עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dranzer,

קודם כל ניסיתי בביוס לעשות למעבד שלי oc הוא יושב על 2.6 GHZ העלתי את הבאס ל210 במקום 200 והמערכת לא עלתה... המכפלה תקועה ב13X למרות שהיא תמיד היתה ככה.. ואין לי מושג מה לעשות כדי לעשות oc טוב ואין לי גם מושג מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד(בנתיים אצלי הוא במנוחה על 43 ובמאמץ על 54)

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by nyquist,

מעבד PRESCOTT 3.2GHZ 478. החלפתי את קירור הSTOCK שנגמר במאוורר ‏Super Silent 4 Ultra TC של Arctic Cooling. יש למארז את השרוול שמכרו בזמנו עם הPRESCOTT בגלל שהוא התחמם. בגלל שהמאוורר החדש יותר גבוה מהקודם כשהמארז סגור השרוול לוחץ על המאוורר החדש. חשבתי לחתוך חלק מהשרוול- מה צריך להיות המרחק בין השרוול למאוורר כדי לקבל קירור אופטימלי? ישנו גם מאוורר של המארז ב90 מעלות למאוורר המעבד(צמוד לדופן האחורית)

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by dorman2,

ראיתי באתר של החברה את שיטת ההשמה והם ממליצים לשים במרכז הרכיב נקודה בגודל גרגיר אורז ואז להרכיב את מפזר החום אגב סיבוב קל ימינה ושמאלה על-מנת לפזר את המשחה. הם טוענים שאין צורך בכיסוי מלא של משטח פיזור החום של המעבד שכן הפיסה שאותה הוא מקרר היא בשטח קטן במרכז הרכיב. רא קישור: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf לעומת זאת ראיתי במדריך באתר שיש לפזר את המשחה עם כרטיס פלסטי על כל שטח הרכיב וכן גם להוסיף משחה בצד של מפזר החום עצמו. מה ממליצים חכמי הפורום המנוסים?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. אז ככה קנית היום תGF8400GS של LEADTEK ויש שהם קירור נורא מעצבן שכימעט ולא מקרר תכרטיס טמפרטורות - במנוחה 55 מעלות ובמאמץ מלא 70 מעלות וכשה אני משחק במשחק המרוצים GRID הכרטיס מגיע ליותר מי 90 מעלות ועושה ריסט וזאת ממש בעיה על תישאלו למה אני צריך קירור לכרטיס כזה חלש פשוט תעזרו לי. אז ככה הקירור צריך להיות מי נחושת בשביל טמפרטורות נמוכות או לפחות הלוחית שתיהיה עשויה מי נחושת עכשיו הקטע שכדי להרכיב עליו תקירור צריך להיות לקירור 2 מין ברגים כאלו כמו אצל כרטיסי הGF5200 למי שמכיר או כמו אצל הRADEON 9200 חשבתי על הקירורים הבאים אבל אני לא יכול ליקנות ליפני שאני יהיה בטוח שהקירור באמת יוכל להתאים לו אינה הקירורים-Arctic-Cooling NV Silencer 3 אפשרות שניה Arctic-Cooling Accelero-S2…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by yotamavi,

מתי באוברקלוק אני אדע שאיזה רכיב מגביל אותי? בביוס לא ייתאפשר לי להמשיך? או שכל 5 MHZ נוספים אני ייצטרך להפעיל את המחשב ולחכות 3 שעות בשביל לראות שבPRIME95 לדומא הכל יציב..?

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  6. Started by Svensk.il,

אני לא מצליח לעבור את ה-364 ב-FSB בהתחלה העליתי מתח למעבד ל-1.25, אח"כ ל-1.4 וכלום. זה עושה ריסט ומשחזר את ההגדרות מקור. הזכרונות על 2.2 . מה הבעיה? אנשים עם מפרט דומה מגיעים בקלות ל-400 FSB :-\

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. גלשתי פה בפורום השזה ושמתי לב שאנשים אמרו שיש מעבדים שהמכפלה שלהם נעולה ובגלל זה אי אפשר לעשות OC. זה נכון? אני עומד לקנות בעוד שבוע מעבד: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX חשבתי לעשות לו אוברקלוק (לא בקרוב, בעוד חודשיים משהו כזה, כשיהיה לי כוח), אבל אני עכשיו חושב שאני בכלל לא אוכל לעשות לו אוברקלוק לפי מה ששמעתי. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי: אני יכול לעשות למעבד הזה OC? ועד כמה אני יכול להגיע בו מבחינת מהירות (עם וולקנו 12)? מהירות שתהיה יציבה ולא תעשה לי בעיות.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  8. היי אני משתמש ב-ATI Tool לניטור טמפ' של הכרטיס מסך אבל נניח ויש ריסט באמצע משחק או משו (לא היו בעיות לאחרונה אבל סתם מחפש..תמיד טוב שיהיה) אז כל הנתונים מתאפסים.. בכל מקרה אז דיי ברור מה אני מחפש..אם אפשר תוכנה שתביא ותעשה לוג גם לטמפ' של המעבד וגם של הכרטיס מסך תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by ferrari,

המעבד שלי הוא ב 45 מעלות במנוחה.. לא ניתקלתי איתו בבעיות יציבות כלשהן, והמחשב פועל 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.. כלומר עובד כל הזמן. האם זה בסדר? פשוט לפי תגובות בפורום אני רואה אנשים ש40 מעולת במנוחה נחשב גבוה אצלם. ואצלי זה 45, יש לי 2 מאווררי 80 מ"מ שמכניסים אויר מהפאנל הקדמי, ו1 שמוציא מאחורה, (איפה שמחברים את כל הכבלים), פלוס מאוורר בספק כח, ועוד מאורר שלא נמצא בתוך הספק אבל מחובר אליו, ומכניס אויר מהמארז לתוך הספק. טמפ, הציפסט 39, והטמפ, במארז 36, ההארד דיסק על 24 במנוחה. הכבלים מסודרים בתוך המארז., המארז הוא של TASK אמנם, אבל לא נראה לי שזה קשור לחום. אולי הקשר הוא הכרטיס מסך... הוא די חם.. (ATI R9500PRO) והוא קרוב לצ'יפסט ולמעבד, ומעליהם הספק... אז האיזור הזה ב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shabo,

שבת שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתחיל להתעסק בקירור של המחשב וברצוני להוסיף מאוורר נוסף למארז. פתחתי את המחשב שלי וגיליתי שיש לי רק מאוורר אחד למארז שמכניס אויר בחלק העליון של המחשב מאחורה (מתחת למאוור של הספק) ושהוא מחובר לשקע שמתחברים אליו כל מיניי חוטים מכיוון כונן הדיסקים והצורב ולוח האם והחוטים של השקע הזה מחוברים לספק... השאלה שלי היא לאן בדיוק אני חבר את החוט של המאוור החדש אני רוצה להוסיף.. אני לא רואה מקום לחבר אותו, השקע כולו תפוס.. והשאלה השניה שאני רוצה לשאול היא איך אני משנה את כיוון הזרימה של המאוורר כך שאחד יכניס אויר ואחד יוציא? לא מצאתי את התשובות במדריכים... אודה לכם אם תעזרו לי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by see4,

אני רוצה לקנות קירור זה למעבד AM2 כתוב באתר של Sunbeam שקירור זה תומך במקרה יש את הקליף של ZALMAN ZM-OC1 אותו קליף שבא עם CNPS9500 ...יש למישהו מושג איפוא להשיג את זה ....

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by f1,

יש לי מחשב P4 2000 ואני רוצה לעשות לו OC. אני יודע שצריך להעלות את FBS בביוס אבל לא מצאתי אותו.... ??? אז אך אני בכול זאת עושה OC למעבד, ואך אני יכול לעקוב אחרי ה OC ולדעת מתי הוא יגיע לשיא(או שעד המעבד יתחמם יותר מידי). המעלות של המעבד זה בערך 45 במאמץ.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני חושב לקנות את הקירור, נכון לעכשיו אני עם מובייל אקספי עם אוברקלוק של 500 מגהרץ ומתח של 1.75 עם טמפרטורה של 55 במאמץ, וזה על 4000 סיבובים בדקה עם וולקנו 12 ואני מרוצה ממנו. יש למשהו מעבד כמו שלי ואת הטייפון שיפרסם, וסתם מעניין אותי מה התועלת שלו אצליכם.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by shai87,

יש לי מארז HEC 6C11 עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4850 עכשיו כמו שהוא הגיע, הכרטיס מסך היה 78 מעלות במנוחה! והמעבד 52 עכשיו שמתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך ומאוורר על דלת המארז הצלחתי לשפר את המעבד ב-2 מעלות ואת הכרטיס מסך הורדתי ל-67 מעלות במנוחה אני מעוניין להוריד את הטמפרטורה במארז בעוד כ-7-8 מעלות מה אפשר לעשות??? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by DJPOWER,

מה כל זה אומר?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by what the fuck,

לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by DarkSight,

שלום אז אני די חדש בכל הנושא הזה אז פשוט התחלתי לעלות מתח וFSB והגעתי כרגע ל1.425 ן235 FSB ובדקתי מעלות והמעבד על 44 מעלות במאמץ מלא בפריים וברגע שאני מנסה לעלות ל245 אני עובר בוט וברגע ממש לפני שעולה המסך הזה שמראה את הטעינה של ווינדוס אני פשוט מקבל מסך שחור כזה עם הרבה מריכות וכל מיני דברים היו כתובים שם :[ ונסיתי לשחק עם המתח ולעלות אותו ל 1.45, לא עזר עכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Davidmag1,

הלוח הוא של asus p5ne-sli? המערכת שלי בצד. זה דחוףף!!!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. יש לי את המערכת בחתימה AMD Phenom II X4 955 + ThermalTake DuOrb ללא OC. כיוונתי בביוס שהמחשב יתחיל לצפצף כשהוא עובר את ה-70 מעלות. הבעיה שהוא מתחיל לצפצף בכל פעם שאני מאמץ אותו יותר מדי למשך כמה דקות רצוף. האם יש בעיית קירור? מה הטמפרטורה המומלצת למערך כזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ForresT,

שבת שלום אבא שלי יכול להשיג לי קומפרסור מהעבודה שלו(הוא עובד במפעל יש להם ענקיים וקטנים הוא יכול להשיג אחד)אז יש לי שאלה איך אני אמור לחבר אותו לכרטיס מסך?(אני מתכנן oc רצחני ;o) כאילו איך אני תוקע אותו שםיש איזה יציאה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by the_lighting,

איזה משחה טרמית כדאי? אני קונה q6600 G0 וThermalright Ultra-120 eXtreme איזה משחה מגיעה עם הקירור הנל? ואיזה משחה הכי עדיף לשים? חשבתי על ה- MX1 הוא המשחה של זלמן שנראת כמו טיפקס?! עריכה: איזה מאוורר הכי מתאים לקירור הנ"ל? חשבתי על SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

טוב יום נחמד 1 demonshlomo בא אלי אם המחשב שלו. לא היה לנו מה לעשות אז החלטנו לשבור שיאים . אז שמנו מזגן והבנו את החדר ל19 מעלות והתחלנו בOC. אם הכרטיס מסך שלי הגענו ל4638 נקודות (3d mark 2k3) שזה 585\355 והמעבד ב3.3 אם תזמונים לזיכרון ב2.3.3.5 הדגם המדויק של הכרטיס הוא: radeon 9600XT 128MB זיכרונות של סמסונג בלי סינקים וקירור לליבה VGA silenser אם AS5

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by spider272,

שלום לכולם תוכלו לעזור לי הסתבכתי באוברקלוק ולהגיד לי מה לתקן?תודה מפרט: e7500 ep45-ud3lr 2x2gb ocz platinum 1066mhz 4850 hdmi enermax naxn 550w

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים