אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי זכרון חדש OCZ 2048MB ואני מנסה לשנות תזמונים בביוס של לוח האם (GB M55Plus S3G ver.1). לפני קבלת מעבד חדש שיחליף מעבד קיים בלוח הזה, בעוד כמה ימים, עדכנתי לביוס שמופיע ברשימה (F13): http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 הבעיה שהחלק בביוס שקשור לתזמונים במסך ה-MB Intelligent Tweaker פשוט לא מופיע. הנה דוגמה למסך דומה שלי שסעיף ה-Timings Settings לא מופיע בו: http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2006/07/13/21867.jpg ראיתי באיזה מקום שלחיצה על CTRL-F1 מזניקה תת תפריט עם התזמונים אבל זה לא עובד במקרה שלי. ניסיתי גם לעדכן ביוס לגירסה האחרונה ביותר (F15B) וגם שם זה לא נמצא. מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למקום הנכון? ד"א, התקנתי את Easytu…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי לינק ישיר להורדה ? לא בטא בבקשה לווינדוס איכס פי
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
שלום השתמשתי בערך שבוע ב 2600K מומהר ל 4.6. השבוע הורדתי אותו חזרה לתדר הטבעי שלו - 3.4. היכן ההמהרה הזאת באה לידי ביטוי מלבד מבחנים סינטטים? במחשקים הפריימים זהים. בעת פעולות רגילות בתוך windows - הכל זהה. אז "מה הקטע"? :
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי באתר ולא מצאתי מצאתי ב guides.co.il אבל הוא לא טוב ???
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים, בעת החלפת קירורים, שברתי פינים של הקירור שלי, ואני לא מצליח למצוא תחלופה. מבאס לרכוש קירור חדש בגלל איזה פלסטיק שנשבר, מאוד מרוצה מהקירור. מישהו יכול לייעץ איפה אפשר לקנות תחליפי ? באתר של AC ניתן לקנות, אבל המשלוח מאוד גבוה ויוצא חצי מעלות הקירור. חשבתי גם על להחליף את החיבור לחיבור bolts through אבל אני לא מצליח להבין מה להזמין. מצרף תמונות - הפלסטיק הלבן קיים ושלם, מה שנשבר הוא החיבור השחור שלוחץ את הפלסטיק הלבן בבורד. לצורך המחשה - גודל הפלסטיק הלבן - אורך 1 ס"מ, קוטר 0.6 ס"מ. החלק השחור שמקבע - 1x3 מ"מ ואורך 1ס"מ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח K8NSC-939 nForce3 וב - BIOS אני יכול לראות רק את שינוי FSB, DDR,AGP ,VCORE אבל אני לא מוצא כמה דברים: היכן אני משנה מ T2 לT1 היכן אני משנה את תזמוני הזכרונות ניסתי ללחוץ על F-9 אבל אני רק מקבל " מידע על המערכת " מבלי יכולת לשנות דבר. האם יש כאן איזושהיא אופציה נסתרת ? גם בספר של הלוח לא מצאתי משהו על אפשרויות מתקדמות.
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני לא מצאתי אותו בשום חנות... אם משהו יודע על חנות בצפון שיש לה את זה אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לקנות דרמל ואני לא יודע מאיפה. איזה חנויות ברשת מוכרות את זה ושולחות לישראל? יש חנות בישראל שמוכרת את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות מחיר נמוך ככל הניתן.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מאוורר Vantec UV LED (שדרך אגב, נורא יפה ואני ממליץ עליו מאוד בתור מאוורר לחלון) ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות נוזל למריחה, שיזהר ב-UV. כי מרחתי קצת חומר רגיל שזוהר באולטרא, וזה (מן הסתם) לא זוהר ב-UV תודה, אם אפשר מחיר גם, כי אני לא מוכן להשקיע בזה הרבה כסף
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בעובי של בערך 3-5 מ"מ. אני רוצה לחתוך את זה במידה שאני צריך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-