אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם: DFI lanparty nF4 ultra-d המאוורר שעל הnorth bridge הלך. תוצאה - הטמפ' שם על 70!, הוצאתי אותו והלכתי לחפש בכל מיני חנויות מאוורר חדש ללוח. אין שום חנות שחיפשתי (אזור ר''ג) גם אלקטרוניקה וגם מחשבים שמוכרת כזה דבר. רק זיגזאג מוכרים, אבל הגדלים הם ענקיים, מעל המאוורר נמצא הכרטיס מסך, לכן אין מקום לקירור גדול עליו. עזרה!!!
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך יכול להיות שהטמפרטורה כל כך גבוהה? מה אפשר לעשות עם זה? (ראו תמונות מצורפות). http://img34.imageshack.us/img34/781/85452841.jpg http://img829.imageshack.us/img829/7631/16793702.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי את המארז Coolermaster 690 ללא חלון. איתו הגיעו עוד 4 מאווררים 120CM בתצורה הזו: קדמי מכניס, אחורי מוציא - תחתון מכניס ועוד אחד בדלת מוציא. ישנן הערות על התכנון? לעניין: כשניקיתי את המחשב היום, שמתי לב שדחיפת האוויר של המאווררים לא משהו בלשון המעטה. (מחוברים ללוח ועובדים בשיא עוצמה. (לפחות עפ"י הגדרת ה Bios). לכן חשבתי להחליפם. חשבתי על שלישית כאלה ועוד אחד קדמי לפי המלצותיכם. אני מעדיף אחד עם LED כחול. במהלך הניקוי גיליתי שגוף הקירור של הגשר הצפוני רופף. ולכן הטמפ' שלו היא 82 מעלות במנוחה. הוא מתחבר ללוח ע"י תופסני פלסטיק לבנים שלא הבנתי איך להדק. אשמח לעזרה. עוד שאלה קטנה, יש לי קירור למעבד כל שהוא של CM, לא זכור לי דגם כי המחשב בן כמה שנים. יש עליו מאוורר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אנשים אני חדש בתחום וזה המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE ga-p35-ds4 מעבד: אינטל Q6600 GO זכרון: OCZ PLATINUM DDR2 1066 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עם מאוורר 2 מאווררים של מארז ספק HEC 580W WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT אוברקלוקינג שלי 9x357 = 3.2ghz ram בביוס: 1066 800 ram timing על אוטומט מתח מעבד: 1.4V 2 שאלות: 1.אני מקבל 45 מעלות ללא מאמץ ו- 60 מעלות במאמץ בינוני ללא בדיקת מאמץ עם s&m או burnin בינתיים הכל עובד טוב מאוד אז השאלה שלי האם הטמפ' סבירות ואם כן אז מה טמפ' המקסימום? 2.לא נגעתי בתזמונים של הזיכרון השארתי על אוטומט.איך אני משנה את התזמונים בביוס? וכמובן מה אתם אומרים על האוברקלוק הראשון שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הוא ABIT P35 Pro + Q6600 G0. הקירור הוא Tuniq 120 mm והמחשב רץ כרגע ב 2.7GHz 1. הורדתי והתקנתי 2.05 TAT. הקובץ הוא 03/14/2007 01:01 AM 3,475,764 tat.exe בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה של ווינדוס. איפה אני טועה? 2. האם uGuro של ABIT אכן מדויק בבדיקת הטמפרטורה של הפרוססור? הטמפרטורה המוצגת לי היא 35 מעלות (עם קופסה פתוחה) כאשר שום דבר לא רץ ו 37 מעלות כאשר אני מריץ SuperPI במשך 3 דקות (50% עומס). זה פשוט נראה לי הרבה יותר מדי טוב...
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
או אם יש לכם איזה רעיון לקירור הקיים שלי? תודה.. אני חייב לקרר אותם לא עובר את ה1270.. הזיכרונות כמו שאתם יודעים בסדרה 6 ומעלה רד בצד אחד, התחתון.. הקירור הקיים: תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור למעבד טוב ואיכותי לOC בינוני תקציב עד 250 שקל מארז CM590 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מאוור למארז. אין לי מקום לחבר אותו על לוח האם. איך מחברים אותו ישירות לספק הכוח? הרי אין התאמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום למבינים בעיניין ! ביכולתי להשיג את הקולר הזה ב200 ש"ח. כרגע יש לי THERMALTAKE BLUE ORB II. האים השיפור יהיה משמעותי ושווה להשקיע ? P.S. תודה לכל עונה :-)
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למחשב שלי. יש בביוס שלי אפשרות לשנות את מהירות המחשב, או לחלופין, את המכפלות. ניסיתי לשנות את המהירות, אבל המחשב עדיין מזהה את המעבד כ- 800MHz. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
קנתי 2 כרטיסי ?512MB Supertalent CL2.5 DDR400 עכשיו אני רוצה לעשות להם אוברקלוק מישהו יכול להסביר לי איך או לתת לי תתוכנה. הא ועוד משהו תסבירו לי מזה CL2.5 CL3 CL2 וכול הלו.....
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בלי שיקולי מחיר, למרות שכולם אותו הדבר בערך AS5 http://www.arcticsilver.com/as5.htm או Zalman ZM-STG1 Super Thermal Grease http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=198&pr_name=ZM-STG1 או אולי בכלל משהו אחר? המעבד הוא E6300
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
SCYTHE MUGEN II REVB האם הוא שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למי יש ביצועים יותר טובים? (בלי להתחשב ברעש) ומה ההבדל בין CNPS 7000A-Cu ל CNPS 7000B-Cu (חוץ מהמשקל)?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה לעשות? יש לי מעבד אינטל בפטיום 4 כולל גוף קרור מקורי סמתי משחה טרמית לפני שבועים הוא ירד 20 מעלות (היה על 40+-) אבל עכשיו הוא על 52+- מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים למארז שלי .. אחד מול המאורר של המעבד להוציא אוויר החוצה ואחד מתחת למאורר הזה ממש למטה שמכניס אוויר ... ואמרתי אני יעשה ניקיון על הדרך ישלי מעבד E8400 קיצר הוצאתי תמאוורר של המעבד שהוא עם גוף קירור וניקיתי מאבק והכל ניקיתי את המשחה טרמית שהייתה לפניי והחלפתי לחדשה שקניתי באייבורי .. משחה של ZALMAN קיצר מרחתי את המשחה בשכבה דקה כמו שצריך חיברתי הכל אני מדליק תמחשב החלפתי משחה ניקיתי אבק הוספתי 2 מאוררים והטמפרטורה של המעבד בלי מאמץ רשום לי 73-75 מעלות ולפעמים אפילו מגיע ל 80+ אני משתמש בתוכנה HWMONITOR בשביל לבדוק ... וגם שאני בודק בביוס הטמפרטורה ככה בכל אופן אמרו לי אוליי לא שמתי משחה נכון אז אינסיכוי ... 3 פעמים מאתמול להיום ניקיתי את כל המשחה ומרחתי מחד…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מבית ספר.. ובוקע ריח שרוף מהמחשב, לפחות ככה ההורים אמרו לי, והם אומרים שמהמחשב... עכשיו עדיין יש אבל קצת והטמפרטורה של הלוח אם היא 23 כרגע ושל המעבד 37 ! מה אני יכול לעשות?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט, EP43-DS3, ועושה רושם שהקירור של הצ'יפסט לא מודבק לצ'יפסט עצמו, אלא רק מוצמד אליו באמצעות הקפיצים. בדקתי על הלוח אם הישן שלי, גם של ג'יגה בייט, 8I945P, וגם שם זה ככה - בקלות הרמתי את הקירור מהצ'יפסט, עד קצה הקפיץ, ופשוט הקפיץ, שמחובר ללוח אם, מצמיד את ה-SINK לצ'יפסט. זה הגיוני? (אני בעיקר מוטרד מהלוח החדש, DS3).
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. עשיתי OC למעבד E7400 שלי (שבמקורי הוא 2.8GHZ ועשיתי לו המהרה ל3.63GHZ), עכשיו, כרגע הCPU Host Frequency שלו עומד על 346Mhz, וכשאני מנסה להוסיף לו עוד 10Mhz המחשב פשוט עושה לעצמו Restart אחרי כמה שניות מרגע שהתחלתי להדליק אותו, ועושה reset להגדרות של הBIOS להגדרות הרגילות.. למה זה. ? (ז"א שהוא לא נותן לי ללכת יותר מ346Mhz). אחרי שעשיתי את הOC ל3.63ghz, הרצתי את התוכנה S&M לעשות בדיקה מלאה של מאמץ והכל היה תקין, עם טמפ' מקס' במאמץ של 50-54.. זה סימן שהכל בסדר. ? וכדי לדעת מה הטמפ' היתה בזמן בדיקת המאמץ הרצתי את Real Temp לצד S&M... ככה אמורים לעשות את זה ? (לבדיקת טמפ' בזמן מאמץ) ? הבאתי גם 2 תמונות עם ההגדרות מהBIOS שלי: והממשך שלו.. (צריך לר…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-