אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…
-
- 127 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום , דרך תוכנה RivaTuner בדקתי את המעלות של הכרטיס , 67. פעולה קטנה הוא על 70 ומשחק מחשב הוא מטייל ל90. יש לציין שהוא פועל בסדר 3 שנים... זה רע? הכרטיס מסך עלול להישרף במשחק מורכב? (הוא גם ככה גרוע) מדובר במצב לא תקין , מי אחראי לכך? המקום שממנו קניתי את הכרטיס? *geforce 6600 128mb pci-e תודה, אבי
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות זה רותח מאוד אין לי אפשרו תשים על זה מאורר איך אני יכול לקרר את זה בכל זאת? לפי החוברת הוראות היה אמור להיות שם מאורר אבל כנראה שלא היה מקום אז הוציאו את המאורר איפה שקניתי את המחשב..... מה לעשות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום עשיתי בדיקה שיגרתית וראיתי שהכרטיס מסך שלי פולט חום בצורה מפחידה [Gf2 mx 400 אני יודע לא שיא הטכנולוגיה ] לפי דעתי אני יוכל להוריד עוד 2-3 מעלות אם אני יצליך לקרר קצת אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חיחי., אני יודע שהכרטיס שלי - הוא הכרטיס הכי גרוע שאפשר להשיג בשוק.., אבל לא חשבתי בכלל שהוא ישפיע לי על האוברקלוק.., אי אפשר להגיד שהוא גורם למחשב שלי לא לעלות, אבל הוא גורם למחשב שלי לעלות במצב של 4 צבעים עם רזולוציה של 600*800, רק להתסכל על כזה דבר זה הורס ת'עיינים.. בקיצור בו נסביר את עצמי.., התחלתי עם האוברקלוק, העלתי ל140 הכל היה יציב עשיתי טסטים עם פרים, הכל מצויין, העלתי את עצמי ל145 עשיתי טסטים עם פריים הכל מצויין.., העלתי ל150, מפה הכל התחיל, המסך עלה לי על 600*800 עם 4 צבעים, אחרי ששברתי את הראש מה לעשות, העלתי מתח לכרטיס מסך שלי דרך הביוס - מ1.5 וולט ל1.6 וולט, ואז זה פעל נפלא.., אחר כך עשיתי בדיקות והכל פיקס..בפרים.., העלתי ל155 ושוב קרה המקרה הנו…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהייתה לי בעייה עם הכרטיס מסך שהוא פשוט מפסיק לעבוד, אתמול החלטתי לבדוק טמפ' ונדהמתי לגלות שהטמפ' בזמן מנוחה עומדת על 100 מעלות :'( מיד פתחתי את המארז לבדוק שהקירור שנמצא עליו עובד ואכן הוא עובד (מדובר בקירור סטוק שהגיע איתו) מה שכן הכרטיס מסך עצמו חם מאוד כנ"ל גם החלק של המארז שנמצא קרוב אליו. הדבר היחידי שעשיתי בזמן האחרון הייתה החלפה של המאוורר של המארז. מעבר לזה הקירור של המחשב נשאר כמו שהוא מיום הקנייה ועד עכשיו לא סבלתי משום בעיית התחממות. מה יכול לגרום לעלייה כזו קיצונית של הטמפ למרות שהקירור עובד? ואיך אני מוריד בחזרה לטמפ' נורמלית? תודה לעוזריםה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
50 מעות כול הזמן!! אני רק נוגע בוא אני חותף מכת חום הוא פשוט רותח, הזמנתי לו את המאוור של Zalman Zalman Vga Cooler VF700-Cu זה יעזור?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון, הכרטיס מסך שלי בקביעות חם יותר, למשל במנוחה במקום 38 הוא 41 ובמאמץ הוא 75 במקום 65 .. מה קרה לזה?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי ממש חם! יש לי ATI Radeon X1950 והטמפרטורה שלו היא 67 מעלות כאשר שום דבר לא רץ!! מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו?? :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך של EVGA מדגם 9600GT עם הפיצ' של ה-OC המובנה. לאחרונה אני שם לב (יכול להיות שזה מהדרייבר של ה-NVIDIA האחרון, אני לא זוכר טוב) - שאחרי משחק של 15 דקות במשחק (אפילו COD5), הכרטיס מתחמם. המעלות מגיעות ל-60 ואפילו 62.. אני לא סתם אומר את זה.. אמרו לי שזה לגיטימי וכו.. אבל המשחקים מתחילים לקרטע ! ממה זה יכול להיות? ואיך אפשר לסדר כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום בעת נמשחק פיפא 07 הכ. מסך שלי מגיע לטמפ' 80 81 ואפילו 84 מע' מה דעתכם על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2467
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן אנשים. היה לי את הדרייברים החדשים (אפילו לא כל כך), ותמיד הכרטיס היה מתחמם ל-67 מעלות חום !! מחקתי את הדרייבר.. והתקנתי את הדרייבר הישן שקיבלתי מהחברה של eVGA. ואז הופ.. אחרי שעות של משחק ב-GTA (מה שהיה בקודם אחרי רבע שעה), הכרטיס מגיע גג ל-57 מעלות. האם יהיה איזה דרך להתקין את הדרייברים החדשים מבלי לדפוק את הכרטיס? ראוי לציין שניקיתי ככל שיכולתי את האבק.. ממש קשה להגיע אבל זה דיי נקי שמה.
-
- 51 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני מנסה קצת אוברקלוקינג (בעיקר לקראת ה-8600 הבא בקרוב). העניין הוא שהכרטיס, אחרי הוספת מאוורר פשוט לא מרגיש בעיה עם עליית המהירות שאני נותן לו. כבר העליתי מ-350 ל-450 במעבד, ומ-500 ל-540 בזיכרון, טמפ' הכרטיס 53 מעלות במאמץ. להמשיך? האם יכול להיגרם נזק בלי שאני אראה סימפטומים של טמפ' גבוהה? תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי R96P של החברה הנ"ל אני רוצא לעלות אותו לXT עם הקרור של זלמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…
-
- 15 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מי מכניס אוויר ומי מוציא? מה עוזר 4 מאווררים? לאיזה כיוון זרימת האוויר פה.........? שתים פינתיים מכניסים ושתים פינתים אחרים מוצאים?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-