עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by Acejin,

שלום לכולם, אחרי שעדכנתי את הביוס בהצלחה, התחלתי לעשות OC והגעתי לתדר של 3.0MHZ. נתונים: מעבד E7200 2.53MHZ, קירור סטוק. טמפרטורות: מנוחה - 25/28 מעלות (Realtemp) מאמץ - 52 מעלות. ד"א, בזמן הבדיקות ב-OCCT, הבדיקות במאמץ עמדו על 56 מעלות. איזו תוכנה יותר אמינה בכל מה שקשור לטמפרטורות? שאלות: 1. אני יכול להמשיך ב-OC אפילו שאני נמצא עם קירור סטוק? 2. היחס של הזכרונות עומד על 1:1, והזכרונות בתדר של 640, אני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני אעלה את היחס ל-2.5 כדי לקבל את התדר המקורי 800MHZ. זכרונות: PI Black G.SKILL DDR2 PC2 6400 CL4 4GB Kit 3. לא שיניתי מתחים, ורציתי לדעת אם יש שינויים שאני צריך לבצע אחרי שסיימתי את ה-OC? 4. אני מתכנן לעשות גם OC לכ.מסך, זה אמור להשפיע…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by darkman,

אני צריך מאורר שיוצא לי אוויר למה הטמפ של המעבד מגיע ל 50 ויש לי רק מאורר שמכניס אוויר אני רוצה שהוא יהיה שקט וטוב ורצוי גם מחיר טוב ================= ועוד משהו יש לי כרטיס מסך gf 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו overclocking איך אני יכול לדעת מה הטמפ והאם הוא יצב - שלא יגרם לו נזק

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  5. הלוח (מופיע במפרט שלי, MATSONIC.....) אין בו אפשרות לשנות באס, פשוט כלום ! יש משהו שפאשר לעשות בנידון חוץ מלקנות לוח חדש (שגם ככה בקרוב אני מחליף מחשב) ???

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by tavor21,

אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by roeiw,

יש ל FX5200 איזה עידכון ביוס או משהו שמשנה לו את הגירסה לדגם יותר מתקדם??

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב נייד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by liav12,

מנסה לעשות אוברקלוק מהדרייברים עצמם אבל התוכנה לא נותנת לי ואומרת לי שאין אפשרות לעשות ושעלי לנסות מהירויות נמוכות יותר, אפילו אם אני יעלה רק במגה הרץ אחד. וגם בתוכנה GTU זה לא עובד. יש איזה תוכנה אחרת שיכולה לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  10. הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by ido,

רכשתי AthlonXP 2100 אשר רץ עם מאוורר Zalman CNP6000-cu. (לעצלנים במיניכם: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm) כמו כן יש לי blueorb על הגשר הצפוני, והלוח הינו Asus A7M266. בכל אופן, אמנם עכשיו קר בחוץ - כ 21 מעלות, מהירות המאוורר מוגדרת על כ 1800 סל"ד - משהו באמצע בין 1600-2500 בשביל לשמור על השקט של המאוורר. תחת עומס עם פריימ 95 רץ כמה שעות טמפ' הגשר היא 36 מעלות וטמפ' המעבד הינה 64 מעלות בלי עומס הטמפ הגשר עומדת על כ 34 מעלות וטמפ המעבד על כ 58 מעלות. האם לדעתכם זה מספיק סביר ? בעקרון השתמשתי ב AS3 על המעבד, אבל לא הורדתי מספיק טוב את הגריס הטרמי שנמרח שם לפניכן (לא, זה לא אני עשיתי את הטעות הזאת), אז אולי אוכל לגדר עוד מעלה וחצי.

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Lavelle,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by ^DoggyStyle^,

היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by The Grey Matter,

הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by chris_u16,

הצלחתי סופסוף לעשות המהרה נורמאלית (יציבה) למחשב שלי. לוח אם: ECS P4VXASD2 V1.1A מעבד: P4 2.0GHz זכרונות: 256MB PC2700 (זכרון של חברה לא ידועה) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9000pro II 128MB מארז: Enermax CS-3181L-BBS - RAINBOW העליתי את ה-VCORE ל1.725 אוברקלוק: 2300MHz הסיבה העיקרית לאוברקלוק היא לא ה300מה"ץ שאני מקבל אלא מהירות הזכרון. בגלל שהלוח הזה לא תומך ביותר מ266MHz זכרון, ויש לי 333MHz זכרון, יש פה מהירות שלא מנוצלת, ולכן האוברקלוק. מה שיחסית מיוחד בOC שלי זה שאני עשיתי אותו על מפרט גרוע, כלומר לוח אם ישן ומעפן שאין לו בכלל אפשרויות OC עליו, כל הOC בוצע דרך CPUFSB, העליתי את הVCORE ע"י מוד, קיצור כמה פינים למעבד. מהירות הזכרון אחרי האוברקלוק: 306MHz. (לפחות אני מנצל…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם.. נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית). ומה אומר מצב "cpu/11"?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  17. רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by kibub,

מכירים את הציידנית הזו של האוטו ששומרת על קור http://www.bigelectric.co.il/Product.asp?productid=622 אם מפרקים אותו מגלים שבעצם כל המערכת קירור שלו זה בגודל 10סמ על 7 סמ ועובי 5 סמ זה בנוי משני פלטות שעל ידי ראקציה בניהם נוצר אפק של קירור והם פולטים קור בערך 15 מעלות (אם לא פחות) ואם מחברים את המתח בקוטביות הפוכה אז יוצא חום (לא לשימוש אבל סתם שתדעו) אז אם נקח את הפלטות האלה ונחבר לשנאי 12V ומהם נוציא שרוול צינור לתוך המארז של המחשב או אפילו ישירות על המעבד אז יש לנו אחלה קירור שבעולם שלא מרעיש בכלל 0DB וזול (400 שח כולל הכל. מה גם שהו מגיע לטמפ שנמוכות יותר מכל מערכת קירור מים... אז תגידו לי זה לא רעיון גאוני ? אני לא יודע איך לא חשבו על זה? אם מישהו מכיר ומבין על …

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by dwking3,

שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by wewe1,

1 קרור הכי שקט שיש 2 שיהיה דיי זול

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by midnight8,

היום (שני) אני מזמין קירור למעבד כי אתמול הרסתי את שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים: *איזה קירור יתאים לי למחשב יש לי S775 INTEL *זה מגיע עם משחה כי אני לא יודע כל כך איך לשים אותה ושמעתי שיש גם מדבקות שזה הרבה יותר פשוט (מקסימום אחי מבין בזה הוא יסדר לי הכל) *יש לי עכשיו קירור של COOLER MASTER שהוא יושב על הלוח אם בתוך ארבע חורים שנכנס אליהם בורג אם אני יקח קירור אחר הוא ישב לי בדיוק שם או שנצתרך לעשות התאמות? *הינה משהו שראיתי מה אתם חושבים עליו הוא יקרר לי טוב? (יש לי CORE 2 DUO E6300) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4396 הוא שווה את הכסף? *אם יש לכם משהו אחר להציע בוא נגיד עם חריגה של עד 100 שקל תציעו אם יש חנויות אחרות יותר אמינות תציעו אני לוקח הכל רק כ…

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  24. רציתי לדעת האם הוא באמת שקט כמו שכתוב בנתונים והאם הוא מקרר כמו שצריך. והאם הוא באמת נכנס בחור מארז של 12cm?

• 16 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by m1s2,

קניתי מוגן 2, אחרי שהרכבתי אותו איפסתי את ה OC שהיה לי והתחלתי מהתחלה. עכשיו אחרי שסידרתי את כל הפונקציות אז שאני מעלה את תדר ה FSB ב 10, ואני רואה שתדר המעבד עלה אני לוחץ על F10 כדי לשמור את ההגדרות. אחרי שמערכת ההפעלה עלתה לי הפעלתי את התוכנות cpu-z ו HWmonitor ובשניהם אני רואה שכאילו לא עשיתי OC. איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי גם לצאת למסך הראשי ואז לשמור וזה גם לא עוזר.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.