אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז עם 2 מאווררים אחד מקדימה שמכניס אוויר והשני האחורי שמוציא אוויר במארז עכשיו אני הרכבתי עוד מאוורר אחד מאחורה מתחת למאוורר שמוציא אוויר אז השאלה שלי האם אני צריך לשים אותו שיכניס או יוציא אוויר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש תוכנה כלשהי המראה את החום של הכרטיס מסך כדי לדעת אם הוא מתחמם יותר מדי וגם רציתי לדעת אם המאוורר הקטן שמתחת לכרטיס מסך חייב לזוז תמיד? תודה מראש ניר.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז התפנה לי קצת זמן רתמתי את אחי למשימה ועשינו שני מודים ללוח שלי הראשון הוא וולט דרופ שמטפל בסטית המתחים הבעייתית בלוח הזה והשני הוא וי קור שנותן תוספת מתח מעבר למה שיש בביוס שניהם נבדקו והם עובדים מצויין אבל את תוצאות האוברקלוק תקבלו במועד מאוחר יותר בינתיים כמה תמונות כמו שאתם רואים בניתי כרטיס קטן שיתפוס את שני הטרימרים לצערי התיכנון היה מעט לקוי ולכן אחד מהם לא יושב טוב (יתוקן בהמשך) הוולט דרופ עובד מצויין ואין סטיה בין המתח שבוחרים בביוס לבין המתח שמקבלים המוד השני נותן מתח בערך עד 2 וולט במקום 1.7 בביוס
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה שמישהו ביקש ממני לישאול בן אדם שאני מרח על המעבד שלו arctic silver adhisive או כמו שהוא ידוע הדבק!!!! אבל רק את השפורפרת עם נוזל הכסף ולא את השפורפרת עם הדבק עצמו הוא שואל אם זה בסדר ולא יהרוס לו את המעבד (פנטיום 4 1.6A )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.4, והמעלות אצלו הוא 32-35 במנוחה, ובמאמץ משהו בסביבות ה 42-44 בערך. אני לא יודע אם זה נחוץ אבל יש לי זכרון ארדיראם (אם זה מפריע לאוברקלוקינג). אוקיי אז מה שאני צריך זה עצות איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד כי אני חושב שיש לי נעילה, כי שנכנסתי לביוס ראיתי את המהירות של המעבד מסומנת באפור ולא היתה אליה נגישות. יש תוכנה שפותחת את זה? ואם כן איך? ואפשר לעשות בכלל אוברקלוק עם ארדיראם?
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חברים יגעתי לחפש ברשת נוזל קירור למערכת שאני בונה, של EKWB באמאזון עולה במקור 25$+- לליטר ,כולל משלוח ומיסים עולה 250 שקלים, באתר של EKWB יוצא 200 שקל לליטר (משלוח יקר+מיסים) לא מצאתי איפה מוכרים בארץ, בעלי אקספרס מצאתי רק את זה: https://www.aliexpress.com/item/4000241623714.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7f024bdcTzwjWj&algo_pvid=c8d8aa9e-48ff-44e0-b372-ff5c66aeda70&algo_expid=c8d8aa9e-48ff-44e0-b372-ff5c66aeda70-13&btsid=0ab6d69515856608003162936e55e9&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ לא נראה משהו שהייתי משקה איתו קוצים, אלא אם כן מישהו יודע אחרת. בקיצור אם מישהו מכיר חנות בא…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם במארז Compucase HEC 6A19 המאווררים הקדמי וגם האחורי לא מסתובבים, לאחר שימון הצירים הקדמי חזר להסתובב אבל נדמה שעדיין לא במהירות הרגילה שלו, האחורי לא מסתובב כלל, האם זה אומר שהם הלכו לעולמם? ואם כן אשמח להמלצה על מאווררים להחלפה השקט חשוב לי והתקציב גמיש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
העליתי את ה GTO2 שלי בזיכרונות ל 620 ( ליבה 540 ) וקבלתי 6400 ב 3DMark05 . בעת משחקים הייתי מקבל לאחר זמן מה מאין עיוותים בתמונה וזאת למרות שהטמפ' הייתה בסביבות 54 מעלות. מכיוון שאני עדיין לא מעוניין להרוס כבר עכשיו את הכרטיס החלטתי לייצב את הכרטיס ולהוריד את הזיכרונות ל 600 ועכשיו השגתי 5600 נק' ( הפרש דיי משמעותי הייתי אומר ). יחס שנראה לי דיי לא סביר....לא? אציין שבמשחק עכשיו הכל יציב,הטמפ' גם כן ירדה ב 2-3 מעלות ולא יודע אני לא רואה איזה שיפור לרעה .
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחי.. ואני לא מצליח לקבל oc יציב... (פעם ראשונה שאני עושה oc למעבד amd.. עשיתי למחשב שלי e2160 והצלחתי להגיד ל3.00 ghz בלי בעיות עם ספק ג'נרי וקירור סטוק) המעבד עובד על 2.6 באורגנל.. העלתי תדר ל3.0 אחרי בדיקה קצרה מאוד המחשב נפל ירדתי ל2.8 והוא נפל אחרי קצת זמן... יש כמה דברים מוזרים... 1. לא מצאתי בשום מקום כיוון של מתחים.. 2. לא מצאתי את הנעילה של התדר של הpci e לחצתי על ctrl+F1 וקיבלתי את ההגדרות של המכפלה של הht ועוד כמה הגדרות בודדות... מישו מוכן להסביר לי מה עושים במצב כזה? פרטים על המחשב: לוח- ma69gm-s2h gigabyte מעבד amd 5000+ כרטיס מסך 9800gt זיכרון- 4 גיגה הארדיסק 500 גיגה ספק vx450 corsiar
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 2400+ לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L זיכורנות 512 DDR 333 כרטיס מסך 9800 פרו הטמפרטורות של המחשב שלי ע"פ התוכנה EVEREST Home Edition: הטמפ' של המעבד היא בערך 60-63 מעלות הטמפ' של הלוח אם היא בערך 38 מעלות הטמפ' של ה AUX שאין לי מושג מה זה היא בערך 31 הטמפ' של ההארד דיסק היא בערך 37 מעלות האם אני צריך לדאוג לקירור נוסף או לשפר את הקירור הנוכחי שיש לי? והאם יש לי בעיית חימום של המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
1. ראיתי שיש שני סוגים של חומרים טרמיים. יש משחה טרמית ודבק טרמי. מה ההבדל? האם דבק מאפשר לי לוותר על חיבור קליפס? האם אני משתמש בדבק, אז ניתן לפרק אחר כך את ההיט סינק? מה ההבדל בין ARCTIC SILVER ל ARCTIC ALUMINA? 2. בעניין HARDACANO 2, האם ניתן לטבול את חישן הטמפ' במים? אני רוצה את המכשיר הזה כדי לדעת מה טמפ' המים במערכת הקירור. ???
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לבנות מחשב מבוסס I5, עם 4870, לא מתוכנן OC. על המעבד אני אשים קירור NINJA. המארז יהיה ANTEC SOLO שלהבנתי מגיע ללא מאווררי יניקה קדמיים (יש מקום לשניים של 92 מ"מ) כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. לאור הנ"ל האם אני צריך להוסיף מאוורר 92 מ"מ מקדימה? אחד או שניים? איזה מאווררים כאלו מומלצים שגם יהיו שקטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה פשוט לא הולך ..... אני מקבל כל מני תופעות מוזרות ... יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה לו OC ? אשמח לקבל עזרה פה ..
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המעבד זה 3800+. http://products.amd.com/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=65 מעבד חסכוני למדי, 35 וואט רק. הבעיה היא שיש לי קירור בוקס, וחוץ מזה שהוא ממש מרעיש הוא גם לא מצליח לקרר וכל פעם הוא קורס תחת המאמץ גם כשזה סרטון בp360 ביוטיוב. אני זקוק אז לקירור אחר. ראיתי את הac 64 למיניהם, הם שקטים מאוד, אבל גם מקררים ברמה של הבוקס. יתכן ומשחה טרמית חדשה תסדר את זה, אך בכל מקרה אני מעוניין בקירור חדש וטיפה שקט יותר. שקט לא כזה חשוב, אבל כן רוצה משהו שקט יותר. מעוניין לחסוך יחסית גם, התקציב עד 100 שקל אך שוב עם עדיפות לחסוך. הרכבה תעלה בטח איזה 50 שקל, אז אני ארכיב בבית. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני לא צריך קירור פסיבי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד!! רק לשחק הרבה זמן,ושתהיה טמפ' נורמלית במארז! איך הוא בשביל זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החומרה - לוח P67, מעבד I5 2400 (לא K כמובן), קירור מדגם באפלו. כרגע המחשב מכוון על מכפלות 34-35-35-36 כתלות בכמות הליבות (Turbo Boost), ועובד תקין, עם טמפרטורות מנוחה של כ40 מעלות וכ55-60 במאמץ מלא לאורך זמן, עם שיא של 65 כאשר גם כרטיס המסך פעל במלוא העוצמה וחימם את המארז. עם זאת, כאשר ניסיתי להגדיר במקום מכפלות טורבו מכפלה "קבועה" של 36 (מתוך מקסימום אפשרי של 38 כי המעבד אינו בעל מכפלה פתוחה לגמרי, קורים 2 דברים מעצבנים: קודם כל, גם במנוחה המעבד לא יורד למכפלה 16 כמו שהוא אמור ומוגדר, ודבר שני - חלק מתוכנות ניטור הטמפרטורה מצביעות על "ספייקים" רגעיים ולא ברורים בטמפרטורה של ליבה זו או אחרת, עד למקסימום שהן יכולות להראות (הTJMAX), כשהן העליה והן הירידה הן מידיות כך שלא י…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין 4 קירורים ל OC של 540Mhz ומעלה בתקציב של עד ¤200 *Cooler Master GeminII S CPU Cooler ¤160 *Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler ¤165 *Zerotherm ZEN FZ-120 ¤199 *Thermalright SI-128 SE ¤199 עדיפות לקירור שמגיע עם מאוורר כלול, דגש על שקט והשתלמות לתקציב
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מהחנות .... קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם) ונגדים (מתאימים כמובן) חוטי מולקס יש לי מספק ישן .... עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך .... הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ... אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו 155324463 או במסנג'ר ilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עשיתי oc והעלתי את מהירות המעבד .. אבל כשהמחשב נדלק זה כותב את אותה מהירות שהייתה בהתחלה ואני לא מרגיש שינוי בביצועים.. מה לדעתכם הבעיה? יש לי מעבד פנטיום 2 350 מגה הרץ
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה.. במחשבים אני מבין הרבה מאוד אך למעשה באוברקלוק למעבד מעט.. לכרטיסי מסך עשיתי המון פעמים וגם קצת למעבד אך לא ברמה של לשנות מתחים וכו.... אז ככה המעבד שלי הוא CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz ) 775 והגיע שעתו נראה לי חחחח אז אני רוצה לראות מה עוד אפשר לסחוט מימנו והזיכרונות שלי הם של samsung ולא ידוע לי התיזמונים שלהם הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Asus P5S800-VM אתם אומרים אפשר לסחוט מהמעבד עוד? אם אפשר בבקשה המלצה על קירור למעבד או משהו גם יעזור המחשב שלי קר מאודד.. יעני הוא עצמו קר אפילו המעבד עד שנוגעים בoc במעבד במנוחה על 35 מעלות ובמאמץ גג 40 אם אפשר עזרה בבקשה אני אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-