עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpiritKnight,

כשניסיתי להריץ את 3DMARK עם 151 FSB, זה זרק אותו לדסקטופ אחרי כמה מבחנים, ולפעמים גם נתן דסקטופ שחור כזה. כשהורדתי ל149 זה עובד יציב. זאת הבעיה? זה יכול להיות כזה קריטי?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  2. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by dima_s,

שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by avivlevy,

לא צריך שיהיו עם לידים(אורות) אחד להחנסה ואחד להוצאה התקציב עד 70 שקל שנהם

• 16 תגובות
    • 867 צפיות
  5. התחלתי לבנות מיכל מים שיחליף את הסיר שלי אחרי שאני ימצא רדיאטור, אבל אני לא יכול לחליט איפה לעשות את הפיה לכניסת המים ואיפה ליציאה. ??? והנה קצת תמונות של מה שעשית עד כאן. החומר ממנו התחלטי, פרספקס בעובי 10 מ"מ. הברגה. בחרתי לעשות אחת הצלעות מאלומיניום משום שצד זה יהיה מול המאוורר הקדמי 120 מ"מ כך זה גם ישמש בתור קירור למים. עכשיו המיכל מלא במים ועומד לכמה ימים לבדיקת אטימות .

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by SEFi,

המאורר מחובר ללוח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..

8. Started by hagay21,

הרכבתי לא מעט היטסינקים בחיי והדבר היחיד שגיליתי שאין כמו הקירור המקורי של אינטל לא נחושת ולא עמיאת אלומיניום פשוט בשילוב עם דלתא 60 מ"מ + פד פשוט ומקורי של המעבד שמרו לי על מעבד של 2.4 שעבר oc ל 3 טמ עמדו על idle36 מאמץ 46 רק שאני ברוב טיפשותי רכשתי artic silver 5 מרחתי בצורה נכונה (שיכבה דקה שיפשפתי בהתחלה מישחה אל גוף ההיטסניק ונתתי לו להיספג כמה שעות ועל המישחה ה"ניפלאה" הזו הרכבתי את "הקירור ההישראלי ההחכם" של aircool עם הטכנולוגייה ה"חדשה" טמפ עמדו על idle 42 load 46 מה יצא חור בכיס ועצבים לא מהעולם הזה (אגב הדלתא הולבש במקום מאורר הבית של ac) יגע ובהחלט לא מרוצה נאלצתי להחזיר את הגוף הישן רק בשביל להבין שאינטל יודעת לייצר גופי קירור על תתעסקו תאמינו לי מקסימום מא…

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  9. לאחר חיפושים ממושכים של לשנות את היחס שבין הזיכרון למעבד אני פונה אליכם, אני חיפשתי בחוברת ההוראות של לוח האם אח לא מצאתי עם מישוהיודע כיצד משנים אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by mj23,

היי התקנתי קירור מים מקצועי לפני כמה ימים על מערכת SLI 470GTX והתחלתי לעשות אוברקלוק הגעתי בלי בעיה מ 607 ליבה ל 700 וזכרונות מ 1600- ל 1760 עבר בדיקה של פיורמרק וכל ה 3dmark בלי בעיות, איך שאני מעלה מעל 704 תליבה זה מתחיל לקרוס לי באמצע הבדיקה חפרתי באינטרנט על האוברלוק לכרטיס הזה חשבתי אולי זה הגבול מסתבר שאנשים מגיעים גם ל 850 ליבה ו 2000 זכרונות ...מכיוון שהקירור מים שלי פשוט מופלא הכרטיסים לא עולים לי בלחץ מעל 40-41 בלי לחץ 29-31 יש לי פוטנציאל אדיר ועכשיו לבעיה אמרו לי שמעל ליבה 700 צריך להוסיף טיפה טיפה מתח לכרטיסים ...(אני משתמש בתוכנה אקסטרים טונר HD יש שם אפשרות לשנות מתח לכרטיסים אך משום מה אצלי זה לא נותן זה מסמן אותו כאפור כמו כן ניסיתי בתוכנה של MSI לא זוכר …

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by RT-PRO,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה למאוורר 120MM עד 55 שקל, שיהיה כמה שיותר חזק וכמה יותר שקט חשבתי עליו: ‏Thunderblade 12cm Blue led Case Fan A1926‎ עולה 53 בKSP על 78CFM ו22DB איך הוא? האם באמת זה באמת 22DB ב78CFM? וזה שהוא אם לד לא מפריע לי, כי אין לי חלון, ואני לא צריך לד, אבל הוא פשוט חזק ושקט. אם יש אחר עדיף לא צריך שהוא יהיה עם ךד תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  13. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by Stranger,

כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by asili,

אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by ganymede,

שלום, יש למישהו המלצה לגוף קירור שקט למעבד - עד 300 ש"ח - שיתאים גם למקרה שאני אשדרג למארז קטן (לקולנוע ביתי)? האם אפשר למצוא מערכת קירור מים בתקציב כזה? מה ההשקעה המינימלית למע' כזו?

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by tyk,

יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאנים קיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilities וגם אין אפשרות של העלאת מהירות...... יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר? או תוכנה חלופית?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  18. אחרי מספר נסיונות כושלים לברר גם אצל היבואנים קיוותי כאן לקבל תשובה. תודה !

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by paradoxx,

יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ. ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט . האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי? כדאי להוריד?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by THE_LORD,

קניתי את הH100 של Corsair יש ברשותי ASUSP5BDELUXE כשהרכבתי את הקירור ראיתי שהבלוק לא יושב ישאר על הלוח וכי הבלוק לא נוגע במעבד, שמתי לב שיש שם כבלים שמפריעים לו לשבת, אז חיברתי אותו בזווית של 90 מעלות שמואלה. רציתי לדעת אם אני הורס את המשאבה או את הסירקולציה של תזוזת המים ראו תמונה: חיברתי 4 מאווררים על הרדיאטור והם לא מחוברים למשאבה אלה לבקר מאווררים Scythe Kaze Master מאבד Q9300 הטמפרטורה שלי היא 50 ובמאמץ 55+- ובOC ב440 MHZ הטמפרטורה במונחה אותו ובמאמץ 58+- זה תקין?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  22. ככה יש לי Readon 9550 128mb ועשיתי לו OC ל 460/244 (שזה 80% לליבה ו26% לזכרונות בערך) עם קרור סטוק של ג'יגבייט שזה סתם הבלוק הזה רק על הליבה ועל הזכרונות אין כלום ויותר מזה מתחילים ארטיפקטים ועכשיו פעם אחת שיחקתי בNFS:C על ההגדרות הכי גבוהות עם 1280*1024 (לא עבד בשמיים אבל עבד) חצי שעה בערך אחרי זה ישר כיביתי את המחשב ונגעתי בריבוע הכסוף הזה שאמרתי לכם קודם וקיבלתי כוויה כל היום הייתי עם קרח ביד (תזכרו אין ארטיפקטים) מה יכול לקרות לליבה?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  23. המעבד הנ"ל נקנה לפני כשנתיים-שלוש ויש לו קירור סטוק. הקירור מתחיל להרעיש עכשיו ואני רוצה להחליף אותו. אין שום כוונה ל-OC וכאלה, מדובר במחשב משרדי שמשמש לאינטרנט וקצת אופיס. איזה קירור מומלץ כך שיהיה זול אבל כמה שיותר שקט והאם צריך לשים משחה תרמית חדשה אם אני מחליף אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  24. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 1 456 ¤ LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1150 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 382 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 1 558 ¤ Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 716 ¤ Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1 986 ¤ זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים נוספים? האם OC ישפר בצורה רצינית את הביצועים?

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by Nitro Viper,

הנה קישור לזכרון http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/DDRSDRAM/128Mbit/K4D263238E/K4D263238E.htm

• 8 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים