אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי מארז k62 ואני רוצה להחליף את המאורר האחורי. (הוא מאורר די גרוע ופשוט). זהו מאורר 120mm. איזה מאורר אתם ממליצים לי מ- ksp במקומו??? שיהיה שקט ואיכותי, לא משנה לי עם או בלי לד. המאורר הנוכחי רץ על 1500RPM
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מה שלומכם ? יש לי לוח ASUS a8n-e ואני שומע מהרבה אנשי מקצוע שמאורר ה - CHIPSET שלו מועד לפורענות , שמעתי על יותר מדי מקרים שהוא מת ולקח את הלוח אתו עקב התחממות יתר. האם אתם מודעים לפתרונות HEATSINK המתאימים ללוח הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי, 1. אני משתמש בקירור הזה ובמאורר סטוק שלו כבר מספר חודשים. די מהתחלה הרגשתי שמשהו ברעש שלו מפריע לי (אני רגיש, מאוד), ולאחרונה זה נהיה ממש מציק. קראתי קצת השוואות ודיונים בפורומים שונים, וראיתי הרבה המלצות על הNF-F12 של Noctua, בעיקר בשילוב ה212. האם יש סיבה לא ללכת עליו? (מעבר למחיר היחסית גבוה). 2. גם המאורר האחורי בCM Storm Trooper (140ממ) מפיק רעשי תקתוק לא ברורים. ניסיתי לחזק את כל הברגים במידה שווה, לבדוק שהוא מאובטח, ולא מצאתי שום סיבה שהוא יפיק את הרעשים האלה, מלבד בעיה אחרת שכנראה מעל לרמתי. האם יש לכם המלצה למאורר 140 אחר שניתן להשתמש בו? חשוב מאוד השקט. לצורך העניין, לפי האתר של CM, הוא מפיק 19db ב1200RPM. גם במקרה הזה עברתי על השוואות, אבל לא הצלחתי להגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מאורר של MSI ללוח הבא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=651 והא נשרף ויש לי שם בעיה של גובה כי מעל יש את הכרטיס המסך. לכן איזה מאורר אתם ממליצים ל להחליף?
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב ישן לוח אם של ASROCK דגם 775i65GV LGA775 for Intel® P4 processor Intel® 865GV chipset http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65GV&s= בעל מעבד אינטל המאוור שלו מאוד רועש צריך מאורר תואם ושקט עד 70 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד סכום קניה של 200~300 ש"ח. אני מעוניין להחליף את הקירור של כרטיס המסך, GeForce 7600 GS ושל המעבד Intel core 2 duo E6300 איזה דגם של מאורר כדי לקנות לכל אחד מהם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כנרא בעתיד הקרוב עם בוא הקיץ יחליף את הקירור ה STOCK של SAPHIRE למשהו טוב יותר הנה כמה מאוררים עם יחידות קירור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=574&articID=149 מה שמפחיד אותו זה הפירוק וההרכה של היחדה. קראתי הרבה על אנשים שתלש את המאורר יחד עם הליבה, חיממו את הכרטיס עם מייבש שיער, הקפיאו את הכרטיס ומה לא. אני רוצה להבין אחד ולתמיד איך אני מנתק את המאורר?העניין של ההרכבה לא כולכך מתריד אותי אני פשוט רוצה לדעת והאם היחידות קירור המפיעות בלינק הנ"ל יתאימו ל9600XT שלי? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אממ בזמן האחרון המאורר עושה רעשים נוראיים (כמו המאורר שבא עם AMD :\ ) בדקתי את הכרטיס והיטסינק מודבק (?!) האם יש איזהשהי אפשרות להוציא אותו (מבלי להוציא את הליבה גם ) אממ יש לי עדיין אחריות , אבל אני גר ביבנה ולהגיע לרמת גן , זה חתיכת סיפור ויש לי מאווררים אחרים שאני יכול למקם עליו . תודה על העזרה . INFERNo OuT
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שאני לא ישן טוב בלילה בגלל המחשב אז החלטתי לחפש מה עושה כל כך הרבה רעש. שמתי לב שהבלו אורב ממש רועש יחסית לגודל שלו אז ניתקתי אותו כי מילא הוא לא מועיל על הצ'יפ סט. והמאורר האחורי של המארז שהוא מאורר של Globe fan עשה המון רעש ואחרי חיפוש באינטרנט מצאתי את הנתונים שלו: 3000RPM 32.6DBA 39.8CFM אחרי שניתקתי אותו עדיין היה רעש אז בדקתי את הספק (HEC 300W) והיה בו בדיוק כזה מאורר אז החלפתי אותו במאורר ג'נרי אחר שהיה לי. עכשיו השאלה שלי היא האם המאורר הזה יספיק לספק או שזה מסוכן ואני צריך לקנות מאורר טוב יותר אבל שקט.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברים אני מעוניין הלחליף את המאוררים במארז ,עכשיו יש לי 2 שהם SLIP STREAM 1200 והם לא שקטים לי ב 1200 RPM לכן יש שימוש ב שולט , עכשיו אני שקול להחליף למאוררים של NEXUS הנה הדגם : http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmrealsilentcasefan.htm הייתי רוצה לדעת היכן יש אותו בארץ במחיר שפוי ? ואם יש משהו יותר מוממץ ישמח דרך אגב גם הסדרה השניה של SCYTHE ה SFLEX ה 1200 RPM יש לי כזה ו הוא לא שקט לי במקסימום . מחפש שקט מירבי ! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום ושתוכלו לעזור לי. יש לי 2 מחשבים, האחד ישן אבל עם מארז סוס והשני חדש אבל עם מארז מהפשוטים ביותר... אפשרי יהיה להחליף בינהם ? או לפחות להחליף רק את דלת המארז, כדי לאפשר למחשב להתקרר בצורה יותר טובה? המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מארז מידי ג'נרי בעל ספק כוח ג'נרי של 250W אני רוצה להחליף לאנרמקס (FS-710( לכן יש לי 2 שאלות: א. האם לוח אם של פנטיום 3 (Aopen ax3s) יתאים למארז החדש שלי? ב. האם הספק כח יתאים? החוטים יגיעו וכו'.. ג. האם הספק כח של אנרמקס שמוכרים עם המארז יתאים לפנטיום 3? עריכה: אני בסוף כנראה אחליף לציפטק ax-10 ... תענו על השאלות בבקשה עם התיחסות למארז הנ"ל
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מארז ג'נרי ששמתי לו SF2 מוציא למעלה ומכיוון שאין לי מקדח כוס אנלא יכול לקדוח לו עוד חורים ובוא נגיד ככה האיוורר לא משהו. הטמפ' שלי בסדר יש לי פלומינו שבקרוב יוחלף ועומד עם HS סטוק על 39 מעלות בערך, הצ'יפסט גם לא גבוה משהו כמו 30. יש טעם להחליף מארז? האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין Compucase לדוגמא? או שזה הבדלים קטנים? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי לפני שנתיים בערך בניתי את המערכת (לא יודע אם עוד אפשר לראות את זה בצד אחרי כל שדרוגי הפורום) בכל מקרה זורם בתוכה נוזל על בסיס תרכיז meyhems pastel ice white (שהוא nanofulid) כבר שנתיים בערך. אני צריך לרוקן את הלופ בשביל שדרוג חלקים, האם כדאי להשתמש בנוזל שרוקנתי? או שכבר עדיף באותה נשימה להחליף נוזל? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3200/VENICE ב-סטפ' E3. חבר אמר שלא איכפת לו להחליף אתי את המעבד הזהה,ששלו בסטפ' E6. ממה שאני זוכר/קראתי/יודע האחרון הוא טוב יותר ל-OC שלי כי אני מוגבל.יש טעם להחליף מעבדים?אני אראה תוצאות טובות יותר או שחבל על המאמץ? ואם ניתן/כדאי זה רק ההחלפה ללא כל שינוי אחר נכון?
-
- 20 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת קירור מים של THERMALTAKE/BIGWATER SE החלפתי את המשאבה אצל היבואן פעם אחת,והמעבד כנראה נשרף כתוצאה מהמשאבה. יש עצות למשאבה יותר טובה שתתאים בזרימה שלה למערכת הזאת? אני רוצה להחליף את המשאבה הדפוקה שיש לי עם משאבה נורמלית בלי להחליף את כל הערכה(נמאס לפרק את זה ולהרכיב ) תודה
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכנה: המעבד: הסרת ה-IHS: הפשוש: אחרי ניקוי: קצת לק שקוף על המייצבי מתח (תודה לאישתי על התרומה): אחרי ה-Liquid Ultra: ובחזרה למחשב: תוצאות: 40 -> 33 במנוחה 89 -> 71 OCCT LINPACK (לליבה הכי חמה) win!
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מכיוון ונראה שאני הולך להישאר עם ה 980TI עד שהכרטיסים של NVIDIA יחזרו לMSRP שזה יכול לקחת עד ההשקה של סדרה 4000 אם לא יותר החלטתי לעשות קצת תחזוקה. הכרטיס טיפה מתחמם ויש קצת thermal throttling בשימוש רציף וארוך אני קצת מפחד לעשות את זה כי הבנתי שצריכים להיות מאוד עדינים בהפרדה של הגוף קירור וגם בניקוי מסביב והמקרה הגרוע ביותר של נזק לכרטיס ולהיתקע עכשיו בלי אפשרות לשחק בכלל ממש לא תבוא לי בטוב מה גם שאין לי מברגים מיוחדים. עושים את זה אצל טכנאי? אני קצת חושש מהם בכללי לאחר הפאשלות שעשו לי בהרכבה הם עושים הכל מהר מידי בשביל לסיים ובלי עדינות בכלל (מעקמים פינים וכו') חשבתי אולי לגשת למעבדה לתת להם תשלום סמלי על השימוש במברגים ולעשות את זה במקום בעצמ…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HD4870 512MB של חברת GIGABYTE ואני מעוניין להחליף לו את המשחה הטרמית. השאלה שלי היא כזאת : האם ברגע שאני מפרק את הכרטיס מהלוח אם ומפרק לו את הקירור אני מאבד את כול ההגדרות שלו ? והאם העניין יכול ליצור בעיות בכללי לאחר שאני מחבר אותו בחזרה ? תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה למרוח AS5 על הכרטיס שלי ואני צריך מדריך (עדיף עם תמונות) של איך לפרק ולהחזיר את הקירור של הכרטיס, או רק לפרק יהיה גם בסדר...
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בפורום שמישהו כבר החליף את המשה המקורית של אינטל , ואמרתי לעצמי למה לא ? בוא נוריד כמה מעלות טובות . פתחתי בזהירות , ניקיתי את המשחה הקיימת ושמתי MX-4 סגרתי המעבד ואופס הטמפרטורה לא השתנתה. לאחר בירור קצר התברר לי שצריך משחה מסוג אחר (מתכת נוזלית-LIQUID ULTRA) . הזמנתי את המשחה הזו ואתמול סוף סוף הגיע , ואני בהתלהבות רוצה כבר להחליף, נכנס למחסן , מוציא המעבד , מנקה בזהירות את המשחה הקיימת ושם את החדשה, מרכיב את המעבד בחזרה,מדליק המחשב וכלום לא קורה . המחשב נדלק אך אין שום תגובה. מופיע לי בלוח הדיגיטאלי 00 . יש למישהו מושג מה הבעייה? הלוח הקיים הוא של אסרוק z87m oc formula . חיפשתי בחוברת את משמעות התקלה אך זה לא מופיע.
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-