אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
סליחה על ההפרעה או משהו אך אני נואש כבר אני כרגע על OC 3.3 על מעבד AMD X4 620 תדר התחלתי 2.6.. ושאני מתחיל תבדיקה בOCCT נגיד על לינפאק זה ישר מוצא לי בעיה כלשהי באיזשהו ליבה או שהתוכנה מפסיקה לפעול.. מישהו יכול להגיד למה ? אני עכשיו במתח 1.44 האם זה בריא ? אני חושב שאין בעיה להיות על הוולט הזה..כי גם הבאתי למעבד רק שני קפיצות מתח לא יותר ! על מתח אחד פחות איך שמתחילה הבדיקה המחשב קורס ועכשיו הוא לא קורס רק הבדיקה מפסיקה..האם אני צריך לדאוג .? תודה.. ומישהו יכול לעזור לי להמשיך את האובר קלוק ? ישלי לוח די דפוק UD2H של גיגה בייט..אני מתכנן ל3.5 אם זה אפשרי..שאני שם FSB על 260 המחשב לא עולה לא נראלי קשור למתח האם לנסות לתת עוד קפיצה במתח קטנה ולנסות עוד פעם על 260 או ש…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה. קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי. אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר). ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר. זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי? תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עבדתי לפי ההוראות האלה - http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html אצלי היו רק 6 v לפני ו-10 אחרי (תמונה מצורפת). מה זה אומר? שבעצם בברירת מחדל היו לי רק 6 צינורות במקום 8? דף המוצר - http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800le.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מנהלים שלום - עשיתי חיפוש מקיף ולצערי לא מצאתי על כמה DBA עומד הקירור הזה , גם באתר החברה לא מצאתי ! אשמח לשמוע תגובות בעלות נסיון עד כמה הקירור הזה שקט ... כרגע יש לי p4 - 3ghz ht רגיל לגמריי ... בעיקרון אני מעוניין בקירור שהדגש הוא שקט לגמריי - לא אכפת לי גם להשקיע את ה 300 שקל רק שיהיה ממש ממש חרישי , עכשיו התיכנון העתידי הוא להעביר את הקירור למחשב חדש ככה שהקירור צריך להיות מספיק גם לq9550 לפחות (כמובן שבLGA775). לא מעוניין בOC ... תודה רבה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=874 ועד כמה הוא יותר טוב מ http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 המחיר שלו מטורף האם הוא משתלם בכלל או ש ה Accelero S1 עדיף?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הרבה חברה מהקהילה נרשמו לקבוצה של HWZONE ב HWBOT.ORG שזה נחמד.... אבל הקבוצה לא תוכל לצבור נקודות בקצב מהיר אם אנשים לא יתחילו לתת תוצאות... יש כאן אנשים עם מחשבים מעולים עם פוטנציאל גבוהה רק תיקחו חלק ותתחילו לפרסם תוצאות בקבוצה שלנו ב HWBOT כמובן שאני חייב לשבח את אלה שכן לוקחים חלק: Gomunkul שמוביל xVertigo Titan777 CyAn1De iMMoRTaLiTY eluha taotao אז מי שעדיין אין לו משתמש מוזמן לפתוח ולהצתרף לקבוצת HWZONE ומי שכבר רשום... למה הוא מחכה?! למידע נוסף בדקו את הסטיקי של GGUYZ לגבי קבוצת HWZONE ב HWBOT
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם המאוורר המרשים והמפלצתי הזה לא יכול לעשות נזק ללוח האם ? יש לו מומנט אדיר ואם הוא לא מורכב בדיוק במקביל ללוח, הוא יכול לעשות נזקים, לא? גם המשקל העצמי שלו לא נמוך בכלל. מה דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי q6600 שאר המפרט בצד... תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3 אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה.. אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OC רק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZ של המעבד שלי יש לי AMD Athlon XP 1800 ועכשיו ה MHZ הוא על 133 זה אמור להיות כך???? וכם אפשר לשנות שם Vcore מה זה?? אני ידוע שזה קשור לספק... וגם מה זה S M A R T זה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת ב…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 Northwood והוא מגיע לטמפרטורות של 60+ במאמץ! מה עוד שפעם הוא היה על 43 גג... ניקיתי עם ספריי את כל המאוורר והגוף קירור וזה כמעט צלא ירד ועדיין סובב סביב ה 60+ במאמץ.. אז אני חושב שכדאי להחליף משחה טרמית אבל איזה אתם ממליצים? לא משהו ממש יקר אבל משהו טוב שיקרר.. שמעתי על המ MX1 שהיא טובה יש עוד המלצות ומחירים? תודה
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
גוף קירור עם מוליכי חום ומאוורר קטן (אפילו לא 80מ"מ). אני יכול להשתמש בו? אולי לקירור זכרונות או חלקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב אז שלום אני יניר אני חדש באוברקלוקינג ויש לי שאלות אבל לפני זה רציתי להגיד שאני כבר זמן מה גולש פה בפורום וקורא מדריכים אך לא ממש מצליח לבצע טוב אז אני יתחיל זה המפרט של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-BC2AA3CD9D User Name user Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 2048 MB (DDR2 SDRAM) BIOS Type Award (10/23/06) Communication Port Communications Portþ (COM2) Communication Port Virtual IR COM Portþ (CO…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-