עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה ליקנות סינק חדש בשביל הCpu ואני מתלבט בין שתי אופציות ואני ישמח לקבל עוד אפשריות, (שאפשר לקנות בארץ) אני ישמח לקבל הסברים למה מה שבחרתם עדיף שתי האפשריות שלי Xp 120 http://www.thermalright.com/a_page/main_product_xp120.htm slk948u http://www.thermalright.com/a_page/main_product_slk948u.htm החומרה שלי Cpu: Amd Atlon 64 3000+ 754 mb: DFI LanParty 250Gb NF3 תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם היום קניתי את זלמן 6000 והוא ממש לא כמו שרשום אליו שהוא טוב והמחשב עובד לי על 60 מעלות וזה ממש גרוע למאורר הזה רציתי לשאול מה אתם ממליצים אני חייב את העזרה שלכם כי אני לא יודע מה לקחת אה דרך אגב זאות הרשימה שיש בחנות הזאות Thermaltake Smart Case Fan Thermaltake Volcano 8 Thermaltake Volcano 10 Thermaltake Volcano 11+ Spire Falconrock II וכמובן את המאורר המאפן שלי זלמן בדיוק השם מתאים לא חברה אני צריך ממש עזרה :-[

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  3. יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by orensh69,

המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by Lavelle,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום. אני הולך לקנות את ASROCK PRO3 Z68 וזכרונות של G.SKILL SNIPER. איזה קירור יתאים לי מבחינת גובה? האם מוגן 2 או נוקטואה NH-U12P SE2 יהיו בסדר? או שיהיה לי בעיה להרכיב את המאוור על הקירור בגלל גובה הזכרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. הי, אני מחפש קירור שקט למעבד e7300 שעבר OC ל~3000Ghz (ה-OC הסטנדרטי למעבד הזה פחות או יותר). כרגע יש לי מאוור evercool פשוט שקיבלתי עם המעבד (אמור להיות טיפה יותר טוב מ-stock). המארז שלי הוא gigabyte iSolo 230, לא גדול מדי ולא מדוגם מדי, ככה שנראה לי שה-Scythe Zipang גדול מדי עבורו. חשבתי על Scythe Shuriken 3 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6727, מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני הולך לקדוח חורים במארז, אבל לפני שאני הולך לעשות את זה אני צריך שתסבירו לי איפה אני צריך לקדוח חורים במארז? ואיה גודל יהיה כול חור? 80/92/120? בבקשה אל תעבירו לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" כי זה לא קשור לשם. אני לא שאלתי איך עושים את החורים אלא איפה לעשות את החורים כך שיהיה איוורור נכון במארז. מאוורר 80 MM על הגג ומאוורר 80MM מאחור בגובה המעבד אני שם בטוח, כי כבר יש מקומות מוכנים. עכשיו, אני יכול גם להכין חתיכה מפרספקס ולשים אותה במקומות של שני כוננים (איפה שהצורב והסידירום) ןעליה לשים מאוורר 80MM. אני יכול גם בדלת לעשות חור למאוורר 80 MM שיהיה בערך (לא בדיוק) מול המעבד. זה נראה לכם איוורור נכון? ובבקשה, אל תציעו לי שיטת איוורור שבה תגידו לי לשים מאוורר אחד מקדימה, למט…

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by Davidmag1,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי q6600 שאר המפרט בצד... תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by yiftahorad,

איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. אני רוצה לעשות מודינג ואני רוצה לדעת כמה עולה דרמל? לא משנה איזה סוג אבל שיהייו לא כל מיני ראשים כמה עולה מקדח כוס 80 מ"מ? וכמה 92 מ"מ? ו אני יכול לעשות חור למאוורר עם מסור ג'קסון? ג'יגסואו? זה יהייה קשה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by waizman,

שניהם מליבת נחושת וצלעות מאלומיניום, שניהם עולים אותו הדבר, שניהם נראים טוב. ה AX7 הוכיח את עצמו, הארוקול לא הכי מוכר. הארוקול בא עם מאוורר סופר שקט ואמור לקרר עד מעבד 3000+ (ומי יודע עד כמה עם מאוורר קצת יותר רציני), ה AX7 בא בלי מאוורר אבל כל מאוורר ג'נרי יעשה את העבודה... בקיצור, המון שיקולים ואני מבולבל לגמרי. מה לדעתכם כדאי ולמה? :s05: יש איזה ביקורת איפשהו על הארוקול כדי שאני יראה למה הוא מסוגל? תודה עריכה: אופס כמעט שכחתי. הנה לינק לארוקול (את ה AX7 אתם כבר מכירים ): לינק

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  16. האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by VBMaster,

שלום, התקנתי מסך אלסידי במחשב דרך המדריך שבאתר והכל עובד מעולה עם CystalFontz. רציתי לדעת אם מישהו הכי תוכנה/פקד מויז'ואל בייסיק שיכולה לשלוט בו כי אף תוכנה שניסיתי עד כה לא פעלה... נ.ב, מישהו יודע אולי למה LCDSMARTIE עולה לי ריסט פתאומי אחרי כמה דקות של עבודה? תודה, נדב

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by ran_01,

יש לי מעבד Q6600 כבר בערך כשנה, לאחרונה שמתי לב לכך שמהירות גלישת האינטרנט שלו ממש איטית, המעבר בין דף אינטרנט אחד לשני הפכה להיות ממש סיוט, בדקתי את המחשב מכל כיוון אפשרי והכל נראה לי תקין, ניקיתי אבק אבל עדיין זה לא עזר. האם יכול להיות שמדובר בבעיית טמפרטורות ? האם בגלל שלוח האם מתחמם יש לי בעיית גלישה ? הנה פרוט הטמפרטורות כעת: Motherboard 50 °C (118 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 56 °C (133 °F) CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F) CPU #1 / Core #3 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #4 48 °C (118 °F) GPU 73 °C (163 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 37 °C (99 °F) מה אתם אומרים חברה .....? תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  19. אני לא מוצא אותו, אולי מישהוא כן יודע ?

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  20. והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by sambusak,

לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by House M.D.,

לחצו להגדלה. הכרטיס מסך נמצא במנוחה. תראו את ההבדל בין הליבה והזיכרון לבין השיידרים! במאמץ, הליבה והזיכרון על 50 מעלות והשיידרים על 75 מעלות... האם הטמפרטורה של השיידרים חשובה? ולמה כזה הבדל משאר כרטיס המסך? בתוכנה GPU-Z מופיע אותו חיישן עם אותה בעיית התחממות. נ.ב. בתמונה המעבד מקודד סרט אז אל תתיחסו לטמפרטורה שלו.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by orends,

שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. Started by wewe1,

מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים