עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by or_m0,

תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 נכון שואלים לפני שקונים אבל היה מחיר טוב אז קניתי עכשיו אני יודע שהוא לא גרוע אבל רציתי לדעת אם הוא טוב בכלליות ושמעתי שעל מהירות נמוכה הוא לא עושה רעש !!זה נכון ?קניתי אותו בשביל OC !

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by Th3W4ve,

ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by rtr,

לא מצאתי בגוגל או באתר של היצרן והוא לא יקר 130 שקל והדגם הזה של ה 7000 קיים בארץ? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=147&code=005009

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני עושה לחבר שלי מפרט מבוסס I5 750 ואני מתלבט אם לשים לו קירור יותר חזק מהסטוק . הOC יהיה TURBO MOD שלפי מה שהבנתי הוא 3.2 GHZ , אני רוצה להיות בטוח שהטמפרטורות יהיו בסדר ... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by eliil1,

אני מצליח לייצב אותו על 4 GHZ רק עם 1.37 וולט, לועמת 3.8 GHZ עם 1.23 וולט. האם ה200 MHZ האלה שווים את העלאת המתח הזאת ? ואגב הטמ'פ המקסימליות עם 1.23 די גבוהות אצלי .. 51 מעלות... אין לי מושג מה יש לו בזמן האחרון, הוא משתגע במצב מנוחה הוא מראה לי 47-50 מעלות לעתים תכופות =\

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by Dwhore,

שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  9. מלבד PSTRIP.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by asafasaf,

ברגיל הוא 2.50 עם מתח 1.170 הגעתי איתו ל-3.0 עם מתח 1.260 הבעיה היא שהוא מתחמם יותר מדי.. קירור AC FREEZER 7 PRO המאוורר שלו על 2500 סיבובים קבוע.. ב-OCCT הוא עוצר אחרי 20 דקות כי החום מגיע ל-70 מעלות.. ברגיל הוא 50 בממוצע. בנוסף הוא לא יציב.. הוינדוס נתקע מדי פעם ואני צריך לעשות ריסט. בהתחלה כל פעם שזה קרה העלתי מתח בהתחלה לFSB אחרי זה לגשר הצפוני עד שכבר הגעתי למקסימום העלאה אצלהם. המתח לזיכרון על +0.3. ואז העלתי למעבד כל פעם קצת עד שהגעתי ל1.260 אבל עדיין יש את הקריסות האלה.. והוא מתחמם יותר מדי. מחר אני יקנה משחה תרמית MX 2 אבל לא נראה לי שזה ממש יפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  12. טוף... מפרט ניתן לראות מצד ימין. החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד עם קירור סטוק בהנחה שבכל זאת אפשר להוציא ממנו משהו. העלתי את ה-HTT ל-205, הרצתי את Prime95 לכחצי שעה ואז העלתי שוב בחמש וחזרתי על הבדיקה. כשניסיתי להעלות בעוד חמש, ה-BIOS לא הגיב ועשה ריסט כל 10 שניות. ניסיתי להוריד את מהירות הזיכרון ל-2/1.88(CPU/11) ולהעלות את ה-HTT ל-211 וזה עבד עד שהפעלתי מחדש את המחשב. הביוס שוב עה ריסטים. ניסיתי גם להוריד את ה-HT(למרות שלא אמורה להיות לזה השפעה במהירות כזו נמוכה) אך לא הייתה לזה שום השפעה. הביוס שלי מעודכן ומתח המעבד הוא 1.4-1.45. אי-אפשר לשנותו משום מה(לוח צולע). לא עברתי את 55 המעלות בבדיקות כך שזה נראה לי דיי מוזר. החשד שלי שהלוח פשוט גרוע -.-' כרגע אני 210MHz ללא מחלקים…

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by eranhor,

אהלן, הבעיה שלי לא קשורה ל OC אבל כן לקירור אז אני מקווה שזהו הפורום המתאים (השאלה גם מפורסמת בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה"). אז ככה: יש לי לוח אם DFI Infinfity NF570 שהחל לאחרונה להתחמם בטירוף (80 מעלות במצב idle). מסתבר שהמאוורר של הלוח (ה Northbridge fan) הלך קפוט. מבדיקה ברשת מצאתי שהתחליף המומלץ למאוורר הוא Evercool vc-re. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בארץ? מצאתי רק את ה vc-rf שהוא כנראה גדול מידי. אשמח לשמוע הערות והמלצות ממביני דבר מאחר ואני ממש לא מומחה בתחום. תודה מראש לכל העוזרים, ערן

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  14. 1 אין לי כ"כ מקום איפה לשים רדיאטור שעובד עם 2 מאווררי 120 מ"מ אז חשבתי לקחת אחד שעובד עם מאוורר 120 מ"מ אחד. האם הם לא יאיטו אחד את השני ? 2 אם אני בכל זאת הולך על רדיאטור כפול האם יש לכם איזשהי המלצה על מארז שבו אני אוכל לשים את הרדיאטור מקדימה או מאחורה ? (אני מתכוון איפה שיש מאווררים מקדימה או מאחורה (אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשר לשים אותם. 3 מה יהיו ההדבלים בין רדיאטור כפול של 2 מאווררי 120 מ"מ לבין אחד שעובד עם 2 מאווררי 80 מ"מ ?

15. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.

17. שלום אני חדש!... אני מבין קצת אולי הרבה במודינג קירור והחומרה אני מקוה להשתלב כאן. שמי אמיר אני בן 14 וחצי בקרוב.ועכשיו לנושא. יש ברשותי 3 רכיבים שהם לקירור לפי ידיעתי. ורציתי לדעת איפה אני יכל להרכיב אותם במארז על איזה חלק וכיצד??? הנה זה נקרא לי גוף קירור: ושני אלו הם דומים אחד לשני רק בנוים בצורה אחרת...גם נרא לי מן גופי קירור. מקווה שתעזרו לי...

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  18. המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by shlominavi,

חברה שלום...אני לא מבין כמה דברים... שהמעבד שלי במנוחה זה המעלות שלו..פחות או יותר http://www.siz.co.il/my.php?file=ejj4fmkzjyvm.jpg ושהוא במאמץ באמצע call of duty 4 אלו הם המעלות http://www.siz.co.il/my.php?file=yiyjmyt0zzmv.jpg מישו יכול להסביר לי מזה 3 האפשריות של הטמפרטורות מעבד שם ומה באמת הטמפרטורה האמיתית? לא הבנתי כלום משם כי במאמץ בCPU המעבד לא עולה יותר מ5 מעלות מהמנוחה אבל בCPU CORE הראשון והשני הוא עולה בהרבה מפרט e8500 עם אובר 3.8 כרטיס מסך 4870 זכרון 4 ג'יגה קירור למעבד: נינג'ה פלוס

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב כבר בערך 5 שנים,והבעיה היא במעבד: פנטיום 4 - 2.80GHz, סוקט 478, פרסקוט. הוא נמצא בחום מתמיד, ועם כמה חלונות ie של ynet וHW, ועוד תוכנה קטנה או 2 (בהחלט לא מאמץ גדול מידי), הוא הגיע היום ל- 77 מעלות! אני מבין שהמצב מאוד מסוכן, ואני רוצה להחליף את הקירור שלו, כרגע אני עם קירור הסטוק. מצורפת תמונה של cpu-z, everest, ותוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי - core center. הדגשים בבחירת הקירור החדש: - שלא יהיה מסובך מידי להרכיב את הקירור (למרות שבגדול אני די חושב שאני אסתדר עם רובם) - עד 150 ש"ח - עדיף עם משחה טרמית מובנת, אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת... - אני לא מתכנן שום oc, למקרה שהיה ספק. 1. מצאתי כמה קירורים מעניינים: Scythe: Kama Cross Samur…

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

LMAO!

23. מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by shady121,

מה אתם אומרים שווה לאוסיף מאוורר צהוב=איפה שכבר יש ירוק=איפה שאני רוצה לשים! http://img377.imageshack.us/my.php?image=p22802991sj5.jpg

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  25. גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.