עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by jeans,

אני מנסה לסגור את הפרטים האחרונים של המחשב החדש ושוקל להוסיף 2 מאווררים למארז Coolermaster Centurion 590 ורציתי לשאול כמה שאלות: האם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA נשמע לכם מתאים למשימה? באיזה מקום כדאי להתקין אותם - האם שניהם בצד העליון של המארז (מוציאים אוויר) נשמע לכם הגיוני או שיש למישהו תצורה יעילה יותר? האם ניתן לשלוט בהם מתוך ה-OS? במידה ולא - איזה סוג כדאי לקחת ומהו מספר מירבי של מאווררים הניתן לשליטה מה-Gigabyte GA-EP43-DS3L? כל הערכה תראה ככה (אולי בתוספת HDD נוסף): מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Coolermaster Centurion 590 Black ספק כח: SeaSonic ET 400W 30A @…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. יש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. עוד כמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד?? איך אני מוסיף וולטים למעבד? הבעייה היחידה באובר קלוקינג זה החימום? או שיש תופעות נוספות? תודה מראש לכול העונים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by NI4NI,

היי האם למישהו פה יש ניסיון עם קירור PELTIER ? אני לא מתכוון למוצרים כמו ACTIVECOOL אלא פלטייה אמיתי שמחברים לבד לחשמל. איזה חוזק של פלטייה מומלץ לקנות ? (בדרך כלל נמדד לפי וואטים) כמה כוח הוא לוקח מהספק ?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום בידי ספק 475 hec vd-t שעבר סליבינג ועוד כמה שטויות... הוא היה פתוח- זו הכוונה העיקרית(ומשך מספר ימים) אני מפעיל אותו(על מערכת כבדה יחסית) והמתחים שהוא נותן יציבים כולם רק ה+12v עומד נע בין 11.6-11.8(עם נטייה ל11.8) האם זה סביר? המערכת שלי axp 2500@2300mhz dfi infinity radeon 9800pro@xt 4 מאווררים hd 1 cdrom1

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by StarMo,

אם אני רק מעלה FSB ולא עושה שום שינוי פיזי למעבד (פותח מכפלה, VMOD, וכו'..) האחריות מתבטלת? כי אחרי הכל, זאת פונקציה לגיטימית של הביוס.. למה שזה יבטל את האחריות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ? יש לי לוח אם מסוג epox 8k3a+ זיכרון xtreme ddr 333 256 וולקנו 7 + הכל יש לי ואני נתקע סתם קניתי ציוד בשווי 250 שקל ולא רק זה מעבד- 2000 xp agoia נתקע ב150 באס עם העלת מתח ל2.1 וולט טמפרטורה 65 מעבד לוח 32 בבקשה תגובות מה יכול לתקוע אותי ראוי לציין שאין כל כרטיס פי סי אי

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by vourt,

עד איזה מהירות ניתן להערכתכם להמהיר את הזכרונות/ליבה של הכרטיס? אני עובד עם מאווררים רגילים, ואת ההמהרה עושה בעזרת הדריברים של אומגה. תודה!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by tuka,

לפני שעה בערך נתקע לי המחשב...קורה. עשיתי ריסט ואני רואה שההגדרות בביוס התאפסו, אז החזרתי אותן, אבל אני רואה שכשאני משנה את הבאס מ266 ל356 לא קורה כלום. הגדרתי הכל כמו שהיה, עברתי על כל הגדרה והכל כמו שהוא צריך להיות. בPOST תמיד רשום 2.4GHZ 266x9, לא משנה מה אני עושה בביוס. כבר קרה שהתאפסו לי ההגדרות בביוס, אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה להחזיר אותן להגדרות של הOC. ניסיתי לאפס ולהחזיר כבר כמה פעמים, גם בPOST וגם בתוכנות במחשב רואים 266x9 ובביוס תמיד רואים 356x9. מעבד Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שאר המפרט בצד למי שצריך. תודה מראש לעוזרים. הנה כמה תמונות להמחשה.. בPOST זה מראה ככה בCPU-Z זה מראה אותו דבר אבל בביוס..

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by yahavon028,

זה מה שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 יש לי מעבד פנטיום 4 2800 מגה הרץ תודה מראש

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by djburekas,

שלום לכולם רכשתי לפני כחודש את הכרטיס SAPPHIRE HD4850, ושמתי לו קירור של ACCELERO S1 + 120MM FAN ויש לי דרייברים 8.12 (המעודכנים ביותר לפי שעה). ולא פעם ניסיתי לעשות בדיקות לכרטיס מסך... כלומר להעלות אותו לתדרים יותר גבוהים בעזרת האופציה בדרייבר OVERIDE אך ללא הצלחה (כמובן מבלי לשנות לו את הVOLTAGE). 625/993 , אלה התדרים היחידים שהכרטיס עובד תקין במשחקים בתדרים אחרים(גבוהים יותר) כמובן שבדקתי גם למשל 650/1055 קופצת שום הודעה של VPU RECOVER, וגם שכיביתי אותו, המשחק זורק אותי לגמרי.. ואני נאלץ לעשות רסטרט.. הטמפטורה במאמץ מגיעות ל70-60 בערך... IDLE - 40 מה ניתן לעשות? יש מצב לעשות OC רציני ? תודה שבתשלום

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב יש לי ספק ג'נרי מעפפפפןן של EVERPOWER 350W!!! ואני מעוניין בנוסף למצא קירור יותר איכותי מזה יש שלי כרגע למעבד (כרגע יש לי מקורי שמקבלים מאייבורי חח זה שונה מהמקורי של AMD) סה"כ יש לי לצורך העניין 400 שח עם אפשרות חריגה קצת מעל... (נפלאות המשכורת שהולכת על מיסים וחשבונות!!!!) אהה ואם אני הולך עם המחשב לחנות יכולים להרכיב לי את כל העסק שם? אהה וגם משחה טרמית ממולצת +מחיר תודה תודה תודה לכל הצדיקים

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by CrashZone,

WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  15. ככה כמו שבתמונה? או שעליו שבעצם יכסה את הצ'יפסט ככה שלא יראו? הנה תמונה של המחשב שלי באיזור הצ'יפסט... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by oren99,

יש לי לאפטופ ישן ואי אפשר לעשות כלום מהביוס. יש תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות OC והיא עובדת?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by TeaTime,

במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by 1tanai,

מה זה מתח והאם אפשר לעלות אותו אם כן אז איך

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. נפרט כדי שהשאלה תהיה מובנת. לאמא שלי יש מחשב עם מעבד סלרון D במהירות 3.06GHZ עם קירור OEM של CM - מרעיש נורא. ברשותי גוף קירור של אינטל שקיבלתי עם המעבד 7200 שקניתי. זה גוף די צנוע, עשוי כולו מאלומיניום (בלי ליבת נחושת) ובלי שטח פנים גדול (Low Frofile). הקירור שמותקן אצל ההורים גבוה/גדול יותר וגם יש לו ליבת נחושת, ועדיין הוא מרעיש כמו טורבינה של תחנת כח. השאלה: א. האם הקירור של אינטל יוכל להתמודד עם החום שסלרון D פולט? ב. הוא אמנם היה שקט מאוד כשהתקנתי אותו על 7200, יכול להיות שעם מעבד חם יותר הוא יצטרך לתת פול גז כל הזמן? זה המקום לציין שהמאוורר של CM, כמה שהוא מרעיש, לא עובד על מתח מלא. ניסיתי פעם להעביר אותו למוד PWM (סתם לראות מה יקרה. יש לו חיבור של 3 גידים) והוא הרע…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Vigilance,

שלום לכולם הזמנתי שני כרטיסי מסך reference GTX 980 TI ואני רוצה לבנות קירור נוזלי custom לשניהם לכן אני צריך עזרה בלדעת איזה חלקים אני צריך בנוסף אני מעדיף שהקירור יהיה מחוץ למארז. תודה לעוזרים.

21. Started by ggg123,

יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by ktm250,

איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי לקנות עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  23. אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by Wreckovski,

אני לא מבין את זה! זה ייתכן? הרי שזאת תושבת 754 רגילה לחלוטין!!! למה לעזאזל הוא לא עולה? כ"כ בניתי עליו! יש סיכוי שמישהו משתמש בלוח הזה ויש לו XP120? או אולי שמעתם? או אולי אתם יודעים איפה לחפש? אלוהים אדירים, אני לא רוצה להאמין שזה אפשרי! אה-הא, הבנתי, Gigabyte מכניסים פלסטיק כלשהו מתחת ללוח אם... ואני צריך להחליף אותו באחד סנטדרטי איפה אני משיג? איך אני מחליף? זה שוטטה את זה בכלל? או שאני קונה XP90 במקום?

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by Crash5,

המארז שלי הוא Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לעשות חלון. 1. באיזה גודל (רוחב, אורך) חלון סטנדרטי למארז טוואר צריך להיות? 2. מה אני עושה עם הידית של הדלת? האם אני חותך גם אותה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים