עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

יש לי את התוכנה הזאת ,קיבלתי אותם עם הלוח , אבל היא בכלל לא מעלה בכלום, היא רק מעלה את חום המעבד.! מישהו יכול להסביר כיצד לעבוד עם תוכנה זאת? :s05:, בבקשה. דרך אגב, איך המאוור הזה???Thermaltake Volcano Silent Bost? 150 שקל ב KSP ,שווה משהו? Fan Speed 2450±10% RPM Fan Dimension 80x80x25 mm Max Air Flow 27.5 CFM Heatsink Dimension 82x70x49 mm (41 fins) Air Pressure 25.97 Pa-min Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Noise 21 dBA Bearing Type Ball Bearing Rated Current 0.13A Life Expectation 60,000 hours Power Input 1.56W Connector 3 PIN

• 10 תגובות
    • 568 צפיות
  2. שלום, קניתי מחשב חדש בחלקים חבר עזר לי להרכיב אותו, בעקבות החוויה יצא לי לשוטט פה בפורום, ומתחשק לי לעשות לו אוברקלוקינג, עשיתי חיפוש ב bios וגם באינטרנט ואני לא מוצא אפשרויות אובקלוקינג ללוח אם הזה, לא מצאתי דרך לשנות את מהירות הBUS את המחלקים או כל דבר אחר. המחשב שקניתי: amd athlon 5200 msi k9agm3 2X1024 OCZ DDR2 800 Mhz הזכרון יכול לעבוד במהירות 800 MHZ, ואני לא חושב שהוא עובד במהירות הזאת אני לא בטוח שאני יודע לקרוא נכון את הנתונים. בכל מקרה ב bios אין שום אופציה לשנות את מחלק התדר בין הזכרון למעבד, האם יכול להיות. מצורפים screen shots של cpu-z אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 421 צפיות
  3. הפריימים יורדים לי כשאני שם הכל על הכי גבוה ב DiRT2 וזה פתיר לדעתי כי המצב לא כזה נורא, אני מוריד טיפה את ההגדרות והוא רץ חלק לגמרי! *** המדריך בנעוץ לא עובד, ובמדור באתר מצאתי רק למעבדים. +אני עובד עם Windows 7 וניסיתי להוריד collbits וכנראה שזה לא עובד בווינדוס 7.. אני אשמח להדרכה מדויקת כי זה קצת מפחיד אותי לשרוף רכיבים עכשיו חח תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. פירמטתי את המחשב ולצערי לא עשיתי גיבוי לקובץ של התוכה... עשיתי חיפוש רצחני פה ואני לא מוצא את הכתבה על התוכנה או שום דבר פה בפורום!!! מישהו אולי שמר את הקובץ של התוכנה? כי היא ממש עזרה לי!!! או קישור?! בתודה אלעד

5. Started by dani,

הגיע הקור!!!

6. Started by the ultimate,

האם אפשר לדעת מה היתרונות של כל אחד ואיזה יותר שווה? חשבתי על הBT אבל הוא מסובך מאוד להרכבה ופירוק - מול הנינג'ה שלא דורש פירוק לוח.. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי.... ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...) אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר. אודה לכל אשר יעזור. תודה, דודי.

8. המאוורר האחורי במארז שלי התחיל לעשות חיקויים של טרקטור. לשמן אותו אני לא יכול (אני לא רואה שום אפשרות להגיע לציר), אז כנראה שאצטרך להחליף אותו. על מה אתם ממליצים? השיקול החשוב ביותר הוא שקט, אם אפשר מהקופסא בלי מודים, כיוון שיש לי שתי ידיים שמאליות. המאוורר הקדמי שלי שקט מאוד. למיטב זיכרוני זה Glacialtech שקניתי בלוג'יק, אבל אני קצת מודאג מכך שהם לא מציינים שום דגם באתר. מי יודע איזה דגם אקבל אם אזמין שם עוד אחד? אה, ואם אפשר, בבקשה לציין איפה ניתן למצוא בארץ את האווררים עליהם אתם ממליצים. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Barak.Inbar,

b]מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 אני צריך לקחת למעבד הזה קירור? אם זה משנה המארז שאני לוקח הוא (LEXA BLACKLINE)

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  10. Started by hardtwiker,

יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by tgen,

שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה!!! hd4850 עם הקירור הרגיל שאיתו הוא בא הוא קירור טוב לסטוק? או שכדאי לקנות hd4830 והקירור שלו טוב לאוברקלוק ברמה של hd4850...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by desteny,

אני רואה בכל מקום שכולם רושמים בOC לכרטיס ומעלים רק את הCORE CLOCK וMEMORY CLOCK אבל לא נוגעים בSHADER CLOCK... למה? למשל ראיתי OC של כרטיס 88GT בCORE הוא מגיע ל700 מ600 ובMEMORY ל1900 מ900... איך זה הגיוני?! תסבירו לי בבקשה... תודה מראש! עריכה: למה כשאני עושה OC לכרטיס 600@670 - 1500@1800 - 900@970 זה לא מזיז בשיט לביצועים? לפעמים אפילו מוריד והמעלות לא עוברות את ה60-65

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  14. לאחרונה (לפני כמה שבועות) עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שיש לי Gainward GTX275 דרך RivaTuner ושמתי לב שבמאמץ המאוורר המובנה שהגיע עם הכרטיס מסך לא מסתובב מהר כמו שהיה מסתובב בד"כ וכתוצאה מכך הכרטיס מסך מגיע ל-88 מעלות. לפני האוברקלוק המאוורר היה מסתובב מאוד מהר במאמץ והיה ניתן לשמוע את זה. חשבתי שהמאוורר התקלקל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא מסתובב מאוד מהר (לכמה שניות ואז מספיק) ושומעים את זה, כך שהמאוורר הוא לא הבעיה אלא משהו באוברקלוק שעשיתי ואין לי מושג איך לסדר את זה. עצתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מדובר במאוורר 80mm!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by openta75,

בס"ד יש לי מעבד E8400 חדש ואין לי קירור בשבילו בכלל אני לא עושה O.C צריך המלצה מה לקנות מקסימום 160 ש"ח בנוסף אני צריך גם משחה תרמית טובה ואני מיתכוון לקנות הכל מ-KSP

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה של 3115 חבר שלי קיבל תוצאה של 3320. שנינו עשינו אוברקלוק של 550 לליבה,ו950 לזיכרון. לי יש מעבד אינטל 2.8 ולחבר שלי יש מעבד אינטל 3.0 . שאר המפרט זהה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by rlord,

יש לי מעבד pentium D 2.8 והטמפרטורה שלו במנוחה זה 40+- ובמאמץ 55 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC ל3.0 ורציתי לדעת האם זה כדי לי? האם אני ירגיש שינוי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  19. Started by Shoko,

שאלה בכתרת

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. אני רוצה לעדכן ביוס כדי שהמתח יעלה לOC טוב יותר. עכשיו יש לי את הביוס: 011.003.000.000 מצאתי באינטרנט שתי ביוסים לכרטיס: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=Connect3D&model=HD+4850&interface=&memSize=0 אחד מהם גירסאה כמו שלי 011.003.000.000 והשני זה 011.004.000.000 שאולי אני מעדכן אליו.אבל הוא לא מעלה מתחים.איך אני עורך אותו או משהוא שהוא יעלה? בלוח הבקרה של ATI מראה לי ככה: והתעריך של הביוס שיש לי עכשיו אז הוא יותר חדש ממה שמצאתי אבל מה שיש לי עכשיו זה 011.003.000.000 ומה שמצאתי אמור להיות יותר חדש לא?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  21. מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

איך הקירור הזה ? איך הוא בהשוואה לULTRA 120 ? אני מתכנן לקנות אותו חוץ מאיך שהוא מקרר אני רוצה אותו בגלל שהוא קירור עם פוזה וכן חשוב לי איך המחשב שלי נראה יש פה עם הקירור הזה? אה ועוד שאלה קטנה יש לו את הגוף הקטן שבא מתחת ללוח האם ההיט סינק שלו יוצא מחוץ למארז ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. פעם ראשונה היום עשיתי OC עשיתי לכרטיס מסך (7300GS) טמפרטורה נשארה נמוכה 32 מנוחה(קירור סטוק!) את הOC עשיתי עם nTune ואני חייב לציין חח שלא נגעתי במתח כי אין לי מושג איך.. ולא במהריות של המאוורר חח איך? זה שיפור טוב? ליפני הOC אחרי הOC הפרש של כימעט 100 נקודות.. חח החזרתי את זה לסטוק חח אני מעדיף לא לקחת סיכונים.. אבל שיפור יפה לא? 100 נקודות.. איך זה? חח פעם ראשונה שאני עושה OC למשהו בכלל

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by 3d_max,

שלום לכולם. איפה בדיוק בביוס קובעים את הFSB? אני מבין שיש מכפלה מסוימת של מהירות הבסיס 100 או 133 בה יש להכפיל ויש גם יחס cpu:dram ? עשיתי מס נסיונות ובכל אחד מהם המחשב לא עלה והייתי צריך לאפס כל פעם מחדש את הביוס בעזרת הג'אמפר המיועד לכך. הלוח של ( MSI (ms 6547 צ'יפ SIS 645 פנטיום 4 1.6 GHZ תודה מראש גל@ד.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אז ככה מה הקטע הזה עם היחס...1:1...5:4...מה זה אומר?... איך אני יכול להגדיל את המתח במעבד?..מה עדיף להעלות את הבאס?? או את המתח?? מה הגבול של המתח שהמעבד שלי יכול לסבול...(ליבת ויילמאט)...?? איך אני יודע מה היחס של הזיכרונות שלי??.. אני הולך להביא AMD 3000+ 939 עכשיו אני רוצה OC...ואני יקנה אותו עם לוח K8NS-Ultra...הוא יעשה OC סביר??..לדוגמא...מ1.8 ל2.2 הוא יסחב?? ועם המערכת הנ"ל....איזה זיכרון יסחב בOC כזה??..הTWINMOS הרגיל 2.5-3-3-6...??..אם לא אז איזה זיכרון להביא??....איזה צ'יפ יש לו??..ומישהו יכול להסביר לי קצת על הצ'יפים??? המעבד שלי עכשיו הוא P4 1.7 במקור...יש לי קירור סטוק...והמעבד נהיה לא יציב ב2.05...איזה קירור אני יביא בשביל להגיע ל2.2??..TT Tower??..או משהו אח…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים