עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אנשים אני סובל מביצועים נמוכים במשחקים ובכלל. מזה זמן רב אני קורא על הO/C פה באתר ואתמול החלטתי גם אני רוצה אחד כזה עכשיו כתבתי כבר אתמול ההודעה אבל לא היה עונה [זה היה ב1 בלילה] עכשיו הבנתי שאפשר בעזרת הCPU COOL לעשות אובר קלוקינג בלי לשחק בחומרה גם הבנתי פחות או יותר איך עושים את בתוכנה. אי מעלה שם באפשרויות את הFBS כרגע בתוכנה אני רואה שזה נמצא ע-FSB 66MHz PCI 33.4MHz L אני רוצה להעלות את המספר עכשיו בכמה FSB אני צריך להעלות בשביל שנתחיל לדבר על מהירות מעבד משמעותית יותר ? ואם אפשר לסבר את האוזן במספרים [לדוגמא 900 MH z הטמפ' המחשבדלוק מאתמול והוא על 32 מעלות נגיד והוא מתאמץ אז זה עולה ל36 -37 לפי נתוני הטמפ' שיש לי בכמה כבר אני יכול לאמץ עוד את ה…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by poi,

אני רוצה לבנות בלוק מים למעבד למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. יש איזה רשימה של לוחות??.. ומה עם הלוח של DFI?? (ה lanparty nf4 ultra-d)..

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by fransis,

אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..) יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz.... וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג.. ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by gilad0327,

שלום ... אני צריך המלצה לקירור מים טוב למעבד P4 2.4 הנתונים של המחשב שלי רשומים בחתימה ... הקירור לא לצורך אוברקלוק. במחיר סביר .עד 650

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by morbidangel,

שלום לכולם חשבתי להתחיל בOC למעבד. המערכת היא: AMD 955 + Scythe mugen 2 לוח אם GA-770T-UD3 זכרונות Kingstone 4G 1600Mhz ספק Seasonic 500 watt כמה שאלות: א. איך עדיף לבצע את הOC, דרך הביוס או דרך התוכנה של AMD (משהו AMD overdrive)? ב. בהנחה ודרך התוכנה, האם הOC נשמר לאחר הסרת התוכנה \ פירמוט? ג. בהנחה והOC מבוצע דרך הביוס, מה ההגדות שיש לשנות? (לבטל cool n quiet ?)? ג. מתוך סקרנות, בכמה תעלה צריכת החשמל מול מעבד שלא עבר OC? תודה רבה! עריכה שכחתי שאלה. ברגע שנעשה OC למעבד, הוא תמיד ירוץ במהירות המקסימלית ולא יוריד מכפלה בעת חוסר מאמץ, האם זה נכון? הטמפרטורות במנוחה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by itay_izra,

יש לי לוח אם p5qpl-am עם מעבד Q9400 עם קירור alpine pro 7 ac ניקיתי את המשחה הטרמית הישנה ושמתי שכבה יפה של משחה חדשה.. אבל משום מה הוא מציג לי 50 מעלות במנוחה איך שאני מעלה את המחשב... אין אבק הכל נקי שם. כדאי לי לקנות קירור חדש או שיש פתרון והקירור שלי טוב..? יכול להיות בגלל שהמארז שלי פשוט?(יש לי את המארז המעפן הרגיל של אייבורי הבינוני) ---- חוץ מזה יש לי כרטיס מסך שגם מגיע לטמפרטורה משוגעת של 60 מעלות איך שאני מעלה את המחשב וגם איתו אותו סיפור ניקיתי את האבק החלפתי משחה ולא השתנה . מה אוכל לעשות כדי לשפר את הקירור במחשב שלי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by blanco,

יש לי בעית טמפרטורה במחשב zone 2 מגיע ל 55 מעלות המעבד מגיע ל 63 מעלות מה לעשות??? יש לי מעברר 12 ס"מ ויש עוד אחד על המעבד עזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  10. ??? ??? ??? המפרט שלי מפורט בקישור בצד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoav9,

חשבתי על רעיון נחמד, נכון יש מעבד? ועליו שמים hsf, והמאוורר לוקח אוויר, ובעיה היא שלפעמים הוא לוקח אוויר חם, נכון? אז למה לא לשים בדלת, מעל המעבד עוד מאוורר, שידחוף אוויר על הHsf, יכול לצאת oWNz!

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by rabbit,

הוא מראה לי שהטמפ של המעבד היא בסביבות 85 מעלות!! עכשיו בדקתי המאוור עובד לא נראה לי הגיוני שיגיע לכזו טמפרטורה... מה יכולה להיות הסיבה? מחשב פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוק עם מאוורר רגיל שבא עם המעבד...

• 7 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by The Ball,

איזה מאורר לשים עליו? אבל אני רוצה שהמאורר לא יעשה יותר מדי רעש (שאני לא אשתגע בגללו אבל קצת רעש אין בעיה..) ושלא יהיה לו חיישן טמפרטורה (שיעבוד כל הזמן באותו קצב) כי כמו שאני מכיר את עצמי אני אסתבך עם זה ואני לא אצא מזה...

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  14. שלום פורום אוברקלוקינק וקירור...כפי שאתם רואים אני חדש פה ואני מחפש דרכים להמהיר את המחשב שלי... אז יש לי פה את הדף של ה-OC בתוכנה של האוורסט שמכיל את כל הפרטים של המחשב שלי....תסתכלו ותגידו לי למה אני יכול לעשות OC ואיך...תודה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502041512224081/comp.JPG

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום, לא פעם שמעתי בדיונים על אבורקלוק שצריך לנעול את המתח לPCIE, מז"א? מה זה מגביל? מה זה מוסיף? ובאיזה שלב אני צריך להעלות מתח למעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 Real TCCD או Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 *2

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. מחפש קירור למארז HTPC , בעל גובה של פחות מ 10ס"מ עבור מעבד Q6600 עד מחיר 100 ש"ח , לא חשוב רמת רעש תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 כפול 2........איך הם לאוברקלוק? זה מה שיש לי

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

שמעו אני פשוט לא מצליח לעבור את 2900 אני לא יודע מה יש לז כי העלתי מתחים והזיכרון היה על 445 והוא לא מסכים לעבור את זה! וגם בגלל שהמכפלת שלי נעולה אני לא יכול להעלות את המעבד בלי להעלות את הזיכרון מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by shloogy,

הי , יש ברשותי מחשב בעל המפרט הנ"ל : Q9550 2.83 GHZ 12MB לוח אם P5QC ASUS זכרונות - שלושה סטיקים של 2GB DDRII 800MHZ של CORSAIR כרטיס מסך - 8600GS מערכת הפעלה XP 64 BIT קירור - זלמן מסויים לא יודע את הדגם אבל יש לו לד סגול כזה, ויש לו אופציה לשחק עם מהירות הסיבובים, בנוסף יש עוד מאוורר אחד סטנדרטי 120MM -טמפ המעבד בזמן עבודה 50c -טמפ' ההרדיסק - 35 טמפ' כרטיס המסך - 60 קניתי את המחשב לשם עיבוד של אפליקציה מסויומת, הביצועים שאני מקבל כרגע לא משביעים את רצוני. הCPU שלי מגיע לניצול מקסימלי בחלק מהזמן ואני חושב שהמהרה שלו תביא לתוצאות טובות הרבה יותר. אין לי נסיון בOC כלל וכלל, יש המון מדריכים ואני מרגיש נורא מבולבל. 1.OC נעשה אך ורק דרך הBIOS, כאשר ה"משחק" היחיד הוא עם המה…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by 11GnR,

אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm41.gif[/im מישהו אולי יודע איך לעשות אובר קלוק לזכרונות אני ממש צריך את זה אם תוכלו לעזור לי

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by גל פרידמן,

מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת: שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעש מדובר בפנטיום 4 1600 בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבד את מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיה מה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבד אני מחפש פתרון טוב וזול יחסית מאורר מעבד - מקסימום 200 ש"ח ספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני? אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולה במאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח

• 7 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים