עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roes,

מה עדיף להוציא את הדלת של המארז? או להשאיר אותה? *פשוט חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב כי ככה כל האוויר החם שהרכיבים פולטים ישר יוצאים החוצא וככה פנים המארז יותר מאווורר....

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by NiMo1771,

עד איזה טמפ' אני יכול להגיע ולהיות בטוח שזה בסדר באוברקלוק למעבד 2500K?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by overload,

עשיתי OC שניתי מתחים ושכחתי מה היה המתח המקורי שלו 1.5 או 1.55? כן אני יודע... :lamer:

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  4. Started by tintin,

האם כדאי לקחת מפנדה את של אנרמק עם 52CMF או בלו לד פאן סמארט של TT שיש לו עד 72 CMF אבל עד 48D לשתיתם יש בורר מהירות רק של TT יש אחד יתר טוב עי אי לו 3 דרגות קבועות. זה ידני לחלוטין. והאם 52CMF מספיק לגוף הקירור של X90 על 2.8C של אינטל? אני מתכנן OC כבד. הבעיה שאני לא יכול להסתדר עם 48DB כי עכשיו יש לי מאורר גם ידני שעובד על מדיום כי במקסימום אפילו במשחק אני לא מפעיל אותו זה נורא. אז האם שווה ללכת על אנרמקס עם 52CMF MAX או TT עם 72CMF MAX ההבדל ביניהם סמקסימום שהTT הרבה יותר רועש 48 לעומת 32 אבל לפחות אפשר לכוון את זה ידנית ויש עוד אפשרות שאפשר להוסיף תמיד לאומת להתקע עם 52 השאלה מה עדיף ומה מספיק. דרך הגב שתיהם עולים אותו דבר והשאלה אם מפנדה הTT עם הסמארט בלו פאן רואים ב…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום, יש לי את הכרטיס מסך הבא: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7600&productConfigurationId=650008#openLarger 7600GT EXTREME של XFX בגירסאת הAGP שלו. המאוורר המקורי בהדלקת מחשב - לא מסתובב (היה מלא אבק - פירקתי , ניקיתי , שימנתי ממש ממש טיפה). אם "עוזרים" לו קצת הוא מתחיל להסתובב וממשיך כך ומרגע זה "אין בעיה" (טמפ' נורמאליות גם במאמץ) באופן עקרוני - המחשב דלוק 24 שעות ככה שאין יותר מדי סיבה שמשהו יכבה וידליק את המחשב וזה לא יהיה אני. אני מפחד שיום אחד הוא יפסיק להסתובב , אני לא אהיה שם והסוף ידוע (במיוחד שפשוט כואב להשקיע בכרטיס AGP חדש , הם עולים טונות יחסית לביצועים). מכיוון שאני מאוד לא מתמצא בתחום הזה , אש…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by yarindav,

שלום לכולם =] האן זה נכון שבעצם "נידפקתי" בכך שיש לי לוח אם של אינטל? אמרו לי שאני לא יכול לעשות אובר קלוק למעבד שלי בגלל שבלוחות האם של אינטל הדבר אינו אפשרי. יש לי Q6600 2.4 חבל לא לשפר אותו קצת P:

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Bingo,

אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. שאני מנסה לעשות את החור עם הג'קסון תמיד נסדק לי חצי מהפלסטיק אין רעיון אחר? ג'קסון זה הכלי היחידי שיש לי איך אני מגן על שאר הפרספקס כאשר אני חותך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני הרבה זמן עשתי OC למעבד שלי (Q6600).. יש לי את הקירור Scythe Ninja.. לפני שעשיתי OC המעבד במנוחה היה על 26 מעלות.. ואחרי שעשיתי OC (ל2.9GHZ) הוא עמד על 32~34 מעלות.. עד כה היה לי XP.. ואז עברתי לויסטה ואני רואה שהOC בוטל!! אבל מה גם??? שהמעלות נשארו אותם מעלות (של הOC) ואפילו קצת עלו !! 37~40!! וזה בלי OC!! רציתי שוב לעשות OC והBOIS לא נותן לי לעלות את הFSB.. אפשר עזרה?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by LielZ,

אני מעוניין לעשות oc למעבד שלי e8400 ואני באמת לא מבין בזה כלום אז אני אשמח שתענו לי על כמה שאלות . המפרט שלי הוא כזה e8400 gigabyte ep43 4 giga ram 320gb therm430W ati hd4670 עכשיו ככה הקירור שלי הוא artic cooling Alpine 7 PRO זה מספיק?לכמה אני יכול להגיע?והאם יהיה לי צוואר בקבוק?ומה זה בכלל. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Tom3bar,

אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by blackhawk_88,

לפי המפרט שבצד, מהן הטמפ' המקסימליות שאני יכול להגיע איתם לכל רכיב?(במאמץ,אבל שלא יעשה נזק) כלומר למעבד?כ.מסך וכו'? ועד שאלה, איך אני מעלה את הrpm של המאווררים ? והאם זה כדאי ולא יעשה נזק ד"א הטמפ' כעת ללא מאמץ: Motherboard 35 °C CPU 32 °C CPU #1 / Core #1 37 °C CPU #1 / Core #2 40 °C GPU Diode 41 °C תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by aviv1242,

שלום לכולם ! אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי, המפרט שלי הוא: E8500 AC Freezer 7 pro GA-P35-DS3L OCZ 4GB 800MHz 9800GTX WD 500AAKS DVDRW Corsair 550W CM 690 אם תוכלו לתת לי הדרכה איך לשחק עם המכפלות ואיזה כמה עצות קטנות אני יודה לכם ! ד"א יש לי ידע בנושא אבל לא היה לי ניסיון עם מעבד כפול ליבה ... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by morangal555,

שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by hh66,

אני מחפש קירור ל- CPU שקט אך שיקרר מאוד CPU ב- OC בסוקט FM1 שמעתי את קורסר 100 הכפול הוא אולי טוב אך מרעיש

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  16. ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Guy950,

היי, לפני כמה חודשים החלפתי את קירור המעבד שלי ויחד איתו החלטתי להחליף את אחד המאווררים במארז שנהיה חלש עם הזמן. העניין הוא שהתבלבלתי קשות ובמקום להזמין Noctua NF-P12 הזמנתי את הדגם Noctua NF-F12. כן, מחיר פי 2 ולא שמתי לב לזה בזמן ההזמנה הבעיה במאוורר החדש שהוא מגיע עם חיבור 4 פינים ולא חיבור 3 פינים כמו שציפיתי שיהיה ואני לא מצליח למצוא בארץ מתאמים לכך. רציתי להזמין באיביי אבל רציתי לוודא קודם איתכם - אני צריך לבדוק התאמה של מתח וכו'? אני מבין שהמאוורר הזה צורך יותר? את המאווררים אני אגב מחבר לבקר שמגיע עם Fractal R4.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by orensh69,

המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by xcalibur,

היי, יש לי את הבורד 780I XFX http://www.legitreviews.com/article/616/2/ ויש לו קירור צלעות עם מאוורר קטן שמגיע ל-6000RPM שעושה את הרעש היחיד במחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על תחליף. תודה.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by nehmia,

נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  21. האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

אני מנסה לעשות OC. שמתי לב שלפני שהתעסקתי עם ה - BIOS - המולטיפלייר היה משתנה בהתאם לצרכי המחשב. על איידל הוא היה על כפול 9 ובמאמץ הוא טיפס למכפלה של 22. לאחר OC - האם יש עדיין אפשרות לגמישות הזאת? או שהערך תמיד יהיה קבוע? והמערכת תמיד תעבוד "בסלדים גבוהים"? מקווה שהבנתם למה התכוונתי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kinggil,

תודה.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by dekken,

שלום, כפי שראיתי יש אלפי מאווררים שונים ומגוונים למארז. אני מחפש המלצה למאווררים טובים שאני יוכל לשים גם על הקירור של המעבד שלי וגם על המארז. הקירור שלי הוא Thermalright Ultra Extreme, עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120mm, כנ"ל למארז. הרעש לא ממש מציק לי. מה שאני מחפש זה מאווררים חזקים יחסית ואמינים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-09.html

• 7 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים