עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad the master,

http://www.inno3d.com/products/geforce_fx/fx5900xt.html מה אתם אומרים על הכטיס מסך ככה איך הוא במצב סטוק ? מה אפשר לעשות איתו באובר ? אני יכול להשיג אותו ב400 שקל...

2. Started by killer47,

אני ממש ממש חדש בזה ואני מבקש שמישהו פה יתן לי מדרעך טוב אך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by SubX,

יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by MoonKnight,

אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by amirxbox,

שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  9. XBIT בדקו את גוף הקירור הזה על שני כרטיסים: 7600GT מומהר ו - X1950XT 512MB. בשני הבדיקות גוף הקירור של CM ניצח את ה - VF900-CU של זלמן ואף בהפרשים די גדולים וגם היה שקט יותר ממנו. לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-coolviva-pro_5.html מה שטוב עוד יותר הוא שהוא עולה אף פחות מהזלמן בחו'ל ומתאים לרובם המוחלט של כרטיסי המסך היום בשוק. מבחינת ביצועים אני מניח שהוא משתווה ל - ACCELERO X1/2 של AC ול - TURBO 2 של EVERCOOL ואולי אף עולה עליהם. אני מניח שאפשר יהיה להזמין אותו מפה למרות שהוא לא מופיע באתר - http://coolermaster.co.il/

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  10. דבק חם יכול להיות דבר אלטרנטיבי במקום דבק טרמי או שזה ממש ממש ממש גרוע?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by bla7,

חיפשתי COLDBUG בפורומים ומצאתי 4 ת'רדים שמכילים אותו - אף אחד לא ממש מסביר מה זה... הבנתי שמעבדים מסויימים לא עובדים בטמפ' נמוכות. האם זה נכון? ממה שאני מבין, המוליכות של רכיבים עולה ככל שהטמפרטורה יורדת... אז איך זה יכול להיות? בריחת זרם ממקומות שלא אמורים להיות מוליכים? או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  12. יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by THE FOX,

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 איך המוצר הזה?

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by see4,

שלום , התקנתי DRIVER של ATI ולא מצאתי מקום בו אפשר לראות טמפרטורה של ליבה , האם יש תוכנה שמאפשרת זה , זאת התנסות ראשונה שלי עם כרטיסים של ATI ...

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by sokran,

מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ לוח אם: GIGABYTE G31-ES2L זיכרונות: GEIL 3GB 1.8v כרטיס מסך: ATI HD3850 669@829 OC 770@950 ספק כוח: FSP 400W קירור למעבד: בערך פי שתיים מהקירור סטוק (עולה 80 ש"ח) אז ככה, ניסיתי לעשות OC למעבד. המטרה הייתה להגיע ל3.8GHZ עם מכפלה של 10.5, ככה שלאורך כל הזמן המכפלה 10.5. הניסיון לביצוע היה דרך נסיונות של להעלות כל פעם 5MHZ, בלי להעלות מתחים, לראות אם המחשב עולה ולחזור שוב. אחריי הניסיון השמיני בערך הOC עמד על: תדר למעבד: 345 מתח למעבד: 1.2937 (הגעתי בהתחלה עם 1.2812 ואז ניסיתי להוריד, המחשב התאפס ומאז הוא לא עולה במתח מתחת ל 1.293) תדר זכרונות: 2.0 (667 מול 680) מתח זכרונות: +0.2V המשכתי לנסות עד שהגעתי ל: תדר מעבד: 350 מתח למעבד: 1.318…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. אם אני מעלה מעל 4.1 אז המחשב לא מגיע לביוס, עושה ריסט בלי הפסקה עד שאני לא עושה ריסט לביוס. 28-29 מעלות במנוחה, 65 במאמץ בפריים 95. בביוס המתח על 1.400 והזכרונות על 2.00. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. שלום, אני צריך את עזרתכם במציאת גוף קירור לכרטיס מסך הנל הצעות לחנויות יתקבלו בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by crowbar87,

שלום לכולם. אני חדש כאן בפורום, מקווה למצוא פתרון לבעיה שלי. יש לי מעבד Core 2 Duo E6300 1.8GHz אבל בפועל הוא עובד במהירות 1.4 בעומס ו1.2 במנוחה. (תמונה מצורפת מOCCT) יש לי לוח אם של גיגהבייט מודל 8I945GZME-RH (לינק לעמוד באתר החברה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2304) משתמש בXP. לא מצאתי בביוס אפשרויות לשינוי תדרים\מתחים וכו'. גם אחרי שלחצתי ctrl f1. נדמה לי שקראתי באיזה אתר שאין ללוח אם מהדגם הזה אפשרויות OC בכלל. יש דרך לגרום למעבד לעבוד ב1.8? יכול להיות שהלוח אם מגביל את המעבד? לצערי הידע שלי בתחום מאוד מצומצם כך שאני לא יודע אם סיפקתי את כל הפרטים הנדרשים כדי שיהיה אפשר לעזור לי. תודה מראש [attachment deleted by admi…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! היום בבוקר מצאתי שמוכרים בארץ את הקירור הזה VGA Cooler Rev. 2 ICY VISION שאני רוצה לשים אותו על GTX 470. מה דעתכם על הקירור? בכמה זה יתן שיפור מקירור סטוק? האם זה יפתור גם את בעיית הרעש? תודה.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  21. שלום, ברצוני להמהיר את הכרטיס המסך הישן שלי (NVIDIA GeForce 8600 GT )נתוניו עכשיו הינם: רציתי להמהיר עם התוכנה coolbits עד כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס מבלי שיפגע?[table][tr][td] סוג של מתאם תצוגה [/td][td] NVIDIA GeForce 8600 GT[/td][/tr][tr][td] [/td][td] סה''כ זיכרון גרפי זמין[/td][td] ‎1279 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון גרפי ייעודי[/td][td] ‎512 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון מערכת ייעודי[/td][td] ‎0 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון מערכת משותף[/td][td] ‎767 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] גירסת מנהל התקן של מתאם תצוגה[/td][td] 8.17.12.6099 [/td][/tr][tr][td] [/td][td] רזולוציית צג ראשי [/td][td] 1920x1080 [/td][/tr…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by David_K,

קודם כל המפרט כמו שאתם רואים הוא בצד .. 1.הזכרונות שלי הם מדגם PSD22G8002H של Patriot ,המתח שהם דורשים לפי האתר של החברה הוא 1.9v , כדי להגיע לFSB של 445 ולשמור על היציבות של הזיכרונות ההיתי צריך לעלות את המתח של הזיכרונות ל1.980v ,יש איזה שהיא בעיה עם זה שהזכרונות האלו יעבדו במתח כזה ? 2.כדי לבדוק יציבות,בדקתי עם IntelBurnTest במצב "Maximum" והתוכנה עשתה 10 ראונדים והכל עבר ללא בעיה , האם זה מספיק? אגב,המתח של המעבד נקבע על 1.34375v בBios ,מתחת לזה IntelBurnTest היה נותן שגיאה אחרי 7 סיבובים ..

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by SHAY.SHIMON,

Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. תקציב: 120-130 ש"ח דגם מעבד: intel pentim D 805 אם אני לא טועה לוח אם: (על מנת שנדע אם הלוח אם שלכם בכלל תומך ב-OC ויש טעם לקנות קירור). לא רלוונטי, סוקט 775 שימושים: מהם השימושים שלכם בקירור חדש? (קירור למעבד חם או שמתוכנן ביצוע אוברקלוק?) קירור למעבד חם האם יש חשיבות לשקט בקירור? כמה רעש מפריע מ1-10? 2-3 לא כלכך מפריע מארז שברשותך: אם אינכם יודעים מהו דגם המארז, תוכלו לצלם לנו אותו מבפנים ומכמה זוויות גם מבחוץ? לא רלוונטי אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP הערות נוספות: אני צריך קירור למעבד בעל סוקט 775, המעבד בעל צריכה של 90W ולכן הוא מתחמם נורא.. הוא מגיע לבערך 50-60 מעלות בלי שום שימוש מיוחד - אינטרנט, מתחמם ונתקע..תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by core_i7,

לאיזה שיפור ממוצע אפשר לצפות מ overclock מעבד של 920 i7 עם GTX560?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים