עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by what the fuck,

טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by Mephisto,

לכל המומחים בפורום, אני מעוניין לבצע OC על מעבד AMD XP 2600, throughbred core. Board: Abit nf7-s האם החומרה הזאת מתאימה לביצוע OC, אם לא מה מומלץ יותר. אשמח לכל תשובה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

גיליתי היום על הדבר הזה שנקרא VM ותהיתי אם יש מדריכים בעברית לכל העסק מצאתי כמה באנגלית אבל האתרים קרטעו והתמונות לא עלו וההסברים היו לא משהו אז אם אתם יודעים על מדריכים שכאלה תנו לינק פה בבקשה במיוחד אם הם לכרטיסי מסך תודה

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  4. השאלה למעלה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by rmeidan,

יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by dima_s,

שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?

8. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by pinkmasta,

ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  10. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65048&page=1&pp=25 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by avi15,

היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום, ברצוני להמהיר את הכרטיס המסך הישן שלי (NVIDIA GeForce 8600 GT )נתוניו עכשיו הינם: רציתי להמהיר עם התוכנה coolbits עד כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס מבלי שיפגע?[table][tr][td] סוג של מתאם תצוגה [/td][td] NVIDIA GeForce 8600 GT[/td][/tr][tr][td] [/td][td] סה''כ זיכרון גרפי זמין[/td][td] ‎1279 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון גרפי ייעודי[/td][td] ‎512 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון מערכת ייעודי[/td][td] ‎0 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] זיכרון מערכת משותף[/td][td] ‎767 MB [/td][/tr][tr][td] [/td][td] גירסת מנהל התקן של מתאם תצוגה[/td][td] 8.17.12.6099 [/td][/tr][tr][td] [/td][td] רזולוציית צג ראשי [/td][td] 1920x1080 [/td][/tr…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by dennis14,

הגיע לארץ - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 מישהו מכיר אותו ויש לו מה לומר עליו (חוץ מזה שהוא עולה המון) ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by krelian,

אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. הלוח (מופיע במפרט שלי, MATSONIC.....) אין בו אפשרות לשנות באס, פשוט כלום ! יש משהו שפאשר לעשות בנידון חוץ מלקנות לוח חדש (שגם ככה בקרוב אני מחליף מחשב) ???

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by ganymede,

שלום, יש למישהו המלצה לגוף קירור שקט למעבד - עד 300 ש"ח - שיתאים גם למקרה שאני אשדרג למארז קטן (לקולנוע ביתי)? האם אפשר למצוא מערכת קירור מים בתקציב כזה? מה ההשקעה המינימלית למע' כזו?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by broke_overclocker,

יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  19. חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  20. חברים שלום, הקדמה קצרה ואז השאלה.. לאחי יש מחשב עם מעבד פנטיום 4, שהחל להיכבות אחרי עבודה קצרה ולא מאומצת.. כשבדקתי עם אוורסט את הטמפ' של המעבד ראיתי שהיא הגיע ל 70 מעלות, אחרי פתיחת המארז ראיתי שכל המאוורר של המעבד מלא באבק ושככל הנראה צריך להחליף את המאוורר. בדקתי בכמה חנויות ואני כנראה אלך על מאוורר סטנדרטי ופשוט של ארקטיק קולינג: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&language=en שעפ"י המפרט מתאים למעבד פנטיום 4 וגם מגיע עם שכבה של גריז ככה שאני חוסך את קניית הגריז. עד כאן ההקדמה.. השאלה היא האם יש חשיבות למרחק בין המאוורר של המעבד למאוורר האחורי שפולט את האוויר.. כי הם ככל הנראה יהיו מקבילים.. ולא נראה לי שזה כל כך משנה אבל…

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  21. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אני עושה לחבר שלי מפרט מבוסס I5 750 ואני מתלבט אם לשים לו קירור יותר חזק מהסטוק . הOC יהיה TURBO MOD שלפי מה שהבנתי הוא 3.2 GHZ , אני רוצה להיות בטוח שהטמפרטורות יהיו בסדר ... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  23. אף אחד לא עוזר לי :'( המפרט שלי בצד.. תעזרו לי בבקשה להתחיל לעשות OC למחשב.. מה צריך לשנות בביוס לפני שמתחילים לעלות את הבאס? (כל האופציות שמבטלות את הורדת המכפלה, ואלה שנועלות את הPCI-E, תעזרו לי בבקשה, משם אני כבר אצליח להסתדר..) והאם זה משנה איזה גירסת ביוס יש לי? (כרגע יש לי F4)

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by TiGeRGuY,

כרגע יש לי 2 מאווררים - 1 מקדימה בחלק התחתון 80 מכניס ואחד מאחורה איפושהו ליד הספק גם 80MM מוציא. המחשב שלי מגיע לטמפ' מטורפות והגעתי למסכנה שאני צריך להוסיף מאווררים, אבל המארז שלי מאוד בעייתי ולכן פניתי אליכם. מכירים את המארזים עם פאנל מפלסטיק למעלה וידית? יש לי מארז כזה ולצערי בגלל הידית שמכסה את כל פאנל הפלסטיק העבה אני לא יכול להוסיף שם מאוורר. עוד כמה דברים שמפריעים: - אני לא יכול להחליף את המאווררים הקיימים שלי ב 120mm מהסיבה שיש שם הכנה רק ל80 ואין מקום ל 120. - בדלת (זאת שכשפותחים אותה יש גישה לכל הרכיבים) יש לי הכנה למאוורר 80. - אין לי עוד הכנות למאווררים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לתכנן את סידור המאווררים במארז בצורה הכי טובה שתאפשר קירור טוב של …

• 4 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים