אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, זה מה שיש לי עכשיו בנושא הקירור: CM 690 case mugen2 + fan 3X artic colling AF12025L 120mm (שתיים למעלה + אחורה) מאוורר שקוף שבאו עם המארז 120mm (קדימה) glacialtech 120mm case fan (לא בשימוש) אשמח לדעת איך אוכל לשפר את שקט המארז אם זה באמצעות סידור/הסרה המאווררים או החלפה של המאווררים. והאם יש שיטות לטיפול אקוסטי שאפשר לאלתר בנוסף? (המחירים של הספוגים המיוחדים למארזים עולים הרבה בגלל המשלוח באתרים בחו"ל) העניין העיקרי הוא השתקה של המחשב. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש סיכוי שאני אוכל לארגן איזו מכירה קבוצתית גדולה לחברי הפורום של מאווררי Papst (הידועים כמאוד שקטים בעולם, תעשו חיפוש בפורומים בחו"ל על מאוררים שקטים.) המאווררים המדוברים מחזיקים בנתונים כאלה לדוגמא - 80x80x25mm CFM : 19 dBA : 12 או- CFM: 27 dBA : 19 בשלב זה אני רק בודק את ההענות של האנשים פה, אז אם אתם מעוניינים תשאירו הודעה וזרקו בערך כמה מאווררים אתם רוצים (ללא התחייבות כמו שאמרתי רק לבדוק היענות)
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני שם לב טוב מאוד למערכת היחסים בין האבק לבין הקירור. אני גר בעיר מאוד מאובקת (לוס אנג'לס) - ובקומה ה 6 המצב פשוט קטסטורפלי. מדוע שלא אכסה את כל פתחי האוורור של המארז? כל עוד המעבד נמצא בטמפרטורת עבודה "בריאה" (Scythe Mugen), אינו מומהר ואינו במאמץ, האם יש סיבה אמיתית לכל המאווררים הללו? הרי הם לא רק שואבים אוויר, אלא גם אבק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה יש לי ATI RADEON 9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו טוב עשיתי כבר הכל, שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחתיו עשיתי את כל ההכנות - אבל מה? לא מצליח לעשות אוברקלוקינג...אני משתמש בATI TOOL ואני משנה את ההגדרות אבל כשאני מדליק את המחשב מחדש זה לא נשמר, חוזר לברירת מחדל... ניסיתי להוריד את הדרייברים של SoftMod והקונטרול סנטר קורס כל פעם... בבקשה תעזרו לי http://img332.imageshack.us/img332/5055/untitled4ua1.jpg
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר. עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות. ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות. (אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק) אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל. אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי. נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il *אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה. שלום
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש בכל העסק ויש לי כמה שאלות.. אני רוצה לקנות חלקי מחשב טובים וחדשים ולבנות מארז יפה (מודינג) בשביל החידוש, הכיף שבבנית המחשב והיעילות חשבתי להתקין מערכת קירור מים במחשב א. מידותיו של המחשב המיועד הם 40X30X30 (ממש קטן) ב. אני לא יודע מהו הגודל המינימלי האפשרי של כלי המים במערכת קירור המים? ג. האם זה מסוכן לבצע קירור מים במחשב עם חלקים יקרים וטובים? ד. האם מערכת קירור מים מקררת את כל המחשב ובכך מחליפה סופית את המאווררים? ה. האם יש לכם הצעות או המלצות בקשר למחשב שאני מתכנן.... ו. תודה ואני אוהב אותכם
-
- 7 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת, מבין שניהם, מה עדיף לoc שנעשה על מעבד i5 3570k? מה ישמור עליו הכי קר בתדר 4.3?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ואיפה אפשר להשהיג בארץ הנה קישור http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0257-blueorbii-2/cl-p0257-2.htm תודה מראש אדם
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב המפרט שלי רשום בפרופיל אני צריך עזרה אני מעוניין להגיע יציב עם קירור האויר שיש לי, בלי הרבה חום וכו', ל4.4 או 4.5 כרגע אני ב4.2 די יציב וגם הצלחתי להגיע ל4.3 (היה מאוד יציב אבל לא מושלם) מה דעתכם? יש מישהו שמכיר לוחות האם האלו של DFI וBIOS שלהם ויכול לעזור לי בצורה מאוד מקצועית? כמו כן שימו לב שיש לי 4 סטיקים של DDR3 מה שמקשה קצת על OC כבד.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי פורום בתוכנה, אבל אני חושב שלאנשים פה יש יותר ניסיון עם התוכנה אז אני ינסה את מזלי גם פה (אם אין בעייה מצד האחראים) בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר לא עובד אני מנתק את הכבל מהספק מחזיר הוא עובד לאט ואחרי כמה זמן מתייצב עכשיו זה מחשב חדש ואין שום סיבה של אבק וכמובן שאני מקבל הודעת cpu fan error מפרט: לוח אם P5QC מעבד Q9550 מאוורר שבא עם המעבד של אינטל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום! קניתי היום מאווררים של CM וכתוב על האריזה שהם עובדים לפי חיישן טמפ'. המאווררים באים עם חיבור 3 פינים ללוח אם ובנוסף מעביר מחיבור 3 פינים לחיבור מולקס. רציתי לשאול אם ברגע שאני מחבר את המאווררים לספק כח ולא ללוח אם האם הם עדיין עובדים לפי החיישן טמפ' או שבשביל שיפעלו עפ"י החיישן טמפ' אני חייב לחבר אותם עם ה-3 פינים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Opteron 170 וקיבל איתו את הקירור של המעבדים מהסדרה היקרה של AMD עם הHeatPipes, מאחר והוא קנה Big Typhoon הוא לא צריך את הקירור סטוק והציע לי אותו, רציתי לדעת עד כמה הוא יותר טוב מהקירור הפשוט של AMD כמו זה שבא עם ה3000+/3200+/3500+ וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי מעבד TRAY, אני רוצה לשים לו קירור חזק לאוברקלוק בין 200 ל300 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי ללכת על הANTEC1000AMG. עכשיו במארז יש 5 מקומות למאווררים, ואני רוצה לנצל את כולם למקסימום איוורור. עכשיו המארז כבר בא עם 2 מאווררים, ויש לי עוד 80 מ"מ של קולר-מסטר. זה אומר שאני צריך עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ. חשבתי ללכת על סדרת הSTEALTH של VENTAC. עכשיו אני יודע שהם מאוד שקטים (80% פחות רועשים), אך הCFM שלהם קטן יותר מהמאווררים של קולר-מסטר. האם בכל מקרה כדאי לי ללכת על הונטק? השקט חשוב, אבל גם הביצועים...
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-