אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל סליחה אם זה לא קשור לפורום הזה! המאוורר של המעבד שלי כל הזמן על 1600-2000 RPM ואצל חברים שלי במחשב שלהם המאוורר 3500-4000 RPM ובמחשב הישן שלי ביכלללל 4500 RPM גם שהמעבד במאמץ ומגיע ל60 מעלות זה עדיין 2000 RPM אולי קצת יותר באיזה פורום אחד אמרו לי שאפשר לעשות את המאוורר FULL POWER מהביוס או שלחבר ישירות לספק משהו כזה.. קיצור אני לא יודע לעשות את 2 הדברים.. מעבד: אינטל פנטיום 4 - 3.2GHZ , פרסקוט לוח-אם: ASUS P5GD1 מישהו יכול לעזור? (מצטער על החפירה )
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כבר תקופה שהמחשב מרעיש,שלשום המחשב עבר ניקוי יסודי על כל חלקיו, המחשב נהיה שקט אך הספק מסרב להיות בשקט. הבנתי שלא אפשרי לשמן את המאוורר,לפתוח את הספק אני לא ממש יודע אבל אני יכול להיות בטוח שאין אבק. מה עושים במצב כזה? מחליפים מאוורר? תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי שחיברתי האר דיסק נוסף של טרה וחצי(בנוס לשני הארדיסקים שהיו לפני),פתאום הRPM של המאוורר מגיע ל2200 במאמץ. זה הגיוני או שבקרוב יתחילו גם הריסטרטים?האם יש לשקול קניית ספק חדש? עכשיו יש לי 500W של hec. תודה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי CHAINTECH 7NJS ZENITH ויש על הצ'יפסט שלו גוף קירור מוזהב ועליו מובנה מאוורר קטן זהוב שהפסיק להסתובב לפני כמה יימים.. המצב סביר כשהמאוורר של הדלת פועל אבל כשהוא לא המעלות מגיעות ל43 בערך! אז איזה חדש לקנות? אני לא עושה אוברקלוק רצחני מדי... ואני רוצה שיהיה שקט.. תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי , שמתי לב שהמאוור של הרדיאטור לא עובד (למזלי לא קרה למחשב כלום) , פרקתי את הרדיאטור מהמארז עם המאוורר , הדלקתי את המחשב והמאוורר מסתובב כמה שניות ומפסיק , מסתובב ומפסיק וחוזר חלילה... ניסיתי להחליף את חיבורי החשמל , לא עזר. פרקתי את המאוורר מהרידאוטר (המרכז של הרוטור היה חם , בדיוק מעל המנוע) עשיתי "פוו" להעיף אבק שהיה על הרדיאטור והמאוורר... חיברתי חזרה ונכון לעכשיו הוא עובד... אבל אני מפחד שהוא יפסיק שוב.... האם התופעה מוכרת ? מה כדאי לעשות ? בתכל'ס לא עשיתי O/C ככה שיכול להיות שמיותר שיש לי את המערכת במחשב , אבל זה בלאגן לפרק אותה (וןחוץ מזה , אין לי איפה לאחסן אותה כרגע ואני לא חושב שירצו לקנות אותה מכיוון שהTyphoon יותר פופולארי היום...) אז מה אתם ממליצים לעשות…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 8400GS, שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. בתכלס אני לא צריך שום יכולות עיבוד גרפיות במחשב, אבל טוב לי שיש לו יציאת DVI. האם אפשר לקנות מאוורר פשוט ולהחליף אותו? (מה שמעניין אותי זה גם החיבור שלו לכרטיס עצמו, אני רואה פה רק 2 גידים). המידות של המאוורר הן 5 ס"מ על 6.5 ס"מ. לא מצאתי משהו בגודל דומה, ואין לי הרבה מקום לחרוג ממנו בתוך המארז. האם משהו כזה יתאים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש ! במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן ! אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה .. מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
-
אהלן, מזה זמן מה המאוורר של ספק הכוח משמיע מידי פעם רעשים חזקים, זה כרגיל עובר תוך כחצי דקה אבל מן הסתם מציק למדי. בהתחלה חשבתי שמדובר באבק אבל נראה שזו לא הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? חשבתי לנתק את המאוורר אבל אני חושש להתחממות יתר, מה דעתכם? אני לא משוכנע מה ההספק שלו אבל כתוב עליו שהוא עוצב לפנטיום 4 או AMD K7/8. אני עובד על מערכת בת כמה שנים המבוססת על AMD ATHLON XP2500. אודה לעזרתכם, דני
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, הערך שמודד את המאוורר של ספק הכוח (מוצג בשתי תוכנות הבקרה) הוא 0. 1) האם ניתן לדעת כי קיימת בעיה בספק הכוח או שאני טועה ואני צריך לשנות הגדרות בביוס? 2) איזה ערכים מספריים (של מאוורר ספק כוח) צריכים להגדיר כדי לנסות לפתור את הבעיה? הערות: * הנתונים אינם זהים מכיוון שהתמונות צולמו בזמני פעילות שונים. * אני לא מבצע overclocking. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
היי לצערי המאוורר שלי SCYTE SHURIKEN REV B עבור המעבד שלי Intel Core 2 Quad Q9550 שבק חיים. כרגע אני שם מאוורר אמיתי מול המחשב ומחר בבוקר צריך לקנות חדש. לוח האם שלי הוא ASUS P5Q DELUXE והתושבת היא 775 אני מחפש מאוורר איכותי עד 250 ש"ח וחשוב שיהיה אמין מאוד.. צריך המלצות ואגב אני מתכנן לקנות מ RSM שכך שעדיף משהו ששם. אגב, כרגע על IDLE טמפרטורת המעבד שלי היא 45 מעלות ואם אני מפעיל פלאש או קצת יותר יישומים זה בקלילות קופץ ל 55-59 מעלות זה לא תקין, נכון ? (כרגע זה בלי המאוורר) תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז הלוח הוא DFI NF4 ULTRA-D וכמו שכתוב בכותרת פתאום המאוורר שעל הצ'יפסט הפסיק לעבוד, והלוח מתחמם ! איזה מאוורר לקנות ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד די ישן (Compaq Presario 2500) עכשיו בנייד יש 3 מאווררים. אחד לא עובד בכלל, השני עושה המון רעש והשלישי עובד בסדר... עכשיו בחנות שממנה קניתי את הנייד אמרו לי שלא שווה לתקן כי לקנות חדש יהיה לי זול יותר... אז רציתי לשאול אם אתה מכירים מקום כלשהו שיוכל לעשות את התיקון במחיר סביר או מקום לקנות מאווררים חדשים + הסבר הרכבה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
המחשב בעל 2 מאווררים סטנדרטים לגמרי... ומאוורר מעבד פשוט.... שאני נכנס לדפדפן או לסתם משחק... המאווררים מורידים הילוך ומתחילים להרעיש כיאלו יש לי טרקטור קטן בתוך המחשב... מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה... לנקות את המחשב יעזור? או שצריך להחלליף את המאווררים כבר?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי איך אני משנה את זה בRIVA ומה ההבדל בטמפ' מ35% ל50% או אפילו ל75%? הטמפ' כרגע 45 לסלוט 1 ו46 לסלוט 2 (SLI 9600GT) את ה35% ראיתי בGPU-Z תודה!
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
-
מה שאני צריך ממנו שיהיה שקט... הוא לא הולך לקרר משהו באופן ישיר,אלא להכניס/להוציא אוויר דרך שרוול למאורר של המעבד,או להיות בגג של מארז HTPC,תלוי. בקיצור האם הוא עונה על הדרישות שלי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=182&CatCode=130 אה ואיך הוא מתחבר? מולקסים?
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי הצעת למאורר לAMD 2500+BARTON : ThermalTake Volcano 12: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=377 תגידו לי אם זה מאורר טוב או לא??? ואם לא אז תשימו הצעה למאורר אחר (רק אם HEAT SINK מנחושת!) 200 שקל מקסימום......
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-