עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nim901,

כשרכשתי אותו הייתי בטוח שהוא שקט במהירות נמוכה אך הסתבר לי שהוא רועש, רועש מאד אפשר להשתיק את היצור הזה? איך הוא על פסיבי? אני משתגע מהדבר הזה

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by T-80,

שלום קניתי מארז הבא : http://www.kunhar.com/vipcabinets/server.html כי כרטיס מסך בקושי נכנס במארז שיש לי ANTEC אני צריך עזרה בקירור מפלצת זו אני מתכוון לשים מאוורר למעלה אם יש למישהו אפשרויות נוספות אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  3. Started by Prop-,

היי לכולם אני חדש קניתי מחשב ב 6130 שח ב ksp E6600 ASUS P5B 1GB RAM 667 DDR2 ASUS 8800GTX 768MB WD 250GB אני יקבל את המחשב ביום שני הקרוב אני רוצה לדעת איך עושים OC למעבד בלי ליפגוע בו כי אני לא יודע לעשות שדיברתי עם התכנאי שלי הוא אמר לי שעם אני עושה oc אני הורס את המעבד זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by menashe,

אין לי מושג איך עושים ומה בדיוק צריך לעשות, צריך הכוונה ממש מהתחלה מה שכן אני יכול לתת פה זה את המפרט מחשב שלי, אני רוצה לעשות OC להכל, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ומעבד זה מהתוכנה CPU-Z CPU - intel pentium 4 socket 487mPGA 2.00MHZ לוח אם - I845E מודל D845EBG2 זכרונות - DDR 512, תדר 133 (של CEON) לגבי כרטיס מסך, אין לי פרטים מדוייקים, אני יודע שהוא גיפורס עם 64 מגה זכרון, משהו מאד ישן יחסית מישהו יש כיוון לתת לי, מה עושים, איך, בכמה אפשר לקפוץ, מה הטמפרטורות תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by orbk,

שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?

• 3 תגובות
    • 389 צפיות
  6. Started by lm007,

אני די מתקשה לעבור 360 באס יציב, במכפלה 9. במכפלה 8 הוא מגיע ל-400 בדי קלילות. במכפלה 9 צריך להתחיל להעלות את המתח למעבד כבר מבאס 300. עד כמה מומלץ לעלות מתח למעבד ומתי צריך לעלות מתח ל-FSB ול- MCH ומה זה שני המתחים האלה בכלל? צירפתי תמונות של ההגדרות והטמפרטורות. האם הכל בהגדרות תקין או שצריך שלשנות משהו? תודה מראש, לירן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by eins,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמארז די מתחמם, האמת גם המסך אבל זה אני יבדוק בפורום LCD יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה הטמ'פ של הלוח אם \מעבד?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  8. אחרי רכישת שני מאווררי ארטיק קולינג וירידה משמעותית ברעש המחשב (היה לי קודם טרמלקטייק...) אני מתלבט על החלפת מאוורר המעבד שלי בדגם שלהם אבל יש לי בעיה.יש שני דגמים כמעט אותו דבר. ההבדל ביניהם הוא פונקציה שניקראת PWM והתג מחיר הוא 40 ש"ח.אני לא ממש הבנתי מה זה עושה ואני לא עוסק באוברקלוק ואשמח לקבל הבהרה מה הדבר הזה.מקריאה באתר החברה אני הבנתי שזה בקרה בתור המאוורר היקר יותר שאין בזול.אשמח להסבר מבעלי ניסיון יותר חכמים ממני. 170 PWM 130 בלי PWM. תודה רבה על התגובות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by (G),

הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות זאת למרות המדריכים וגם אני חושש שיקרה למחשב משהו. יש מישהו שיכול לעזור? שאלה נוספת:ב-BIOS SETUP יש תפריט שקוראים לו MB INTELLIGENT TWEAKER מישהו מכיר? ומה אפשר לעשות עם זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  10. אני מתכונן לבצע OC וברצוני לדעת מה גבול הטמפרטורה להגדיר לו. זה לקוח מהמדריך ל-OVERCLOCKING הצעד הבא הוא להגדיר את ה-Shutdown Temperature בתפריט ה-PC Health בביוס. אפשרות זו נועדה להגן על המחשב על ידי כיבויו כאשר המעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת. עבור מעבדי Athlon 64, לדוגמא, טמפרטורה של 60 מעלות היא גבוהה מאוד ולכן נגדיר את הביוס לכבות את המחשב בטמפרטורה זו (עבור מעבדי Penium 4/D מסדרות 6x0 ו-8xx הטמפרטורה המקסימלית היא 66 מעלות ועבור סדרות 6x1 ו-9xx הטמפרטורה היא 80 מעלות). מאיזה סדרה, E4300...?[br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 22:40:48 :s05:

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by lalnage,

קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310? ממש ממש דחוף. האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Kalen,

חג שמח באוקטובר שנה שעברה קניתי מעבד E6300 עם GB-P965-S3. מאז ועד עכשיו, עבדתי על 3150Mhz, יציב לחלוטין. הגעתי גם ל 3400+, אבל לא בדקתי יציבות, מכיון ש 3150Mhz סיפק אותי לבינתיים. כל זה עם מאוורר סטוק. לפני מספר ימים החלפתי את המעבר ל E6320, ומייד נתקעתי ב 3050Mhz. יותר Voltage לא עוזר. לפני השינוי עדכנתי את ה bios ל F9 מ F8. כרגע אני עובד על 3050, וניראה יציב, אבל לא בדקתי יותר מדי. לא השתמשתי באותו מאוורר וצלעות, אלא בחדש מאותו סוג. שמתי לב המעבד החדש עובד קר יותר, גם אם לקחת בחשבון את ה OC הנמוך יותר. לעוד מישהו יש נסיון לא טוב עם ה 6320 ? או שפשוט היה לי מזל רע? אשמח לשמוע התנסויות נוספות. אני שואל מכיון שאני יכול להחליף חזרה למעבד האורגינלי, או לנסות E6320 נוסף.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כרטיס מסך(מתוך אוורסט, מקווה של א הגזמתי):

• 24 תגובות
    • 925 צפיות
  14. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by Sctoweri,

שלום לכולם אני מתכנן לעשות על ה E4300 שיהיה לי בעזרת השם! איזה קירור אתם ממליצים???

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  16. Started by the_one23,

שלום, יש לי E6600 וזיכרון של 2GB 800GHZ TWINMOS עכשיו, רציתי לדעת איך הזיכרון משפיעה על ה? :nixweiss:OC 1.איזה סוג זיכרון יכול לשפר את ה OC, ובמקביל, איזה סוג זיכרון יכול לפגועה ב OC? 2.מה ההבדלים בין זיכרון 667MHZ ל 800MHZ ב OC? 3. מה אלו התזמונים האלה שיש על הזיכרון (לדוגמא: 5-5-5-12) ואיך זה קשור ל OC ? 4. מה זאת האופצייה הזאת של ה MHZ 1:1 FSB שיש בביוס? תודה מראש לעוזרים :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  17. שלום לכם, אפשר בבקשה לקבל המלצה לתוכנה הטובה ביותר / הנפוצה ביותר שיש היום לבדיקת טמפרטורות המערכת ? אני מעוניין לקבל בתוכנה אחת כמה שיותר פרטים - טמפרטורת המעבד, כרטיס המסך, ה-HD ועוד... תודה!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by nizzan7,

שלום, יש לסבא שלי מחשב P4 עם ליבת פרסקוט. הטמפרטורה שלו בשימושי אינטרנט היא בערך 60 זה בסדר? תזכרו שזה פרסקוט!

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום שמי תמיר, עשיתי סיור באתר, מצאתי תוכנה בשם CPU Z הורדתי אותה כדי לדעת את השם של המעבד שיש ברשותי במדוייק, אז מצאתי AMD Athlon XP Toroughbred במהירות 2600+ שזה 2080MHZ, הטמפרטורה של המעבד קצת גורמת לי חששות, המחשב שלי בן 4 שנים, לא היו בו שינויים מאז חוץ מכרטיס מסך, צורב DVD וזיכרון. המאורר של המחשב כנראה כבר לא עבד טוב וכשקידדתי סרט DVD, הלוח התחיל לצפץ (הזעקת חום) לא ידעתי מה החום, כי שאני מפעיל את התוכנה של הקידוד היא מפעילה 100% CPU אז כלום לא זז (זיכרון מחשב 768 333MHZ לא יודע אם זה משנה), הפיתרון המהיר שעלה במוחי לפתוח את המחשב ולתת לו אוייר עם פן על גוף קירור, במצב מנוחה המעבד היה על 55 מעלות חום, מהירות סיבוב כ2400RPM מאוורר, החלפתי מאוור, ושמתי 2 חזקים אחד ע…

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  20. אוקיי, נתחיל מהדובדבן שבקצפת- ‏Zalman Fatal1ty FS-C77 LED‎ , מה דעתכם עליו ? מקרר טוב ? המטרה שלי זה שקט, קרור וכמובן OC רצחני (למעבד PD915 עד מהירות שעון 3.7GHZ לפחות) האם הFreezer 7 Pro יספיק למעבד הנ"ל או שעדיף את הפטאליטי (ללא התייחסות למחיר) ?- כמובן "שקט, קרור וכמובן OC רצחני "? שאלה שניה: האם כאשר המחשב בOC צריך גם קירור לצ'יפסט ? אם כן, אז הChipset Heatsink Cooler ‏ Zalman יספיק ?

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  21. לפני אוברקלוק, אני רוצה להשיג קירור, זול למערכת... AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM לוחם אם של EPOX מארז, לא יודע, תמונה תעזור? שחכתי כבר איזה תוכנה מביאה דגמים מדוייקים של הרכיבים, מישהו יכול להזכיר לי? תודה מרא שעל העזרה עריכה: הבנתי שגם ספק כוח חזק חשוב לאוברקלוק יותר טוב?(אפשרות לאוברקלוק יותר חזק) אז אשמח לקבל על זה הסבר. וגם לפי מה שהבנתי אין לי חיישן טמפ' בכ.מסך, ואני צריך כדי לדאוג שהוא לא יעבור תטמפ' התקינה, כמה אמור לעלות לי כזה חיישן וכמה זה עולה?

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

אני אף פעם לא נגעתי בOC אבל אני רוצה לקנות מעבד E6600 ועוד מעט שהמשחקים ידרשו ביצועים גבוהים יותר אז אני אעשה לו OC. הא נחשב מעבד טוב בשביל אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 359 צפיות
  23. למאוורר יש חיבור כזה שחור קטן עם שלושה חורים קטנים והמאווררים שיש לי כבר במחשב מחוברים ללבן כזה עם 4 עמודים כאלה גדולים HELPPPPPPPPP מה סתם חיכיתי לזה 4 שבועות והלך הכסף?!

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. מפרט מחשב בצד. שמתי לב עכשיו שהטמפ' של המעבד עומדת על 57 בזמן מנוחה, ואני בטוח שעולה יותר בזמן משחקים. גוף הקירור הוא ביגטייפון, ואני שם לב שיש עליו המון אבק. לפני שאני אתחיל לעבוד על ניקוי המארז, זה הכרחי? אם הטמפ' תקינה, אז אני מעדיף לדלג על כל הקטע של הניקוי, כי אין לי כוח

• 3 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים