אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כמו שיש לבחור בסרטון תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
המאוורר המקורי כידוע רועש מאוד... קניתי קירור של XIN מנחושת ...יש שיפור אך עדיין רועש!!! האם יש מאוורר שבאמת שקט ומקרר???
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קירור מים החדשה של Thermaltake? יש לי פנטיום 4 2500 עם המאוורר של אינטל (2800 RPM) והטמפרטורה של המעבד לפעמים מגיעה ל40 מעלות בשיא. חשבתי לקנות את הערכת קירור מים, כי לפי האתרים שבחנו את המוצר, פנטיום 4 אמור להגיע ל27 מעלות בLOAD. אני רוצה לעשות גם O\C קטן ואני ממש לא סומך על המאוורר של אינטל. יש לי בבית את דלתא 80 מ"מ, אבל ממש לא בא בחשבון כמאוורר לO\C בגלל הרעש הנוראי שהוא עושה. בביקורת על המערכת קירור מים עולה שהיא שקטה מאוד!! אין לי בעיה תקציבית. כדאי לי לקנות? הקישור לאתר http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני מרכיב את תדר המעבד בצורה הזאת: fsb(400)x 2 יהיה הבדלים אם אני ארכיב אותו בצורה הזאת(עם מכפלה פתוחה כמובן) fsb(10)x 80 מבחינת ביצועים כמובן .. והאם זה היתרון במכפלה הפתוחה ? שהיא בעצם לא מעמיסה על ה FSB ולכן לא צריך לדאוג שהוא יגביל אותי? ואז מן הסתם לא צריך להעלות לו מתח ..
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום חברה. לפני זמן מה עשיתי OC ל-GEFORCE2 MX 200 שלי והגדלתי את מהירות הזיכרון עד ל- 210MHZ כאשר ברירת המחדל שלו היא 143MHZ. יכול להיות שהזיכרון ישרף???
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFAN הוספתי תמונה תיראו למה אני מתכוון שאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחה שאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה. למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשב פתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?! מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב זה תמונה של המחשב שלי איפה שהXים הכחולים יש לי מאוורים כמו שאתם רואים אחד על הדלת ואחד בגג המארז שניהם בגודל 80 מ"מ ויש לי עוד 3 מקומות ל80 מ"מ אחד בקדמת המארז ועוד 2 מתחת למעבד עכשיו אני רוצה לדעת איזה סוג של מאוורים יתנו לי קירור שקט וטוב ובאיזה קומבינציה לשים אותם (מכניס/מוציא אוויר) תודה
-
- 12 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שנכנס ומנסה לעזור ((: יש ברשותי כבר קירור למעבד שקיבלתי במתנה מאחותי מאילת Noctua NH-D14. אני רוצה לאט לאט לרכוש מעבד 4790K ולוח אם MSI Z97 GAMIMG 5 וכרטיס מסך msi 970 gamimg. אין ברצוני לעשות OC לזיכרון RAM. רק למעבד וכרטיס מסך איזה ספק לדעתכם אני יצטרך?? רמת ה OC תהיה בהתחלה בינונית ומטה.. לאט לאט אלמד איך מתעסקים ואז למתוח את הגבולות (כמה לדעתם יהיה אפשר להגיע עם תדר מעבד?)... לדעתכם הספק הזה יספיק?
-
- 14 תגובות
- 12.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הקירור מים כמעט הושלם, רק חסר לי מיכל ( בתהליכי בניה מחדש, המיכל ההוא נזל) וריפדתי את המארז מבפנים עם ספוג רגיל. יכול להיות אני משיג ספוג מיוחד אם כמה שכבות שאוטם רעש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיראו חבר'ה זה טוב אם אני ישים מאורר אחד למלע שמוצאי אויר ואחד מיתחתב שמכניס אויר או ההפך למלע מכניס אויר ומיתחתב מוצאי אויר? ועוד משהו קניתי שתי מאוררים חדשים אבל יש לי בעיה קטנה אין לי מושג לאן אני מחבר אותם ביכלל שיעבדו בבקשה עזרה מודה מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 571 צפיות
-
-
CAATC0403SPMW אני בעיקר רוצה לדעת מהם יכולות האוברקלוק שלו. מצורפת תמונה מCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
גוף קירור של טרמלטק משהו מדהיםFRIO http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001599&id=C_00001600&cid=C_00000010&name=Frio&ov=n&ovid= Dimension 139(L) x 98(W) x 165(H) mm Heatsink Material Aluminum Fins Aluminum & Copper Base Heatpipe Φ 8mm x 5PCS Fan Dimension 120(L) x 120(H) x 25(W) mm Rated Voltage 12 V Rated Current 0.5 A Started Voltage 6 V Power Input 6 W Fan Speed 1200 ~ 2500 RPM תסתכלו על זרימת האויר -> Max. Air Flow 101.6 CFM Max. Air Pressure 4.2 mmH2O Noise 20 ~ 43 dBA Life Expectation 50,000 hrs @ 40℃ Connector 3 Pin Weight 1042 g - משקל מטורף מעל קילו ! אני רוצה לקנות אותו ! D:
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מחפש בקר שאפשר לדעת דרכו את מהירות הסיבוב של המאווררים(RPM), ואפשרות לשלוט עליהם. מדובר בחמישה מאווררים, עם חיבור בעל שלושה פינים. אני מנסה לברר האם נתקלתם בבעיות תאימות לסוגים מסויימים של מאווררים, ועל עמידות המוצר.
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
מספר אנשים כבר אמרו לי שחיבור זיכרונות בשיטת Dual DDR כלומר שני סטיקים של זיכרון גורם למאמץ ניכר מהגשר הדרומי החלטתי לבדוק את הנושא והוצאתי את אחד מהסטיקים של הזיכרונות החוצה. מדדתי את הטמפרטורה, במאמץ ובמנוחה וגיליתי שהטמפרטורה צנחה ב- 11 מעלות
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במעבד E2160 בOC ל3GHZ. (המפרט הראשון במפרטים שלי). התרשמתי בעיקר מ2 גופי קירור: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO. 2. OCZ VANQUISHER. אולי יש אופציה עדיפה? השקט מאד חשוב פה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכוולם. מזמן לא עסקתי בOC ככה שאני כבר לא כלכך מעודכן בתוכנות שיש... אנירוצה לעשות OC לכרטיס המסך שלי- ראדיון 9100 של ספייאר. אני צריך תוכנה שבעזרתה אני אוכל לעשות את הOC, רצוי שהתוכנה תבדוק אוטומטית את הקונפיגורציוה האופטימאלית למערכת שלי, ושאני לא אצתרך להפעיל אותה כל פעם מחדש כשאני מפעיל את המחשב. המארז שלי מספיק מאוורר והלוח לא עולה על 40 מעלות במאמץ (העלתי את המכפלה אז הוא מתחמם קצת יותר מהמצב הרגיל...)
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, והייתי רוצה פתרון פשוא לקירור המעבד: AMD ATHLON XP 2000 על לוח אם של GIGABYTE. המעבד עם המאוורר הנוכחי עומד על 85 מעלות. מכיוון שאני לא יכול להגיע למהירות של 1.6GH, (הלוח אם לא מאפשר לי) אני נאלץ לעבוד במהירות של 1250MH. איך בשם האלוהים אני פותר את זה? אודה להתייחסותכם, אופיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים!!! זה המצב אצלי במנוחה....האם זה תקין? האם החיישן מזייף? יש לי את המפרט המפורט למטה... דבר נוסף - במצב של עבודה מסיבית המעבד שלי מגיע ל72-75 מעלות... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה צ'יפ של וינבונד הוא נחשב לטוב ואיזה נחשב לפחות טוב. כמובן מבחינת OC. לי יצא ככה ??? : CH6 CH5 BH5 BH6 למעלה- טוב, למטה- לא טוב. אשמח לתיקונים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8198
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מאוור בצד המארז.. ואחד שמוציאא.. ומקדיה למארז יש לי כיאילו הכנה למאוורר.. יש לי תסוגר מאוורר הזה.. בגודל של 10 ס"מ .. עכשיו השאלה שלי איזה גודל מאוורר אני צריך לקנות? ואחרי זה איך אני מחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-