגיע עם אותו קירור? האם נחוץ גם לעשות FLASH לביוס של 6800 רגיל ? או שאין צורך ,ואם כן איך בדיוק עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טמפ' המעבד ירדו בטירוף אבל של הכרטיס מסך כמעט לא זזו אולי 4-5 מעלות בקירור המקורי הטמפ' היתה על 60 (במנוחה) לאחר הרכבת הזלמן 55-56 חבל שלא לקחתי את ה-FATAL1TY בדיוק נגמר להם וגם יש בעיה עם הסינקים של הזכרונות הם פשוט לא יכולים לשבת
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות קירור לכ.מ Evga 8800GT 512MB DDR3 אני מוכן להשקיע עד 200 שקל ( אפשר לחרוג ב-20 שקל ) מבקש שתביאו הצעות רק מהחנות www.TMS.co.il אני לא מתכנן OC אבל בגלל שזה הולך להיות קיץ ומאוד חם הולך להיות הרגשתי כשהיה מאוד חם שיירדו הביצועים ממש משמעותית יחסית דרך אגב מי שיודע ספק כוח 400W של HEC הוא נחשב בסביבות אותו הכוח של ליברטי 400W ? אני מדבר על פחות או יותר ואם בכלל זה ספק איכותי וטוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz והוא מגיע לי לטמפרטורה של 60 58 שאני לא משחק לא כלום.. יש לי עליו מאורר חדש ומזגן דולק ומאורר של לוח חשמל שיושב לי על המגירה הזאת של המארז עובד על 220V זה הגיוני? למה אני משחק משחק ופיתאום יורד לי במשחק ה FPS ואז חוזר לעצמו אני רוצה לדעת מה זה או כרטיס מסך או מעבד עשיתי OC לכרטיס מסך ניראה לי דפקתי אותו
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא ממש מבין הרבה בOC אבל דיברתי עם Nike (מנהל פורום מעבדים,לוחות אם וזכרונות) והוא הציע לי לעשות OC. כשהתחלתי את הOC (בעזרתו של Nike) היה לי קירור סטוק. (המערכת נמצאת בצד) ושמתי בבאס 300, הכל היה מצויין, טמפרטורה במאמץ הגיעה ל77 (בדקתי עם OCCT) ולא היו קריסות. אתמול קניתי קירור חדש (Mugen 2 Rev. B), העלתי את הבאס ל329, המולטיפלייר נשאר על X11, המתח של ה FSB +0.3, המתח של המעבד +1.4, מתח של הזיכרון +0.1. הרצתי OCCT, במאמץ הגיע ל49 מעלות. השלב הבא שאני וNike רוצים לעשות זה להוריד את המכפלה לX6, ולעלות את הבאס בצורה דרסטית וככה להמשיך. Nike חיפש בגוגל והוא מצא דיון של OC עם בחור שיש לו מעבד כמו שלי והוא הגיע ל4.0GHz. בנתיים העיניים נראים טוב? יש לאן ל…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום רב אני דיי חדש פה ומצטער מראש על חוסר היידע.. ברשותי מחשב : amd xp 2600 ram 512 3d card : g force 3 ti והפעלתי את התוכנה והתוכנה מראה לי 3 סוגי טמפרטורות אחד - 6 מעלות temp 1 HDo - 43 מעלות שלישית temp 2 - 55 מעלות האם זה נורמלי חום כזה?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הוא ABIT P35 Pro + Q6600 G0. הקירור הוא Tuniq 120 mm והמחשב רץ כרגע ב 2.7GHz 1. הורדתי והתקנתי 2.05 TAT. הקובץ הוא 03/14/2007 01:01 AM 3,475,764 tat.exe בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה של ווינדוס. איפה אני טועה? 2. האם uGuro של ABIT אכן מדויק בבדיקת הטמפרטורה של הפרוססור? הטמפרטורה המוצגת לי היא 35 מעלות (עם קופסה פתוחה) כאשר שום דבר לא רץ ו 37 מעלות כאשר אני מריץ SuperPI במשך 3 דקות (50% עומס). זה פשוט נראה לי הרבה יותר מדי טוב...
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט קטן של בנית מארז מחשב מי שרוצה לתת הצעות לרעיונות יעול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222684.0 ועכשיו לשאלתי אם יהיה למשל על מגש הלוח אם פתח מהצד השני (כמו שמתואר בתמונה) האם זה ימנע את בעית הפירוק של הלוח אם כדי להתקין את ה BT הכנתי תמונת הדמיה בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה פתחתי תמחשב לניקוי... סידרתי חוטים, ניקיתי אבק. ראיתי מלא אבק בקירור של המעבד אז הוצאתי את כל הקירור וניקיתי את האבק... החזרתי הכל חזרה למקום כמו שהיה |(אני ילד טוב ) הדלקתי את המחשב וזה מה שקרה: זה בלי מאמץ ! המעבד E6300 הלוח אם gigabyte 965p
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מעבד e4500 ואני לא מצליח לעבור את 2.95 והמתח ששמתי הוא 1.47 ולפי מה שהבנתי המתח הזה גבוה מידי אנשים אחרים מצליחים לעשות עם המעבד הזה 3.2 עם מתח בהרבה יותר נמוך משלי מה יכולה ליהיות הבעיה מפרט: HD 4850 לוח אם gigbyte 965 hec win 550w 3GB ram תמונה איך ניראה הביוס שלי תגידו מה לתקן הנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dontj5gzleum.jpg
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קודם כל אני יודע שיש לי עוד נושא שפתוח כרגכע אבל בגלל שזה שני נושאים שונים החלטתי לפתוח עוד אחד בעקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט הדרישה הכי חשובה שלי זה היופי אני צריך שהוא יוציא הרבה אור כי הוא יושב בפאנל והוא המאוורר שהכי יבלוט אני מוכן להתפשר על האיכות בשביל שיהיה יותר זול אבל אני מעדיף מש…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
https://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=1422 יש לי סוקט 462 , בלוח אם ABIT - NF7 עכשיו, לא רשום שזה תואם, אבל אני כמעט בטוח שכן.. לפי זה: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_462MBlist_eng.htm מה אתם אומרים, מתאים או לא? --- כרגע יש לי athlon xp 2500 עם קירור סטוק
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ועל מה הם צריכים להיות מכוונים בשביל OC אופטימאלי?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עכשיו כשיש לוח, ויש קירור ללוח, ויש קירור למעבד, אפשר להתחיל לעשות אוברקלוק. משום מה, כתוב לי ב-CPU-Z שאני על T2, מה שעם ערכת שבבים מסוג P35 לא אמור לקרות. בלוח מסוג GigaByte GA-P35-DS3, איך אני מוריד אותו ל-T1? אני מעוניין שהזכרונות יעבדו במקסימום מהירות שלהם. אני מניח שאחרי שאני אקבל תשובה, אני אהפוך את הדיון הזה ליומן האוברקלוק שלי, אז אני אשנה את הכותרת בהמשך. בינתיים אני בודק יציבות באמצעות IntelBurnTest (LinPack) ו-OCCT לסירוגין, פעם 30-50 מבחנים של זה ופעם 4 שעות של זה. אני כרגע בביוס על מתח של 1.4V למעבד, 0.1+ לזכרונות, ל-FSB ולגשר הצפוני, כשה-PCI-E נעול על 100. כרגע אני על FSB של 267MHz, מה שאחרי מכפלה של 9 נותן לנו תדר של 2403MHz. זכרונות במהירות…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-