אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC אבל הזכרונות שלי הם 533MHZ , ורציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים: להוריד להם את התדר ל400 ואז לעלות? או בתדר המקורי אם מחלקים? תודה
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך זה שעם היחידת קירור הזאת טמפ' המקסימום של המעבד היא 37 מעלות? זה נחשב לטוב? ומה ההשפעה של היחידת קירור הזאת(לא מצאתי אותה בנושא הנעוץ של היחידות קירור)
-
- 18 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אז ככה בוא נתחיל יש לי מארז כזה נקרא :AeroCool AeroEngine II-BBP תשימו לב שבחלון יש מקום לעוד 2 מאווררים אני צריך המלצה ל 2 מאווררים יחסית זולים שקטים וטובים שזה יכול להיות מאווררים של Arctic Cooling העיקר שיהיו טובים החרבה לא משנה לי העיקר שיהיו שקטים וזולים וטובים כמובן לא סתם חשוב גודל של 12 ס"מ תקציב 100 שקל מKSP בבקשה ...
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן שזה המיפרט שלו לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM דיסק קשיח 250GB ספק כח 350W כרטיס מסך OB NVIDIA 6100 ניסיתי לקרא פה קצת בסטיקי אבל לא הבנתי כלום מאיפה אני מתחיל הורדתי RIVA TUNER או משו כזה איך אני רואה טמפרטורות? איך אני יכול לשחק עם המתח ועד כמה אפשר-אני מאמין שאמור להיות איזה סטיקי שמדבר על רק שאני לא מכיר אותו....
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לירן, חדש באתר לפני מספר חודשים, רכשתי מחשב חדש בחלקים ובניתי אותו בעצמי (בפעם הראשונה ) המחשב מיועד לעבודות אולפן אאודיו. (הקלטת ערוצי אאודיו ועבודה מאסיבית עם כלי VSTI כבדים על ערוצי מידי) הנה המפרט: מעבד INTEL Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray http://ark.intel.com/products/37150/Intel-Core-i7-950-Processor-(8M-Cache-3_06-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI) לוח אם GIGABYTE - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov זיכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL7-7-7-20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145250 קירור מעבד Scythe Mugen 3 CPU Cool…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי E8400 EP45-DS3 הקירור למעבד הוא CM HYPER 212 על 3.6GHZ זה יכול להיות יציב על 1.2V והמעלות 40-43 במנוחה ו58 במאמץ מלא (גם על 1.25V המעלות דומות) אם אני שם 3.8-3.9-4GHZ נגיד על 1.3 המעלות במנוחה כבר 47-50 ובמאמץ 67 ה0.05-0.1V האלה כל כך משמעותיים ? S: איך הקירור דרך אגב? כדאי לי לשים עליו עוד מאוורר מהצד השני?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. 5 - 10 דקות אחרי שאני מדליק את המחשב, הRPM של המאוורר של המעבד קופץ ל 4700 והרעש בלתי נסבל (מידי פעם 4200). טמפרטורת המעבד היא 56 במנוחה, במאמץ היא מגיע ל 67 וזה מדאיג. שבוע שעבר ניקיתי את המחשב יסודית - הוצאתי את כל המאווררים וניקיתי, ניקיתי הכל הכל הכל ואין גרגר אבק. והמאווררים מחוברים טוב מאוד וכולם עובדים כמו שצריך, רק חזק מידי. ולא, לא נגעתי בהגדרה כלשהי. יש לי לוח מבוסס צ'פסט i975X של אינטל, ומעבד P-D, 2.8GHZ בלי אוברקלוק. אני בודק טמפרטורות עם SPEEDFAN ו EVEREST, שניהם מראים את אותה התוצאה. ובכלל, בביוס זה מראה לי גבוה יותר - 60 במנוחה... למה זה קופץ ככה?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
במנוחה הוא מראה לי 42-37-39-43 במאמץ של אורטוס יש לי 50 עד 56 בארבעת הליבות ללא אוברקלוק! את הטמפרטורות בדקתי ב CORE TEMP מפרט: Quad Q6600 stepping g0 TT Eureka TT V1 על רמה מקסימלית Leadtek 8800 GTX ULTRA corsair 520hx החדר לא חם אבל גם לא ממש קר... המארז עומד על השולחן ולא על הריצפה... אולי זה בגלל הכרטיס מסך שמתחמם כמו סוס? (76 מעלות במנוחה)
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כי אני חושב לקנות קירור לכרטיס, ולעשות אוברקלוק מ675 מגהרץ ליבה ל800 ומ972 ל1000 זיכרוןן... -האם זה שווה? -איזה קירור יתאים לי? -הספק שלי יחזיק גם קירור וגם OC לכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מארז כזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=657 ובסך הכל מאוורר אחד מאחורה, והטמפ' שלי ממש גבוהות: מעבד מגיע עד ל58 וכרטיס מסך 70+ בימים חמים אלה כשאני מפעיל איזשהו משחק. אני ממש לא יודע איזה קרור לקנות, חשבתי על קירור מים + מאוורר נוסף מקדימה ושהנוכחי שלי יוציא את האוויר. אני צריך המלצות איזה קרור לבחור. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לקחת כרטיס PCI ישן, לחורר בו חור עגול ולהכניס מאורר.. לתקוע אותו בדיוק מתחת לכרטיס המסך כך שהמאורר יוציא עליו אוויר.. נראת לי דרך לא רעה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי barton 2500 עם aeroflow השתמשתי במישחה שבא עם המאוור אבל אני לא מרוצה מהצועים וחשבתי שזה ביגלל המישחה אז אני רוצה ליקנות אחרת איזה ליקנות ??? כאילו לא משנה לי הכסף העיקר שיהיה הטוב ביותר ואם אפשר אז גם מאיפה ליקנות תודה מראש 8) וחתימה טובה 8)
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני רוצה לדעת, אם אתם יכולים להעריך, עד כמה בערך אני אגיע עם הזכרונות באוברקלוק? (כמובן שעם קירור נורמלי וצלעות קירור לזכרונות).
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המפרט: לוח אם: shuttle av18e - נותן קפיצות של 1mhz ועדכון וולטג' עד 1.825 מעבד: celeron 1100a tualatin מקרר: volcano 7+ (רעש!!!!) זיכרון: Kingston 133Mhz 256MB הכי פשוט, סטיק אחד אני לא מצליח לעלות מעבר ל 124mhz fsb - לא עובר POST לא הגיוני שזה הזיכרון כי הוא 133 המעבד לא מספיק להתחמם עד ה POST מה יכולה להיות הבעיה? (לא ש 1100a@1364Mhz זה כזה רע, אני רוצה עוד!!)
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-