עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fire15,

מאיפה קונים נוזל זוהר בחושך? אני צריך את הנוזל למערכת קירור מים שלי

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by הסולידי,

במסגרת הצעה שקיבלתי למחשב חדש, נאמר לי כי מעבדי C2D אינם מתחממים כמו מעבדים אחרים ולכן האוורור אינו נושא קריטי. המפרט למחשב שהוצע לי הינו כדלקמן: C2D E6300 + לוח אם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Aeneon דיסק 160GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB כרטיס המסך ‏7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E‎ של "פוינט אוף ויו". מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Beige אנא יעצו לי בנושא האוורור - האם צריך לשדרג משהו במארז ובאוורור או שזה מספק. נ.ב. המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים אלא לעבודה מסיבית של אופיס, אינטרנט, פוטושופ וכו'. חן חן לכל העונים וחג שמח

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by Baza,

[table] [tr][td] אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הבא, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג, לא כי אני ממש צריך את זה (אני משחק רק בוורקראפט), אלא כי קראתי על הנושא וזה נשמע לי מעניין, אפשר לעשות את המחשב יותר מהיר בחינם והסיכונים הם מינוריים. יש כמה דברים תאורטיים ומעשיים שרציתי לברר. אני הולך לקנות את המחשב ב-tms, ואין להם את כל המבחר האפשרי של לוחות אם/זכרונות. המעבד שאני הולך לקנות הוא i5-2500k, ממה שאני מבין האות K אומרת שלמעבד הזה יש unlocked multiplier, שזה אומר שניתן לעשות אוברקלוקינג ממש בקלות רק עם ההגדלה של המספר הזה, ולא צריך לגעת בתדירות של FSB. שאלה 1 - באמת לא צריך לגעת במספר הזה ולהשאיר אותו, עד כמה שאני מבין, על 100 מגהרץ או שאפשר לשחק גם עם המספר הזה ולנסות לעלות…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by ohmega,

שלום לכולם ברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק. ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית. יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא. הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת. בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלות האם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by davis5,

יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  7. יש לי מארז עם 2 מאווררים. אחד מאחורה 120 מ"מ + אחד מקדימה עם לד 120 מ"מ. המארז שלי הוא CM 531 אם אני לא טועה... עכשיו המארז הגיע עם עם רשת למניעת כניסת אבק למארז במאוורר של הפאנל הקדמי. הקליפס במארז שתופס את הרשת לפאנל הקדמי נשבר לי. האם ישנה דרך בכל זאת לשים את הרשת? ולקבע אותה איכשהוא במקום עם זולירבד או משהו כזה? כי פשוט נכנס לי טונות של אבק מהחלק הקדמי שעושה לי בלאגן רציני. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by thedarkman,

איך עושים OC לכרטיס מסך HD5850? לאיזה תדר צריך לעלות את הכרטיס כדי להגיע לביצועים של HD5870? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  9. Started by Vissor,

אשמח לקבל המלצה ממבינים לקירור למעבד core i7 860... תקציב עד 200 שח עדיף פחות. חשיבות רעש 10\7 חשיבות ביצועים 10\10 תודה.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?

11. Started by Bebush,

יש לי בעיה די מוזרה.. כבר עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי ל4.40GHz (400x11) בדקתי שהכל יציב (בדקתי עם OCCT) והכל היה תקין. עכשיו היו כמה בעיות עם איזה משחק אבל ביטלתי הכל ועכשיו שאני רוצה לעשות מחדש אוברקלוק אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה. כל שינוי בבאס שאני מנסה להגדיר המחשב אחרי הריסט נתקע (הוא מזהה את הזיכרון שיש לי במחשב אבל הוא לא "קורא" את חיבורי ה IDE האחרים שיש במחשב כמו הצורב, הארדיסקים) פשוט נתקע, לא ריסט ולא כפתור הכיבוי עוזרים אני חייב לנתק מהחשמל... בסטוק הכל עובד כמו שצריך אין בעיות.. ניסיתי כל מיני שינויים, העלתי מתח, הורדתי מתח, ביטלתי את המתח של ה FSB והDDR2 כלום לא עוזר. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני עומד לקנות מאורר חדש ל P4 2.66 Ghz שלי.. (כי היום הוא עומד על 50 מעלות ב IDLE) אני מתלבט בין ה Spark7 (שנראה לי ממש טוב) לבין ה Vantec AeroFlow לבין ה AeroCool. איזה מאלו ייתן לי את הביצועים הטובים ביותר (ושאני יוכל גם לעשות OC) ? ועוד שאלה קטנה .. : האם כל אחד מהמאוררים האלו יתאים למצעבד שלי (P4 2.66 Ghz) נ.ב --- האם PCH זה חנות שאפשר לסמוך עלייה ? כי עד היום הזמנתי רק מפנדה...

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by moshe55501,

התקנתי את המערכת קירור טייד ווטר על הכרטיס שלי (גיגהבייט 6800GS ) והטמפ' במנוחה 45 זה לא ניראה הגיוני יכול לקרות כזה מצב ומה אני יכול לעשות כי בדקתי עם התקנתי את זה טוב והכל בסדר וזה בלי קשר מכוון על היי ספיד וזה גם לא עוזר מה לעשות ??? ??? ??? :'(

14. יש לי: Pentium4 2.4C ABIT IS7-E Twinmos 256MB DDR PC3200 X2 HERCULES 3D PROPHET 9500PRO 128MB DDR תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  15. תדר 240,מכפלה 12.5 שזה יוצא 3GH SUPER PI השתפר מ 29 שניות ל 19 שניות.... :-) במתחים לא נגעתי ולפי הביוס למעבד יש 1.26 עד 1.265 וכך גם לפי ה OCCT ו CPUZ(המתח למעבד נקרא VCORE אני מקווה כי יש כל מיני מתחים שם) בבדיקה עם OCCT V3.0.0RC1 בבדיקה של 6 שעות , TEST MODE על MEDIUM DATA SET ו Priority על HIGH הטמפרטורה המקסימאלית היתה 54 (לילה קר) והמערכת היתה יציבה עד הבוקר. 1.האם ביצעתי את הבדיקה נכון והאם התוצאות מאפשרות לי לעבוד עם המחשב 24/7 מבלי לדאוג? 2.כשהגדרתי בביוס את השליטה במתחים למצב ידני במקום אוטומטי הופיעה אזהרה באדום שעקב השינויים שנעשו בביוס (מכפלה,מתח וכו) המתחים לא אופטימאלים ושצריך להישאר במצב אוטומטי....האם להתעלם ולהשאיר במצב ידני? האם הכל בסדר או שצריך לשנו…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by white_rider,

I have the Computer in my Spec. my PSU is Librity 500, i have this problem with the Vcore Voltage. its been a while since i checked it, in the passed it was rock solid at 1.34V and didnt move, maybe once in 4 minutes, but it was pretty stable. i checked it now with CPU'z, Everest, Asus Probe and they all gave the same thing, its not stable anymore and it keeps jumping rather very high jumps 1.34 , 1.14 , 1.15, 1.35, 1.30, 1.19. i went into bios and disabled the AUTO voltage option instead i putted 1.34, its beter now, it doest do the high jumps but its still not stable now it jumps 1.30 1.32, 1.30 ,1.32 and it doesnt get to 1.34. note: all other voltage are very stable, …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shemiraz,

הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  18. מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. קראתי את המדריך והוא אינו מפרט כלל וכלל על הכמות שצריך לשים על המעבד ולא על ההיטסינק אם אפשר תמונות יותר ברורות של הכמות ששמים על שניהם לפני המריחה ואחרי המריחה מכיוון שהקיץ הגיע אני חדש בנושא אז בבקשה רק תגובות בונות פה ;D

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by אלבר,

הי האם אפשר להתקין MUGEN3 עם זכרונות גבוהים כמו G.SKill Ripjaw? הייתי בKSP ונדהמתי מהתשובות המטומטמות שלהם. הם לא יודעים אם מתאים. שאלתי אם אפשר לבדוק אם זה מתאים, רק לשים על המעבד בלי להרכיב ואמרו לי שברגע שפותחים את הקופסה אין החזרה של המוצר. קראתי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם רשום שאפשר להחזיר באריזה מקורית, אבל לא כתוב שאי אפשר לפתוח ולהחזיר לאריזה. פשוט איש מכירות תמוה (חדש). היה גם שם איש שרצה שיכבדו את ההבטחה שלהם למחיר הכי נמוך בעיר, כי חנות אחרת מוכרת יותר בזול, והנציג עונה לו שאיך הוא יודע שהחנות השנייה לא מוכרת מוצרים גנובים..בקיצור, תשובות של ילדים מפגרים מקבלים שם, אשמח לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הרכיבים : מעבד אינטל פנטיום 4 2.66Ghz 533Mhz FSB לוח : Abit IC7 Chipset 875P זיכרונות : שני סטיקים של 512 מ"ב Geil Golden Dragon PC3200 מארז מאוורר וכרגע מותקן היטסינק מקורי של אינטל (ואין לי בעיה להחליף אותו) עד עכשיו העזתי להעלות את הבאס ל-150 מגה הרץ והמעבד רץ יציב על 3.00Ghz (הוספתי רק 0.05 וולט בינתיים) עד כמה אפשר עוד לעלות ? ברור שאני עוד די רחוק מהמגבלה של הזיכרונות וגם ללוח הזה אין בעיה לתת BUS הרבה יותר גבוה.. השאלה כמה המעבד הזה מסוגל לסבול תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם,אני קונה מחשב חדש ואני צריך לדעת האם הקירור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER יוכל להגיע ל3.6GHZ עם Q6600?. תודה רבה לעוזרים. מי שרוצה לדעת זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤321 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בחתימהיש לי את המפרט.... במנוחה הכרטיס מסך על 47 ובמאמץ על 76 ! אפשרי או מסוכן לעשות לו OC בכאלו טמפ'??

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by WitheNoise,

יש איזשהו צורך בדבר כזה !? או שזה נועד רק ליופי ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים