עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  2. שלום לכולם... יש לי מעבד Core 2 Quad Q6600 ועכשיו אני על OC של 2.70 (חח) עם קירור סטוק הצלחתי להגיע ל 3.10GHZ ואחרי 15 דקות זה הגיע לי ל 63 מעלות במאמץ תופתת....המעבד על 30-32 מעלות במנוחה.. תמונה: יש לי ספק כח ג'נרי שרשום עליו 550W והבנתי שזה יעשה לי המון בעיות...רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להגיע לOC של בערך 3.80GHZ.. ברצוני לרכוש את הקירור IFX-14... תציעו לי אפשרויות בבקשה שאני אוכל להגיע לרמה כזו של OC עם ספק כח ג'נרי של 550W..

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Nemoman,

פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by _אור_,

רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by eagle_vision,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד (930) Pentium 4 - 3Ghz Dual Core וקירור של Big Typhoon הבעיה היא עם הטמפרטורות שאני לא יודע אם זה נורמלי במצב נורמלי הטמפרטורה עומדת על 55 ובמאמץ יכול להגיע ל 60 או 61 פירקתי את הקירור והרכבתי אותו מחדש הברגתי חזק את הברגים כך שהBT לא יכול לזוז אם מנסים להזיזו שמתי שכבה דקה של המשכה הטרמית שהגיעה עם ה BT וזאת התוצאה . זה נורמלי למעבד ??

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Dimka,

ברשותי כאמור גוף קירור Zalman 7700cu עם המפרט בצד. לאחרונה יש לי בעיית התחממות של המעבד עד ל-50c במנוחה יחסית ויש 2 בעיות שאני חושד בהן: 1. משחה טרמית לא טובה שמרחתי (ג'נרית). 2. המשטח שבא במגע עם המעבד לא מבריק וזה יכול להיות עקב התיישנות של החומר (נחושת), סוג של חלודה או משהו. בקשר למשחה אז אקנה Arctic silver או משהו בסגנון. אבל המשטח מגע קצת מדאיג אותי - רציתי לשאול איזה עוד אפשרויות יש לי מלבד Lapping כי מעולם לא עשיתי את זה ונראה לי סתם אהרוס אותו, אולי יש משהו בבית שאפשר להשתמש? אלכוהול? ספריי מגעים? חומצת לימון? (עובד על קומקום חשמלי )

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אני עומד לקנות מארז Full Tower (יש סוף סוף אני נפתר מה - MIDI) ואני צריך לדעת את המידות שלו לראות אם הוא נכנס לי מתחת לשולחן ... תודה

9. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 נכון שואלים לפני שקונים אבל היה מחיר טוב אז קניתי עכשיו אני יודע שהוא לא גרוע אבל רציתי לדעת אם הוא טוב בכלליות ושמעתי שעל מהירות נמוכה הוא לא עושה רעש !!זה נכון ?קניתי אותו בשביל OC !

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Moo,

יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by fareedamr,

שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by rafi-s-,

יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים

14. Started by lee.,

יש לי מחשב ישן (~2006), שכמו נבנה כדי להרעיש... פעם בכמה זמן נמאס לי ואני מנסה להשתיק אותו טיפה. פעם קודמה התקנתי מאוור נוקטואה 80 באיוורור האחורי, והוא שקט וטוב לו. אבל כל העסק עדיין רועש מאוד. קירור המעבד כרגע זה זלמן, לדעתי 7000. ועצירה שלו מפחיתה את הרעש מאוד מאוד (את הספק החצי גנרי אני כנראה כבר לא אחליף...) הייתי מעוניין בהצעה, לא יקרה מדי לתחליף שקט. רצוי כזה שבבוא היום יוכל להתחבר על תושבת מודרנית (נניח 1155) ראיתי של arctic cooling יש כמה זולים (alpine למינהם סביב ה60 ש"ח) ופריזר סביב הכפול המעבד הוא סוג זה או אחר של E, שלא אמור לייצר חום. אשמח לעצה טובה, או לפחות לדיעה האם שווה להכפיל את הסכום בשביל הפריזר בהתחשב בכך שכל דציבל נשמע היטב. תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by core_i7,

לאיזה שיפור ממוצע אפשר לצפות מ overclock מעבד של 920 i7 עם GTX560?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  17. שלום לכולם אני די חדש פה אז לא להתעצבן משאלות מטומטמות... יש לי מערכת מחשב amd 2600 xp ram 512 g force 3 ti win xp וכו.. לאחרונה כל פעם ששיחקתי במשחק מחשב כלשהו וגם סתם המחשב עשה לי ריסט בהפתעה ולא הבנתי מה הבעיה כל חמש דקות ריסט חשבתי לעצמי אולי זה חום המעבד או משהו, אז הורדתי speed fun והוא הראה לי 3 טמפרטורות שאחת מהם היא 80 מעלות מה עליי לעשות לקרוא לטכנאי לשים לי מאורר חזק יותר ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום אם אתם זוכרים אז סוף סוף הצלחתי להכניס למעבד את הסנסור של ההארד קאנו עכשיו יש לי משהו מוזר שהולך לי עם הטמפ' בidle אני עם 30-35 מעלות אבל בfull יש לי 65-70 מעלות מפרט : gigabyte ga-8sr533 intel p4 2.0ghz התקשרתי לזיגזג ופבל הועיל בטובו ( תודה ! ) עזר לי והסביר לי שיש פה משהו מוזר התייעצתי איתו לגבי הוולקנו 7+ והוא אמר לי שזה לא ממש ישנה לי הוא אמר לי לעשות oc ולראות מה קורה הוא אמר שכנראה המעלות בidle יגדלו אך המעלות בfull ישארו הוא גם ציין שההארד קאנו לא מדויק ב100 אחוז כי הוא מודד את הטמפ' של האוויר ולא מהמעבד עצמו חוץ מזה אני פוחד שישרף לי המעבד בגלל ה70 מעלות! בכל זאת רציתי חוות דעת נוספת לגבי הבעיה שלי האם הבעיה היא במשחה הטרמית? האם יכול להיות שההיטסינק שלי לא…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Redraff,

הזמנתי לאחרונה את טוניק 120 אבל יש בעיה עם היצרן והיבואן והוא לא יגיע אז הזמנתי את הנינג'ה 2 האם מישהו מכיר או שמע עליו ביקורות וראה בנצ'מרקים בשבילו? אני מתכנן לשים עוד מאוורר מול המאוורר הקיים פוש פול כזה יהיה טוב מה אתם אומרים? ישתווה לטוניק או יעקוף אותו? פחות טוב ממנו (חס וחלילה)?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by erlich9,

האם כדאי לי לקנות קירור מים למחשב חדשסליחה על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb מה היתרונות בקירור מים ומה המחיר+- ואיפה הכיכדאי לקנות. והאם קשה להתקין.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  22. תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by SHAY.SHIMON,

Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by sentinel,

שאלת n00b (מצטער, פשוט לא מצאתי תשובה בגוגל): מה כיוון זרימת האוויר במאוורר סטוק שבא עם q9300? האם הוא זורק אוויר על צלעות גוף הקירור, או האם הוא יונק את האוויר החם מצלעות הקירור? אני שואל כי מארז המחשב שלי (http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212) מגיע עם תעלת איוורור שניתן לשנות את אורכה, שאמורה לשבת מעל קירור המעבד. המחשב הגיע כשתעלת האיוורור קצרה ובכלל לא מתקרבת לקירור המעבד. פתחתי את המארז וכיוונתי את התעלה ככה שהיא תהיה בדיוק מעל המאוורר סטוק, במחשבה שככה אוויר שנזרק מהמעבד יעבור התעלה ויצא החוצה מן המארז, במקום להשאר בפנים ולחמם אותו. הבעיה שמיד הבחנתי בעליה של כמה מעלות (במקום 47-48 ב-idle, עכשי…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים