עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוק יכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך. עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו? בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by matteo,

יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by Ori The Man,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  5. המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 6800gt gigabyte 1gb ddr 400 a-data chenbro רציתי לדעת אם אני אצטרך קירור למעבד אם אני אעלה אותו ל2200 מגהרץ? הטמפ הנוכחית של המעבד היא 37 ואני מעוניין רק באובקלוק למעבד ואני מקווה שלא צריך להתעסק עם מכפלות ותזמונים של זיכרון כי זה ממש מפחיד אותי אז בבקשה תעזרו לי ותענו למה ששאלתי

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום, באחרונה קניתי e8400 עם ביג טיפון, לוח של אסוס p5Q pro, זכרון של OCZ 4 GB 800mhz , ו4870 של אסוס. המארז הוא סופר טלנט עם מאורר מאחורה שמוציא ועוד מאורר בצד שמכניס. הזמנתי כמה מאוררי לדים, שישלימו את כל המקומות הפנויים במארז - 2 מקדימה ועוד אחד מאחורה. נכון לעכשיו רק העלתי את הבאס ל390, מה שנותן לי 3510. בעזרת רייל טמפ' אני רואה שהטמפ' מנוחה היא בערך 35-40 מעלות. האם כדאי להמשיך?להזכיר יש לי ביג טיפון על המעבד. האם כדאי לעשות OC לכרטיס מסך?איך הפוטנציאל שלו?הוא על 65 מעלות במנוחה. ועוד משהו, האם אפשר לבטל את הפונקציה הזאת שמורידה את המהירות של הליבות במנוחה?זה מעצבן שאני צריך להריץ OCCT וסופר פי בשביל לבדוק טמפ'.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Jabberwock,

שלום ותודה לכל העוזרים. אז ככה: בבעלותי 2 זיכרונות קינגסטון מהדגם: Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5V וברצוני להמהיר אותם ל-1440MHz. רק אני צריך לדעת עד כמה אני יכול ומומלץ להעלות להם את המתח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  9. מה קורה אנשים... קיצר פתחתי את התרד הזה מכיוון שמסתובבות הרבה תגובות של אנשים ברשת בפורומים למיניהם שהטמפ' של המעבד שלהם שהוא פנטים D 9XX גבוהות מידי או נמוכות בצורה מגוכחת.. חלק טוענים החיישן מזייף חלק טוענים שהמעבד חם במקרה הראשון... אצלי למשל על הלוח ASUS P5N32 SLI שהיה לי החיישן הראה שהמעבד בין 15 ל 20 מעלות במנוחה מה שלא הגיוני בכלל.. ועכשיו שהבאתי את ה BAD AXE הוא מראה לי שהוא על 48 במנוחה מה שגם לא ניראה לי בהחלט כי הוא אמור להיות יותר קר בגלל שהוא 65 נ"מ אז תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד כל מי שיש ברשותו מעבד מסוג 9XX שיפרסם פה את הטמפ' מנוחה/מאמץ ואת הקירור שיש לו.. וכומבן את הלוח אם שברשותו ככה אני אוכל (גם אתם כמובן) להבין איפה המעבד הזה עומד מבחי…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם אני המון פעמים נתקל במדריכים ובפורום עצמו במשוגים : קירור אקטיבי/פאסיבי. מה זה בעצם? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  11. עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז: 1 80MM מאחורה בגובה המעבד 1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיח המקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז. יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM. כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם: 1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום 1 92MM בערך מול המעבד 1 92MM בגג עכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה": נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עו…

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  12. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by n1ka,

אם אני מגיע איתו ל 3 גיגה הרץ אז זה כאילו E6850 לא ? עכשיו לשאלה שלי אני העליתי את הבאס מ 333 ל 350 והמעבד נהיה 2.8 עכשיו זה לא מסכן אותו להגיע ל 3 גיגה הרץ ? יש לי קירור של קולרמסטר הטמפרטורה בסדר גמור ואני צריך לעשות עוד משהו בביס ? כי אני זוכר צריך לנעול איזה PCI משהו כזה על 33 לא זוכר במדויק תודה (:

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  14. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by leebanami,

שלום אז ככה.. קניתי לוח חדש EP31 וקירור OCZ ונדטה 1 טוב אני בא ניכנס לביוס מגדיר הכול חוץ מת SPD כי אני לא יכול להגדיר אותו על 2.00 אז הגדרתי אותו על 2.50 אבל הבעיה שהתדר של הזיכרונות לא יורד.. אם אני מעלה ת FSB אז הזיכרונות עוברים תתדר המקורי ואז המחשב לא נידלק.. הזיכרונות שלי הם Crosair 667MHZ 1GBX2 יש לי 2 GB במחשב.. אני יתן לכם תמונה.. תמונה: http://yop.co.il/my.php?id=mhi4fxfsk3.jpg תודה לעוזרים.. ד"א המפרט שלי מצד ימין..

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  17. אם אני אקנה לדוגמה מעבד E5200 שמגיע במהירות באס של 200MHZ במכפלה 12.5 וארצה לעשות לו OC מקסימלי שזה בערך 3800-3900MHZ (תקנו אותי אם אני טועה) מה שאומר שמהירות הבאס תיהיה 310MHZ בערך. במצב כזה יש צורך בלוח אם בעל צי'פסט P43/P35 או שאפשר להסתפק אפילו בצ'יפסט G31 הזול שמגיע במהירות באס של 333MHZ? כי בעצם אני לא מבצע שום OC ללוח.

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  18. פינים שסתם מפוזרים על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by yossi12333,

אני רוצה לשפר את המהירות של המעבד יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 אני רוצה בדרכים הכי קלות והכי פשוטות אם אפשר. תודה לעוזרים...!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by wrecker,

הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by overload,

התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by MasterYoda,

מה ההבדל בין dragon orm 1,2,3 חוץ מחומר הבסיס, ולמה volcano 6 Cu הוא Qualified for AMD AthlonXP 1800 אבל volcano 6 Cu-plus לא.. ומה ההבדלים בינייהם

24. חברים, לא הגזמנו קצת ? הכתבה לא מעניינת ולא ניתן להסיק ממנה כלום - ממש לא !!! גובהי 1.80 ולכן אני מלך ומי שעומד מלפני ומצדדי ומאחורי לא קיים.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות