עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי פנטיום 4 לוח אם של חברת MSI עכשיו השתמשתי ב2 תוכנות לבדיקת החום והוא מראה לי שהCPU הוא בחום של CPU 82°C ובמצב שהוא לא עושה פועולות מצב רגוע הוא יורד ל60 על איזה סוג של קירור אתם ממליצים לי בבקשה? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by t-macc,

הטמפרטורה מגיע ל 50 מעלות במנוחה,והhd יושב בקדימה של המחשב ויש ממולו מאורר של 120,ועל הדיסק קשיח יש את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14535&catid=1126 ממה נוצרת הטמפרטורה הזאת? ועם אפשר עוד שאלה אחת על הטמפרטורה של הספק הוא גם מגיע ל 55 מעלות יש לו מאורר אחד שמוציא

• 14 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by idanpc,

הטמפרטורה הבאה נורמלית ל7VRXP: 47 ללא מעמץ 53 במעמץ

4. Started by benx,

התמונה הזאת צולמה כשהמחשב היה ב100% load (לפחות ככה היה רשום במנהל המשימות...) המחשב הוא Celeron 300mhz ויש 4 סטיקים של זכרונות 2 של 32מגה 2 של 64 כולם מחברות שונות.... הלוח הוא VB-601 של חברת First International Computer (?!?!?!?!?!?!) קיצר זה נראה לי קצת חשוד, המחשב בן בערך 12 שנה, החיישנים נדפקו או שזה הגיוני ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. Started by bordo,

במצב נורמלי 65C ומגיעה לעיתים קרובות ל 77 80 זה מסוכן ? מה אפשר לעשות בנידון אם כן? מהי הטמפרטורה הנורמלית? המאוור עובד והמחשב עובד במהירות יחסית סבירה ונדמה שהכל בסדר ,האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות אם כן? מצורף לינק עם פרטי המחשב http://www.yatego.com/mcn-shop/p,44d0dac5c6ad0,44d0ba441d9304_4,yakumo-q7m-mobilium-vii-yw

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. הטמפרטורה של כרטיס המסך במחשב הגיעה אתמול בשיא ל-65 מעלות, הכרטיס asus v8200 ti 200 בהמהרה 220/500@175/400,נראה לכם שקיימת בעיה?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by tront,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. החדר במצב דיי קריר...המעבד (E6300) נישאר על 50 מעלות....זה מאתמול ככה המעבד לא יורד מ50-52 מעלות במנוחה....מוזר לי מאוד... אין אפשרות להחליף גוף קירור וזה גם לא קשור אליו...זה פתאום מאתמול ככה....מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. אני חדש בכל העיניין הזה של האוברקולינג וגם בפורום הזה. יש לי בעיה שאני לא יודע איך לטפל בה: הCPU אחרי 5 שעות של שימוש מגיעה לטמפרטורה של 100c ואז הוא עובד ממש לאט בדקתי וראיתי של כל המאווררים עובדים כמו שצריך אבל זה עדיין מתחמם, איך אני מטפל בזה ? לבינתיים אני פתחתי את המארז של המחשב ושמתי לידו מאוורר רגיל אמיתי וזה באמת עוזר הטמפרטורה ירדה ל50 מעלות אבל הבעיה שהוא עושה יותר מידי רעש אז אני לא יכול להמשיך איתו. רציתי לדעת עם אתם יכולים להציע לי על איזה מאוורר לקנות [ משהו לא יקר כל כך ] ואיפה לקנות ? איך ואיפה לחבר אותו........... ?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. תמונה תמחיש הכל : כפי שאתם רואים טמפרטורות ממש שונות ואני לא יודע למי להאמין וגם הEVEREST Home Edition טוען שהטמפרטורה שלי ממש גבוהה. תודה לכל התותחים שיעזרו לי ...

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guy950,

ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  14. המעבד שלי זה:DualCore Intel Core 2 Duo T7259 Merom-2M הטמפ של שני הליבות במצב מנוחה הוא 72-70 זה תקין? האם יש צורך לקנות את המוצר הבא: http://zap.co.il/fs.aspx?pid=410698527&sog=C-Fan אני לא עושה אוברקולוקינג למחשב ולא מתכוון לעשות לו בעתיד. דגם הנייד lg r405-s אולי כדאי לחכות שיצאו HD SSD במחירים שפויים והוא כבר יוריד את הטמפ הכללית של המחשב? תודה רבה על העזרה והמשך יום נעים עריכה: ב everest ultimate זה רושם לי שהטמפרטורה של ה cpu הכללי הוא 72 אבל הוא אומר שליבה אחת זה 68 והשנייה 69 אז איך הוא מגיע ל72?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי A64 3200 S939 ולוח K8NS ULTRA של GIGABYTE אני משתמש בתוכנה HARDWARE MONITOR לניטור בטמפרטורה והיא מראה לי שיש CPU1, MAINBOARD וHDD1 ו HDD2 ולא משנה מה אני עושה הטמפ' נשארת אותו הדבר 25 מעלות אני כרגע עושה קידוד לסר דיוידי והקידוד משתמש ב 100% מהמעבד שלי ובכל זאת הטמפ אותו דבר איך זה יכול להיות? יש לי גוף קירור XP-120 עם SF2 של THEMRALTAKE 120 . תודה.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  16. הרכבתי היום מחשב חדש הכל היה ניראה טוב ויפה עד שגיליתי שיש תקלה מטרידה. קניתי ב IVORY מעבד Q8200 התקנתי אותו והמחשב מצפצף לי בהתחלה ורושם שהטמפרטורה של המעבד גבוהה! ניכנסתי ל BIOS וראיתי שהיא 68-56 שזה מטורף!! אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קורה... הורדתי את התוכנה Speed fan כדי לראות טמפרטורות והיא מראה לפעמים מינוס 1לפעמים 58 ושיא של 113 מעלות! שאין לי מושג איך זה הגיוני!. המאוור של INTEL משמיע רעשים נוראיים וניראה כאילו הוא עובד, אבל כל 5 שניות מפסיק ותוך שניה ממשיך לפעול. האם קרה למישהו בעבר? או שהוא יודע איך לפתור את זה? אין לי מושג בכלל אם יש לי אחריות על ה CPU שקניתי היום. תודה רבה לעוזרים! :-[

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היא בממוצע 69 אבל אחרי הלילה היא בערך 50 יש לי AMD DORUN 1100 עם לוח אם של GIGABYTE 198זיכרון מה צריך תרשמו . אני בתהליכים לקנות מאוררים למארז אבל אני מסתבך אז אני תקוע . לא ייודע בסופו של דבר מה לקנות. סידרתי היום קצת את כל החוטים במארז הוצאתי את הכונן הנשלף של הדיסק הקשיח הוא היה מאוד מפריע במארז הקטן שיש לי מה כדאי לעשות . ד.א גם הטמפרטורה של לוח האם גבוה אבל היא לא קבועה בכלל ממוצע:41-50

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Pc_Master,

היום הוצאתי את גוף הקרור שלי מהמעבד,כי לנקות אבק... אחרי שהרכבתי את הכל חזרה מרחתי מישחת קירור ארקטיק2 והמאוורר שלי הוא ThermoEngine V60-4225 והמעד הוא ATHLON XP1600+ הטמפרטורה היא לא עוברת את ה 37 מעלות... זה בסדר? כי זה ניראה לי ממש קצת

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by FreeStyle,

Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…

20. Started by kinggil,

אני בטוח ש המעבד הוא השני. כל מה שאני רוצה לדעת שהכול בסדר. מדובר ב AMD athlon xp 3000 754 New castle http://img464.imageshack.us/img464/8500/untitled3ah.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. Started by itaysk,

איך אני יודע מה הם? אין לי את זה בביוס (ואני לא רוצה להוריד עדכון) יש איזו תכנה לזה? ועוד משהו, מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד שלי (P3 450) ?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by ma4351,

השתמשתי בתוכנה hwmonitor 1. ראשית רציתי לדעת אם זו תוכנה טובה לדעת את הטמפרטורות של המחשב? 2. שנית אשמח לדעת אם הטמפרטורות בסדר? זה במנוחה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  23. במנוחה...במאמץ עד 64 מעלות לשתי הליבות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  24. :s05: וזה מה שהביוס מראה לי...:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TMX,

יש לי פנטיום 4 2.4 היה לי 52-50 במעבד בזמן מנוחה (אבל עם 2 תוכנות מסרים ברקע) זה בסדר? אני לא רוצה להשאיר את המחשב דולק ולקום שהוא מפוחם

• 1 תגובה
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים