עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by selon10,

לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by OR007,

למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אני שם לב לכך שהמתח שאני קובע בביוס יורד ב 0.045V כאשר קוראים בדיקה ב cpuz למשל. הבנתי שיש דבר שקוראים לו vdrop ו vdroop, אז לפי מה שקראתי זה אומר שהלוח מעביר בתחלס מעט יותר מתח ממה שנקבע לו, אז אם אני מגדיר מתח 1.325V (שזה ה VID שלי) ובחלונות אני רואה שהמתח הוא 1.28V, מה זה אומר בעצם, שאני צריך להעלות יותר את המתח כדי לקבל את מה שהיצרן הגדיר למעבד שלי?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by ScreameR,

אחד אומר לי 13 שקל אחד אומר לי חצי שקל מה לקנות ואיך יש כאלה הבדלי מחיר?!!?!?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by killer47,

אני ממש ממש חדש בזה ואני מבקש שמישהו פה יתן לי מדרעך טוב אך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by kkot12,

בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  9. עם אני עושה בלוק קירור מים מאלומיניום זה טוב?

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Big_White,

הלוח קצת ישן אבל עובד כמו שצריך... המאורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש והחלטתי שאני מפרק אותו כדי לשמן (ובדיוק כמו AC הם עשו מאורר שלא מתפרק) בסוף הוא נשבר לי איזה תחליף יש לדבר הזה? של טרמלייט אני חושב אבל אני לא מוצא את הדגם.... תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. איך עושים OC מה היתרונות והחסרונות והאם כדאי לעשו???? תודה מראש!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. Started by Darko,

אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by sub_man,

טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות. תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by gabbay,

המפרט שלי: מעבד - Q6600 קירור - SCYTHE INFINITY זכרונות - G.SKILL DDR3 2X2GB 1333 MHZ CL 7-7-7-21 לוח אם - ASUS P5KC ספק - CROSAIR 550W כרטיס מסך - LEADTEK GFORCE 8800 GTS 640 MB טמפ במנוחה 39C במאמץ 50C אשמח לקבל כל עזרה או הפנייה למדריך כלשהו, השאיפה שלי להגיע ל3.4 GHZ

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  18. אני עומד לקנות 3-4 מאוורי Scythe S-Flex 120mm http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570 אני הולך להתקין אותם על המחשב החדש שלי: מארז Antec 3700 Black Quiet Edition עם מקום ל-2 מאוורי 120 (אחד מקדימה אחד מאחורה) Intel Quad Core Q6600 עם אוברקלוקינג ל-3.2 עד 3.6GHz. Scythe Ninja Plus (יש לי אחד חדש באריזה ואני לא הולך להחליף) ABit IP35, 2GB DDR800, nVidia 8600GT Passive Cooling, 3 HDDs ______________________ אני מתכנן לשים S-Flex אחד בקדמת המארז, אחד באחורי המארז. כמו כן אני מתכוון לשים S-Flex על ההיט סינק של הנינג'הץ האם יש דרך יציבה ונורמלית להתקין 2 מאווררים על הנינג'ה? לפלקס יש 3 גרסאות והמחיר זהה (רק…

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  19. הוא הוריד לי את הטמפרטורה של ה- AMD T-Bird שלי ב- 32 מעלות!!!

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  20. בס"ד שלום לכולם! מישהו מכיר כלי שמאפשר לי להעלות בקלות את מתח הליבה של 5970 בלינוקס? (כמו msi afterburner)

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  21. יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P. מעבד Intel - 3GHz. הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס). מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב. הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות. וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו. יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד. אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ? הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan: הצעות, מענות, טענות ושות'. [glow=blue,2,300]תודה.[/glow]

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by kibub,

היי אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ , ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים: להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות? או בתדר המקורי אם מחלקים? תודה

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  23. חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור? והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס.. תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by pAnAhI,

הכוונה לכחולים הללו מסביב ובמרכז. ואנשים לכמה הגעתם עם OC ל 4870? שתפו אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by sh_idan,

במאמץ אומנם אבל בלי אוברקלוק בכלל (ואני מתכנן אוברקלוק) זה לא הרבה יותר מדי ?? למה זה ככה? יש מצב שהחיישן מזייף?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים