אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מנסה לעשות אוברקלוק מהדרייברים עצמם אבל התוכנה לא נותנת לי ואומרת לי שאין אפשרות לעשות ושעלי לנסות מהירויות נמוכות יותר, אפילו אם אני יעלה רק במגה הרץ אחד. וגם בתוכנה GTU זה לא עובד. יש איזה תוכנה אחרת שיכולה לעקוף את זה?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני עושה סקר שוק כדי לדעת מה הכרטיס הזה שווה... איזה כרטיס קניתם? מה מהירויות האוברקלוק שסגרתם איתו? וכמה נקודות עשיתם בתרידימארק?(01 03) אני אישות קניתי מאסוס. כרטיס ענק!!! סגרתי איתו 585 במעבד ו-360 בזכרונות יציב בלי מודים בכלל (זה כולל גם וולטמודים). התוצאה הגבוהה ביותר שלי בתרידימארק 03 היא 4580!!!!
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר. מפרט: מעבד: intel core 2 duo E6300 לוח אם:945P-S3 Gigabyte כרטיס מסך: leadtek geforce 7900GS http://www.2send.us/uploads/29a9066018.JPG עריכה: תמונה עם עוד תוכנות: http://www.2send.us/uploads/48b2bdf324.JPG
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אנשים כאן אשר עושים LAPPING למעבד. דוגמא של LAPPING כאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=156774 בנוסף מה המקבילות הישראליות בנייר שיוף ל GRITTING המצוינים בתרד.
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
במקרה שלי Q6600. האם חלון PRIME2K4 לכל CORE יהיה מוגזם, או ששני חלונות לא יאמצו אותו כמו שצריך וכו'?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 כבר בערך כשנה, לאחרונה שמתי לב לכך שמהירות גלישת האינטרנט שלו ממש איטית, המעבר בין דף אינטרנט אחד לשני הפכה להיות ממש סיוט, בדקתי את המחשב מכל כיוון אפשרי והכל נראה לי תקין, ניקיתי אבק אבל עדיין זה לא עזר. האם יכול להיות שמדובר בבעיית טמפרטורות ? האם בגלל שלוח האם מתחמם יש לי בעיית גלישה ? הנה פרוט הטמפרטורות כעת: Motherboard 50 °C (118 °F) CPU 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #1 56 °C (133 °F) CPU #1 / Core #2 50 °C (122 °F) CPU #1 / Core #3 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #4 48 °C (118 °F) GPU 73 °C (163 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 37 °C (99 °F) מה אתם אומרים חברה .....? תודה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התחלתי לבנות מיכל מים שיחליף את הסיר שלי אחרי שאני ימצא רדיאטור, אבל אני לא יכול לחליט איפה לעשות את הפיה לכניסת המים ואיפה ליציאה. ??? והנה קצת תמונות של מה שעשית עד כאן. החומר ממנו התחלטי, פרספקס בעובי 10 מ"מ. הברגה. בחרתי לעשות אחת הצלעות מאלומיניום משום שצד זה יהיה מול המאוורר הקדמי 120 מ"מ כך זה גם ישמש בתור קירור למים. עכשיו המיכל מלא במים ועומד לכמה ימים לבדיקת אטימות .
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בעבר קניתי מחשב מנועה מחשבים סמפרון 3000 בסוקט 939 וקיבלתי את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 היום אני רוצה לשדרג ל מעבד X2 3800 DUAL CORE ואני לא בטוח שהמאווורר יספיק :s05: הבעיה שזה מאוורר עם ברגים בנועה פשוט פירקו את מתקן המאוורר מסביב לסוקט ביקשתי מנועה מספר פעמים לשלוח לי הבטיחו לי מספר פעמים אך לשווא 2 שאלות : 1.האם המאוורר יספיק למעבדי כפולי ליבה 2.איפו ניתן להשיג מאוורר איכותי עם ברגים
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חשבתי על רעיון נחמד, נכון יש מעבד? ועליו שמים hsf, והמאוורר לוקח אוויר, ובעיה היא שלפעמים הוא לוקח אוויר חם, נכון? אז למה לא לשים בדלת, מעל המעבד עוד מאוורר, שידחוף אוויר על הHsf, יכול לצאת oWNz!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ככל הנראה אני מזמין את החלקים יום שלישי.... אז ככה... DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 לאיזה קירור אני צריך לדאוג במתח של 3.5V?... איזה מאורר מומלץ?? (שיהיה שקט וטוב...מעדיף שקט על ביצועים...עד גבול מסויים)... ועוד איזה מאורר הכי שווה אפשר לקנות לXP-120... אני מתחיל לחשוב שהTT TB לא משהו בגלל הנתונים השקריים של TT... והאם Enermax 420W EG425P-VE FMA יחזיק את כל העומס של הOC הזה?? (למעבד 250*10 בכמה מתח שיידרש) עריכה: בנוגע לHIS X800XL iTurbo.. איזה קירור צריך לזיכרונות בשביל להגיע לOC נחמד מאוד?? במארז מקורר היטב.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רוצה להחליף את המאוורר למשהו יותר מהיר / חזק / גדול.... : איפה ניתן לקנות + המלצות לדגמים , תודה.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-