עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by or_m0,

תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 נכון שואלים לפני שקונים אבל היה מחיר טוב אז קניתי עכשיו אני יודע שהוא לא גרוע אבל רציתי לדעת אם הוא טוב בכלליות ושמעתי שעל מהירות נמוכה הוא לא עושה רעש !!זה נכון ?קניתי אותו בשביל OC !

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by Th3W4ve,

ראיתי בכל מיני מקומות שחיברו פלטה טרמואלקטרית אל בלוק מים וזה מביא תוצאות קטלניות. השאלה שלי זה אם אני שם זתי פלטות טרמו אלקטריות? זה בעצם מכפיל את ההפרש טמפרטורות מה שאומר שאני יוכל להריץ את המעבד על -30 או -40 מעלות לא?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by fareedamr,

שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by AMITOC,

אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. שלום, הדרישות: 1) מקרר טוב מאוד (מן הסתם). 2) יכולת להגיע ל-OC גבוה. 3) נראה יפה. 4) כמובן מותאם לתושבת LGA775 (עדיפות לתושבות החדשות יותר). תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. מישהו מצא פקודות מעניינות לתוכנה CrystalFontz? או בכלל .. תשפכו דוגמאות של קומבינציות מענינות שעשיתם תודה :-*

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  8. היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. אף אחד לא עוזר לי :'( המפרט שלי בצד.. תעזרו לי בבקשה להתחיל לעשות OC למחשב.. מה צריך לשנות בביוס לפני שמתחילים לעלות את הבאס? (כל האופציות שמבטלות את הורדת המכפלה, ואלה שנועלות את הPCI-E, תעזרו לי בבקשה, משם אני כבר אצליח להסתדר..) והאם זה משנה איזה גירסת ביוס יש לי? (כרגע יש לי F4)

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by eliil1,

אני מצליח לייצב אותו על 4 GHZ רק עם 1.37 וולט, לועמת 3.8 GHZ עם 1.23 וולט. האם ה200 MHZ האלה שווים את העלאת המתח הזאת ? ואגב הטמ'פ המקסימליות עם 1.23 די גבוהות אצלי .. 51 מעלות... אין לי מושג מה יש לו בזמן האחרון, הוא משתגע במצב מנוחה הוא מראה לי 47-50 מעלות לעתים תכופות =\

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Night_Fox,

יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. בשעה טובה רכשתי קירור חדש למעבד שלי Scythe mugen 2 הכל בסדר הוא חרישי להפליא /מקרר לא רע הבעיה שלי יותר נכון שאלה האם עדיף לשים אותו ממש מול המאוורר שמוציא אוויר הוא ממש צמוד אליו .

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Jeka90,

לפי מה שהבנתי הוא לא מתאים אבל אולי יש למישהו משהו לחדש לי? למי שיש מעבד AMD בסוקט AM2, איזה קירור הכי כדאי לו לקנות?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by EyalKing,

שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Kingston 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm מעולה ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, ולוח אם שתומך ב-OC. האם כדאי לי לקנות לוח אם חדש לא של אינטל (ואיזה?), וקרור כמו הטוניק, על מנת לבצע OC טוב למעבד? ואולי גם לזיכרונות? זו השקעה גדולה בשבילי, של 500-1200 ש"ח ואפילו הרבה יותר, בקני…

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  15. תראו איזה קירור הכנתי לכרטיס מסך שלי: זה לפני:

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by SubX,

יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by yakir4u,

הרכבתי עכשיו את הפרקטל 4 הוא מגיע עם שני מאווררים ולי יש בלוח אם רק שתי יציאות חשמל למאווררים אחת של המעבד ואחד נוסף מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את המאוורר הנוסף המפרט המלא בצד <<

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by Rhinoc,

שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by eranbm,

שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by kage,

מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by rmeidan,

יש לי כרטיס מסך 8800gt גירסאת OC של INNO3D (לא ICHIIL) בכל מקרה עדעכשיו השתמשתי באוורסט גירסאת אולטימייט 4.20 והטמפ' של הכרטיס מסך הייתה 43-46.... עכשיו אחרי שהורדתי את הגירסאת אולטימייט החדשה יותר (4.50)סתם כדי להתעדכן הטמפ' קפצה ל-53-56!!!!! עכשיו כל שאר הדברים נשארו אותו דבר בלי שינויי GPU Memory 47°C ו- GPU Ambient 43 °C וגם המעבד הספק וכל שאר הדברים נשארו ללא שינויי...רק הכרטיס מסך פתאום קפץ ב-10 מעלות... אז רציתי לדעת מה יכול להיות שקרה?אולי באג בתוכנה?אולי הגירסא הקודמת לא הייתה טובה?מה לעשות?שתיהן היו גירסאות אולטימייט אז מה קרה עכשיו שזה מציג טמפ' הרבה יותר גבוהה?

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  23. אני לא מוצא אותו, אולי מישהוא כן יודע ?

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by tal249,

היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  25. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים