עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין לי מושג איך לחבר את המאוורר שמתי אותו במקום אבל אין לי מושג מה לעשות אם הקליפים האלו , יש הוראות מפורטות באינטרנט? מה שאני קיבלתי לא עוזר לא משנה חיברתי אבל בכל זאת שאלה , מקבלים 2 קליפים למאוורר למי שיודע , זה 2 קליפים למאוורר אחד? מה אם אני רוצה 2 מאווררים? ולאיזה כיוון צריך להיות מופנה המאוורר?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by ccc,

מהם ההבדלים הכי גדולים שראיתם בין משחות בטמפ ? האם הגיוני שמשחה גנרית עלובה תפיק 5-10 מעלות יותר ממשחה מוכרת כמו MX2 או AS5 ? או שמדובר בחצי מעלה בין המשחה הכי גרועה למשחה הכי HIGH TECH ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by adlanm,

השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by dude1221,

אני עם E7400 כרגע על 3.85 אבל כשאני מעלה ל4 או אפילו ל3.90 פתאום יש מסכים כחולים וב4 המחשב קופא ומתכבה מה הבעיה ? ספק 500W ג'נרי לוחGA-G31-S2C קירור COOLER MASTER HYPER N520

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by carock,

לא הבנתי משהו.. הקירור הזה כבר בא עם מאוורר והוא בעצם עולה 331??? או שצריך להרכיס לו מאוורר ואז בעצם הוא עולה 400+ ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by SEangel,

מה עדיף aerocool DP 101 או TT Volcano11 ?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by tyk,

יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאנים קיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilities וגם אין אפשרות של העלאת מהירות...... יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר? או תוכנה חלופית?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. יש לי מאוורר 3 פינים, וניגמר לי המקומות לחיבור מאוורר על הלוח, ואני רוצה לחבר אותו לספק... אני לא רוצה ליקנות את המתאם הזה ב 20 שקל, אני מחפש איזה קומבינה , תודה מראש. חוץ מזה שימו לב שמחר אני רשום כאן בדיוווווווק שנה ;D

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by yoav9,

אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by bennash,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ג'יגה ביית מסוג אולטרה דבל או טריפל אני לא זוכר בקיצור המאוורר מהמחשב הישן חיברתי בברגים למארז אבל הכבל קצר מידי בין לוח האם למאוורר והוא לא מגיע. השאלה שלי היא האם כדי לחבר את כבל המאוורר של המעבד ללוח האם ואת כבל המאוורר שעל המארז לשקע שכתוב עליו מעבד (סי.פי.יו.). ואם לא אז אני צריך כבל של מאוורר מתקע שמתחבר ללוח האם ללוח האם או לספק כוח תנו שמות חנויות בארץ ואם לא אז עם אפשרות לקנות באמריקן אקספס או פיי פאל

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. מדהים http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=597938 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. נו טוב החלפתי 2 מאווררים והוספתי מאוורר וכולם של AeroCool X-Blaster The Heat Terminator 80MM ועדיין 57 בזמן עיבוד וידאו. מה שכן, הדיסקים הקשיחים יותר קרירים עוד עצות? משהוא להורדת הטמפרטורות? לסיכום: 1) יותר רעש 2) פחות כסף 3) לא השתנה - טמפרטורה יהודה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by amir77a,

בהגדרות המהירות של ה-BIOS מופיע אצלי 333,400,500,533 בעוד שאני צריך 433. האם האצת ה-FSB ל-216 הוא הפתרון הנכון והמומלץ? תודה.

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by strifer,

שלום רב , המאוורר של ה TT 120 שהיה לו נפטר (ליתר הדיוק נשבר מסיבה שלא ברורה לי) , צריך המלצה למאוורר חלופי , המעבד כרגע ללא OC השאלה אם הוא יכול לעבוד בלעדיו ולהריץ משחקים ותוכנות או שעדיף להימנע. המארז הוא ANTEC900 שהוא מאוד מאווררר אבל לא יודע כמה זה יהווה תחליף זמני לבלי מאוורר על הגוף קירור. עצתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by lharpaz,

היי, יש לי כרטיס מסך 6600GT. הכרטיס בן שנתיים וחצי, והאמת שחשבתי על שדרוג, אבל בחודשים הקרובים הוא כנראה ימשיך לשרת אותי (ואולי אח"כ יעבור למחשב אחר). בחודשים האחרונים המאוורר של כרטיס המסך התחיל לעשות רעשים מוזרים. הטמפ' של הכרטיס תקינות, אבל אני חושש שהמאוורר כבר בסוף ימיו ושהוא ישבוק. השאלה היא איזה מאוורר / קירור חלופי זמין לכרטיסים כאלה? (והאם בכלל שווה להשקיע במאוורר חדש כל עוד הנוכחי עובד...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Tharbad,

לרוב הוא יושב על ה- 50 מעלות אבל במאמץ הוא יכול להגיע גם ל-60. הבנתי שזה די גבולי. מנגנון הקירור הנוכחי אצלי: 2 מאוורים של המארז: אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. הקדמי הוא הנמוך מביניהם. 1 מאוורר של המעבד 1 מאורר של הכרטיס מסך 1 בספק כח הצעות?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by Xyro,

שלום, יש לי מארז Tower Compucase CI6919 עכשיו ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקחת את הצד לפחח רק אני צריך לדעת מהן המידות המדויקיות של החלון, אם מישהו בעל חלון או שיודע מהן המידות של החלון יוכל לומר לי את המידות אני יודה לו מאוד. תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by yaad,

טוב אני חדש פה בפורום ..קצת פרטים על המחשב :לוח Asus P5KC מעבד Intel E8400 @ 3.0Ghz זכרונות Mushkin DDR2 800Mhz 2GBx2עכשיו ניסיתי לעשות OC מ 3.0Ghz ל 3.6Ghz .הכנתי את הביוס ל OC: ביטלתי את ה SpeedStep , את ה C1E ואת ה Spectrum .בחלון שעושים בו את האוברקלוק: שמתי את המכפלה x9 ידנית ובתדר FSB שמתי לו 400Mhz גם ב FSB Strap to North Bridge שמתי לו 400Mhz שמתי לו ב DRAM Command Rate: 2N כי הבנתי שזה טוב ל OCעשיתי Manual Timing Control לזכרונות ושמתי את התזמונים של הזכרונות ידנית ..במתחים :שמתי לו ב CPU Voltage 1.3000Vב DRAM Voltage שמתי לו 2.1Vוב NB Voltage שמתי לו 1.40Vבכל השאר לא נגעתי ..אחרי ביצוע האוברקלוק הפעלתי את המחשב , עשיתי בדיקת מאמץ קלה של איזה שעה ב OCCT וראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Torn,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by shayw,

האם ATI למדו או שה HD4830 יסבול גם הוא מבעיית חום במצב סטוק כמו אחיו הגדולים?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by UnderDawg,

לא מזמן קניתי מחשב חדש והכל מושלם מבחינת טמפ' ורק הכרטיס מסך הזה עובר את ה50... הכרטיס מסך על 60 עד 70 במנוחה ומגיע לעד כ87+ במאמץ. חשבתי לקנות Zalman VX1000 LED השאלה מה עוד יתאים ומה מומלץ ביותר.

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  22. היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by kobibo,

Gigabyte Neon Cooler 8 Pro For K8 שווה 108 ש"ח ? כמובן למעבד AMD 3000 64bit .

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by Fridge,

שלום לכם יש לי שאלה מדוע איני יכול לשנות את המהירות של המאבד וה וולטאג דרך הביוס הוא פשוט לא נותן לי (ראו מפרט לפרטים) האם כדאי לעדכן תביוס או שפשוט להעלות תגמפר לFSB גבוהה יותר וכך תתאפשר לי הפעולה? כל תשובה תתקבל בברכה. תודה מראש.

25. Started by m1s2,

קניתי מוגן 2, אחרי שהרכבתי אותו איפסתי את ה OC שהיה לי והתחלתי מהתחלה. עכשיו אחרי שסידרתי את כל הפונקציות אז שאני מעלה את תדר ה FSB ב 10, ואני רואה שתדר המעבד עלה אני לוחץ על F10 כדי לשמור את ההגדרות. אחרי שמערכת ההפעלה עלתה לי הפעלתי את התוכנות cpu-z ו HWmonitor ובשניהם אני רואה שכאילו לא עשיתי OC. איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי גם לצאת למסך הראשי ואז לשמור וזה גם לא עוזר.

דיונים חדשים בפורומים