אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה! זה ייתכן? הרי שזאת תושבת 754 רגילה לחלוטין!!! למה לעזאזל הוא לא עולה? כ"כ בניתי עליו! יש סיכוי שמישהו משתמש בלוח הזה ויש לו XP120? או אולי שמעתם? או אולי אתם יודעים איפה לחפש? אלוהים אדירים, אני לא רוצה להאמין שזה אפשרי! אה-הא, הבנתי, Gigabyte מכניסים פלסטיק כלשהו מתחת ללוח אם... ואני צריך להחליף אותו באחד סנטדרטי איפה אני משיג? איך אני מחליף? זה שוטטה את זה בכלל? או שאני קונה XP90 במקום?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעשות OC למחשב,בתור התחלה,בדקתי עם CPU-Z מה בדיוק יש לי במחשב,לפי התוכנה,יש לי זיכרון של 5400-בעוד שבפועל(ואפילו פתחתי את המחשב ובדקתי מה רשום על הזכרונות) יש לי זיכרון של 6400 ,יש למישהו מושג ממה הבעיה נגרמת?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש לוח אם P5DW2 מעבד D930 מארז ישן שכבר חוררתי אותו מול המעבד אבל אין לי בעיה לחורר בעוד נקודות אם יש תורך מה שאני צריך זה המלצה לקירור למעבד ובעיקר שיהיה שקט א הצלחתי להבין מהנעוץ מה עדיף הBT או הסוניק טאוור וגם הבנתי שיש מהם כמה דגמים אז אני צריך המלצה ספיציפית לענין זה וכן אני זקוק למשחה טרמית טובה בכמות שתספיק לפחות לשלושה הרכבות כי המעבד הישן שלי הולך לחבר שנותן את המעבד שלו לחבר... לא הצלחתי למצוא מידע בענין זה
-
- 16 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בOC של AMD ויותר מזה אף פעם לא היה לי גם AMD. כל המחשבים שלי הם של INTEL והיתי רוצה לקבל פעם חוות דעת ואפילו לנסות..! השאלה היא אם בכלל זה שווה את הכסף והזמן מפחינת תוצאות! נכון להיום אני יודעה שהכתר שייך לINTEL.. והעניין עד כמה? והפמרט שהיתי מעוניין לרכוש עבור משחקים וסרטים בעיקר הוא: Athlon 64 5000+ 2.6GHZ 2GB 800HZ Kingston Value ו.. M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2755&ProductName=GA-M61PME-S2 או MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboar…
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!? המכפלה על 2 מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים? אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי 4870X2 של ספייר אתמול הרכבתי לכרטיס מסך קירור Arctic Cooling Accelero XTREME 4870X2 עכשיו הכרטיס עומד על 34 32 מעלות בלי מאמץ כמובן השאלה שלי איך אני עושה לו OC יציב לא יותר מדי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב ניתקע אחרי כמה דקות בPRIME95... נתונים: מעבד 1.5V 240 באס HTT X3 מכפלת מעבד X10 זיכרונות על 200 MHz תיזמונים 6-3-3-2.5 מתח 2.85V קירור סטוק, 2 מאווררים במארז אחורי/קידמי. עוד על הרכיבים - בחתימה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
סיימתי את הOC לכרטיס מסך שלי שיש לי עכשיו NVIDIA GEFORCE 8500GT בהתחלה זה היה ככה: CORE CLOCK:459 MHZ MEMORY CLOCK:400 MHZ לאחר הOC: CORE CLOCK:610 MHZ MEMORY CLOCL:440 MHZ - אי אפשר לעלות יותר מ440 : | אממ זהו תוצאות נחמדות אפשר לעלות יותר בערך עוד 20-30 לדעתי.... כרגע הטמפ' של הכרטיס מסך:60 רגיל ו72 במאמץ.... אממ זהו ( : מישהו יודע לאיזה רמה בערך הכרטיס הגיע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-