אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על קרח יבש...מצרך זול ויעיל...שיוריד כל מעבד ל - מעלות בקלות... אבא שלי אמר לי שאין בעיה להשיג לי את זה..ושזה חוקי והכל השאלה אם קור של זה מפיק מים מהאוויר (לחות שבאוויר) ואם ישנה איזו דרך להחזיק את הקרח לאורך של יותר מ יומים 3 ב ט'מפ מעבד...
-
- 4 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
או שעדיף לחסוך כאבי ראש ולקחת אינפיניטי? אהה ומישהו יכול להראות לי מודים לקירור הזה? כי שמעתי שעם כמה שיפורים הוא יכול להגיע לרמה של הטוניק.. ובמידה ואני מחכה לטוניק, האם זה קשה או קל להרכיב אותו לבד? האם זה לקיחת סיכון או משהו כדי שלא ינזק?
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע את המוד הזה ללוח אם שלי,כדי שאני יוכל להעלות את המתח לNB מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות,כי אני לא מצליח להבין http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107036&highlight=975
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מזמין היום קירור לכרטיס מסך ואני כבר כמעט סגור לגמרי על ה FC-ZV9 של זלמן. עכשיו אני לא בטוח כבר =\ כי באיזה פורום אחד אמרו לי שה VF900 ממש תותח וכל זה.. אז מישהו יכול להכריע חד וחלק מי מביניהם לוקח..?! ומה באמת ההבדלים בין השניים מכל הבחינות שקיימות..? תודה רבה ואם אפשר שיהיה בהקדם האפשרי כי אני כבר רוצה להזמין..
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע מה המתחים הנורמאליים של כל רכיב במחשב (מעבד, צ'יפסט, זיכרונות, כרטיסים...וכו..), או אם יש למישהו אתר עם כל המידע הזה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני גופי קירור , אחד של AC פריזר 7 פרו,(http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399) ובין ZALMAN CNPS 7700 Cu (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595) הפריזר עולה 160 , והזלמן 270. יש לי סוקט 775 פנטיום D 820,אני לא עושה שום אוברקלוק,הסיבה היחידה היא שהמעבד מתחמם מאוד,והמאוורר זז על 900-1100 PRM,רק כאשר הוא מגיע ל-70 מעלות הוא עובד על 4000,וכאשר הוא על 65 הוא ממשיך לעבוד ב-900-1100. מה יותר מומלץ !?
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 שישב על לוח אם מבוסס P35 לצורך תאימות קדימה, עם זיכרון DDR2 1066 כרגע, וכנראה עם כרטיס מסך 8800GTX. אני מחפש למערכת הזו מערכת קירור מים טובה לOVERCLOCKING, ושתהיה הכי שקטה שרק אפשר. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה קירור האוויר הכי טוב שאפשר להשיג בארץ במחיר 250+- למעבד Q6600. מתוכנן OC הכי רחוק שאפשר, לכן חשוב שיהיה קירור מצוין ושקט.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
עשיתי את הoc ל-7900gt והוא מגיע הכי גבוהה ל-59 מעלות (יש לי קירור zalman vf700 לא משהו רציני) אז רציתי לשאול איזה מאוורר נוסף אני יכול לשים לייד הכרטיס שיירד במינימום 8 מעלות? אני צריך משהו זול נ.ב. איזה טמפ אני צריך לשמור שהכרטיס שלי לא יעבור במאמץ?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הנושא דובר בעבר, פשוט אין לי מושג בקירור ומה אני צריך לחפש אז אני פשוט אשאל.. יש לי מעבד 2.4 P4 עם סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB ATA טמפרטורות בימי קיץ חמים שכאלה 39-44 מעבד 45-48 דיסק קשיח הרעש.. זה מטריף לי את השכל.. המערכת שלי בתמונה ובחתימה והמאוורר נשמע בכל ווליום כך שחשוב שהמאווררים יהיו סופר שקטים ויעילים. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הקדמה: החלפתי את ה-NINJA PLUS ל-INFINITY שעליו מותקנים 2 מאווררים, ראוי לציין שהטמפרטורה ירדה באופן משמעותי(6 מעלות) אני מרוצה, הוא מאוד שקט והוא עושה את העבודה עד כה באופן מצוין. תמונה: הגעתי ל-OC של 3300MHZ ועד כה הוא יציב ב-ORTHOS הוא עשה 20 דקות ללא בעיות למרות שב-TAT אחרי זמן מה הוא עשה RESTART אני אמשיך לבדוק את זה. השאלה שלי היא כזאת, כדי להגיע ל-3300MHZ הייתי צריך לעלות את המתח בביוס ל-1.56 בואו נצא מנקודת הנחה שהמחשב יציב והכל בסדר האם זה מומלץ להיות על צריכת חשמל כזאת ויכול להיות נזק לטווח ארוך<? (כשתסתכלו על התצלום של הביוס אולי תוכלו להמליץ לי על הורדת\עלית תדר מסויים שאתם חושבים לנכון) תצלום הביוס: ראוי לציין שב-3000MHZ ה-CPU VOLTAGE נמצא על…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה קירור למעבד (E4400) הכי מומלץ אם אין טוניק טוואר? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7563 ??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 18:27:06 אוTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 10 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחר אני לוקח מהחלפה במסגרת האחריות כרטיס 1900GT של ספיר. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות והדיאגנוזה היתה שהלך הזכרון (נקודות כחולות ירוקות מהבהבות על המסך החל מה STARTUP). לפי מה שקראתי פה בפורומים יש לכרטיס הזה בעיית התחממות שכנראה היא זאת שגרמה לתקלה. ד"א, החדר שלי חם מאד. שווה מחר כבר לקנות קירור מיוחד X2 AC או THERMALTAKE AT2? אני לא מתכנן OC בקרוב (בעתיד כנראה שכן) אבל האחריות תפוג בעוד 3 חודשים ולא הייתי רוצה להשאר עם כרטיס פגום..
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
ב-speedfan כל המאווררים נמצאים על 100% צוזה לא הגיוני כי המשחב אפילו לא על טיפת מאמץ... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הי אני רוצה לבנות מערכת קירור על בסיס קירור אוויר ואני מעונים לבנות בסיס מתאים לסוקט 478 ולכן אני צריך את המידות שלו. אני השמח לקבל איזה קובץ/אתר או כל דבר אחר שיעזור. :-) תודה נ.ב הוא אמור להתאים לכל לוח מהסוג הזה נכון?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לOC, נסיתי להשתמש בTUNER 5 של GB, אבל היא פשוט לא עולה לי אפשר המלצות על התוכנות שאתם משתמשים והאם הם נוחות וקלות (גם להבנה וגם לשימוש) ואנצל את הדיון הזה לעוד שאלה אחת... איך מאפשר בביוס OC בביוס של אינטל (אם צריך את דגם הלוח זה P5LD2-SE) חפרתי שםו לא מצאתי שום דבר
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לבדוק על כמה % המאווררים פועלים ?
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להראות לי בתמונות איך אני משנה את המהירות של המאוורר ל 100% בתוכנה RivaTuner v2.0כי ניסיתי ואני לא יודע מה לשנות.(קצת מפחד לשנות משהו לא נכון. בתודה נתנאל.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור שקט למעבד של AMD במקום הסטנדרטי. במה שהמליצו לי כאן קראתי מפרט טכני ויש לו 900 - 2500 RPM ובפנטיום 4 שלי אני רואה מגיע לפעמים ל3000 בלי קירור מיוחד. זה עדיין טוב? מדובר בזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי, החלפתי גוף קירור (היה לי את מה שמגיע עם המעבד) ל big typhoon ומארז ל nzxt lexa ואני לא רואה שינוי לטובה בטמפ' כרגע המעבד (e6600) על 40 - 39 לפעמים זה נע בסיבות ה 35 -40 בלוח אם על 45 (ds4) והדיסק הקשיח על 39, הטמפ' לא אמורות להיות יותר נמוכות? אין ממש שיפור מהקירור המקורי. אני קורא על אנשים עם טמפ' של 28 בערך במעבד כרגע אין אוברקלוק על המערכת
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-