עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המקומות היחידים שמצאתי אלה שתי חנויות מחשבים או ליין מישהו מכיר אולי חנות באיזור ראשון לציון או תל אביב??????

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by barak_11,

הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ASUS Super Memspeed Technology Surpass the Limit with Easy Overclocking Automatically לוח Asus P5KR מעבד Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרנות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 כרטיס מסך 512M G92 8800GT Twintech האם אפשר להשתמש באוטומטי ובכמה אחוזים רצוי בהתחשב בקירור למעבד , לא מחפש משהו גדול בסיסי ומבלי להסתבך יותר מידי .

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by naorM,

טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר OC כבד תודה מראש נ.ב יש אנשי מקצוע שעובדים ב oc?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אוקיי קודם כל נלך על הכרטיס מסך... האם הראםסינקים BGA copper של וונטאק טובים? הם תופסים את החום טוב וכמו שצריך? והאם הם מתאימים ל radeon 9800 pro? ודבר שני מעניין שלהם שראיתי זה הכרטיס מאוורר ( די משעשע לא? ). בעצם זה גם קשור לכרטיס מסך... הנקודה שלי עד כמה לדעתכם הוא שימושי, כי לדעתי מוצר כזה ב-80 שקל בפאנדא'ס זאת די מציאה... במיוחד שהוא מסתובב ב- 5000rpm על מהירות גבוהה... האם הוא מקרר חזק מספיק לדעתכם?? וד"א יכול להיות שבקרוב אעלה תמונות לגלריית המודינג... שם הפרוייקט "חורף במינסוטה" כמובן המטרה היא לקרר את המחשב כמה שיותר ( לא בהגזמה כי אני יודע שלפעמים הוא יכול לקרוס מזה, קרה לחבר שלי) ואז להביא לו חתיכת אוברקלוק בכל מקרה, תודה

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by INFERNO,

האם אני חייב מאוורר או שאני יכול להשתמש באיזה היטסינק איימתני ?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  8. קודם כל כל הכבוד ל-Tycoon על השיא החדש של 3000MHz@4564MHz ואני מניח שגם לאליאור... אמנם כבר סיפרתם על הפרוייקט בת'רד הזה, אבל קפצתם לשיא ממש מדהים עכשיו! יש לי גם שאלה: הA-DATA עבד לך 1:1 ביותר מ300 ?? גם המתח (כפי שמופיע בCPU-Z) ממש נמוך - 1.552V! סחתיין! הOC המדהים: לחץ כאן

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dorviper,

פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. ניסיתי אם איזה תוכנה אבל היא לא עולה על ה ווינדוס 2000 שלי אם יש איזה דרך תגידו לי בבקשה כי אני מת לעשות אוברקלוק ואני חדש בזה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by BONO,

מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

13. Started by DoroS,

1. יש לי גם NTUNE וגם EVEREST ELTIMATE ובשתי התוכנות אני שם לב שבזמן מאמץ כרטיס המסך מגיע לטמפרטורות מכובדות של 65 מעלות , ומשום מה מהירות המאוורר תקועה על 30 אחוז , למרות שמסומן לו שזה יהיה אוטומטי - זאת אומרת שהתוכנה תשלוט במהירות המאוורר לפי הצורך . מה עושים ? 2. אשמח להמלצה על קירור טוב לכרטיס הנ"ל מTMS - כרטיס שמתאים בדיוק ולא כמו ההמלצה שיש כאן לקירור שמתאים בזול . המחיר ? עד 150 ש"ח אפשר להתגמש טיפה אם חייבים . תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  14. נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by Armageddon,

Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  16. יש לי את המעבד: AMD ATHLON 64X2 3800+ יש לי סוקט 64? AM2? אני רוצה לקנות קירור למעבד שלי- כי הקירור הסטנדרטי שלו פשוט מרעיש בטירוף. אני צריך את הקירור הכי שקט שיש - תקציב הוא לא בעיה.

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by TheTeapot,

היי.. אני מקבל מסכים כחולים בעת בדיקת מאמץ לאחר שהעלתי ל 4.5 ואת המתח ל 1.300 2600K Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W האם להשאיר את המתח על 1.240?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tombraider2003,

הצלחתי להמהיר אותו וגם זכרון 333 ל 400 יש לי אפשרות גם את ה AG ו PCI להמהיר ויש לי אפשרות להבור את ה 3 ג'יגה הרץ אבל הביצועים אותו דבר !!!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  19. אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד) הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומס תיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333 HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55 סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כ וד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר.. עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד? ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב ישן עם מעבד Celeron 1.0GHz Tualatin לוח אם: Biostar M6VLQ ורציתי לעשות לו OC, אתמול נכנסתי לביוס ושינתי בFrequency Control את CPU Host מ100 ל110. המחשב עבד יותר מהר אבל תוכניות נסגרו והוא לא היה יציב, לאחר כמה דקות הוא עשה את המסך הכחול. הורדתי את זה ל103 ועכשיו זה עובד טוב ובלי בעיות. המהירות של המעבד עכשיו היא 1030.00MHz. הטמפרטורה נעה בין 23 ל22 מעלות. איך אני ממשיך מכאן? ואיך אני ממריץ את הזכרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  21. אוקיי, קבלו את המוד שהתעסקתי בו ביממות האחרונות..... תופים בבקשה..... ו..... http://www.avner.cjb.net/proj/ledfan/ כנסו ! יש שם תמונות מהתחלה ועד הסוף ! 8) אשמח לקבל תגובות !

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Moo^Moo,

טוב חברים, חופש חנוכה מגיע אוטוטו והגיע הזמן לפרוייקט מודינג קטן. יש לי RIVA TNT M64 32 MB. ויש לי גם היטסינק גנרי' של פנטיום 3 800 + מאורר. ויש לי כמה שאלות: 1.) האם כל הבאלגן מצדיק את עצמו? 2.) האם AS3 שהוא משחה טרמית, הוא גם דבק טרמי, כי אני רוצה וצריך להדביק את ההיטסינק של הפנטיום על הציפ, ואני לא יודע איך. 3.) האם יש אפשרות להוסיף מתח על הכרטיס? 4.) כמה עולה דבק טרמי/משחה טרמית לעניין? 5.), שווה לי לקחת את ההיטסינק המקורי של הRIVA + היטסינק קטן של מעבד 486 ולשים על הזיכרונות? כי הם חשופים. בתודה MOOMOO

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by VolTAge,

אני לא יודע אם זה בדיוק מתאים לפורום הזה, אבל אני שואל על מוצרים שמיועדים לאוברקלוקינג, אז בכל זאת.. אז ככה, איפה אני יכול לקנות את ה SLK-800 ? חיפשתי בזיגזג ובסימפלטק ולא ראיתי שהם מוכרים את ההיטסינק הזה.. אני מעדיף לקנות מ 2 החנויות האלו.. דבר שני, ההבדל ביצועים בין ה SK-7 ל SLK-800 עם מאורר SF2 הוא גדול ? אם אפשר לדעת את ההפרש במעלות, אז זה יהיה הכי טוב.. עוד שאלה, אולי מישהו יודע מתי הלוח 8RGA+ אמור להגיע לארץ ? כי אני דוחה את הקנייה של המחשב שלי בשביל הלוח הזה.. אם זה משנה, אני כנראה קונה מסימלפטק.. ושאלה אחרונה, אני עוד מעט הולך לקנות את המפרט הזה AXP 2400+ את ה 8RGA+ בתקווה שיגיע מהר ככל האפשר ו 512MB זכרון, וכאן הבעיה שלי, מה לדעתכם עדיף, לקנות Corsair CMX…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים