אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה הוא ה RPM המקסימלי של המאוורר של AMD 2500 המקורי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה ...כשאני נכנס לביוס ומנסה לעלות את ההרצים של ה FSB אז גם ההרצים של הAGP וה PCI עולים...... עכשיו כשאני מאפשר לעלות את המתחים ידנית אז האפשרות של spread או איך שלא קוראים לזה ישר מתבטלת ......עכשיו אני לא יודע אם זה צריך להיות מבוטל או לא..... אבל בכל מיקרה ההרצים של ה PCI וה AGP עולים....... מישהו יכול לעזור לי לנעול אותם ....ומה אני צריך לעשות בשביל זה(ואולי אי אפשר בכלל) :s07:
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לא קיבלתי מענה לשאלה קטנה שצצה לי בנוגע לספקי הכוח בפורום ספקי כוח, ומכיוון שהשאלה נוגעת בקירור חשבתי לנכון לפתוח את הת'רד כאן. האם יש הבדל כלשהו מספק לספק באספקט הקירור והתרומה שלו לאיוורור במארז? כביכול ישנם ספקים עם מאוורר גדול בתחתית הספק ששואב אוויר חם מתוך המארז ומוציא אותו החוצה מפתחים אחוריים בספק, וישנם ספקים עם מאוורר בחלק האחורי של הספק בזמן שבחלקו התחתון אין מאוורר ו/או פתחים. האם זה אומר שגם תרומתם של ספקים אלה לאיוורור המארז אינה זהה? דוגמא ישירה לשאלה היא, האם הספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 עם מאוורר בחלקו האחורי יתרום לאיוורור המארז פחות מהספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4426 עם המאוורר הגדול…
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעשות OC למחשב,בתור התחלה,בדקתי עם CPU-Z מה בדיוק יש לי במחשב,לפי התוכנה,יש לי זיכרון של 5400-בעוד שבפועל(ואפילו פתחתי את המחשב ובדקתי מה רשום על הזכרונות) יש לי זיכרון של 6400 ,יש למישהו מושג ממה הבעיה נגרמת?
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני רוצה לדעת, אם אתם יכולים להעריך, עד כמה בערך אני אגיע עם הזכרונות באוברקלוק? (כמובן שעם קירור נורמלי וצלעות קירור לזכרונות).
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מערכת קירור מים... בתכלס יש לי 3000 ש"ח אבל אני לא מתכנן לבזבז יותר מ-1000 אם זה אפשרי גם פחות מ-500 אז איזה מערכת קירור מים יש טובה במחירים האלה?והאם זה באמת שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש משהו שמרגיז אותי בטרוף כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות עכשיו בכיףף הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז כל הזמן אותה השאלה אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים תגידו זה לא נמאס? לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה להאיץ את ה2.4C שלי, הוא כרגע על 200 באס כמו כן גם הזיכרון. כרגע הטמפ' אצלי במנוחה הם 43-47 בימים חמים ואולי גם 48, הזמנתי SP94+אנרמקם 92 מ"מ עם ארקטיק סילבר 5, ואני רוצה להאיץ את המעבד למשהו כמו 3200 או 3000 ולהשאיר אותו 24/7 אם זה יהיה אפשרי, אם יהיה יציב ואם תהיה טמפ' הגיונית. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, בשביל להאיץ ל3200 אני צריך לעלות את הבאס ל270, אני כנראה ישתמש במחלק 5:4 כי יש לי זיכרון 400 מה"צ מה שאומר באס 200 אז זה ייצא שהמעבד יהיהי על 270 והזיכרון על 216 (יחס 5:4 כפי שציינתי) , האם 270 למעבד זה הרבה מדי בשביל להשאיר 24/7 כי חבר שלי אמר לי שהמעבד לא יוכל להחזיק את זה, וגם זה ישחק אותו מהר מאוד. מה אתם אומרים הרבה מדי 270? ללכת על 250 ככה? אגב, יש לי…
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות קירור מים של Tt bigwater כולל קירור לכרטיס מסך . או להישאר עם הזלמאן החדש שקניתי ולקנות עוד זלמאן לכרטיס מסך ? הקטע הוא :כמה זה ישפר לי את הקירור ? (מעלות ) והאם זה יותר שווה לתווח ארוך ? יש לי מעבד מאפן כרגע (ראו חתימה ) ואני רוצה ליקנות מעבד יותר טוב ולעשות לו oc רציני ! אזז מה עדיף ? וגם לא חבל לי על הזלמאן שעכשיו קניתי ? אולי יש עוד שימושים ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היום עשיתי בדיקה שיגרתית וראיתי שהכרטיס מסך שלי פולט חום בצורה מפחידה [Gf2 mx 400 אני יודע לא שיא הטכנולוגיה ] לפי דעתי אני יוכל להוריד עוד 2-3 מעלות אם אני יצליך לקרר קצת אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקרר את ההארדיסק, כי הטמפרטורה שלו גבוהה מידי. במארז שלי יש שני מקומות שניתן לשים בהם מאווררים: אחד מקדימה ליד ההארדיסק, ואחד מאחורה. רציתי לשאול איפה, ולאיזה כיוון כדאי לשים את המאווררים, כרגע כשיש לי רק אחד, ובהמשך אם זה לא עוזר, אז אקנה לי עוד ואז איך לשים את שניהם?(מבחינת כיווני אוויר). תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אנשים אני סובל מביצועים נמוכים במשחקים ובכלל. מזה זמן רב אני קורא על הO/C פה באתר ואתמול החלטתי גם אני רוצה אחד כזה עכשיו כתבתי כבר אתמול ההודעה אבל לא היה עונה [זה היה ב1 בלילה] עכשיו הבנתי שאפשר בעזרת הCPU COOL לעשות אובר קלוקינג בלי לשחק בחומרה גם הבנתי פחות או יותר איך עושים את בתוכנה. אי מעלה שם באפשרויות את הFBS כרגע בתוכנה אני רואה שזה נמצא ע-FSB 66MHz PCI 33.4MHz L אני רוצה להעלות את המספר עכשיו בכמה FSB אני צריך להעלות בשביל שנתחיל לדבר על מהירות מעבד משמעותית יותר ? ואם אפשר לסבר את האוזן במספרים [לדוגמא 900 MH z הטמפ' המחשבדלוק מאתמול והוא על 32 מעלות נגיד והוא מתאמץ אז זה עולה ל36 -37 לפי נתוני הטמפ' שיש לי בכמה כבר אני יכול לאמץ עוד את ה…
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-