עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by arkadur,

אני עומד לפני הזמנה של חלקים למע' החדשה שלי, ואני זקוק לעזרתכם החלקים שיש לי מעבד Q6600 לוח P35-DS3R כרטיס מסך (בקרוב) 8800GT אשמח לקבל המלצות לבלוקים לכ.מסך, מעבד ולצ'יפסטים (שניהם) - רק שלא יהיו לי בעיה עם התאימות ללוח \ התנגשות עם הכ.מסך לגבי הכ.מסך - אני אעדיף בלוק ייעודי שיכסה גם את הליבה וגם את הזכרונות, מאשר בלוק בסיסי שיכסה רק את הליבה משאבה - יש לי D5 (שהיא מקבילה ל655 שיש לי במערכת הישנה) רדיאטורים - 2 רדיאטורים של 2X120 מתוצרת סוויפטק (השקט חשוב לי מאוד) בנוסף - האם הבלוקים לHDD יעילים ושווים את העלות שלהם? בתודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  3. אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by טוסטר,

היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  5. שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?

6. אני רוצה לעשות מודינג ואני רוצה לדעת כמה עולה דרמל? לא משנה איזה סוג אבל שיהייו לא כל מיני ראשים כמה עולה מקדח כוס 80 מ"מ? וכמה 92 מ"מ? ו אני יכול לעשות חור למאוורר עם מסור ג'קסון? ג'יגסואו? זה יהייה קשה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by rk666,

כי לא מצאתי בביוס וזה נראה לי מה שגורם למערכת לקרוס (הוינדוז עובר לPIO ) עם אני עובר FSB מסויים (140)

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  9. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Bryant8,

אהלן אנשים, מקווה שקשור לפה- קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך, חזק מאד, עם מאוורר AC7 PRO למעבד, ובמארז - HEC 6919B יש 2 מאווררים סטנדרטיים 12 MM הבעיה היא שהמווארר האחורי, בגב המחשב לא מסתובב בכלל! על הלוח אם יש לי 2 חיבורים - SYSTEM FAN 1 ו - SYSTEM FAN 2 ניסיתי לחבר אותו לשניהם, אך הוא לא עובד... כשאני נותן לו דחיפה ידנית, הוא ממשיך להסתובב לכמה שניות ואז מפסיק- משמע שיש לו חשמל אך עדיין הוא לא מסתובב כראוי.. מה אפשר לעשות מלבד להחליף את המאוורר? תודה רבה!! :hi:

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  11. Started by Jenia24,

מה כל אחד מהם עושה? ותגידו איך המעבד שלי בשילוב עם הלוח אם ל-OC אני לא מצליח להביא אותו מעל ל2.31GHZ , יש לך טיפים?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by XGALX,

מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by iyehuda,

הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  14. לא קיבלתי מענה לשאלה קטנה שצצה לי בנוגע לספקי הכוח בפורום ספקי כוח, ומכיוון שהשאלה נוגעת בקירור חשבתי לנכון לפתוח את הת'רד כאן. האם יש הבדל כלשהו מספק לספק באספקט הקירור והתרומה שלו לאיוורור במארז? כביכול ישנם ספקים עם מאוורר גדול בתחתית הספק ששואב אוויר חם מתוך המארז ומוציא אותו החוצה מפתחים אחוריים בספק, וישנם ספקים עם מאוורר בחלק האחורי של הספק בזמן שבחלקו התחתון אין מאוורר ו/או פתחים. האם זה אומר שגם תרומתם של ספקים אלה לאיוורור המארז אינה זהה? דוגמא ישירה לשאלה היא, האם הספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 עם מאוורר בחלקו האחורי יתרום לאיוורור המארז פחות מהספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4426 עם המאוורר הגדול…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by dbx22,

כל האנשים פה בפורום שמגיעים עם מעבדי אינטל 2.4C ל3500 מגהרצים באיזה קירור הם משתמשים?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by The-Star,

היום קיבלתי את המחשב עשיתי קצת חקירה ב everest וגיליתי את הטמפ' הבאות : Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) Aux 54 °C (129 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD3200AAKS-00VYA0 47 °C (117 °F) מפרט : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 660 1 קשיחים למחשבים שול…

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by itsik2525,

Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?

• 14 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by TeaTime,

כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by predator_008,

שלום כולם אחריי זמן רב שלא הייתי בפרום ולא יצא לי להתעסק עם המחשב חזרתי והצתרף אליי כ.מסך חדש העלתי לו את מהירות הליבה ל690 שהיה בהתחלה 540 ואת מהירות הזיכרון ל900 (אפקטיבי 1800) לעומת 700 ב3DMARK06 ציון כללי 5208. מעניינת אותי דעתכם בנושא ואם אפשר הצעות לשיפור ולהגעת לתדרים גבוהים יותר גם הן ייתקבלו בברכה אגב הכרטיס הוא מתוצרת INNO3D עם זכרון 256MB GDDR-III עם בקר ברוחב פס 128 ביט.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  21. רוצה להחליף את המאוורר למשהו יותר מהיר / חזק / גדול.... : איפה ניתן לקנות + המלצות לדגמים , תודה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אהלן, ברשותי המחשב הנ"ל E2180 G31-S2L PDP Patriot CL5 800Mhz 500GB Seagate 32MB 7800GT AC Freezer 7 Pro לאחר מספר בדיקות אוברקלוק, הגעתי למהירות 3200 עם מתח 1.4 וזכרונות על 830 מהירות. המחשב עבר בדיקה של שעה שלמה במאמץ עם Orthos ולאחר מכן עוד 30 דקות של OCCT, והגיע למקסימום 60 מעלות. עכשיו, כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב, הוא מתחיל קצת לפעול, לא רואים עדיין כלום על המסך, ואז הוא נכבה שוב מעצמו. אחרי 5 שניות בערך, הוא מדליק את עצמו שוב, כאשר אין אוברקלוק. למה לעזאזל זה קורה?! בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  24. קודם כל אני ממש לא מבין במערכות קירור מים , אני רוצה להזמין מחו"ל משהו ממש טוב למטרות אוברקלוק כמובן ובנתיים אני רוצה רק למעבד , אני רוצה לפני הכל לדעת כמה תעלה לי מערכת רגילה לאוברקלוק של יותר מ50% , ואולי חבל על הכסף וכדאי לי להתחיל לחסוך למערכת חדשה מבוססת I7/I5 למיניהם ?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by K0b1,

מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים