אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים האלה: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז CM690 שיהיו 120mm, כרגע אני רוצה לקנות את Thermaltake Thunderblade 120 mm, והשאלה שלי היא האם הוא נחשב מאוורר טוב? או שיש יותר טובים במחיר של 60-70 שקל ליחידה?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
החלפתי עכשיו ספק אחרי שהקודם פשוט כנראה נשרף (האחים שלי משאירים לפעמים את המחשב דלוק הרבה זמן ולאחרונה המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים מחרידים), ואני מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנטר את המהירות של המאוורר. יש לי לוח a7v600-x של ASUS ואני משתמש בתוכנת asus probe המצורפת אליו, ומשום מה הוא לא מזהה את המהירות של המאוורר. דהיינו, הוא מזהה את המהירות מאוורר של המעבד, אבל לא של הספק. בדקתי, ואין שום ג'מפר קשור או חיבור נוסף לספק על הלוח. יש למישהו הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר אולי קונפיגורציה טובה למעבד כמו שלי ? ישבתי כל הלילה אתמול ולא הצלחתי להגיע אפילו לFSB של 267 שלא נדבר על יותר (למרות שאני יודע שהמעבד מסוגל) נתתי לו אפילו 1.6V והוא עדיין עושה בעיות. שאלה נוספת היא - כאשר כיוונתי את הFSB ל250 הכל עבד מצויין, הווינדוס עלה ותיפקד נהדר, אפילו החום לא עבר את ה33 , ואז כאשר אני עושה כיבויי או ריסטרט המחשב נתקע וחוזר להגדרות המקוריות (ללא OC ) - יש למישהו מושג ממה זה נגרם ? INFO: קירור: zalman 9500 לוח אם: Gigabyte 8i945P-G זכרונות: corsair PC5300 667Mhz Dual (512x2) תודה תודה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אני רואה בתוכנה טמפרטורות של כל חלק במחשב יענו למה שיש חיישנים מעבד כרטיס מסך וכו.. אם אפשר לעשות אובר קלוק דרכה ואם אפשר אז איך ?? תודה לכולם אוהב אותכם ! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מערכת קירור מים... בתכלס יש לי 3000 ש"ח אבל אני לא מתכנן לבזבז יותר מ-1000 אם זה אפשרי גם פחות מ-500 אז איזה מערכת קירור מים יש טובה במחירים האלה?והאם זה באמת שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז. שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה. שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק? ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז? תודה רבה, תשובותיכם בהקדם!
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm שווה את ההשקעה? ( 84 ש"ח ~ בזיג זאג) יש לי Gainward GeForce 4 Ti 4600 עד איפה אשפר להגיע עם הכרטיס בOC והאם זה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון או פרטים על הקירור הזה של GIGBYTE http://www.gigabyte.com.tw/Products/AirCooling/Products_Spec.aspx?ProductID=2123&ProductName=G-Power האם הוא שווה 160 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני עושה לחבר שלי מפרט מבוסס I5 750 ואני מתלבט אם לשים לו קירור יותר חזק מהסטוק . הOC יהיה TURBO MOD שלפי מה שהבנתי הוא 3.2 GHZ , אני רוצה להיות בטוח שהטמפרטורות יהיו בסדר ... תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.
-
- 15 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-