עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DeNon,

שלום מה הטמפרטורות של המעבד במנוחה ובמאמץ?

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  3. אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …

• 1 תגובה
    • 389 צפיות
  4. כותרת, חשבתי על סקיצ' אינפיניטי, יש משהו יותר טוב בתווך מחיר הזה, דגש על שקט יותר מאשר קירור... מידות המארז: 19.5 רוחב, 41 גובה, 43 אורך. נ.ב נראה ליש עדיף שהוא יהיה קל, כי קראת עכשיו שהאינפיניטי שוקל כמעט קילו, וזה די כבד..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  5. נכנסתי לEVEREST וזה מה שהוא הראה לי: http://www.up2.co.il/pics1/1/j91qmfn8g.jpg איך אני יודע באיזה תזמונים הזכרונות.? הבנתי שככל שהתזמונים יותר "צמודים" זה יותר טוב לקבלת באס גבוה. ונגיד שהזכרונות שלי עכשיו ב 5-5-5-15 אני יכול לקבוע אותם ל 4-4-4-12 ללא חשש לפגיעה בהם? יש לי זכרונות Digma 2X1GB 667MHz. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  6. יש לי מארז אפולו ויש מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ, רציתי המלצה על מאוורר עם לד כחול שיהיה טוב ושקט הכי חשוב. אני מעדיף שזה יהיה מסקאי או מKSP כי הן קרובות אליי הביתה (ראשל"צ). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by levimadman,

למחוק/לנעול דאבל פוסטינג בטעות, סליחה.

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  9. Started by hitman100,

קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום נרשמתי לפני 10 דקות בערך הבאתי אתמול שני מאווררים של evercool אחד 12 ס"מ ואחד 8 ס"מ ה12 ס"מ מתחבר בחיבור מולקס רגיל אז אין איתו בעיות הוא תמיד בכל המהירות עובד(שמתי אותו בדלת מול הכרטיס מסך הוא מכניס אויר קר למחשב...עשיתי גם חורים בשביל שיוכל להכניס אויר אני בקרוב יביא לכם תמונות..) אבל האחורי מתחבר ישירות ללוח אם עם חיבור 3 פינים הוא מסתובב בין 600-800 RPM רציתי להעלות לו את המהירות למקסימום כל הזמן (על הקופסא כתוב שהוא יכול להגיע ל1400)..בדקתי בהגדרות של הביוס וכתוב שהשליטה בו מופעלת הפעלתי את התוכנה שמקבלים עם הלוח אם שלי easy tune 5 ונכנסתי לאפשרות של smart fan אבל אני לא רואה אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר...אם מישהו עשה את זה…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  10. חשבתי לקנות מאוורר חדש למעבד שלי ואז ראיתי מערכות קרור מים מוכנות שעולות בסביבות ה 200 שח אז אמרתי שנשקיע קצת יותר וניקח מערכת נורמלית לקרור מים למעבד שלי . אני מעוניין במערכת לקרור מים מוכנת שתהיה קלה להרכבה אם אפשר בתקציב הנ"ל . המעבד שלי הוא AMD 939 VENICE CORE 3000+ קיבלתי מהספק שלי את ההצעות הנ"ל : RESERATOR ZALMAN RESERATOR 1 PLUS Fanless Water Cooling System $295.0 GH-WIU02 Gigabyte Liquid Cooler 3D GALAXY 2 $176.0 CL-W0076 THERMALTAKE BIG WATER 745 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $133.0 CL-W0075 THERMALTAKE BIG WATER 735 * JAPAN DESIGN PUMP- 400L/H $103.0 CL-W0037 THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU WATERBLOCK HEAT EXCHANGER $51.0 CL-W0043 THERMALTAKE VOL…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by יורםבהרי,

שיא ישראלי חדש... by Tycoon & the byter כל הכבוד להם.

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב וחשבתי על קירור מים במקום אוויר, ז"א מחשב בקירור פסיבי (אני מחפש שקט חרישי). כמה עולה מערכת קירור מים למחשב טוב כיום? בלי כוונה לעשות OC אלא רק להחליף את קירור האוויר. האם גם קירור מים מרעיש במידה כלשהיא? (הרדיאטור) תודה.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by STi,

יש לי מאווררים שהגיעו יחד עם המארז, של אנטק, הם שקטים נורא אבל אין להם בכלל תפוקה של אוויר, ובגלל זה הטמפ הכללית ל המארז גבוהה יחסת הוא לא מקורר טוב המאוורר מגיע עם חיבור מולקס ואין אפשרות שליטה דרך המחשב למשל עם SPEEDFAN... האם יש דרך להגביר או שנות משהו בו כדי שיעבוד מהר יותר? תודה!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אז ככה יש לי כסף...מספיק ואני לא יודע אם לקנות קירור מים או להכין ... שווה להפסיד חוויה על איכות יותר טובה? זה משנה מאוד?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by arikam,

ככה נראה פחות או יותר הארגון של המארז שלי, יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ, איפה ממולץ לשים אותו? (בלי חפירות במארז) ראיתי כל מיני רעיונות לשים במפרצים של 5.25 או במפרץ של הפלופי, מישהו יודע האם זה יעיל?

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Cooler-Master,

שבת שלום לכולם, אתמול עשיתי קצת אוברקלוק למחשב שלי לראות למה הוא מסוגל. האוברקלוק למעבד הוא: vcore 1.250@1.300 core speed 2200@2531 bus speed 200@230 ht 5x 1000@1150 טמפרטורות: idle: cpu :26c sys: 25c load: cpu: 36c sys: 26c לא יודע למה המעבד שלי אוהב הרבה הרבה מתח ואני לא רוצה לעלות יותר את המתח לכן זה מה שהגעתי אליו. כרטיס מסך: stok gpu: 423 memory: 1000 oc gpu: 514 memory: 1084 טמפרטורות: idle: 35c load: 41-42c תוצאת 3DMARK05 STOK 5135 תוצאת 3DMAR05 OC 6043 מפרט מחשב זה מה שרשום PC1 קצת על האוורר במארז: 120 מילימטר מכניס מקדימה 120 מילימטר מכניס ברצפה של המארז 120 מילימטר מוציא במארז מאחורה 120 מילימטר מוציא במארז בגג קירור מעבד: AC 7 ALPINE FULL SPEED קירור כרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by SmurFin,

כרגע יש לי ZALMAN F3 120 מ"מ ראיתי וקראתי פה על ה ENERMAX עם המאווררי Enlobal Bearing http://cgi.ebay.com/Enermax-UC-12EB-Marathon-Enlobal-120mm-Magnetic-Bearing_W0QQitemZ230133874727QQihZ013QQcategoryZ42001QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem רציתי לדעת איך הם בהשוואה לזלמן ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Shnig0,

שלום! יש ברשותי Sparkle Calibre 880LV כמו שסיקרתם לא מזמן באתר ואמור להיות לו קירור מאוד איכותי אבל אצלי הוא מגיע 65+! ניסיתי להשתמש בתוכנות RivaTuner ,nTune ,SpeedFan כדי להוריד הטמפ' אבל ללא הצלחה האם יש בעיה בגוף קירור של הכרטיס? האם יש דרך להוריד הטמפ'? בתודה Shnig0!

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by SmurFin,

וכמו שנאמר תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  21. הממ אני מחפש קירור אקטיבי (מאוור + צלעות קירור) למעבד שלי: Intel Pentium 3 3.0Ghz 64bit HT prescott סוקט 775 LGA אחרי שגיליתי שהוא מגיע לסביבות ה 80 מעלות עם קירור ג'נרי של אינטל. אני מוכן להשקיע מקסימום 100 ש"ח בקירור. זה המקסימום שאני יכול להוציא בבקשה לא לעבור את הגבול. מה הקירור הכי טוב שיקרר את המעבד מצידי אפילו רק עד 65 במחיר הזה? תודה רבה מראש. חבר'ה זה דיי דחוף, הטמפרטורה לא יורדת מ 86 אני מתחיל לדאוג.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by SmurFin,

סתם קישור לדוגמא http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?search_product=%EB%E1%EC+%EB%E7%E5%EC המהירות משתנה ?, ורואים בכלל הבדל ?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  23. Started by alonkl,

המערכת: AMD Athlon 64 X2 4800+ Xocket AM2 Box ASUS M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1028X2) 800Mhz CL5 אם רציך עוד פרטים תגידו והתוצאה המשונה:

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by alonkl,

אם כן.. מה עושים ואיך עושים? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  25. איך אני מגביר את מהירות הסיבוב שלו?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים